Sexnoveller med analt innehåll Sexnoveller med trekant

Åh, vilken underbar morgon

Jag vaknade av att Marias ena fot vilade tungt mot min ena kind. Efter att vi somnat efter ett underbart knull så hade vi hamnat skavfötters, Ett av Marias långa välsvarvade ben låg över min mage och hennes vänstra fot fanns alltså i mitt ansikte. Mia var också med i den stora sängen, men hon låg på mage en lite bit ifrån Maria och mig. Jag tog tag om Marias ben och slickade hennes fotsula med tungan. Jag visste att hon var kittlig och hon vaknade med ett ryck, jag fortsatte att slicka.

Min kuk hade börjat växa och jag gned den mot undersidan av hennes ben, in mot hennes lilla mus. Hon försökte sätta sig upp, men eftersom hon tyckte att min tunga kittlades hade hon lite svårt för det. Jag slutade slicka hennes fot, och släppte taget om hennes ben. Hon slappnade av. Jag makade hennes ben åt sidan och satte mig upp. Jag satt nu mellan benen på henne, mina egna ben flyttade jag in under hennes överkropp. Min kuk var stenhård, jag försökte nå hennes bröst där jag satt, jag ville massera dem stora, sexiga tuttarna. Hon viskade god morgon, för att inte väcka Mia, och satte sig upp hon också. Jag dog ihop mina ben, så att hon hamnade i mitt knä. Hon såg ned på min kuk, hon gillade vad hon såg. Den stod i givakt för hennes skull.

Jag placerade mina händer under hennes fasta stjärt och började massera hennes skinkor. Hon njöt. Maria fattade tag om min stenhårda kuk med båda sina små händer och började runka mig, först långsamt med snart allt snabbare. Jag var kåt, och det var hon också. Medan hennes händer tog hand om min kuk, tog hennes mun hand om min tunga, vi kysstes ordentligt. Känslan som bubblade upp inom mig var himmelsk. Hon var så underbart sexig. Jag ville knulla henne. När jag kände att jag var redo att spruta bad jag henne att sluta, hon flyttade händerna från kuken och lät sina armar kramar mig hårt. Sedan tog jag ett fastare grepp om hennes skinkor och lyfte upp henne, hon hjälpte naturligtvis till själv också. Medan jag lutade mig tillbaka för att lägga mig på rygg igen så rättade hon till sina ben så att hon skulle kunna rida min stenhårde manslem.

Snart sänkte hon sig ned mot min kuk, och jag märkte hur kåt hon var när hennes ljuvlig blöta fitta började att omsluta mig. Jag tog mig sakta in i henne, hon gav ifrån sig ljud som bevisade hur skön hon tyckte att jag var. Jag var nu så långt in i Marias fitta att kuken var helt omsluten. Nu började hon rida mig. Jag fattade tag om hennes bröst och knådade dem. Hon kunde inte vara tyst längre, nu började hon stöna högt i takt med att min kuk for in och ut ur hennes lilla mus, och min kåthet växte när jag hörde hur skönt jag gjorde det för henne. Jag märkte att Mia hade vaknat. Hon kysste mig plötsligt och frågade om hon fick vara med. Maria föreslog att Mia kunde sitta över mitt ansikte så att jag kunde slicka hennes fitta. Utan att fråga efter min åsikt så hade jag plötsligt Mias underliv mycket nära min mun, så nära att jag kände hur fukten rann ut längs blygdläpparna. Min egna läppar särades och min tunga trängde in i Mias lilla mus.

Samtidigt som Maria knullade min kuk genom att rida mig så slickade jag Mias fitta till utlösning. Hon kom ganska snabbt och fittsafterna rann ned i min mun. Jag hade inget annat att göra än att svälja. Efter att Mia fått sin utlösning så ville hon att jag skulle slicka hennes anal. Jag var nu så kåt att jag inte kunna hålla tillbaka min sänd som nu sprutade upp i Marias fitta så att den blev ännu våtare. Maria hade redan fått orgasm flera gånger så när hon med hjälp av sin lilla slida klämt ut de sista dropparna sperma ut min kuk, så lät hon snoppen glida ur henne. Jag släppte Marias bröst och fokuserade istället på Mias rövhål. Jag slickade runt om själva hålet, för det vet jag att hon gillar. Mia lade sig på mage ovanpå mig så att jag kom åt bättre. Nu kände jag hennes läppar kyssa mitt ollon och snart var jag lika hård som förut. Maria hade lagt sig bredvid mig, hon höll mig i handen. Medan jag fortsatte att slicka ömsom Mias fitta, ömsom Mias analöppning, så hade Mias mun börjat suga kuk. Hennes tunga virvlade runt min penis och ollonet masserades grundligt. Hon sög hårt för att få mig att slicka längre in i hennes fitta. Plötsligt slutade hon och lade sig på mage bredvid mig istället. Hon bad mig nu att knulla hennes rumpa.

Jag ville verkligen inte göra henne besviken, och min kuk var hårdare än någonsin efter hennes perfekta, men ej avslutade, avsugning. Jag placerade mig själv på knä mellan hennes särade ben, och bad henne att ställa sig på alla fyra. Maria hade för sig själv, där hon låg på rygg bredvid oss, börjat pulla sin mus med hjälp av en röd gummikuk. Att Maria låg och skrevade med benen för att tillfredsställa sig själv gav mig bara ökat lust att knulla Mias lilla röv.

Jag fattade tag om hennes ena höft, Min högra hand höll ett stadigt tag om kuken. Jag siktade och pressade sedan ollonet mot henens rövhål, som var mycket fuktigt efter min tungas framfart. Jag tog i och sakta men säkert plöjde kuken in i det lilla hålet som placerats mellan Mias fasta skinkor. Jag trängde mig in i henne och hon älskade det. Hon gav ifrån sig ett litet skrik av vällust när jag hade trängt mig in så långt att det började ta emot på allvar. Det var dags att börja jucka. Min kuk flyttade sig in och ut ur Mias lilla rumpa och hon stönade som besatt. Medan jag knullade Mias rövhål var mina ögon klistrade vid Marias lilla lek. Hennes leksak gled med lätthet in och ut ur hennes blöta fitta och hon stönade i takt med Mia. Hon var så vacker, hennes bröst guppade samtidigt som hon pullade sig själv. När dagens utlösning sköt in i Mias rumpa så slappnade Mia av och jag la mig ovanpå henne, fortfarande med kuken inpressade i hennes tajta hål.

Jag sträckte ut min hand och fattade tag om Marias gummipenis och hjälpte henne till orgasm genom att fortsätta där hon hade slutat. Hon stönade högt när hon kom. Jag lösgjorde mig från Mias rumpa, kysste henne i nacken och gick sedan på toaletten.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *