Sexnoveller med analt innehåll

Fantasin blir till verklighet

Jag stod och märkte några plagg i butiken och gjorde mitt bästa för att skaka av mig de tankar som hela tiden trängde sig på. Tankarna gällde den tjej som jobbade på samma klädbutik som jag, och som just nu stod böjd över en packe nyinkomna byxor. Hon hette Erika. Hon var verkligen läcker, med smala höfter och bred häck. Hennes hår var brunt och svallande över axlarna där hon gick mellan klädhängarna. Jag hade ofta velat prata lite mer med henne, men aldrig kommit mig för det.

Hon fanns emellertid alltid där i mina tankar, i de fantasier som så ofta återkom, trots att jag försökte skaka av mig dem. I dessa tog jag henne där mitt bland alla människor, knullade henne obönhörligt medan hon skrek ut sina lustar…

– Du får inte betalt för att stå här och dagdrömma!

Med ett ryck återvände jag till verkligheten och tittade generat upp. Framför mig stod butikschefen och blängde argt på mig.

– Upprepas det här, muttrade han, är jag rädd att jag inte kan ha dig kvar!

Han avlägsnade sig svärande. När han var utom synhåll kände jag plötsligt en välbekant doft av parfym svepa om mig. Jag vände mig hastigt om, och vem stod där och tittade upp mot mig, om inte Erika!

– Bry dig inte om honom, sa hon med ett förstående tonfall, jag har upplevt hans utbrott och tro mig när jag säger på att det stannar vid ord.

– Hrmm… jaah, stakade jag osäkert fram, det är ju lätt för dig att säga…

– Vad menar du?

– Ja, du har ju.. utseendet på din sida.

Hon höjde illmarigt på ögonbrynen.

– Ha, jag har nog sett hur du tittat på mig!

Jag kände hur jag rodnade av förlägenhet, och jag noterade att det roade henne. Hon lutade sig närmare mig och lät sina fylliga bröst som spände ut t-shirten snudda vid mig. Utmanande sade hon:

– Vi kanske ska ses efter dagens slut?

Jag trodde självklart att hon bara drev med mig, så för att chockera henne sa jag:

– Javisst, ska vi säga halv sju här vid utgången?

Hon tittade förvånat på mig i några sekunder innan hon samlade sig.

– Javisst, det blir bra.

Hon vände på klacken och gick tillbaka till byxhögen.
Vid arbetsdagens slut började jag bli nervös på allvar. Det här hade ju bara varit ett skämt, eller? Skulle hon vänta här som avtalat? Jag tittade på klockan. Fortfarande två minuter kvar.
Så plötsligt dök hon upp runt en klädhängare en bit bort och gick direkt de få meterna fram till mig. Hon tog tag i min hand och förde genast ner den under sin korta kjol.

– Smek mig, viskade hon i mitt öra.

Jag förde villigt upp handen mellan benen på henne och kände till min förvåning hon inte bar någon trosa. Istället fanns där bara hennes nakna, våta fitta. Den var plaskvåt! Jag kände hur det bultade till i min sedan länge styva kuk. Jag smekte försiktigt hennes klitoris och hon stönade till.
Jag tittade mig oroligt omkring. Tänk om någon hade hört? Vi stod fortfarande kvar i butikens utgång, som nu var nersläkt. Här skulle det inte komma någon på ett tag…

Med ett fast grepp om henne bar jag henne till den halvlåga disken vid kassan. Jag såg hur osäkerheten började växa i hennes ögon, det här hade genast blivit allvar. Det hade hon inte räknat med. Samtidigt som hon var upphetsad kände hon det som om hon blev besegrad, och det gillade hon inte. Hon började slingra sig för att komma loss.

Jag tog ett fastare tag om henne, och när hon kände det började hon på allvar kämpa, riva och klösas samtidigt som hon ropade till mig att sluta.
Men det var försent för min del, för jag var redan så upphetsad att jag inte kunde kontrollera mig själv. Med ett enda tag slet jag upp hennes blus. Jag blev inte besviken.

Framför mig såg jag de största, fylliga, men samtidigt fasta och uppnostiga, bröst som jag sett i mitt unga liv. Jag började knåda och massera dem, klämma i de styva bröstvårtorna. Sedan, upphetsad av henne och den makt jag plötsligt kommit att förfoga över, började jag så sakteligen smiska henne på de bara brösten. Ett i taget. Slagen lämnade efter sig små röda märken där de träffade, och hon skrek allt högre. Fy fan vad hon var snygg när hon kämpade emot!

Hon ålade sig och försökte med förnyad kraft komma loss, allt eftersom slagen haglade allt hårdare och tätare över de fylliga brösten. Men jag kände att jag behövde mer.

Jag började dra av henne kjolen med ena handen, samtidigt som jag höll emot henne med den andra. När väl kjolen var av låg hon där framför mig, blottlagd och utelämnad, förutom de högklackade skorna och de trasor som återstod av blusen. Hon kämpade bra, men jag såg samtidigt på hennes våta fitta att hon i själva verket var mycket upphetsad, mycket kåt.
Sakta började jag föra in min styva kuk i hennes blöta fitta, när plötsligt jag kände ett starkt sken lysa ner på mig. Jag tittade hastigt men motvilligt upp.

Ovanför mig tornade en kraftigt byggd säkerhetsvakt upp sig, med en starkt lysande ficklampa i ena handen.

– Vad försigår här om jag får fråga?!

Jag och Erika var som förstenade, när vi stirrade upp på honom.

– Jag kan förstås anmäla det här, och se till så att era liv blir förstörda, men jag är en god själ…

Jag förstod ingenting när han sakta men beslutsamt började knäppa upp skärpet och sedan gylfen.
Till slut var han naken från midjan och nedåt. Vaktens kuk reste sig gigantiskt lång, hårig och överväldigande.

– Det finns ju inget som hindrar att vi har lite kul tillsammans, sa han och tittade flinande på mig.
Till Erika sa han:

– Nu ska jag knulla dig så djävla hårt så att du inte kommer kunna stå upp på mycket länge!

Med de orden stegade han fram till henne, som vid det här laget hade rest sig upp en aning, men som fortarande hade fittan hjälplöst blottad. Den var fuktig och inbjudande, men hennes blick var vettskrämd.

– Nej snälla! Jag gör vad som helst utom det, kved hon och tittade skrämt upp mot honom.

– Ingen nåd, sade han och tog tag i hennes båda ben.

Med en våldsam stöt som nästan fick honom att tappa balansen, trängde han in i henne. Hon skrek av smärta och dunkade huvudet i disken.

– Aaaaaaaaahhhh, ett utdraget tjut ekade genom de tomma lokalerna. Neeej, snälla… aaaaaah!

Hon bönade och bad, och stirrade skräckslaget och desperat på mig. Hjälp mig! sade blickarna. Gör vad som helst bara det slutar!
Ett ögonblick var jag böjd att hjälpa henne, men jag såg samtidigt att det fanns någonting i hennes blick och hennes hållning som vittnade om att hon i själva verket gillade det här, älskade det här. Det fick mig att bestämma mig.

Jag gick upphetsad fram till henne och slet tag i hennes långa bruna hår. Med en snabb rörelse tvingade jag upp hennes huvud och tvingade in min styvnade penis i hennes mun. Jag tryckte ner den i halsen på henne och såg att hon fick kväljningar av att hela den i sin lilla mun, men jag kunde inte hejda mig. Våldsamt juckade jag mina höfter fram och tillbaka, fortare och fortare.

Alltmedan jag gjorde detta skakade och ryckte hennes genomvåta, hjälplösa kropp av de våldsamma stötar som vakten frambringade. Han stod bakom henne, tvingade isär hennes ben, medan han gång på gång drev in sin stora kuk i hennes trånga fitta.

– Sluta, skrek han plötsligt åt mig. Nu ska vi byta ställning!

Jag undrade vad som hände, om han kanske började ångra sig.
Han vände våldsamt Erika tills hon låg på mage på disken, lika försvarslös som tidigare, med stjärten i vädret.

– Nu ska du och jag göra det den andra vägen! ropade han till Erika. Det här blir nånting speciellt!

Erika började förstå vad det hela handlade om och skräcken spred sig i hennes ögon. Hon tittade återigen uppfodrande på mig. Men jag kände det fortfarande som om hon gillade det här på något sätt, så jag ignorerade hennes blickar.

Istället hoppade jag över till andra sidan disken där jag mötte hennes ansikte på nära håll. Hon var rödflammig i sitt vackra ansikte och jag log mot henne. Snabbt förde jag in min kuk i hennes mun och juckade så snabbt jag kunde. Mittemot mig stod den muskulösa och storväxta vakten och förde långsamt men bestämt in sin kuk i hennes anus. Till slut såg jag hur han inte orkade vänta, utan istället helt enkelt drev in den i hela dess längd genom hennes trånga stjärt. Jag blickade hastigt ner på Erika.

Hon kunde inte skrika på grund av min kuk som fyllde hela hennes mun och svalg, men jag såg hennes blick. Den var simmig och hon slöt ögonen om vartannat. Hon var svimfärdig och höll på att förlora medvetandet, såg det i alla fall ut som.

Återigen sköljde osäkerheten genom mig, men hon öppnade plötsligt ögonen och jag tyckte mig se ett illmarigt uttryck i dem. Detta försvann dock vid nästa hårda stöt som vakten delade ut, men det var tillräckligt för mig.

Vakten stötte nu allt hårdare och oftare. Erika var helt blöt av svett och hennes stora fylliga bröst gungade i takt med stötarna. Allt eftersom det gick fortare och fortare, stötarna kom mer och mer regelbundet i hennes stjärt, gungade hennes bröst allt fortare i takt. Hela hon skakade!

Jag hoppade återigen över disken och ställde mig bredvid vakten. Jag ruskade honom i axeln och viskade i hans öra:

– Vi byter ställning igen! Låt mig komma in i hennes fitta!

Han nickade leende åt mig och tog tag i Erikas breda skinkor. Långsamt drog han sig ur hennes utspända anus. Han ställde sig bakom henne mot disken och tryckte ner hennes stjärt över sin resta kuk, med armarna runt om henne.

Nu stod jag framför henne i ögonhöjd och tittade djupt in i hennes ögon och hennes tårstrimmiga ansikte.

– Nu ska du inte längre behöva känna dig ensam! Jag ska fylla upp dig så djävla hårt!

Med dessa ord trängde jag in i hennes fitta framifrån, så att hon hade två kukar som fyllde upp hennes hål.
Jag och vakten började dunka in i henne i samma takt, och hon hade inte längre någon ork kvar att göra motstånd. Hennes huvud föll ner på axeln med ögonen slutna. Det enda livstecknet från henne var de regelbundet återkommande kvidandena när vi stötte in i henne.

Det gick allt fortare och fortare, stötarna kom med allt mindre mellanrum tills vi i stort sett bara stod och vibrerade. Hennes bröst gubbade upp och ner, och hennes stora bröstvårtor stod ut.
Jag kände att det kom, obönhörligt, även om jag skulle ha kunnat stå och dunka på henne hela natten om jag kunnat. Vi sprutade båda samtidigt in i hennes trånga hål, dunkade så hårt vi kunde i en underbar, vibrerande utlösning. Med några sista tag drev vi in våra resta kukar i hennes fitta och anus.

Efter ett ögonblick, när det kändes som tiden stod stilla och jag önskade att det aldrig skulle ta slut, föll vi utmattade ihop i en hög på golvet.
Nattvakten plockade snabbt ihop sina saker och halvsprang därifrån medan jag vilade ut mig.

Någon timma senare vaknade jag upp ur min sköna dvala, och fann att Erika var på väg tillbaka till medvetande. Hon kved sakta och jag kände plötsligt en väldig empati med henne. Försiktigt trädde jag på det som återstod av hennes kläder, innan jag varligt reste henne upp. Hon tittade frånvarande på mig.
Jag log mot henne och sa att det nog var dags att gå hem. Hon lutade sig mot mig och jag ledde henne långsamt med mig hem…

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *