Sexnoveller med onani

En vanlig dag efter skolan

Pew! Idag var et varmt. Det var början på juni. Det var nu bara ett par dagar för mig kvar i skolan. Tänka sig vad tiden kunde gå fort! Det var inte så länge sen jag började ettan, tyckte jag. Men jag hade hunnit med mycket under detta året. Jag hade haft sex första gången, och jag hade detta året även upptäckt att killarna började bli intresserade av mig. Jag hade ju även hunnit med de otrevliga delarna, såsom att dricka för mycket och bli buren hem av en snäll killkompis. Men jag antog att det berodde på mina utmärkande attribut… Jag är ca 170 cm lång. Mina bröst var inga bomber, men de var fasta, som de ska vara på en tonåring. Jag går på aerobics vilket har resulterat i en fast, hjärtformad rumpa och ett par snygga ben. Jag hade ingen tvättbräda, men en sån där mage som märks i toppar.

Den här dagen var som vilken annan. Jag kom hem och ropade: ”Hallå, är det nån hemma?” Jag förväntade mig inget svar, eftersom det var torsdag och varken mina syskon eller föräldrar skulle komma hem än på ett par timmar. Jag drog av mig skorna och gick och satte mig på soffan. Jag var, p g a det varma vädret, idag klädd i en tajt kjol och en tank top. Eftersom det inte verkade vara nån hemma, bestämde jag mig för att dra av mig trosorna, för att svalna lite. Jag drog av mig de vita bomullstrosorna och la dem bredvid mig. Hmmm, skönt. Min fitta svalkades härligt efter en dag i den varma skolan. Jag tog mig en titt omkring för försäkra mig om att ingen var hemma. Sedan drog jag upp kjolen lite och lät min hand vandra från knät till blygdläpparna. Jah masserade lite i skåran och blygdläpparna. Jag lät ett förnöjt ”hmmm” undslippa mina läppar. Efter att ha masserat ett tag, blev jag våt. Jag lät nu mitt långfinger gå vidare till klitoris. Jag masserade knoppen försiktigt och rytmiskt. Min andning blev häftigare. Jag slutade för ett tag för att dra upp kjolen mer. Nu blottades mitt kön helt och hållet. Jag kunde nu se mig själv i spegeln, som täckte väggen i rummet. Jag blev nu mer upphetsad. Jag tog mig dock tid att dra av mig tank toppen. Medans högerhanden återigen vandrade ner till min fitta, slank vänsterhanden in innanför min vita bh och började massera bröstvårtan på mitt högra bröst mellan pekfingret, långfingret och tummen. Jag tittade in i spegeln och kände hur upphetsningen ökade. Jag slöt ögonen och började svänga med huvudet… Nu började jag närma mig orgasmen. Jag ökade takten med högerhanden på klitoris i min nu väldigt fuktiga fitta. Orgasmen var nu nära. Jag kupade handen om mitt bröst och sedan kom den! Jag böjde mig i en båge och gav ifrån mig en förnöjt flås genom näsan. När jag hade lugnat mig, tittade jag mig själv i spegeln. Det låg svett på mina bröst och blygdläpparna var isärdragna. Jag tog ett djupt andetag, drog på mig tank topen och stälde mig upp. Jag drog prydligt ner kjolen och slängde sedan trosorna i tvätten. Det var varmt, så jag behövde dem inte. Desutom var det fortfarande två timmar kvar innan nån skulle komma hem…

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *