Sexnoveller med gruppsex

I sjunde himlen, del 1

Änglabesök

Det var midnatt. Jag satt på min säng, iklädd ett vitt silkesnattlinne, med korslagda ben och ryggen lutad mot väggen. Inga lampor var tända i mitt rum, inga ljus. Lägenheten stod tom och tyst och lystes upp endast på de ställen där månen sken in och bildade blåvita mångator på golvet. Det fick mig att tänka på änglar. Jag kunde nästan se framför mig hur små änglar trippade fram längs mångatorna, dansade, var glada och såg vackert oskuldsfulla ut.

Men det finns inga änglar, tänkte jag och sjönk ner i sängen och drog täcket över mig. Fast… Jag undrar hur de skulle se ut om de verkligen fanns. Och jag undrar hur de skulle bete sig. Tänk om man skulle ha sex med dem…

John Blunds sömnpuder fångade mig snabbt och vävde in mig i drömmarnas förtrollade nät. Ännu var jag i min lägenhet, mitt rum, min säng och ännu var det natt. Mångatorna sträckte sig från fönstret inåt rummet och tre varelser uppenbarade sig. Två manliga och en kvinnlig.

– Var hälsad, sa en av männen och log milt. Mitt namn är Gabriel och det här är mina vänner Rafael och Muriel.

De var änglar, så vackra som änglar kan vara. Muriels vackra kropp täcktes av en vit klänning som såg mjölkvitt gräddig och mjuk ut. Kring Muriels söta ansikte virvlade blonda lockar och bakom ena örat hade någon fäst en vit blomma. Men det som gjorde att hon var så underbart vacker var de rosa, luddiga vingarna, som förlängda skulderblad. De gjorde att hon såg oerhört romantisk och mycket tilltalande ut. De såg mjuka ut, som ejderdun på en kyckling.

Männens kläder gnistrade som av eld och skimrade av ljus. Gabriels hår var mörkbrunt och lite lockigt och hans ögon var vackert klarblå, som himlen på en molnfri dag. Rafael var blond och blåögd och båda männens vingar var vita och såg lika mjuka och luddiga ut som Muriels.

– Så vacker hon är, sa Muriel till sina vänner och kom lite närmare.

Hon slog sig ner på sängkanten.

– Får jag lov att röra vid dig? frågade hon mig och jag nickade stumt.

Hennes svala, vita hand sträcktes mot mig och kupades vid min kind. Ömhet och kärlek strålade ut från hennes ögon och inneslöt mig i ett strålande energifält. Jag njöt av hennes hand mot min kind och kände mig trygg och säker i hennes närhet.

– Hur känns hon? frågade Rafael.

Hans röst var mycket mörkare än Gabriels och lite raspigt hes vilket gjorde honom mycket sexig. Jag rös och huden knottrade sig på min kropp.

– Härlig, svarade Muriel utan att sluta titta på mig. Hon är underbar.

– Får jag? frågade Rafael och kom lite närmare.

Än en gång nickade jag utan att ett ljud lämnade mina läppar. Rafael satte sig på huk bredvid sängen och såg in i mina ögon. Hans ögon var varma och vänliga, och liksom Muriels ögon utstrålade de en värme och kärlek. Han sträckte ut sin starka hand och smekte mitt hår. Han drog häftigt efter andan, som om han aldrig känt känslan av hår mot handflatan förut.

– Så mjukt… sa han tyst och med rösten full av beundran.

Nu kom även Gabriel mot mig. Han kröp upp på sängen och satte sig innanför mig med ryggen och vingarna mot väggen. Han betratade mig där jag satt på sängen med Muriels och Rafaels händer nyfiket smekande min kropp.

– Får vi ta av ditt nattlinne? frågade han.

Jag nickade och log mot honom. Gabriel var min favorit. Så stark och varm och manlig.

Muriel drog nattlinnet över huvudet på mig. Jag förvånades av värmen i rummet. Vid den här tiden på dygnet hade jag frusit under andra omständigheter, men änglarnas värme värmde upp hela rummet och fick mig att känna mig lugn och avslappnad.

– Du är väldigt vacker, sa Gabriel och kysste mig mjukt.

Kyssen var så kort att jag knappt märkte att det hände. Hans läppar nuddade knappt mina, men gav mig ändå en brännande känsla av välbehag.

– Rör vid mig, bad jag tyst.

Alla tre änglarna log vänligt mot mig och så kände jag deras händer mot min kropp. Gabriel smekte mitt ansikte och kysste mig. Muriel smekte mina bröst och min mage och Rafael smekte mina ben och höfter. Nöjd över att de gjorde som jag sagt, log jag och fortsatte:

– Kyss mig.

Gabriel fortsatte kyssa mitt ansikte, Muriel kysste mina bröst och Rafael kysste mina höfter. Jag vred mig under deras läppar och stönade lågt. Jag älskade dessa änglar med hela mitt hjärta och njöt av varje sekund.

– Är det skönt, min älskling? frågade Muriel och såg upp på mig.

Jag nickade och bad henne fortsätta.

Gabriels kyssar fick varje cell i min kropp av vibrera av åtrå och lust. Muriels lockande tunga lekte med mina bröstvårtor och hennes händer smekte bröstens mjuka rundning. Rafael låg på knä vid fotändan av sängen och hans händer smekte mina ben. Hans mun och tunga lekte i mitt sköte och hans andedräkt var varm och upphetsande mot min mus.

Mina händer sökte efter något att ta tag i och letade sig in under Gabriels klädnad. Jag fann hans kuk och den var lika skön att hålla i som jag hade hoppats. Jag bad dem alla tre att klä av sig och beundrade deras vackra, fulländade kroppar som gnistrade i månljuset. Gabriels och Rafaels pålar var hårda och pulserade tydligt. Jag slickade mig om munnen och bad dem fortsatte med vad de höll på med. Muriels bröst var precis lagom stora och fylliga med rosenröda, stora bröstvårtor.

– Kom upp till mig, bad jag henne och hon och Gabriel bytte plats.

Jag kysste, smekte och slickade Muriels underbara bröst medan Gabriel gjorde detsamma med mina. Muriel stönade lite och smekte mitt hår. Rafael fortsatte att slicka mig. Jag trevade med händerna över Muriels kropp tills jag hittade hennes grotta. Hon var lika våt som jag var och detta faktum gjorde mig så upphetsad och jag kom på en gång. En kort, intensiv orgasm sköljde genom min kropp och Rafael slickade girigt i sig varenda liten droppe av min kärlekssaft.

– Vi älskar dig, sa Muriel och lade sig ner i sängen bredvid mig.

Vi kysstes och hennes mun var nästan lika fantastisk som Gabriels. Vi låg på sidan bredvid varandra och tryckte våra sköten och bröst mot varandra. Det pirrade skönt i min mage och Gabriel smekte min rumpa medan Rafael satt vid fotändan och smekte sig själv lite lätt.

– Lägg dig ner, bad jag Gabriel och han lade sig bakom mig med magen mot min rygg.

Hans kuk tryckte pockande mot min rumpa och jag försökte gnida mig mot både honom och Muriel samtidigt. Rafael tog själv initiativet att lägga sig bakom Muriel och vi låg alla tre och gned oss och vred oss och kysstes och njöt. Gabriels händer var varma och smekte mig på alla ställen han kom åt. Rafael smekte Muriel på samma sätt och under tiden smekte Muriel och jag varandra och kysstes.

– Snälla, mumlade jag mot Muriels mun. Ta mig… Ta oss…

Varken Gabriel eller Rafael var sena att göra mig till viljes. Gabriel smekte min klitoris och trängde varsamt in i mig samtidigt som Rafael trängde in i Muriel. Muriel och jag stönade i varandras munnar då vi möttes i en kyss och hela min kropp skakades ut i en våldsam orgasm som fick hela sängen att skaka.

Gabriel drog sig ur mig medan Rafael fortsatte att pumpa i Muriels varma mus. Jag gled ner och lade mig så att jag kom åt att slicka Muriels klitoris. Jag sög in den i min mun och spelade med tungan över den känsliga knoppen samtidigt som jag smekte hennes lår och höfter. När jag kikade uppåt kunde jag se att Rafael kramade Muriels bröst samtidigt som Gabriel smekte sig själv och betraktade det som skedde framför honom. Jag fortsatte slicka Muriels välsmakande mus tills hon kom i en fantastisk orgasm som varade i flera minuter. Jag sög och slickade tills orgasmen ebbade ut och sedan kröp jag upp till hennes ansikte igen. Hon log brett och tackade mig med en mjuk kyss.

Jag satte mig upp på huk i sängen framför Gabriel och såg upp i hans vackra ögon. Jag sög in ollonet i min mun och slöt ena handens fingrar kring skaftet. Jag virvlade med tungan kring ollonet och runkade kuken med handen. Jag såg upp mot Gabriels ansikte och såg att hans njutning var maximal. Hans fingrar borrade sig in i mitt hår och kramade hårt kring mitt huvud då kaskader av sperma sköt in i min mun och jag svalde hela hans sats.

Ännu hade inte Rafael kommit i Muriel och jag såg det som min uppgift att få honom att komma. Så jag lade mig med särade ben framför honom och Muriel och började smeka mig själv. Jag rullade ena bröstvårtan mellan mina fingrar, slickade på ena pekfingret och förde in det i min fortfarande blöta grotta. Jag fingerknullade mig själv, smekte mitt bröst och njöt av att se Rafael och Muriel rytmiskt röra sig framför mig. Plötsligt knep Rafael ihop ögonen och stönade ut sin orgasm. Det blev för mycket för mig och även jag kom ännu en gång.

Vi låg kvar alla fyra länge, länge och kramades och kände all värme och kärlek som fanns i rummet. Tillslut somnade jag i änglarnas armar och när jag vaknade var det morgon. Jag såg mig om i rummet och fann att änglarna hade lämnat mig. Jag suckade besviket. Det var bara en dröm… Så vände jag mig om i sängen för att somna om, och fann då den vita fjädern som låg bredvid mig.

Kanske var det på riktigt ändå…?

Fortsättning följer… I sjunde himlen, del 2

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *