Sexnoveller med analt innehåll

Det bara hände!

Ja, ni vet hur man säger, “det bara hände” men hur är det egentligen?

Visst det var inte planerat, hade precis blivit presenterad, av min man dessutom!

Kanske var det en gammal fantasi som plötsligt bara var där. Hade min man förberett det hela? Kanske var det tanken på just det som gjorde att jag till slut lät det hända? Jag vet inte än idag, men jag har aldrig någonsin berättat för en levande själ.

Därför känns det faktiskt bra att få skriva av mig. Jag älskar min man och jag kommer aldrig låta det hända igen. (Ja, visst det sa jag innan detta också, men jag kommer se till att inte hamna i samma situation igen!

Min man och jag skulle på en middag på stan med min mans kollega och hennes man. Jag såg fram emot det, det var härligt att få gå ut med min snygga man! När vi kom hem kunde man ta hand om varandra utan risk att ungarna klampar in.

Jag satte på mig en klänning jag visste att min man gillade. Den framhävde mina kurvor på ett bra sätt, naturligtvis en bh för att ge det lilla extra. Jag tror jag talar för de flesta kvinnor när jag säger att det faktiskt är lite härligt med mäns blickar, oftast ogenerade och man vet vilken tanke som fladdrar till i huvudet. Mina nya höga stövlar, snygga och fortfarande tighta. Trots mina 45 år har jag formerna kvar. Förra sommaren hade jag dessutom tränat en del, så snörningen i midjan lät jag skapa en aningens högre linje och mer bara ben. Den röda klänningen framhävde mitt blonda hår så att det kändes som guld, fönat och snyggt! Tydlig make och mina nya örhängen som jag fått av kollegorna på jobbet.
“Wow” sa min man och smekte mig på rumpan. “Du kommer få många blickar ikväll, som vanligt förstås! Det gör mig stolt hetis!”

Jag vet att det till och med gör honom lite upphetsad när andra tittar och flirtar med mig.

Den här kvällen var vi som vanligt ute i sista sekund, jag ville vara från min bästa sida när jag träffade nya människor. Hanna hade jag visserligen träffat, men aldrig över en middag.
Fördrinken skulle vi ta hos dem, men risken var att vi var sena som det var.

När taxin anlände stod Hanna på farstun och vinkade. “Vänta med taxin” ropade hon och kom fram och kramade om mig. Jag måste nog sticka i förväg och hålla bordet, men min man måste vänta hem vår äldsta. Gå in vetja!

Jag blev lite stressad när jag hörde min man säga att han inte kunde vara så fräck att hon fick åka själv.

-men vad tusan! Skulle jag gå in själv till en främmande man? Ja, vad skulle jag göra? Man vill inte vara oförskämd! Och de två glas vin min man serverat mig medan jag sminkade mig hade fått mig på gott humör. Visst, lite grumlat av att han lämnat mig här.

Jag gick upp till huset som låg i en lummig återvändsgränd. Fina kvarter och ENORMA hus.
Jag knackade på dörrens insida och ropade hallå. “Kom in” ropade en röst från övervåningen. “Jag kommer ner om en sekund. Häll upp lite champagne till er, jag har redan tjuvstartat!”
-jag med, ropade jag tillbaka.
“Va, kör du bil?” Jag antog att det var menat till min man och svarade att han kunde hantera en taxi som ingen annan.

Det var tyst en stund, sen stack ett huvud fram över räcket “är du ensam?”
-ja, vi blev visst dumpade. Skrattade jag.
“Mer skumpa till oss!” Sa han medan han gick ner för trappen.

Han var en sån där man man inte KAN säga att man inte tyckte var snygg. Herregud, han var urtypen för den där mannen med karisma, stil och det där som får en att komma på sig själv med att stirra.

Han såg mina blickar och log stort. “Jaha, vi har båda äkta hälfter som stressar runt”
-ja, sa jag. Jag sträcke fram handen och presenterade mig själv. Min hand kändes darrig, hans grepp var stadigt.

“Har vi setts förut?” Frågade han.
Nä, det hade jag vetat! Svarade jag.
Herregud, vad sa jag! Det bara slank ur mig. Jag försökte rädda det med att jag tror vi kanske setts på något av våra resoektives företagsevenemang.

Men han svarade att han aldrig varit med på dem. “Det är så trista människor där”…”men jag får nog börja komma i alla fall..”
Oj, han var lika uppenbar han!
Flirtade han?

“Kom så sätter vi oss i soffan och avslutar flaskan, efter en konstpaus skrattade han kort och lade till ..”som jag visserligen precis påbörjat”

Telefonen ringde och han rörde sig snabbt och smidigt efter telefonen som låg i köket. Jag såg honom på håll. Svart skjorta, slank kropp, svarta byxor, mörkt hår och ögon som en filmstjärna. Lite äldre, visst, men kropp och stil som en knappa 30 åring
(Lammkött och erfarenhet i en tänkte jag och fnissade till över förklaringen jag skulle göra min man lite sotis med. En liten hämnd för att ha lämnat mig i sticket)

– “det var vår tonåring som sover borta ikväll, tomt hus alltså” sa han och log.

Han fyllde upp våra glas igen och satte sig bredvid mig i soffan. Jag hade satt mig i mitten och hoppats att han därför skulle sätta sig i fotöljen bredvid. Nu blev det väldigt nära.

Champagnen hade gjort mig lite varm och vi satt och småpratade en stund, innan han la en hand på min axel och frågade om min man verkligen vågade lämna mig ensam så här.

-vad menar du, frågade jag och måste ha tappat rösten lite. Det pep till lite larvigt och jag blev röd i ansiktet.

“Jag har pratat med dig i 25 minuter och jag har sett hur du tittar” sa han leende. “Eftersom du ser så otroligt snygg ut, så måste du ha många män efter dig, eller?
Frågade han.

-jag är nog bara inte uppmärksam nog. Svarade jag. Jag ber om ursäkt för mina blickar!
“Det gör inget” svarade han med ett stort leende.

Han böjde sig framåt och drog bort det blind håret som hängde framför axlarna.
Jag satt alldeles stel.
“Jag tycker du ser väldigt sexig ut, och det syns på dig att du gillar att ha sex, det lyser i dina ögon, troligtvis stoppar barnen en del va?”
-ja,jo stammade jag.

Hans hand sökte sig sakta smekandes ner från axel till handen. Jag rös!

“Jag skulle vilja ha dig nu ikväll innan vi åker till restaurangen. Ingen kommer få veta!”

-nä, men dom då… Stammade jag fram.
Jag borde rest mig och gått.

“Ingen kommer få veta, vi njuter nu, och aldrig igen… Vi låter det bara hända” sa han tyst framåtlutad.

Hans ögon var så otroligt sexiga, de grå håret i tinningen och rynkorna runt ögonen var det enda som avslöjade att han nog var ganska mycket äldre än mig.

Hans hand rörde försiktigt vid mitt knä närmast honom, jag satt still, lät honom fortsätta.

“Är det ok?” Frågade han lugnt.
Jag nickade tyst till svar.

Sakta lutade han sig fram mot mig och kysste mig försiktigt. Jag var helt förtrollad! Vad hände??? Vi hade just träffats! Min man, hans fru, herregud, precis ALLT var så förbjudet. Kanske ökade det på kåtheten som rusade upp genom mig.

Jag lutade mig bakåt i soffan och visade att jag var med på allt genom att sära ganska tydligt på benen.
Jag var hans nu, öppen och redo.

Jag kände hur han försiktigt lät fingrarna smeka sig upp över låret. Jag var så kåt att ett litet stön kom fram innan hans fingrar ens nått mina trosor.

Han stannade upp, tog bort handen och drog ner axlelbandet på min klänning. Bara brösten var nu helt öppet ute, styva.
När båda brösten var blottade, bh’n nerdragen men tröck upp brösten lite onaturligt, jag kände mig lite slampig, och det gjorde mig ännu kåtare, sen lät han handen försiktigt smeka över utsidan på trosorna. Jag kände mig varm och misstänkte att spetsen måste ha varit fuktig.

“Jag visste att jag hade rätt, jag har ett litet vilddjur här hemma som inte blivit tagen ordentligt på ett tag, kanske flera år..”

Han visste inte hur rätt han hade.
Jag låg bakåtlutad, så tyst jag kunde, jag skämdes över min kåthet och att vi just träffats. Men när han kysst mig ett tag och jag nästan hörde hur plaskvåt jag var började jag jucka försiktigt mot hans hand.

Han förstod direkt. Försiktigt drog han av trosorna och förde in sina fingrar. Det spred sig ett kittlande välbehag i hela kroppen. Och när han började smeka min klitoris kunde jag inte hålla inne mina stön.

Jag kände hur champagnen och kåtheten fick mig att nu till slut låta allt bara ske.

Jag sträcke ut min hand mot hans skrev. Redan utanpå byxorna kunde jag känna vissa ådror. En så kraftig kuk hade jag nog inte ens sett. Jag blev ivrig och nyfiken. Fumlade upp gylfen och drog fram den. Jodå jag hade trott rätt.
Jag tittade upp mot hans ögon och hans blick talade om att han förstod hur upphetsad hans storlek hade gjort mig utöver det jag redan kände i hela kroppen!

Nu skulle jag få njuta!
Men ville först smaka på honom. Att suga var något jag gillat som ung, men hade slutat med efter några år med min man.
Men nu kände jag att det skulle bli kul till och med.

Jag lekte med honom. Slickade på skaftet gapade efter ollonet men klarade inte riktigt av det, slickade och sög sidledes.
“Sätt dig på mig” hörde jag honom säga.

Skulle jag ens klara av den? Det var som om han hört mina tankar. Nästan i samma sekund sa han “då kan du styra djup och tempo själv, men lika bra att du vänjer dig, för sen kommer jag att ta dig så hårt att vi väcker husen runtom”

Hans burdusa stil fick mig ännu kåtare, normalt hade jag nog inte gillat det, men ikväll så passade det min person. Jag var en kåt kvinna som bara ville njuta ordentligt.

Jag gled sakta ner över ollonet, jag var så våt och redo att jag gled nästan utan problem. Det stretchade lite och fylldes ordentligt på djupet, men det jag först trodde var smärta gick snabbt över till köttslig njutning. Jag red först försiktigt, jag fylldes, sakta upp och ner, så mycket fortfarande kvar att ta in. Fast det kändes som att han bottnade så pressade jag mig ner mer för varje stöt.
Då kom det, rusandes, genom hela kroppen. Jag skakade och kunde inte kontrollera mig. Mina naglar borrade sig in i hans kraftiga armar.

Han förstod nog att jag snart skulle nå min klimax, för han tog ett ordentligt tag i min midja och började lyfta mig upp och ner. Hårt över kuken. Jag skrek rakt ut! Njutningen var total.
Han tog mig så hårt att soffan hoppade, varje stöt fick mig att gny mitt i vrålen.
Herregud! Han tog mig så hårt att det blev svart för ögonen, jag kände hur tårarna rann. Jag skrattade, skrek, njöt, skakade. Aldrig hade en sån kraftig orgasm sköljt över mig.

Han lyfte försiktigt av mig.
“Vad duktig du var! Ingen har hitills klarat av att jag tar dem sådär första gången”

– kanske för att jag visste att det var sista, svarade jag darrandes och lycklig.

“Du kan låna badrummet här nere, nu kanske vi är saknade på restaurangen” sa han skrattandes.

Några timmar senare, på väg hem i taxin med min man, frågade han om vi haft det trevligt på fördrinken…

Jag tänkte, om han bara vetat!
Eller förstod han vad som bara hade hänt?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *