Heterosexuella sexnoveller

Kåt och Comfort

Direkt efter slutat min utbildning gick jag arbetslös. Jag träffade en kille och flytttade in till honom. Förhållandet med Marcus var ett enda långt gräl. Eftersom jag var hemma skulle jag städa där, laga mat här och tvätta mellanåt. Om vi inte hade sköna knull tre gånger per dag hade jag nog tagit mina prylar stuckit till min bästis eller flyttat hem till den lilla hålan jag kommer ifrån. Dagarna spenderade jag med att tvinga mig själv att städa medan jag hetsade upp mig med fanatsier om kvällens övningar. Ofta slutade med jag jag var redo och kåt och hoppade på honom, sög hans kuk och red honom innan han ens var innan för dörren. En lång tråkig tisdag hade jag ägnat hela dagen åt kåta upp mig själv. Fantasierna var vildare än vanligt och jag var så kåt att trosorna var genomblöta. Det var en lång timme kvar tills Marcus skulle komma hem. Och tvätten skulle upp ur tvättstugan.

Tvättstugan var varm och luktade starkt av Comfort Silk. På tvättsträcket hängde hans och mina underkläder brevid varandra och rörde sig i fläktdraget. Det var som de rytmiskt hånglade med varandra. Min hand letade utan så mycket som en tanke ner mot fittan. Jag slet ner en handduk från linan. Drog ner byxor och trosor och lade mig ner på handduken på golvet. Värmen och min blöta fitta gjorde det outhärdligt skönt att känna pekfingret sakta börja gnugga klitoris. Hela min kropp skrek efter kuk. Jag ville ha den överallt. I munnen, i fittan, i analen och jag ville ha den nu. Mobiltelefonen låg i de nedhasade byxornas bakficka. Medan jag fortsatt att att gnugga fittan blötare och blötare slog jag Marcus nummer. -Jag är hemma nu, hörde jag honom säga innan jag ens sagt något själv.-Slutade tidigare. Är du i tvättstugan?

-Ja, pep jag fram.

När dörren öppnades i torkrummet låg jag fortfarande och kroppen skrek efter orgasm. Marcus stirrade på mig från dörröppningen. Fortfarande klädd i sin uniform. -Din kåta slyna. Är detta du sysslar när jag jobbar?

Men ur uniformen kom han med kuken hård som elefenben. Och just som han drog upp mig på alla fyra för att knulla mig bakifrån kom jag för andra gången i torkrummets Comfortlukt och värme.

-Kul att du är hemma. Nu kan väl du ta ner tvätten? sa jag medan jag snopen lät honom stå kvar på knä på handduken. Det var hans tur att onanera i tvättstugan. Och medan han gjorde det tog jag mina prylar och drog.

Sa jag inte att min bästis är Peter och han städar själv?

Dessutom jobbar han hemifrån.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *