Sexnoveller med trekant

Min tjej bjöd in min bästa vän till sexakten

Den här historien utspelades i somras när jag, min tjej och en kompis var ute och tågluffade.

Vi var i slutet av vår luff och hade bestämt oss för att tillbringa våra sista semesterdagar i Paris innan vi var tvungna att åka hem. Vi tog in på ett vandrarhem eftersom vi hade dåligt med pengar och det var det billigaste alternativet. Vi hade tur och fick ett rum tillsammans alla tre. På många andra ställen vi övernattat var sovrummen uppdelade i avdelningar, killar och tjejer för sig. Det hade alltså blivit dåligt med tillfällen för min tjej Nina och mig att tillfredsställa våra lustar. Vid de tillfällen vi fått sova tillsammans var ju Tomas (min kompis) hela tiden med.

Därför bultade det nu ordentligt i kuken och kåtheten dunkade i mig bara Nina och jag snuddade vid varandra. Jag kunde märka på Nina att det var likadant ställt med henne.

När vi kommit upp på vårt rum och ställt av oss ryggsäckarna kände vi att det var dags att få något i magen. Vi bestämde oss för att ta en dusch och sedan gå ut för att hitta något bra ställe att käka på.

Nina och jag gick direkt till duscharna som låg i änden av korridoren medan Tomas först gick ner till receptionen för att fråga efter en karta så vi inte skulle riskera att gå vilse vår första dag i Paris.

När vi stod i omklädningsrummet intill duscharna och jag såg Nina ta av sig plagg efter plagg, kände jag hur hjärtat började slå fortare och kuken reste sig snabbt. Jag gick fram till henne och började smeka hennes rygg och stjärt bakifrån. Jag kände hur hon ryste till och hur hon började andas fortare.

– Jag har längtat så länge efter din sköna kuk, viskade hon, tog min hand och ledde in mig i ett av duschbåsen.

Därinne började hon långsamt tvåla in mig. Hon masserade in hela min kropp men undvek att röra vid kuken som nu stod spikrakt upp och skrek efter fitta. Hon satte sig på knä och tvålade in insidan av mina lår samtidigt som hon lät sina stenhårda bröstvårtor leka med min lem.

Till slut stod jag inte ut längre och bad henne ta den i sin mun, vilket hon också gjorde med besked.

Jag stönade av vällust när hon lät tungan spela över mitt ollon. Hon sög frenetiskt och jag kände att jag skulle komma när som helst. Jag förde därför bort hennes huvud och började istället kyssa och slicka henne överallt. Hon lade sig ner, vilket inte var det lättaste eftersom duschbåset inte var speciellt stort.

Jag fortsatte att ”retas” med henne och undvek att röra vid hennes fitta. Hon gnydde och det märktes att hon hade svårt att ligga stilla. När jag slutligen borrade in min tunga mellan hennes blygdläppar, kände jag att klittan var hård och uppsvälld som ett körsbär. Jag tog den mellan mina läppar och sög samtidigt som jag förde in ett finger i hennes genomvåta grotta.

– Jag vill känna din kuk i mig, stönade hon.

Hon ställde sig på alla fyra och putade frestande med sin läckra stjärt. Det kunde jag naturligtvis inte motstå utan rände in min stake i hennes välsmorda hål.

Efter flera veckors ”celibat” var det en fantastisk känsla och jag njöt av hennes mjuka kropp under mig.

Plötsligt hör vi hur dörren öppnas och där står Tomas. Jag vet inte vem som tyckte det var mest pinsamt – han eller vi.

– Oj, förlåt, jag trodde ni hade duschat klart för länge sen, sa Tomas. Jag blev kvar där nere ett tag innan jag hittade någon som kunde hjälpa mig.

Jag vet inte hur länge vi sedan stod där och stirrade på varandra, innan någon sa något. Den som bröt tystnaden var faktiskt Nina och det hon sa fick mig verkligen att rycka till av förvåning.

– Stå inte där och titta, kom och var med istället, sa hon och gjorde en inbjudande gest med handen.

Tomas fann sig snabbt och på nolltid var också han avklädd och färdig att kasta sig in i leken. Nina tog sig genast an honom och plötsligt stod jag som åskådare till hur hon bearbetade Tomas växande lem.

Det var inte alls en obehaglig upplevelse, tvärtom, jag riktigt njöt av att se dem och började runka mig själv. Men efter ett tag ville jag också vara med och la mig under Nina så hon hamnade i ridande ställning på mig samtidigt som hon fortsatte att suga Tomas knallhårda stake. Nina som verkade vara nära sin orgasm skälvde i hela kroppen och hon red mig hetsigare än hon någonsin gjort förut.

Snart ville Tomas smaka fittan, så Nina vände sig om och lät honom stöta in sin kuk medan det var min tur att få en omgång av hennes ettriga tunga, och sugande läppar. Samtidigt fingerpullade jag henne och efter en kort stund kom hon i en lång, intensiv orgasm. Tomas var inte långt efter och snart hörde jag nu hans andning blev häftigare och med ett långt stön sprutade han hela sin sats långt in i Nina.

Själv fick jag en orgasm som gjorde att det svartnade för ögonen på mig och spänd i en båge fyrade jag av min kanon rakt ner i halsen på Nina som girigt svalde.

Efter några minuters vila duschade vi snabbt av oss och gick till vårt rum. Det blev ingen ordentlig middag på restaurang den kvällen, utan en snabb hamburgare för att sedan kunna ägna resten av kvällen åt våra sköna lekar.

Dessa lekar tog inte slut bara för att vi kom inom Sveriges gränser. Tomas hälsar ofta på oss och varje gång återupplivar vi våra minnen från Paris.

One comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *