Heterosexuella sexnoveller

Han skulle bli min

Det var en killpolare till mig som presenterade oss för varandra första gången. Killarna spelade i samma band, så det var ju inget konstigt med det, men vad jag inte hade räknat med var att bli kär vid första ögonkastet. Han såg egentligen inte mycket ut för världen, ganska flummig snarare, men ändå vacker på ett diffust sätt. Och när han dessutom visade sig vara väldigt smart och rolig, var det kört.

Självklart hade han en tjej (min vanliga tur), men hon var dessbättre bortrest. Jag bestämde mig för att skynda långsamt för jag visste att vi skulle träffas på en fest kvällen därpå. När vi skildes åt den kvällen måste det ha stått i pannan på mig: ”Dig ska jag ha om jag så ska slåss för det”.

Jag förberedde mig noga kvällen före festen, lade noggrann make-up och valde min sexigaste klänning ur garderoben. Aldrig tidigare hade jag varit så övertygad, jag skulle dö om jag inte fick knulla med honom! Döm om min besvikelse när han lämnade festen hur tidigt som helst därför att han hade huvudvärk!

Vad skulle jag göra nu?

Hela världen rasade under mina fötter tills jag bestämde mig för att ringa upp honom.

– Ehh, jag har världens bästa huvudvärkstabletter.

Han lät märkbart förvånad och trött så jag förstod att jag väckt honom.

Hur som helst tyckte han att jag skulle komma över och jag rusade iväg. Nu hade jag min sista chans. Jag älgade iväg de 30 meter som skilde våra lägenheter åt, tog fram en tablett och klädde av mig!

Jag har ju så långt hem, ursäktade jag mig, dessutom är det kallt, pep jag ynkligt och kröp ner i hans säng.

Han stirrade på mig och under ett obehagligt ögonblick trodde jag att han skulle säga något om sin flickvän och därefter slänga ut mig. Men, sen hade jag hans händer över hela kroppen, hans tunga sökte sig in i min hungriga mun och jag kved av upphetsning, detta hade jag längtat efter så.

Jag kunde inte behärska mig, ville inte ha något förspel, bara känna hans härliga kuk i mig, jag grenslade honom där han låg i ljuset från stearinljuset såg han ut som en prins ur en saga. Jag nuddade toppen på hans kuk med min våta fitta och retade honom lite genom att bara låta ollonet komma in. Han stönade, tog ett stadigt grepp om mina höfter och pressade ner mig över sin blodfyllda stake. Ahhh, vilken njutning att centimeter för centimeter bli fylld av härlig, varm, hård kuk!

Han greppade hungrigt om mina stora tuttar och vårtorna var spända till bristningsgränsen. Jag red honom våldsamt och skrek hans namn gång på gång och när han med ena handen masserade min klitoris, dröjde det inte länge förrän kroppen genomfors av de välbekanta ristningarna, innan orgasmen slutligen sköljde över mig som en befriande fors.

Nästan bortom medvetande kände jag hur han gav allt han hade och med ett jättejuck släppte sperman fri.

Jag lade mig utmattad bredvid honom och tände en cigarett. Jag smekte hans långa hår och kallade honom ”lilla grodan”, märkligt så många fånigheter man säger när man är kär. Han stirrade rätt upp i taket, och antagligen hade hans tankar vandrat iväg till flickvännen igen.

Raskt släckte jag cigaretten och började nafsa på hans smala, läckra lår. Han ryckte till och kuken började växa när jag med ena handen smekte hans pung. Jag böjde mig ner över hans kuk, slickade på den, lekte med den tills jag plötsligt lät hela den ståtliga kuken glida in i munnen. Han kved och la sin ena hand på mitt huvud som om han försökte få mig att svälja kuken och jag fick hålla emot för att inte bli kvävd.

– Inte mer nu, jag klarar inte mer, kved han och då släppte jag motvilligt hans kuk.

Istället ställde jag mig på alla fyra i den breda dubbelsängen och med ett vällustigt vrål körde han kuken ända in i botten. Jag skrek av lycka. Att bli tagen bakifrån av en prins, kan det bli bättre? Han pumpade hårt, hårt och gränsen mellan det underbart sköna och smärta var hårfin. Åh, han gjorde mig galen av kåthet.

Plötsligt slutade han och jag gnydde till av pur besvikelse. Det hade jag inte behövt göra, han la mig på rygg och började slicka min mus. Jag begravde naglarna i hans hårbotten och stönade av upphetsning. Han sög på min klitoris, han stoppade in tungan i fittan, sög igen på klitoris och nafsade försiktigt med tänderna i den.

När det nästan gick för mig, slutade han, slängde upp mina ben på sina axlar och började köra i den gamla hederliga missionärsställningen. Hans ögon brann och jag kastade mig av och an under hans kraftiga juckande i min fitta, hans ansiktsuttryck förändrades och jag såg att han skulle komma samtidigt som mig.

Jag masserade ivrigt min klitoris och till slut kom vi samtidigt i en rasande orgasm. Våra kroppar genomfors av konvulsioner och efteråt låg han kvar på mig en lång stund.

– Jag är kär i dig, Adam, sa jag, men han la ett finger över mina läppar och log:

– Säg inget, vi sover nu.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *