Sexnoveller med onani

Glidmedel på staken

När jag var sexton började jag tröttna på att bara dra vanliga handtrallor. Därför tänkte jag pröva på nått nytt.

Det var lördag kväll. Jag bodde ensam med min mamma. Hon skulle ut på kvällen och mina kompisar hade blivit bjudna på en fest, men fick inte ta med sig någon. Därför var jag ensam hemma. Mitt namn är förresten Anders. Jag är ca 180 cm lång, muskulös överkropp, särskilt bringan. Min kuk är ungefär 17 cm lång.

Jag väntade ett tag efter morsan hade gått. Sedan la jag en handduk över min säng och hämtade papper och la bredvid handduken. Sist bar jag in olivoljan i rummet, den typ man använder till att laga mat. En vecka tidigare hade jag spillt lite olivolja på handen när jag lagade mat. Jag kände då hur bra det kändes mot huden. Det var då jag bestämde mig för att testa att runka med den. Jag la mig tillrätta på handduken och började dra mig i kuken. Efter ett tag hade jag fått ett präktigt stånd. Jag runkade lite, men kom ihåg mig och slutade. Sedan tog jag upp flaskan, öppnade den och hällde ut lite i handen. Jag smorde in båda händerna och började sedan massera in kuken. Det var helt otroligt! Kuken var så len och friktionen hade minskat, vilket gjorde att jag inte kunde öka takten direkt, utan fick ta det lugnt. Men det var sååå mycket skönare än ett vanligt runk. Jag drog tillbaka förhuden helt och förde nu bara handen över ollonet rytmiskt. Guuuud…. Jag var inte ens nära att komma, men det var samtidigt som att ha den där känslan som e precis innan orgasmen. Jag drog tillbaka förhuden över ollonet, och gick tillbaka till att runka ”klassiskt. Men det var fortfarande lite friktion och jag höll säkert på i fem minuter till innan en tjock spermastråle sköt ut från kuken och hamnade på magen. Sperman var blandad med olivolja, vilket gjorde det extra kladdigt, men det hade jag inget emot. Jag hade ju trots allt hela kvällen för mig själv. Detta var i särklass det skönaste runket jag någonsin haft…

Jag rekommenderar killar såväl som tjejer att testa att onanera med olivolja. Det är helt ofarligt, man kan inte få några infektioner eller nåt sånt.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *