Heterosexuella sexnoveller

Tjejen från Thailand visste vad hon ville

För ett par år sedan sedan var jag med om en sexuell upplevelse som jag måste räkna som en av de bästa i mitt liv och därför måste jag få delge er den.

Det var på en enkel fest hemma hos en bekant. Vi var ett trettiotal personer som hade kommit och stämningen var hög. Röken låg tät och musiken dunkade i halvdunklet. Folk var uppe och dansade och flera par hade redan kommit in i erotikens djungel.

I ett hörn, lite avsides och undanskymt, hade en kvinna ställt sig för att, som jag uppfattade det, komma ifrån stöket lite grann. Kanske var hon liksom jag, inte helt på humör för fest, eller kanske hon bara vilade sig lite. Det senare visade sig vara riktigt. Men jag blev nyfiken för jag var osäker på vem det var.

När jag gick fram till henne visade det sig vara värdinnans nyvunna väninna från Thailand, en vacker kvinna i 30-årsåldern. Hon var lång och slank, med delikata lemmar. Hennes långa, svarta hår inramade ett känsligt ansikte med stora ögon och vackert välvda näsvingar, vilka ständigt skälvde och gav hennes ansikte liv och rörelse. Hon var mycket vacker och av någon anledning kom jag att tänka på en skimrande slända när jag såg henne.

Jag frågade henne om hon var trött. Svaret var jakande. Hon undrade om jag ville göra henne sällskap på andra våningen? Jag kände en ilning utefter min ryggrad. Jag svarade ja.

Ingen märkte att vi lämnade stojet på första våningen.

Väl uppe gled vi in i sovrummet. Där var svalt och ganska tyst. Vi såg på varandra och plötsligt var hennes armar omkring mig. Hennes läppar och tunga var på min mun och hennes kyssar var hetsiga och förvånansvärt aggressiva. Jag svarade med att låta mina händer vandra över hennes starka rygg. Och innan jag ens hunnit reagera, stod vi nakna på golvet och betraktade varandra. Bara så där.

Hon skrattade till och vidgade sina näsborrar. Jag grep tag om hennes midja och slängde ner henne på sängen. Hennes stora bröst gungade retfullt framför mina ögon och jag kände en obetvinglig lust att tämja denna kvinna. Jag såg ned på min kraftfulla kuk.

– Genomborra mig med din lans, viskade hon skrattande.

Jag behövde bara det kommandot.

Med starka armar låste jag hennes händer bakom hennes huvud och lät min kuk plågsamt glida in i hennes redan våta grotta. Hon vred sig under mig och gnydde. Jag kysste hennes bröst och bet i vårtorna. Hennes upphetsning stegrades och hon lade benen över min rygg och pressade mig hårt mot sig.

Plötsligt hade hon vänt på hela ekipaget. Jag låg på rygg och kvinnan i mina drömmar red mig. Hon skrek ut sin lusta, opåverkad av att man måste ha hört det nere på första våningen. Hon red mig hårt och frenetiskt, hennes ansikte brann av våldsam lusta och hennes händer bearbetade min kropp hårt och erfaret. Hennes bröst skakade och jag lät mina händer massera dem hårt, hårt.

Så tog jag tag i henne och välte över henne på mage, drog upp stjärten i luften, gav henne en klatsch och drog i hennes långa, svart hår. Hon svarade med ett skri av välbefinnande. Så rände jag in kuken i hennes anus, samtidigt som jag fortsatte klatscha henne på skinkorna. Hon blev vansinnig av upphetsning. Hennes kropp kastades fram och åter, hon stönade och skrek. Jag stötte ursinnigt i hennes kropp och gled då och då ut ur anus och in i fittan. Kuken glänste.

Jag fick över henne på rygg, låste armarna över hennes huvud med knäna, drog huvudet bakåt så långt det gick och såg hennes fantastiska kropp stå i en båge och darra, svettglänsande och stark. Så körde jag ned min glansiga lem i hennes mun. Hennes kropp böjde sig ännu mer bakåt. Min dominans hetsade henne ytterligare och ur hennes strupe steg ett ljud av total och djävulsk lusta. Jag fick intrycket att jag hade kunnat göra vad som helst med henne. Och jag var så kåt att jag fick passa mig, så att jag inte gick över gränsen.

Efter en stund böjde jag mig framåt och attackerade hennes fitta. Jag åt och bet i den, drack hennes livssafter och lät min tunga stimulera klitoris. Efter en kort stund såg jag hennes sköte dra sig samman krampaktigt, kände hennes kropp darra av sexuella konvulsioner. Orgasmen tycktes slita sönder henne och ur fittan rann en ström av safter. Ett kvävt vrål kom ur hennes mun och hennes tänder tycktes i färd med att bita av min kuk.

Jag ställde mig på knä igen och fortsatte att köra kuken upp och ned i hennes mun. Hennes kropp var drypande våt av svett och darrade lätt, som om en avlägsen jordbävning hade den i sitt våld. Hennes ögon stirrade upp på mig, halvt vansinniga av lusta och hennes näsborrar var vilt uppspärrade. Jag började smeka hennes glansiga bröst. Händerna hade svårt att få ett grepp om dem.

Helvete, så skönt det var och så vacker hon var!

Så kände jag orgasmen komma. Jag tog tag i hennes hår och drog huvudet bakåt. Jag borrade ned kuken verkligt långt ner i halsen och hennes kropp spändes ytterligare. Hennes muskler avtecknade sig mot den mörka, våta hyn.

Så kom jag. Explosionen i korsryggen var plågsamt skön och jag såg min sats spruta ut ur min kvinnas näsborrar. Hon sög och bet, hon gnydde och vred sig. Mina händer var som tigrar över hennes kropp, hennes bröst. Hennes ansikte var vitt av min sperma och hennes kropp svettades mer och mer. Sedan gled jag av henne och vi låg och tog igen oss under många och långa stunder.

Sedan kom hon krypande igen och satte sig grensle över mitt ansikte. Jag såg in i hennes vidöppna undre och lät tungan glida långt upp i hennes inre. Doften av kvinna omslöt mig och hennes händer var starka över min kropp. Mina händer letade upp hennes bröst och smekte dem krävande. Men jag såg bara könshår, fittsafter och hela hennes underbara röda sköte. Jag bet och slet, tuggade och slickade. Jag kände hur hon böjde sig framåt och började attackera min kuk.

Jag kände orgasmens vågor rulla in över mig, komma rusande från min kropp. Jag spände mig. Satsen kom in i hennes mun och hon gurglade och andades häftigt. Det blixtrade framför min ögon. Så kom hon. Jag har aldrig sett en sådan syn förut. Hennes fitta sprutade faktiskt ut saft rätt i mitt ansikte och sammandragningarna var kraftiga. Hon skrek och pressade fittan mot mitt ansikte. Hon reste sig upp och pressade sig med hela sin tyngd mot mig.

Aldrig tidigare har jag varit inne i en kvinna så mycket.

Så gled vi ifrån varandra och log lyckligt båda två.

Numera umgås vi dagligen och älskar lika intensivt som då. Och strax skall vi förlova oss. Hon är min bästa kvinna.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *