Heterosexuella sexnoveller

Sex på nyårsfesten

Hon var en blond och synnerligen välformad tjej, iklädd en svart, kort, åtsittande sexig klänning. Jag hade aldrig träffat henne förut och hon log nyfiket och sexigt när jag hälsade på henne. Hon hette Amanda och var en kompis till Esther.

Esther, som är en arbetskamrat till mig, var tjejen som hade nyårsfesten. Vi var 15 stycken som hade samlats hemma hos henne för att fira det nya året. Jag kände alla utom Amanda och hon var faktiskt snyggast.

Som tur var fick jag henne till bords och vi märkte omedelbart hur väl vi kom överens. Vi pratade, skojade och skålade. Både en och annan snaps slank ner. När maten var slut och smält, började alla dansa. Amanda blev omedelbart uppbjuden, så jag dansade med en annan arbetskamrat (modell kvinnlig) istället.

Någon timme senare – och framför allt flera danser senare – korn plötsligt Amanda fram till mig igen.

– Vart tog du vägen? sade hon skämtsamt. Självklart vill jag dansa med min bordskavaljer.

– Vad gör jag inte för att tillfredsställa en kvinna i nöd, svarade jag samtidigt som jag grabbade tag i henne och släpade upp henne på dansgolvet.

– Jag gillar en man som vet vad han vill, log hon.

Vi dansade till dunka-dunk en stund innan musiken byttes till tryckare. Vi omfamnade varandra och började dansa kärleksfullt. Jag pressade underlivet (kuken på bondsvenska) mot henne för att ”känna henne på pulsen”.

”Känna-på-pulsen-testen” gör jag alltid på tjejer som jag dansar med. Om de drar sig, undan är det lika bra att avbryta dansen och börja leta efter nytt ”kött”, men om de pressar tillbaks, då är det (nästan) fritt fram.

Amanda svarade med att riktigt gnida sin mus mot mig. Detta verkade ju minst sagt lovande.

– Hmm. Är mössen hungriga i dag? skojade jag och pressade ännu mer.

– Ja, det var väl ett tag sedan de fick mat, skrattade hon.

Jag började kyssa hennes nacke och slickade henne i örat. Hon stönade lite och tittade mig rakt in i ögonen. Den blicken kunde man inte ta fel på – denna flicka ville ha kuk. Festen var i en villa och vi drog oss sakta ned i källaren, förhoppningsvis utan att någon märkte det.

Källaren var inredd som träningsrum med dusch och bastu och Amanda föreslog att vi skulle ta oss ett rejält träningspass, vissa kroppsdelar kunde behöva det. Vi började kyssas eldigt och innan kuken hade fått stånd var vi avklädda. Vi lade oss i 69:an på en mjuk matta.

Amanda sög glupskt på staken som nu var i utfällt sprängfyllt läge. Hela mitt synfält upptogs av hennes härliga arsle, som jag ivrigt greppade. Jag bände isär hennes härliga blygdläppar och slickade ivrigt. Amanda stönade så gott hon kunde med kuken åkande in och ut i den hungriga munnen.

Det var underbart skönt och jag kände att jag inte kunde hålla tillbaks längre. Jag grymtade till och släppte hela laddningen i hennes hals. Jag hörde att hon svalde allt med ett glupskt läte. Hon sög sakta ut de sista spermadropparna samtidigt som jag koncentrerade mina tungrörelser till hennes klitoris.

– Ohhh… Mrnm. Jag kommer snart. Ahhh, snabbare, kved Amanda.

Hon släppte kuken från sin mun och stönade allt högre.

– Ahhhh!

Hon skrek ut sin orgasm samtidigt som hon pressade sin skakande fitta ner i mitt ansikte. Plötsligt föll hon ihop som en säck potatis och andades tungt.

– Oh, vad skönt! Det var en underbar nyårsorgasm, flämtade hon.

– Nyårsraketen måste explodera flera gånger, sade jag samtidigt som jag vände ner henne på rygg.

Jag klev upp med snorren till hennes ansikte och hon började ivrigt smutta på den. När den åter var stenhård hasade jag mig ner till den plaskvåta fittan och tryckte in kuken. Det var härligt att komma in i den trånga värmen och med tanke på hennes stön så tyckte hon det samma. Hon särade benen en stund innan hon lade upp dem mot mina axlar.

Det smackade från kärlekshålet när kuken matades hårt fram och tillbaka. Nästan direkt gick det för henne igen och hon bad – nästan avsvimmad – att jag skulle sluta jucka medan hon hämtade sig. När hon åter andades normalt reste hon sig upp, lutade sig framåt och fattade tag i ribbstolen.

– Knulla mig bakifrån, din hingst.

– Okey, var beredd, här kommer hästkuken.

Jag nästan sprang in med staken i hennes bakåtvända vagina. Staken riktigt sögs in och jag fattade tag i hennes höfter och började pumpa.

– Spruta i mig, jag vill känna din heta sperma i min kropp, stönade hon.

Efter ett tag började det pirra i hela underlivet och jag kände att en ny laddning var på väg. När hon sträckte sin hand bakåt och började smeka min pung vart det för mycket. Jag juckade till hårt några gånger och – pang – så sprutades sperman långt in i hennes diande fitta. Det kändes underbart.

Efter detta intressanta träningspass var vi ganska slutkörda och vi bastade en stund innan vi duschade. Vi kom upp från källaren – utan att låtsas om någonting – lagom tills det var dags att gå ut och låta dom riktiga raketerna explodera. Som tur var hade ingen märkt att vi hade varit borta.

När tolvslaget korn, blixtrade det och dundrade till höger och vänster. Amanda pussade mig Gott nytt år och sa ett detta var hennes skönaste nyårsafton och att hon gillade min raket bättre. Jag flinade och nickade instämmande.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *