Sexnoveller med analt innehåll Sexnoveller med gruppsex

Cinderella del 1

Jag och min fru är 37 år, och ser väl hyfsade ut. Vi skulle på en kryssning med Viking Cinderella för att bunkra lite öl mm.. Inför stundande segel säsong. Min fru har riktigt långa ben och stora fasta bröst c-d 80, och hon brukar ha diverse olika frisyrer på musen oftast ganska slät rakat. Jag hade lyckats övertala henne att ha kortkort kjol och stay-ups, samt en spets topp och lårhöga stövlar, med andra ord inga trosor.

För att spara på utgifterna bestämde vi att äta buffé där det också ingår öl och vin, frugan tyckte att det var lite jobbigt med den korta kjolen när hon inte hade trosor påsig, den envisades med att åka upp lite så fort hon skulle hämta mat och dricka +att det var rejält många snusk gubbar som glodde ihjäl sig på hennes långa ben. Men efter ett tag när ölen började göra sig påmind så tänkte hon inte så mycket på det utan gick glatt och hämtade både mat och såklart mer dricka. Frugan som nu började bli ganska tankad kom glatt tillbaka till bordet efter att ha hämtat ännu en öl och berättade att ett gammalt flört till henne och hans kompisar var och festade på samma båt. Han var tydligen någon slags chef på posten och bodde i kåk i Täby, det var ju kul för henne att han var här.

Efter ca. en halvtimme kom dem och presenterade sig och till min förvåning var de riktigt trevliga. Peter som han hette undrade om jag gillar wisky och om han fick bjuda på några glas senare i dans bands haket som hette ”fun club”, det verkade genast mycket trevligare och vi tackade ja.

Framåt 23.00 sprang vi på grabbarna i dans salongen och de började genast bjuda vitt och brett, drinkar av alla möjliga varianter, både jag och min fru blev rejält tankade.
Frugan blev sugen på en P2 och det fattade inte tjejen som serverade vad det var så frugan och Peter gick till baren för att beställa en runda till oss alla. Vi andra satt kvar och drack whisky under tiden. Peter polare Anders och Micke var trevliga på alla sätt och kom med komplimanger om vilken snygg tjej jag hade och vilka snygga ben mm. När det drog ut på tiden för min fru att komma tillbaka sa jag till killarna att jag skulle på toa och uträtta mina behov. När jag närmar mig baren ser jag min fru och Peter stå där och prata, jag pustar ut ända tills jag ser vart Peter har sin hand, han har handen under min frus korta kjol och smeker henne på musen. Jag går tillbaka till killarna och fortsätter med whiskyn efter ca 15 minuter kommer Peter och frugan tillbaka och låtsas som det regnar. Alla blir imponerade över P2 drinkarna, då min fru plötsligt föreslår att vi ska ta några P2 i vår hytt för att spara pengar, alla tyckte det var en bra idé även jag eftersom jag börjat bli illa mående.

Hela gänget utom jag sveper i sig drinkarna för att fortsätta i vår hytt, på vägen dit så raglar min fru betänkligt och visar hela fittan när hon går före killarna i trappen upp mot vår hytt, väl inne i hytten mår jag mer illa och går på toa, medan min fru slår upp några groggar till grabbarna och sätter sig ogenerat på soffan utan att reagera över att hon inte har några trosor.
Från toa hör jag hur frugan fnissar och sätter på radion, själv ligger jag och kramar toa minst 10 minuter, när jag kommer ut så det första jag ser är Peter som sitter mellan frugans lår och slickar. Tankarna far genom huvudet, men på nolltid står Anders och Micke och håller fast mig stadigt i varsin arm. Frugan tittar på mig lite skade glatt och säger att jag alltid tjatar om gruppsex mm. Vilket också är sant men jag tänkte ju vara med då! Killarna hjälps åt att binda mig med ett under lakan och lägger mig på sängen så jag ser ordentligt vad de gör med min fru. Peter har nu tagit fram sin stora kuk och stoppat in den i min frus mun, Micke har tagit plats mellan frugans lår och slickar frenetiskt och Anders har tagit fram frugans bröst och slicka, nafsar drar i bröst vårtorna något som min fru blir vansinnigt kåt av. Frugan stönar väldigt högt speciellt om man ser till att hon har en stor kuk långt ner i halsen.

Killarna byter plats och Micke och Anders tar fram sina kukar, som frugan genast börjar suga båda två, Peter ställer sig framför mig och skrattar, så frugan gillar inte grupp sex säger du också hån ler han innan han trycker in den grova kuken i min frus fitta, samtidigt som hon har fullt upp med att suga Anders och Micke. Peter sätter sig i sängen bredvid mig och säger åt frugan att komma och sätta sig på en rejäl kuk, vilket hon också gör blixt snabbt, hon stönar så jag tror grannarna ska klaga när hon sakta sänker sig ner över den grova kuken. Peter tecknar åt Micke att komma bakom frugan, så när frugan är helt fylld med kuk så greppar Micke tag om skinkorna, som han bryskt drar isär och måttar sin kuk mot frugans anus, han måste ta lite sekret från den spräng fyllda fittan och smörja med innan han trycker in sin långa kuk i min frus anal. Frugan protesterade högljutt över att få en kuk av den kaliberns i analen samtidigt som hon hade en jätte kuk i fittan. Hon blir bryskt tystad av Anders kuk som trycks in i munnen. Killarna pumpar nu på för allt som går i minst 30 minuter, Anders som bytt plats med Peter börjar stöna som en besatt och jag förstår att det ska gå för honom, jag skriker att ni får inte spruta i fittan för frugan äter inte några p-piller, Anders skrattar tillbaka att det gör de som de vill med den saken samtidigt som han sprutar frugans fitta full, nu byter de plats igen och ställer frugan på alla fyra i sängen.

Jag ser hur det rinner sperma längs med låren på frugan, nu siktar Peter in sig på frugans fitta och börjar knulla henne i rasande fart till jag ser att det rycker i hans stora kuk och nästa jätte sats i frugans fitta var ett faktum. Micke som laddat kanonen en stund puttar bort Peter och börjar knulla frugan i rasande tempo nästan skriker att horan en ju helt upp knullad nu! I nästa stund sprutar han frun full han med, min fru står nu ensam kvar på alla fyra med sperman rinnandes ur fittan!

Killarna säger nu åt frugan att sätta sig på huk framför dem, hon gör som hon blir tillsagd och sitter nu och runkar och suger alla tre tills de sprutar i ansiktet på henne. Frugan som nu är rejält mör i alla hål lägger sig bredbent på sängen för att pusta ut, när Peter tittar på mig och skrattar att nu skulle jag få komma loss! Lakanet knyts loss och jag sätter mig upp, Peter tar nu mitt ansikte och trycker det mot frugans såsiga fitta, samtidigt som han beordrar mig att slicka rent, så vi kan fortsätta festa. När fittan är ordentligt renslickad går killarna ut och fortsätter festa. Medan jag och min fru somnade. Dagen efter var frugan rejält öm i fittan och analen, samt att det fortfarande rann sperma om hennes upp knullade fitta.

När killarna gått sin väg är jag lämnad ensam med min upp knullade och apfulla fru som ligger kvar i sängen med en röd svullen fitta. Vi somnade straxt efter vi hade tagit en dusch och borstat tänderna. Framåt 8.00 vaknade vi båda till och börjar sakta summera gårdagens händelse, vi konstaterar snabbt att vi båda tyckte det var väldigt upphetsande, men att risken skulle vara stor att frugan blivit med barn vilket skulle bli väldigt svårt att veta vem som är pappa! Min fru tar på sig sina stay-ups, sin korta jeans kjol, och en rosa spets topp. Sedan beger vi oss ner till frukost buffén, och bunkrar med svart kaffe mm.. sånt som funkar när man är bakis. När frugan hämtar sin andra vända från buffén så känner hon en hand under kjolen, som smeker hennes svullna nakna fitta, hon vänder sig hastigt och upptäcker att det är Peter från i går. Frugan skiner genast upp och låter honom hållas, medan de pratar om något. Jag tittar bort efter Peter och ser sedan hela grabbgänget som sitter och lastar in mat för fulla muggar, Micke tittar upp och vinkar vart efter det hörs ett asgarv från bordet. Frugan har nu kommit tillbaka och jag frågar vad Peter sagt, hon svara undflyende att han tackade för i går, och undrade om jag ville ha någon efterrätt!! Jag undrar naturigt vis vad hon svarat. Frugan säger att efterrätt, är ju aldrig fel! Vi äter färdigt och går upp till hytten och lägger oss för att vila, båten är ju inte i Stockholm förrän 15.30 på efter middagen så det var bäst att sova ikapp lite. Klockan 12.00 knackar det på hytt dörren och jag masar mig upp för att öppna, men när dörren bryskt knuffas upp när jag öppnar!

Och in stormar Peter; Micke och Anders, det första de gör är att binda mina händer och fötter igen. När de satt mig i den ena sängen, så knyter de en sjal för ögonen på min fru och säger att nu är det dags för efterrätt! Peter ställer sig vid frugans mun och tar fram sin stora kuk (ca.23cm) och stoppar in den i munnen på frugan därefter tar han fram sin digital kamera för att fota det hela., under tiden har Micke dragit bort täcket så att Anders kommer åt att slicka den svullna fittan, min fru börjar av behandlingen stöna och jucka med underlivet, mot Anders mun, och stöna så fort Micke biter i hennes styva bröstvårtor. Det tar väl kanske 20minuter innan förste man ställer sig med kuken redo mellan hennes utspärrade ben, Micke trycker in sin styva kuk direkt i botten varpå frugan försöker stöna allt högre med den enorma kuken i munnen. Micke knullar i rasande tempo och efter 10minuter byter han till analen och knullar upp den minst5minuter och avslutar det hela med att spruta fittan full med sperma, nu är det Anders tur att knulla han har inte så stor kuk så han kör på i analen för att få mer motstånd än i den upp knullade fittan, också han avslutar med att spruta sin sats i fittan som det nu rinner sperma från.

Grabbarna tittar på mig och jag tänker att då var det klart för den här resan, sedan går de och öppnar hytt dörren. Då kliver det in 3 nya killar i hytten, där ligger min fru med förbundna ögon och med särade ben, samt en svullen, ner sprutad fitta att bara ta för sig av. Jag uppfattar inte namnet på killarna bara att de var bekanta till Peter, den första killen som verkar vara finne drar ner sina byxor till knäna varpå han trycker in sin bultande kuk i min frus såsiga fitta, det tar kanske 20minuter så sprutar även han i och på min frus fitta.
Peter vinkar fram nästa finne som redan hoppat ur byxorna, han grymtar något om att hon är ju alldeles ner sprutad med sperma hela fittan formligen dryper av sperma. Peter skrattar och säger att då får du väl knulla henne i röven då, hon är ju ett riktigt kuk luder så det gillar hon nog bara. Finnen lägger sig tillrätta mellan låren och lägger min frus ben uppåt och trycker isär dem så mycket det går för att sedan trycka in den i hennes anal så långt det går och pumpar sedan på helt frenetiskt för att sedan spruta rakt över min frus bröst och ansikte. Nu tycker Peter att det är hans tur och frugan får nu den tredje killens kuk framför munnen, hon får knappt in ollonet från den gigantiska neger kuken i munnen, den stora negern grymtar belåtet när frugan suger hans jätte kuk(den största jag någonsin sett).

Peter har nu tagit plats med sin stora kuk mellan frugans ben och trycker långsamt in den medan frugan vrider sig och nästan skriker att den är för stor för hennes bak. Detta till trots trycker han in kuken till roten, gång på gång när han snart ska spruta byter han hål för att tänja ut fittan till max också. Frugan skriker rakt ut när det går för dem båda samtidigt! När Peter drar ut kuken rinner en flod av sperma ur min frus svullna fitta. Negern puttar nu Peter åt sidan och pressar isär frugans ben för att göra plats för jätte kuken och trycker sakta men bestämt in den enorma kuken i frugans fitta, under tiden stönar min fru vilt men Peter tystar henne genom att stopp in sin halv slaka kuk i hennes mun samtididigt som han fotar det hela. Nu hörs det en röst i högtalar systemet som säger att båten anlöper Stockholm om ca. 15 minuter. Jag tänker herre gud hon har fått kuk i alla hål i snart 3½ timme. Negern trycker på allt kraftigare stötar enda in i botten verkar det som och Peter har nu full fart på sin kuk igen som snart är klar att spruta i frugans ansikte. Peter sprutar nu en jätte sats i frugans mun och ansikte samtidigt som han fotar negern som snart har knullat min fru i 10 minuter. Frugan skriker ut sinjätte orgasm samtidigt som negern sprutar hela fittan full och långt upp på magen, nu blir det fart på Peter och negern, kom nu Steve säger Peter vi måste packa våra grejer och komma av båten. Peter knyter loss mig och båda två säger tack för ett skönt knull.

Frugan tar av sig ögon bindeln och torkar bort sperman från ansiktet. Nu är det alldeles tyst tills jag säger har du fått kuk så du klarar dig ett tag nu? Min fru nickar, hon reser sig upp och torkar av en hel flod av sperma från mage, bröst och fittan. Vi klär på oss fort och rafsar ihop våra grejer och går av, i gången ner mot terminalen säger jag åt min fru att hon går konstigt, hon svarar att hon är väldigt öm i både fittan och baken, vi tar en rask promenad till bussen som tar oss till slussens t-bane station, där vårat tåg mot Saltsjöbaden går. Vi ska just gå på tåget när jag ser att det rinner sperma längs benet på frugan så jag går raskt till grillen och hämtar servetter att torka med. Frugan börjar fnittra, jag undrar vad so är så roligt, hon svarar att det är intressant att det är så mycket sperma i fittan så det rinner igenom trosorna! När vi väl kommit hem tar vi en rejäl dusch tillsammans och parkerar framför tv´n för imorgon ska hon gå till jobbet med sin ömmande fitta. Onsdag när vi kommer hem från jobbet ligger det ett brev innan för dörren, det är adresserat till min fru, när hon öppnar så ser hon en cd-rom och ett brev, i brevet står det, kära ***** grabbarna tackar för ett underbart knull och ser fram emot att ha dig som underhållning på vår herrmiddag om 2 veckor, det blir 8-10 killar det borde du gilla, eller också kan du tacka nej…. Men då lägger jag ut de mer än hundra bilderna på nätet. Cd´n är som ett litet minne från resan.

Fortsättning följer… Cinderella del 2

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *