Heterosexuella sexnoveller

Min kille bjöd mig på en kärlekssemester – ensam

Min kille Sami och jag hade varit tillsammans i över tre år då. Jag upptäckte att han varit otrogen mot mig. Historien rullades fram, otrogen med en av mina bästa väninnor! Till råga på allt hade det pågått under en ganska lång tid.

Jag ville göra slut och aldrig se Sami mer. Men det ville inte han. Vi grälade och grälade. Till slut kom han med en flygbiljett! Ta dig en kärlekssemester! Ha det roligt, res till Kreta och lev ut.

Två veckor på Kreta i en by som heter Hersonissos.

– Men jag vill veta vad du gör, du måste skriva en dagbok förklarade Sami.

– Visst, sa jag och började genast fantisera om min grekiske semesterflirt. Ledigt från arbetet var inga problem.

Min kille skjutsade ut mig till flygplatsen.

– Var nu försiktig och glöm inte skriva dagbok!

Dagbok 6 maj

Resan gick bra. Varmt. Framme vid hotellet på förmiddagen. Rum längst upp med fin utsikt. Köpte 1 liter gin och en flaska Martini. När jag packade upp väskan hittade jag ett paket från Sami. Vilken överraskning. En massagestav! (Tror han inte att det finns några lediga greker eller att jag skall hålla mig till staven?). Solade och badade. Jätteskönt. 32 grader i skuggan. Flera snygga killar på stranden.

Tog en siesta. Vaknade vid 18.00- tiden. Duschade och plockade fram Samis present. Låg i sängen och blev superkåt. Massagestaven fungerade bättre än jag trodde. Jag blev så kåt att hela min kropp skrek efter bara en sak: kuk!

Snabbt på med kjol och blus, inte ens några trosor. Nere i baren på hotellet fick jag tag i en kille. Jag bad honom följa med ut på altanen.

Vi gick tysta bort mot mörkret bakom ett hus. Jag drog upp kjolen och blottade min fitta och lyfte upp ena benet på en sten. Greken fattade genast och knäppte upp sina byxor och drog ner dem till fötterna. Så kände jag hans fingrar på mina blygdläppar, då började det nästan brinna i klitoris. Orgasmen började komma redan innan han trängt in i mig. Det var svårt att hålla balansen. Men Jag njöt hämningslöst. Det var underbart att stå mot väggen med spretande ben och bara låta sig bli påsatt.

Helt enkelt genomknullad. Det var känslan av att bli utnyttjad som verkade så otroligt upphetsande på mig!

– Mer… mer … stönade jag och så kom han långt upp i mig. Han reste sig på tå och körde in sin kuk så långt han kunde. Han flämtade i mitt öra när sperman pulserade in i mig. Vi blev stilla en stund. Så tackade jag honom och tog hissen upp till mitt rum. Där låg jag och doppade min massagestav i min spermafyllda fitta tills jag somnade.

Dagbok 7 maj

Sol. Vaknade vid 10-tiden. Frukost.

Ner till stranden. Ligger och undrar om killen från igår kväll finns i närheten. Men jag vet knappt hur han ser ut! Gott om snygga strandraggare. Flera tiopoängare! Moussaka till lunch. Blir bjuden på ouzo av en trevlig kille i baren, Markos, vackra ögon. Badar och solar. Upp på rummet klockan 15.00. För varmt. Sover. Vaknar vid 18-tiden. Tar en drink på balkongen. Tänker på Sami.

Går på en taverna i byn. Hela tiden uppvaktad av kärlekskranka greker. Träffar en kille som vill köra mig till grannbyn, Malia. Hänger med. Ännu mindre by. Vi dricker några ouzo. På hemvägen parkerar vi på en parkeringsplats. Jag låter honom förföra mig. Vi flyttar över till baksätet. Blir ordentligt påsatt. Tur att den gamla bilen har stötdämpare. Duktig älskare och uthållig. Kommer två gånger i mig innan han är nöjd. Han heter Andreas och är bartender. Kör mig tillbaka till hotellet. Vill träffa mig igen. Sover gott.

Dagbok 8 maj

Sol. Vaknar klockan 9.00. Ner till stranden. Köper en damtidning. Efter en timme dyker Andreas upp! Han visste var han skulle söka mig. Vi solar, han viskar i mitt öra hela tiden. När jag ska gå upp för lunch vill han följa med.

– Inga pojkar på rummen, svarar jag. No, no. Vilket rumsnummer. 510 viskar jag.

Fem minuter senare är vi båda på rummet. Snart nakna. Jag visar honom massagestaven. Han smeker mig till vansinne. Innan han kastar sig över mig och pressar sin stora kuk i mig, Vi knullar länge och väl. Han är viril som få. Mitt sköte få ta emot massor av kuk och sperma innan Anderas smyger iväg. Duschar. Ner till Lunchen.

Solar och badar till kockan 16.00. Upp på rummet och vilar. Grillad kyckling till middag. Träffar Ulrika från Eskilstuna. Hon har träffat en amerikansk soldat, urläcker påstår hon. Han har världens största kuk försöker hon berätta och den är svart! Ulrika erbjuder sig att förmedla sin killes kamrat! Hon lovar att jag inte skulle bli besviken. Puuhh?? Senare kommer amerikanen, svart som natten och hämtar henne. Ulrika myser när de går iväg.

Ut på disco på kvällen. Trångt och varmt. Träffar Thomas från Västerås. Trevlig kille, dansar och pratar länge. Han bor på samma hotell och vill ha med mig på rummet. Jag säger att jag är trött, en annan kväll kanske.

Dagbok 9 maj

Solen fortsätter skina. Upp klockan 9.00. Tar bussen till staden Heraklion. Handlar. Trött i benen. Tillbaka klockan 14.00. Solar och badar. Markos i baren bjuder på ouzo. Går upp klockan 16.00. Duschar. Plockar fram massagestaven. Blir superkåt på någon minut. Tänker på Markos, ska jag våga ringa? Beställer upp två ouzo till rum 510 av Marko.

Ligger helt naken i sängen. Markos blir helt förstummad. Vad väntar du på? Kom och knulla mig, ber jag honom. Han knäpper upp sin vita skjorta och svarta byxor. Vilken kropp han har! Hårig, brun och muskulös! Vooow, han knullar mig som en gud.

Min fitta värker nästan av njutning och kommer i flera orgasmer tills han tömmer sig i mitt sköte.

– Jag måste ner till baren, säger han.

– Jag ringer och beställer mer senare. Han ler och nickar. Så plockar jag fram massagestaven igen. Fortsätter smeka mitt blöta skrev.

Vaknar 18.30. Fort ner till matsalen.

Markos verkar lite generad. Var jag för rätt fram? Grillspett med ris. Upp på rummet. Fixar till mig för ikväll. Det var fredagskväll. Skrev några vykort. Ner till byn och barerna. Blev bjuden på drinkar som var starkare än jag trodde. Träffade två greker som skulle bjuda mig på taxi till lyxhotellet Creta Maris.

Först när bilen stannade på en ödslig väg märkte jag att det inte var en taxi. Mina kläder åkte av, helt naken i baksätet blev jag påsatt, på gränsen till våldtäkt. De tre grekerna turades om att knulla mig. Den första killen fick utlösning efter bara några drag. Så började det killa så där jätteskönt i hela mig och min fitta kramade deras kukar allt intensivare. Gud, vad jag njöt! De ville knulla mig bakifrån också men jag var så kåt att jag inte brydde mig om hur, bara att de gjorde det. Hem sent. Trött och öm.

Dagbok 10 maj, lördag

Vaknar sent. Trött och bakis. Funderade hur jag kommit hem. Ner till stranden. Behöver vila. Sover lite på stranden. Markos frågar om jag inte behöver något att dricka. Uppe i rummet? Senare, svarar jag. Börjar bli bättre på eftermiddagen. Ut på kvällen. Träffar Ulrika med sin svarte älskare. Och hans kamrat Joe, Signalist i U.S. Army. Vilken kropp!

Vi dricker och dansar. Någon timme senare är Joe och jag helt ensamma på stranden. I skydd av en hög solstolar gömmer vi oss. Han börjar kyssa och smeka mig. Jag blir så våt att jag känner min egen fittdoft. Det gör mig ännu kåtare.

Jag tar fram hans kuk och börjar suga den. Den stora kuken tycks svälla ytterligare i min mun. Joe börjar klä av oss båda. Så börjar jag tänka på Sami! Tankarna svindlar iväg. Här ligger jag helt naken på en strand på Kreta och suger en stor negerkuk. Då börjar Joe stöna. Jag känner att jag har en riktigt blöt fitta som vill ha kuk. Kom i mig nu! viskar jag. Han kör in den och den känns väldigt stor i mig. Sakta börjar han stöta. Jag känner orgasmen närma sig. Hans egen utlösning är också nära.

Hans händer gräver i mina skinkor, stötarna blir allt snabbare och med ett stön sprutar han sin sperma i min slida.

Vi sjönk ihop utmattade. Vi låg kvar i sanden en lång stund. Hans kuk var nästan lika tjock som en falukorv. Jag började suga och slicka honom och snart var den hård igen. Han kommer över mig och jag fylls åter av hans enorma kuk. Känslan av att ha en svart kuk i min slida var jätteskön. Jag njöt av varje drag. Så saxade jag mina ben över hans rygg. Nu ville jag inte släppa honom innan han sprutat mig full.

Hem sent till hotellet. Låg i sängen och längtade lite efter Sami. Kände att min fitta fortfarande var blöt från Joes sperma. Använde massagestaven igen. Skönt ibland att göra det själv.

Dagbok 11 maj, söndag

Vaknade klockan 11.00. Mår jättebra. Tänker på gårdagsnatten. Syndiga Helena, tänker jag. Du har varit här 5 dagar och haft fler killar än dagar. Nu bara tre dagar kvar. Plockar fram min lilla stav. Blir kåt. Ringer till baren och frågar om Markos kan komma upp med två glas coca-cola.

När han kommer upp ligger jag på rygg med vibratorn i min fitta. Jag ber honom fortsätta. Med ena handen smeker han mig, med den andra klär han av sig. Jag tar tag om hans kuk och börjar suga den. Han kommer i min mun. Jag fortsätter att suga och slicka och sen ber jag honom komma in i mig. Vi knullar i över 30 minuter. På strålande humör. Ner till stranden för att sola och bada.

Killen från Västerås kommer fram och lägger sig bredvid. Vi tar lunch tillsammans. Avslutar lunchen i hans säng. Han är ivrig som en kanin. Två snabba utlösningar och sen trött.

Ut och handlar på eftermiddagen.

Köper en liten staty till Sami (en bock med ståkuk, han skulle bara veta).

Sitter på Thomas balkong och tar några drinkar. Vi går ut tillsammans. Stöter på Andreas och hans polare. Thomas blir stupfull. Följer med Andreas och två andra killar. Vi hamnar i ett litet rum i ett äldre hus. Nu blir det ormgrop med tre kåta greker. Aldrig tidigare har jag fått sådana orgasmer. Blev knullad oavbrutet i flera timmar. Var dom inte fler än tre? Vaknade på morgonen, öm i fittan och hela kroppen. Andreas och en grek till sov i rummet. Fick klä på mig och smyga tillbaka till hotellet.

Dagbok 12 maj, sista dagen!

Vad tiden gått fort! Skulle göra en del inköp i byn. Träffade Joe och hans kompis. Ulrika hade rest hem till Sverige. Blev bjuden på gin och tonic. Så föreslog Joe att vi skulle åka till ett badställe de visste var bra. Sagt och gjort.

Efter 20 minuters bilkörning kom vi fram till en helt öde strand. Helt ogenerat klädde de av sig framför mig. Det var bara för mig att följa efter. Låg på filten med en härlig neger på varje sida. Jag överlämnade min kropp till dom. De sög, slickade, smekte och knullade mig. Det var underbart att följa de glansiga, svarta och tjocka kukarna glida in och ur min fitta. De frågade hela tiden om jag gillade ”svarta kukar i min fitta”. Ja, härligt, härligt. Vi knullade i tio minuter tills de fick utlösning och tömde sig i mig. Så vilade vi i tio minuter, så knullade vi igen. De måste ha fått fem eller sex utlösningar var innan orken tog slut.

Sista kvällen stannade jag på hotellet. Markos bjöd på drinkar. Stannade uppe tills klockan 2.00. När jag sa till Markos att det var sista kvällen blev han ledsen.

Vi gick upp på rummet och tröstade honom. Det var vår sista kväll och Markos knullade mig som det var hans sista dag. Sov gott.

Dagbok 13 maj hemresedag

Packar på morgonen. Tar farväl av Markos. Bussen till flygplatsen. Hem.

På flygplatsen väntade Sami. Det var skönt att få krama om honom. Dagboken? frågade han. Glöm den. Men var inte otrogen igen. För då får du bjuda mig på en ny resa! Det var en bra massagestav jag fick av dig, den kom till användning! Sex kåta greker, två svarta amerikanare och Thomas från Västerås. Han skulle bara veta vad jag fick uppleva denna kärlekssemester!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *