Sexnoveller med analt innehåll

Att knulla analt på olika vis

Den här händelsen utspelade sig för ett antal år sedan när jag var med min dåvarande kille på hans föräldrars sommarställe.

Peter 19 var min stora kärlek, i alla fall när man är 17 år. Vi hade sommarlov och skulle vistas där ute i ungefär en vecka.
George och Margit, Peters föräldrar var också där ute och hade semester, kanske försökte de vara lite ”sällskapsdamer” för mig men det slutade på ett helt annat sätt än vad många av oss hade tänkt. Under veckans gång så hade jag förstått att Georges blickar som vilade allt oftare på mig, gärna då jag låg nere vid bryggan och solade inte var allt för faderliga. Och jag tyckte om när han tittade ingående på mig fast han inte trodde att jag märkte det.

Det var solstrålen som letade sig fram mellan gardinerna i sovrummet som fick mig att vakna tidigt. Jag var törstig och gick tyst ner för trappan till köket för att inte väcka de andra.
Jag trodde knappast att någon var vaken men när jag till min häpnad hör stönande från köket så smyger jag fram till köksdörren som står på glänt.

Där i köket står Margit halvt stödjande mot diskbänken, med upphasat nattlinne och har George bakom sig med öppen morgonrock. Ut från morgonrocken står det en kraftig ådrig gubbkuk med full erektion – de skall just börja ”morgongymnastiken”.
Han smeker Margits stora lite hängande bröst. Bröst med stora vårtgårdar som är alldeles ljusbruna och vårtor stora som hallon. Hans stora händer med de håriga fingrarna tar ”hallonen” mellan tummen och pekfingret och smånyper upphetsande så Margit stönar till (jag hör även mig själv stöna till, precis som det var med mig han gjorde det).
Hon putar med stjärten, så kuken klyver sig in mellan skinkorna, småjuckar, stönar – kuken blir blankare och blankar för varje gång den kommer ut (min fingrar har letat sig ner till fittan och mina fingrar som pullar mig är blöta av fittsaft).
Margit savar så det rinner ner längst låren på henne. Hon svankar lite, George juckar till och hans kuk glider in i hennes saftiga fitta (jag stoppar in två fingrar i fittan och låtsas att det är en kuk).

Georges ena hand har glidit ner till Margits framsida och klitta. Han masserar den, runkar den så Margit börjar skaka, hon riser och känner att hon inte har långt kvar innan orgasmen tar över.
George tänker på annat; ett par brunbrända ben, en lite putstjärt och bröst som kokosnötter. Flickan som brukar ligga nere vid bryggan i den svarta bikinin och hetsa honom då hon ber hans son att smörja in hennes rygg och ben med sololja.
Det går för George nästan direkt, han juckar allt hårdare och okontrollerat, biter tag Margit i nacken. Borrar in sina fingrar i hennes hull och låtsas att det är Peters unga fästmö som tar emot hans gubbkuk, hans ådriga grova kuk – sedan låter han orgasmen ta över och sprutar upp i Margits stjärt.

hans fantasi så har han inte märkt att han böt hål i sin våldsamhet, han har inte märkt att Margit skrek till och inte ville ha den i stjärten, bara att det blev trängre och skönare.
Den har aldrig varit där på de 25 åren de har varit gifta. Hon är nu öm och ledsen men i sitt stilla sinne så är hon mer upphetsad än vad hon har varit sedan innan de gifte sig.

George märker sitt misstag, går ner på knä, sätter sig under Margits savande och spermadroppande stjärt och börjar slicka hennes hål och fitta med lång tunga, hittar klittan och suger mjukt på den, om vart annat så sticker han in tungan i analen.
Det tar inte lång tid för Margit innan det går för henne i ett tjut. Hon kastar sig bakåt, slår skallen i överskåpet och smärtan gör så hon skriker ännu högre samtidigt så får hon ytterligare en ny orgasm av smärtan i huvudet.
Hennes tankar har tidigare gått till smärtan som George gav henne då han trängde in med sin kuk i hennes anal och hon är så upphetsad och kåt så just som den första orgasmen avtar och värken i huvudet tilltog så är det som att George ytterligare tränger in i hennes ömma stjärthål och knullar henne brutalt. Därför denna andra orgasm, en orgasm som hon aldrig har varit med om i sitt tidigare 46-åriga liv.

I allt det här så står jag i dörrspringan och åser min pojväns föräldrars morgonknull och som ni förstår – väldigt kåt. Safterna rinner ner långst innanbenen, jag slickar mig om fingrarna för att smaka lite könssaft av mig själv. Just när jag tänker dra mig tillbaka och uppsöka Peter så känner jag någon som trycker sig mot mig bakifrån. Det är Peter och han har sett allt med sina föräldrar och samtidigt min onanishow.
Jasså du, du blir kåt av att titta på andra, väser Peter och tar tag i mitt hår.
Nu följer du med upp på rummet så skall jag visa hur man gör med små smygtittare som du!
Varpå Peter kör upp hela sin hand i skrevet på mig, trycker in ett av sina långsmala fingrar och vispar runt, samtidigt som han för upp mig för trappen med ett praktstånd som har rest sig från hans pyjamasbyxor.

När vi kommer upp på rummet så kastar han mig ner på sängen och automatiskt så särar jag på dem. Peters byxor åker av med en fart och han sliter av mig tröjan.
Där ligger jag med tuttarna rakt upp mot taket, hårda, mogna att ätas, sugas och slickas.
Min platta mage, darrar till då jag ser Peters blick, jag har aldrig sett honom så ”farligt kåt” tidigare. Han morrar långt ner i från strupen att nu äntligen skall han få knulla det luder som han visste att jag var, fräser han varpå han kastar sig över mig och borrar in kuken med ett enda kraftigt juck.
Jag skriker till, det gör så jävla ont men han har ingen pardon. Han tvingar in sin tunga i min mun, biter mig i läpparna, kysser mig hårt och jag, jag försöker möta honom hela tiden på hans villkor.

Han stöter snabbare och snabbare men håller plötsligt upp. Vänd på dig, din hora! väser han och med en hård blick så vågar jag inte göra annat. Jag har aldrig uppfattat Peter på detta vis förrut.
Han fullkomligt lyfter mina höfter och stjärt upp i luften för att möta hans kuk, då han tränger in i analen. Jag bara skriker nu att han skall sluta och ta ut den. Mina tåra rinner ner för kinderna, jag hulkar och tycker att han är elak.
Allt runt omkring mig får mig att tycka så illa om honom, så avtändande.

Peter skiter i om jag både skriker och gråter, han är inne i sin kåtdimma och i sin fantasi där jag inte är något mer än ett hål eller två just nu.
Han står och slår med ena handen på skinkan – hårt, mycket hårt! Han stönar och kallar mig allt möjligt och stöter på hårt.
Han växer i mig och blir större, han börjar att spruta stora kaskader i mig och till slut vrålar han – Maaaaaaaamaaaaaaa! när det går för honom.

Kvar under honom ligger jag och hulkar. Han är helt borta en stund sedan så börjar han stryka mig på huvudet och schyar åt mig.
Såååå..lilla gumman, det var inte meningen. Jag blev så jävla kåt och du var helt underbar, säger han.
Jamen det där med mamma, undrar jag tyst men han svarar inte.
Jag ligger alldeles stilla och väntar på att han skall flytta sig och dra ut sin kuk från min spermadränkta stjärt. Vi ligger tysta….

Jag hör att det är alldeles tyst i huset, någon tassar tyst ifrån dörren. Någon som har lyssnat på vårt knull.

Efter Peters ”påhopp” så skämdes han. Han försökte vara mig till lags i några dagar.
Själv så var jag mest tyst men när Margit undrade en dag då vi låg nere vid bryggan om det var någon som hade lust att gå upp till huset för att sätta på kaffe så erbjöd jag mig snabbt. Jag ville komma bort från Peter ett slag och få rättelse på mina tankar.
Vad jag inte kunde glömma var att jag hade tänt på Peters pappa George, då han hade knullat Margit den där morgonen. Georges kuk hade sett så härligt gubbig ut och jag kom till insikt att jag tände mer på honom än på Peter.

Eftersom jag hade gått omkring i bikini hela veckan så tog jag det ganska naturligt att gå upp till huset så för att fixa med kaffet.
När jag står där inne i det svala köket med tankarna på George så hör jag inte att han kom efter. Först trodde jag att det var Peter som hade kommit efter och tryckte sig nu mot mig och kupade sina händer om mina bröst men det stön som kom från en vuxen kåt man, tar man inte fel på.
Jag snurrade runt förvånad och han tog gensast tillfället i akt och böjde sig fram och började nafsa på ett av mina bröst. Den andra handen kupade han runt det andra bröstet och började massera.

Georges stön och brummande då han kysste mig. Han fick mig att bli så kåt som jag hade varit på den där morgonen. ”Om du bara visste vilken pers det varit för mig hela veckan, en sån läcker kåt flicka som du, som hela tiden har kåtat upp mig” mumlade han.
Han lyfte upp mig och satte mig på köksbordet, löste upp bikinitrosorna och böjde sig ner och börjad slicka min savande fitta. När han märkte hur blöt jag var skrockade han belåtet och slickade med ännu mer iver.

Jag låg där på bordet och gnydde som en löpen tik – ville ha mer, ville ha hans kuk, långt inne i mig.
Han tittade upp och frågade om jag sett honom och Margit den där morgonen?
Jo, stönade jag, det hade jag och jag ville också smaka honom.
Då sken han upp och bad mig lägga upp benen på hans axlar för nu skulle jag få kuk så jag ville ha mer om ett par timmar. För vad han hade hört från Peters och mitt sovrum så var det att jag tyckte om att bli knullad ofta och hårt.
Jag sa ingenting, jag var alldeles vimmelkantig av hans tunga och när han sedan stötte in sin stora, hårda gubbkuk, långt in i min savande fitta så var jag närmare himlen än vad jag någonsin hade varit med Peter.

Åh, stönade han, ”Du är så våt och trång, jag vill knulla dig ofta så du skriker efter mer i eftermiddag”
Det gick ganska fort för både Georgo och mig, där på köksbordet.
Med George och med många andra äldre män, så är det så bra att deras kukar inte lägger sig ner så fort efter första orgasmen utan fortsätter att stå.
Han vände på mig och tog mig bakifrån samtidigt som sista kaffevattnet rann ner i kannan.
Det sista han bad mig om var att jag slickade rent honom och det gjorde jag gärna efter den sköna orgasmen som jag hade fått där i köket.

Resten av tiden där ute på landet så knullade jag med både Peter och George. Peter försökte sig aldrig mer på att knulla mig i analen eller att vara så våldsbenägen. Han förstod att jag inte tände på det.
Å andra sidan så visade George mig att det kunde vara skönt att bli knullad i stjärten en eftermiddag nere i grannens båthus och det måste jag säga – det var klart en krydda i sexlivet.

Efter den veckan så blev det slut mellan mig och Peter. Han flyttade till annan ort för att plugga vidare men hans pappa och jag träffades då och då för att fortsätta knulla.
Han lärde mig mycket men framför allt att man kan njuta av att få ta emot kuk i stjärten.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *