Sexnoveller med trekant

Jag smygtittade när min fru hade sex med två killar

Jag är vad man kallar en tittare. Mitt behov av sex är enormt, min fru är kanske också litet extra sexuell och road av olika varianter.

En gång blev mitt tittarbehov verkligt.

I sovrummet har vi en stor spegel, som jag brukar vinkla rätt emot sängen eftersom jag också brukar vilja se Joanna bli knullad, när vi håller på. Och Joanna brukar göra vad hon kan för att hjälpa till.

Men spegeln räcker sällan till, utan jag söker ofta något starkare kryddor, de gånger det kan göras utan alltför stora risker.

Vi var på en semesterö, Joanna och jag och vi hade hittat en liten strandremsa, där vi kunde bada och solbada i fred. Vi tog oss dit med en vespa vi hyrde.

Vi kom dit en dag som vanligt och eftersom vi bara hade sällskap av en skock får, klädde vi av oss och solade nakna.

Efter ett tag måste jag gå åt sidan för att pissa och smet in bakom några buskar och det var därifrån som jag upptäckte två tonårskillar stå och snacka under ett träd. Jag tittade på Joanna, som låg några meter från mig, naken och inbjudande och de båda killarna, som var helt ovetande om den nakna och inbjudande kvinnokropp som fanns tillgänglig bara ett stycke ifrån dom.

Jag hostade till högt och ljudligt och killarna såg åt vårt håll. Jag hostade till en gång till och då reste sig båda och kikade. En av killarna tog ett steg åt sidan och det var då han såg Joanna. Han vinkade hastigt åt sin kompis och snart stod de båda två och beundrade Joannas kropp. Sakta drog de sig närmare och till slut upptäckte Joanna att hon inte var ensam utan hade beundrare.

Hon reste sig på knäna och ropade på mig. Jag svarade ingenting. De båda spanjorerna stirrade på Joanna och när hon ropade kom de ännu närmare. De tittade sig omkring, men de såg mig givetvis inte.

Då knäppte en av dom upp byxorna och drog fram sin kuk. De var styv och han drog några frestande drag längs skaftet med högerhanden. Joanna stirrade fascinerad på det blåröda huvudet och såg villrådig ut. Sedan började killen ta av sig kläderna och hans kompis tvekade en aning, men följde sedan exemplet tills båda var helt nakna.

Joanna stirrade på sina båda besökare och sjönk ner på badlakanet, tills hon satt. När besökarna sjönk ner på vars en sidan om henne, gjorde hon inget som helst motstånd när de började smeka henne med ivriga händer. Tvärtom!

Hon kastade ett öga mot mitt buskage och lät sedan sina händer treva längs sidorna, tills hon fann sina beundrares kukar. Hon la sig bekvämt tillrätta på rygg och lät benen falla bekvämt åt sidan, medan hon blottade hela sitt sköte för sina nya vänner.

Snabba fingrar letade sig snart dit och snart hade den förste två fingrar i henne och Joanna började jucka emot, när hans fingrar knullade henne. Hon höjde något på stjärten och stönade belåtet.

Så tog den förste plats mellan Joannas ben. Han sänkte sig ner över henne och hon grep stadigt om hans ivriga kuk, som hon styrde in i sig. Snart rörde hon sig i djupa svarsstötar mot sin nye älskare och snart hade hon saxat benen om hans rygg. Hon lät sig villigt knullas och snart kände jag igen tecknen för en första orgasm i hennes djupa andhämtning.

Killen grep Joanna om stjärten och drog upp henne så att hon låg på sidan med den förste killens kuk begravd ändå till roten i henne. Hans stötar blev aningen längre och jag såg hur han ”hämtade” varje stöt från ollonkanten, innan han lät kuken fylla henne. Rätt som det var stelnade han till och jag såg på ryckningarna att det gick för honom. Han sprutade rätt i Joanna och jag såg hur det ryckte i lårmusklerna, när det gick för henne.

Joanna låg stilla en stund med killens kuk i sig. Sedan drog hon sig åt sidan och tittade på den andre killen. Sedan reste hon sig något och ställde sig på alla fyra med stjärten svankande. Hon log inbjudande över axeln mot honom och han ställde sig snabbt på knä bakom henne. Hon putade till med stjärten ännu ett stycke och killens kuk gled in i henne utan motstånd.

Han började omedelbart knulla henne, som om han inte sett en fitta på flera år. Hans kropp böljade fram och tillbaka, upp och ner över Joanna. Hans kuk ökade takten och han lutade sig över henne, medan han famlade efter hennes bröst. Så vrålade han till och tryckte sig mot henne, innan han lät kroppen slappt falla över hennes.

Stranden blev helt stilla en stund. Så böjde sig Joanna över den förste killens kuk och styrde in den i sin mun och började suga upp den till stånd igen. Båda killarna tittade på Joanna med förtjusta miner och snart var bådas händer på ivrig vandring på och i Joanna. Rätt som det var, stelnade kille nummer ett till och han lät staken skjuta sin laddning i hennes mun.

I samma ögonblick som hon tog kille nummer tvås kuk i munnen och lät honom njuta av specialbehandlingen, började det spruta kaskader ur min egen kuk, som tryggt vilat i omväxlande höger och vänster hand. Underligt nog slaknade den aldrig riktigt, utan mitt stånd var tillbaka så snart jag såg hur även den andre tömde sig i Joannas mun.

Snart började de tre knulla än en gång, medan jag satt hopkrupen i buskaget och runkade till den ljuvligt upphetsande synen. De båda spanjorerna stannade hos Joanna i liter över en timma till och de lät Joanna passera fram och tillbaka mellan dem. Men slutligen reste sig båda för att klä på sig. Joanna reste sig och gav båda en kram, innan de glatt försvann över stranden för alltid.

Joanna kastade en blick mot mitt buskage och la sig på rygg med benen uppspärrade så att hennes dyblöta och genomknullade fitta tittade rätt på mig. Med ett par steg var jag hos henne och lät kuken begravas i henne. Det smaskade ljudligt om varje stöt och snart kom jag i den härligaste orgasm jag någonsin varit med om. Joanna höll mig tryckt intill sig medan hela kroppen skakade.

Jag gled ur henne när jag började slakna och lät ollonet böka i Joannas kladdiga springa, medan jag viskade hur fin hon var.

Joanna log:

– Det blir mer i morgon, sa hon.

3 comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *