Sexnoveller med analt innehåll

Emmas stora röv

När jag gick på högstadiet så hade jag stora problem att lära mig något. Allt kändes hopplöst. Skoltrötthet är det perfekta ordet. Det fanns så mycket annat som var mycket roligare för en 16-årig kille som gick i nian; musik, film, sex eller helt enkelt allt som inte hade med skolbänk att göra.

Den här eftermiddagen satt jag på en av bänkarna alldeles vid skåpen och funderade på vad jag skulle göra. Skulle jag kanske hyra den där videofilmen jag hade tittat på länge. Hmm….jag kunde inte komma på vad den hette just då, fast det var ett häftigt omslag i alla fall. Klockan hade hunnit bli halv fem och jag visste inte varför jag fortfarande satt kvar. Skolan hade ju slutat för länge sedan och inte en kotte fanns kvar. Det fanns inte en människa kvar och jag slängde förstrött upp benet över det andra och suckade.

Just då hörde jag faktiskt steg bortifrån korridoren och de var visst på väg hitåt. Antagligen vaktmästaren, tänkte jag. Jaha, nu blir jag väl utslängd med en gång. Han var en riktig grinig person hade jag fått erfara en gång tidigare.

Stegen kom i alla fall närmare och jag grep tag i min jacka, som jag lite halvslarvigt slängt på bänken bredvid, och förberedde mig på att gå. Men det var inte vaktmästaren, utan Emma. Antagligen en av klassens mest ”pluggigaste” tjej och det var ju ingen fel på det, men det värsta var att hon alltid pratade skit om de som inte var bra i skolan. Och bland dessa, i hennes ordval, ”förlorare” så fanns ju jag.

Hon var mullig och hade en mycket stor bakdel som spände i blåjeansen. Något som jag personligen tycker är väldigt sexigt. Några grabbar på skolan brukade skoja om att hennes röv och käft var lika stora. Det bästa Emma visste var att leka duktig och skälla ut andra. Hon hade några skolböcker under armen och nu förstod jag varför hon var kvar på skolan vid denna tid. Hon hade helt enkelt fått privatlektioner i matematik. Nu var hon framme vid bänken där jag satt. Jag lade ifrån mig jacken, eftersom det inte var vaktmästaren som kom.

– Hur kommer det sig att du är kvar? frågade hon och stannade upp.

Det var den vanliga föraktfulla tonen. Jag rättade till jackan bredvid mig på bänken och såg till att den inte ramlade ner, innan jag tittade upp. Nu stod hon där och grinade upp sig spydigt, den satmaran. Hon var rätt kort, lite över en och femtio kanske, hade ett axellångt hår färgat till kastanjebrunt, som just nu var knutet i en hästsvans. På näsan hade hon ett par runda glasögon som hon för det mesta bara använde när hon skulle se vad det stod på svarta tavlan där framme. Detta bevisade ytterligare vad hon hade gjort innan hon kom hit, men jag hade för tillfället ingen fantasi, utan besvarade hennes fråga med en annan fråga:

– Hur kommer det sig att du är här, själv då?

– Jag har haft lektion, så jag har i alla fall en orsak.

Det är bra, tänkte jag ilsket. Nu säger du inget mer din slyna, går bort till skåpet, låser in dina böcker och bara sticker härifrån så jag slipper se dig. Men icke. Naturligtvis så var hon tvungen att skryta. Hon putade ut med sina stora bröst och såg allmänt kaxig ut. Hon hade på sig en ljusblå tröja och jag kunde tydligt se att det var trångt åt pattarna hennes.

– Det är för jävligt att se någon kasta bort skoltiden som du gör, klagade hon, Du sitter på ditt arsle och gör ingenting på lektionerna.

Jag tänkte säga åt henne att hon själv hade så stort arsle, att hon skulle behöva två stolar, fast det hade ju inget med lektionerna att göra, så jag höll käften. Det gjorde dock inte Emma. Nej, idag var hon värre än vanligt.

– Jag frågade biologiläraren hur många rätt du hade på provet. Du hade ju för fan sju rätt av fyrtio möjliga. Det är ju nästan så man skäms att gå i samma klass som dig!!!

– Vem har lovat lärarn att berätta vad jag hade på provet? sa jag, och förresten vad fanken har du med det att göra….?

– Vet du vad jag hade på biologiprovet, fortsatte Emma. Hon svarade aldrig på mina frågor. Jag hade alla rätt! Jag hade nämligen läst på…..hur vore det om du läste på också?

Hon tog i så bysten guppade och mitt under den osande kritiken kanske jag fixerade blicken på hennes bröstparti. Kuken reste sig i byxorna och jag lät blicken vandra ner över hennes lår.

– Äsch, vad fan ska man läsa på för, mumlade jag där jag satt, man glömmer ju ändå bort det man läst. För att hon inte skulle märka vad jag tittade på, höjde jag snabbt upp blicken mot hennes ansikte. Hon såg ordentligt sur ut. Samtidigt såg jag att hon höll på att tappa greppet om en av böckerna. Den gled sakta ur hennes grepp. Rätt åt henne, tänkte jag.

– Du kommer aldrig att klara dig ute i livet, skrek hon, du är en förlorare, en skam för hela skolan. Om det fanns något mått för lathet så skulle den för fan uppkallas efter dig!!!

Nu gick hon för långt Emma-horan. Hon hade ända sen sjuan varit elak mot mig. Vad fan hade jag gjort henne? Ilskan bubblade upp inom mig samtidigt som kuken pulserade innanför byxorna. Och vissa fantasier bubblade upp i min förbannade hjärna. Fantasier vad jag skulle vilja göra med den där storrövade satmaran.

Nu tappade hon greppet om boken, som föll till golvet. Och jag skrattade bara för att vara elak tillbaka. Hon skulle inte tro att hon var felfri. Hennes min skulle jag gärna vilja ha på bild, när hon upptäckte att hon tappat boken. Och jag skulle absolut vilja ha en bild på henne när hon böjde sig efter boken. Häcken putade ut framför mitt ansikte och jeansen var spända till bristningsgränsen. Mina byxor var också det, fast fram istället. Kuken var stenhård och jag kände att det hade kommit ut lite försats i toppen. Som tur var, så tog det inte lång tid att ta upp boken, annars så hade jag väl fått orgasm i kalsongerna. Hon vände sig mot mig igen och tryckte boken intill sitt bröst, för att vara säker på att inte tappa den igen.

– Din skitstövel, du kan sitta och skratta nu, men vad händer när du slutar skolan. Då har du inget betyg, Patrik!! Du får den plats du förtjänar!! Nere i skiten bland dom andra lata svinen!! Hör du vad jag säger?

Nu fick jag nog. Jag bara flög upp från bänken och grep tag i henne och bara ruskade om henne.

– Din slyna, skrek jag och hennes arga ansiktsutryck blev plötsligt kritvitt. Hon hade inte förväntat sig att jag skulle reagera så här. Men hon hade antagligen glömt bort att vi var ensamma kvar på skolan. Jag tryckte mig intill hennes kropp och min stånd klämdes mot hennes underliv. Hon flämtade bara till med uppspärrande ögon. Emma skulle få igen för alla år av otrevlighet.

– Pa…Patrik….vad gör d…

Med ett järngrepp om hennes midja vräkte jag upp dörren till skoltoaletten och knuffade in henne, gick själv in och låste dörren bakom mig. Emma tappade böckerna på golvet, greppade tag i toaletten och försökte flämtande komma på fötter med den stora röven vänd mot mig. Snabbt grep jag tag i hennes ena ben, så hon på nytt föll ner på knä och mina byxor föll snabbt till golvet. Kuken stod som ett spett och den spratt ut som en spiralfjäder när kalsongerna avlägsnades. Emma försökte på nytt komma upp från golvet.

– Patrik!! Vad tänker du göra, ropade hon. Nu lät hon inte så kaxig den jävla slynan. Nu darrade hennes röst ordenligt och hon hade kommit upp i framåtböjd ställning igen. Jag greppade tag om hennes midja för att komma åt hennes livrem av läder. Med ett njutningsfullt stön pressade jag mitt spjut mot hennes väldiga skinkor under det tunna jeanstyget och hon skrek till, eftersom hon nyss hade fått svaret på sin fråga.

– Du ska allt få reda på vad jag ska göra med dig din jävla slyna, västa jag fram mellan mina sammanbitna tänder.

Just nu var jag så kåt och arg på henne, att jag bara tänkte på en sak. Emma flämtade till, när jag fick upp hennes skärp och dragkedjan i hennes gylf drogs ner med ett gnissel. Sekunden därefter pressade jag ner henne mot dasslocket och hon låg nu med högra kinden mot den kalla plasten. Hon andades häftigt och hon verkade vara livrädd och om jag inte hade befunnit mig i detta ”rus” så skulle jag fått dåligt samvete. Jeansen åkte av och hennes stora häck putade mot mig iklädd bara ett par vita trosor av bomull.

– Sluta Pa…Pa..Patrik!! flämtade hon.

I helvete heller, tänkte jag och kramade mina händer mot hennes skinkor. Jag nästan dreglade av kåthet och snabbt slets trosorna av.

– Puta med arslet din satmara, röt jag.

Emma vågade bara lyda och nu såg hennes häck ännu större ut än innan, men var mycket välformad. Jag tryckte in två fingrar i hennes hala fitta och höll kvar henne mot toalettlocket med den andra handen. Nu gick fingrarna ut och in i regelbunden takt i hennes kön.

– Åh…Oh! Herregud! Stönade hon och nu juckade hon tillbaka med röven.

Jag drog ut fingrarna och riktade en målmedvetet handflata med hennes ena skinka och när den träffade med ett ”klatsh!” vrålade hon till.

– Sluta!!! Det svider!!!

Jag höjde handen igen och träffade den vänstra skinkan den här gången.

”Klatch!”

– Aaaaooooo!!!

– Du är en jävla slyna, Emma!! Och såna som du ska smiskas upp!!!

Jag masserade hennes röda bakdel med den högra handflatan och höll kvar greppet om hennes nacke. Jag böjde mig framåt och lutade mig alldeles intill hennes ansikte, som låg tryckt mot toalettlocket. Hon rodnade av skam och såg nästan ut att börja gråta. Hon andades häftigt av upphetsning och imma hade bildats på glasögonen.

– Du började plåga mig redan när jag började på högstadiet!!! Minns du? frågade jag och hon vågade inte annat än att nicka.

– Vem var det som berättade för mattelärarn att jag hade fusklapp på provet i sjuan? Vem var det…Säg vem det var!!

– D…Det va..var jag, stammade Emma.

– HÖGRE!!

– DET VAR JAG!!! Jag tjallade!!!

Jag nickade och njöt över hennes hjälplöshet. Åter igen smiskade jag till henne och slutade inte och hon skrek högre för varje gång, men jag märkte att hennes fitta rann av safter, så hur rädd hon än var, så måste hon ha blivit sexuellt upphetsad av det hela.

Nu skulle hon få så hon teg. Jag spottade saliv i ena handflatan och smörjde in kuken ordentligt. Samtidigt så höll jag henne med greppet runt nacken. Inte så hårt, fast hon var i alla fall på plats. Svetten rann nerför Emmas panna. Hon sneglade nervöst med sina stora ögon på mig, om hon nu kunde se mig så bra. Glasögonen var nerkladdade med hennes mascara. Hennes rosa underläpp darrade något. Jag flyttade över greppet och slet tag i hästsvansen och drog henne uppåt, fast inte så väldigt hårt det här heller, eftersom hon böjde bak huvudet nästan frivilligt. Jag lutade mig intill hennes öra och kunde nu höra hennes hjärta banka i snabb takt.

– Tröjan, sa jag. Dra av dig tröjan!

Lite valhänt med snabba och hackiga rörelser grep hon tag i klädesplagget och vrängde den över huvudet. Jag smiskade till hennes häck och hon skrek till igen.

– Behån också, beordrade jag.

Emma lydde med ett skamset ”ja” och avlägsnade också behån. Det gick snabbt, då det var en sådan med tryckknappar. Jag greppade tag om hennes runda bröst samtidigt som min sprickfärdiga stake vidrörde hennes bakdel. Den var glatt av mitt saliv.

– Nå? Vem var det som fick mig placerad hos rektorn för stöld…? Det var visst nån som anklagade mig för att ha tagit hennes pengar….vem var det? På nytt grep jag tag i Emmas nacke och tryckte henne mot toalettsitsen. Med den högra handflatan smiskade jag till hennes akter igen. ”Klatch!”

– DET VAR JAG!! Ylade hon med gråten i halsen. ”MEN JAG HITTADE PÅ ALLTIHOP!!! JAG HADE INTE NÅGRA PENGAR MED MIG ÖVER HUVUD TAGET!!! ”Klatch!”

Nu var hennes arsle illrött av mina slag.

– SLUTA!!! SNÄLLA SLUTA!! DET SVIDER SÅ I RÖVEN!! JAG HAR JU BEKÄNT, JAG ÄR EN JÄVLA HORA!!! EN ELAK SLYNA!!! EN SNOBBIG FITTA!!! Jag njöt av hennes bekännelser och jag tyckte nästan det var synd att jag inte hade haft med en bandspelare, så jag kunde föreviga det hela. Fast nu skulle jag knulla hennes anus. Eftersom jag hade bägge händerna upptagna, en för att hålla kuken och en för att hålla fast Emma mot toalettstolen, så var hon tvungen att hjälpa till.

– Sära på skinkorna!

– Nej!! Sn…snälla inte….

– GÖR DET!

Hon greppade tag i skinkorna med sina små händer och drog isär dem. Nu började jag trycka mitt hala ollon mot hennes lilla rövhål. Hudvecken skiljdes åt när kukhuvudet stötte emot det och Emma låg flämtande nertryckt mot plastlocket och nu strömmade tårarna nerför hennes röda kinder.

– NEJ!!! INTE….DU…D..DU FÅR INTE…..NEEEEEEJ!!! skrek satmaran framför mig.

Nu gled ollonet in och nu började jag med fuktiga mungipor trycka in hela kuken i hennes analgång. Det gick sakta men säkert. Saliven dög bra som glidmedel och efter några sekunder var jag inne. Jag var nu övertygad att Emma var för rädd för att göra något motstånd och släppte taget om hennes nacke för att istället ta grepp om hennes röv. Jävlar vad skönt. Hennes ändtarm klistrades runt kuken och jag började jucka ut och in. Nu var det dags för slynans avslutande och avgörande bekännelse. Jag böjde mig igen framåt och väste i hennes öra:

– Nå, hur känns det din satans plugghäst….?

– Pa…PATRIK!! SLUT….SLUTA DU KAN INTE…ÅH! DET KÄNNS SOM JAG SKITER NER MIG!!!

– Jasså!! Jag har ju bara fått det jag förtjänat, som du sa, jag är ju nere i skiten!!

– FÖRLÅT! Snyft! JAG HAR VARIT HEMSK!!! ÅH! OH! ÅH! FLÄMT! Herregud!!!

Jag pumpade på i hennes arsle och hon slog bakåt och svarade med svetten och tårarna rinnande.

– Fatta att du inte (flämt!) är mer värd än andra, flåsade jag fram och nu kände jag att jag snart skulle komma. JAG SKA LÄRA DIG HYFS!!

– JA!! vrålade Emma. FÖRLÅT MIG!!! JAG HAR VARIT EN JÄVLA OTREVLIG PLUGGHÄST!! EN OTREVLIG PLUGGHÄST MED STOR RÖV!!!! Aaaaaaooooh!!! Just där fick hon orgasm och två sekunder efteråt exploderade jag också i en kaskad rakt in i analgången. Det var det skönaste jag varit med om och samtidigt fick jag min hämnd.
Nästa dag så kom jag tidigt till skolan och satt och pratade med några kompisar. Vid bordet bredvid satt Lisa, en annan skolkamrat och läste på inför provet. Hon tillhörde faktiskt min avdelning. Hon var inte så bra i skolan, eftersom hon hade både läs- och skrivsvårigheter. Bäst som jag satt där och hörde på när kompisarna berättade hela handlingen i den filmen som jag hade tänkt hyra, så fick jag syn på Emma. Hon kom gående lite skamset med sina skolböcker. Hon gick lite annorlunda än vanligt och jag visste ju varför. Hon gick fram till Lisa vid bordet.

– Hej, sa hon med en svag och ynklig röst.

Lisa hälsade tillbaka, förvånad över att Emma över huvud taget tilltalade henne.

– Du…du kanske vill ha hjälp med det där. Jag kan gärna hjälpa dig och sen kan jag förhöra dig, sa hon. Hennes kaxiga tonfall var som bortblåst. Lisa satt bara och gapade. Hon trodde säkerligen att hon hade hört fel.

– Vill…eh…vill du hjälpa mig?

Emma nickade med ett vänligt leende på läpparna.

– Det kan ju vara lite svårt. Fast det går nog bättre om man får lite uppmuntran och hjälp, sa hon och Lisa sken upp med hela ansiktet. Själv satt jag med armarna i kors över bröstet. Det här var ju nästan som den där julsagan om….om…..ja, vad tusan var det han hette nu igen? Äsch, jag kom inte på det. Jag glömde ju bort namn som bara den.

Emma hjälpte faktiskt Lisa på fötter och vid skolavslutningen så var hon omtyckt i hela klassen. Och jag själv? Nja…skoltröttheten gick ju inte över, fast någorlunda betyg fick jag väl…..eh…ja, relativt bra i alla fall.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *