Sexnoveller med analt innehåll

Josefin blir analknullad

Jag trodde aldrig att jag skulle kunna få omkull lilla söta Josefine i sängen. Hon var bara 16 år och jag var drygt 30 år äldre, men efter att ha lockat in henne på några söta drinkar en lördagskväll när hennes föräldrar trodde att hon var på disco, fick jag henne lite full och fnittrig, och till slut hade jag henne där jag ville ha henne – i sängen. Jag fick av henne alla hennes kläder,och njöt av hur fin hon var där hon låg naken framför mig.

Jag bad henne gå upp i brygga, och så la jag en kudde under rumpan på henne. Sedan lirkade jag dit en till. Vi tittade varandra djupt in i ögonen. Äntligen skulle vi knulla!

Försiktigt — men bestämt — särade jag på hennes uppdragna ben. Hon skrevade brett. Vilken syn! Den ljusa lilla busken hade hon rakat till en liten tofs! Den unga, rosa fittan var öppen och våt. Nedanför – det söta stjärthålet som såg ut som en liten stjärna.

Jag böjde mig fram och satte tungspetsen mot hennes anus. Hon ryckte till — det hade hon inte väntat sig. Jag började att fladdra med tungan över den lilla stjärnan. Hon stönade och började sakta jucka upp och ner. Efter en stund drog jag mig lite tillbaka och började istället smeka henne med pekfingret.

Det lilla hålet öppnade sig och började pulsera. Jag lekte med tungspetsen i öppningen ett bra tag. Så stack jag sakta, sakta in fingret. Hon öppnade sig för mig och snart hade jag hela fingret inne.

Jag höll handen stilla och lät henne stöta. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Hon flämtade och stönade och började snurra med ett par fingrar på klitoris.

Jag ville att det här sköna skulle vara länge länge, så jag drog ut fingret och lät henne hämta sig lite. Vi tittade på varandra med kåta, blanka ögon. Vi sa ingenting. Tiden stod stilla. Sedan frågade jag om hon ville fortsätta och hon utbrast:

— Gud! Kom igen!

Hon körde upp rumpan mot mig och jag började slicka igen. Efter en stund sa jag:

— Vill du ha två fingrar?

Hon nickade ivrigt. Sakta trycktejag in både pek-och långfingret halvvägs. Återigen fick hon stöta i den takt hon själv ville. Jag vet inte vem av oss som hade det skönast, men snart gick det i alla fall för henne! Grannarna var nog nära att ringa polisen… Hon föll tillbaka i sängen — hon verkade helt slut.

Jag gick upp och la mig bredvid henne och höll om henne. Hon vaknade till och kröp upp på mig som en liten kattunge. Vi kelades och smektes och pratade om känslor och sex — framför allt analsex. Hon kände ju hur min kuk hela tiden stod där och darrade.

Hon kröp ner till den, slängde undan det långa, blonda håret, tittade upp på mig och mumlade:

— Nu är det din tur.

Med ett illmarigt leende ordnade hon så att jag också fick två kuddar under häcken. Och gissa vad den lilla kattan gjorde sedan? Jo, hon drog isär skinkorna på mig och slickade mig i röven, precis som jag hade gjort med henne! Herregud!
Detta hade jag aldrig varit med om förut. En gång hade jag bett en tjej men hon hade givetvis inte ställt upp på det.

När hon var nöjd där nere drog hon sig upp på pungen. Slickade. Bet. Sög. Rispade med nagarna. Slickade undersidan av kuken upp till ollonet. Slickade ollonet, retades med mig ett tag.

Sedan sög hon in nästan hela kuken. Satte igång att mjölka den riktigt ordentligt. När jag sprutade tog hon det mesta i munnen. Hon såg för söt ut när hon fick lite på näsan..!

Vi sjönk tillbaka i sängen. Jag var på sätt och vis tillfredsställd. Det kanske hon också var, men hon var i alla fall mycket piggare än jag, och fast hon var så ung så var hon stenkåt som en 35-åring.

— Ta mig i stjärten! Jag vill känna din kuk i röven.

Gosse, vilken tjej! Hon slängde sig över på alla fyra och körde upp sin lilla fasta rumpa i vädret, svankade och låg där och väntade på mig.

Hon var oerhört vacker där hon låg. Högst upp det lilla, trånga, ”förbjudna” hålet, som nu återigen pulserade av förväntan. Mellan de slanka låren den unga, saftiga fittan. Läpparna var som ett par mandarinklyftor.

Jag ville dåna in med kuken i henne direkt. Men…jag måste vara rädd om henne. Jag bad henne vänta, sprang ut i köket och hämtade en flaska matolja, sprang tillbaka, smorde in hålet och kuken… och körde in den!

Det gick förvånansvärt lätt, trots att hon var ljuvligt trång. Hon var så kåt och så avslappnad i ringmuskeln, att när jag väl hade tryckt in ollonet så sög hon in kuken anda till roten. Vi suckade och stönade och flåsade.
Jag stod där stilla på knä och bara njöt. Hon sa att hon aldrig hade känt något skönare. Jag ville bevara den där fantastiska känslan så länge som möjligt, så jag sa till henne att hon fick bestämma när jag skulle börja röra på mig.

Efter en liten stund skruvade hon på sig och mumlade:

—Nu! Knulla mig nu!

När hon rörde på sig åkte kuken ut lite grann. Jag drog sakta ut den. Helt och hållet Hon stönade besviket.
Sakta, sakta tryckte jag in den igen. Började köra fram och tillbaka med långa, långsamma tag. Vi gnydde och stönade båda två och blev mer och mer vilda, men jag försökte ändå behålla den långsamma takten.

Till slut blev hon som galen. Hon började stöta stenhårt emot mig. Jag kunde inte hålla mig så värst länge då.
Med ett långt grymtande sprutade jag henne i stjärten. När hon kände satsen vrålade hon till. Jag tror att det gick för henne också, för hennes lilla anushål klämde och pulserade runt kuken.

Efter några sekunder drog jag ut kuken och hon föll framåt och la sig platt på mage. Hon la sig på min axel och vi svepte sängkläderna om oss.

Gissa om vi sov gott sedan.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *