Heterosexuella sexnoveller Sexnoveller med mogna damer Sexnoveller med tonåringar

Knullad Av Min Pojkväns Pappa

Mitt namn är Cindy och jag 18 år gammal. Förra sommaren var jag tillsammans med min första kille som hette Wictor men som kallas för Wictor. Han var min riktiga första kärlek. Jag är 160 cm lång, har långt brunt hår och bruna ögon, min mamma är från Brasilien och jag är därför en aning brunare (som om jag alltid skulle vara solbränd) i min hy än vanliga svenska tjejer. Mina bröst är stora och fasta med små uppnosiga bröstvårtor som ständigt gör sig påminda då jag mycket sällan bär BH. Jag har alltid varit väldigt smal och slank men ungefär samtidigt som jag började utveckla bröst fick jag också lite rundare höfter. Likaså är min rumpa av naturen lite rundare än vanliga svenska tjejer som anses smala men den är samtidigt väldigt tight och vältränad (lite som Jennifer Lopez rumpa).

Det var en underbar sommardag jag och Wictor skulle iväg till stranden efter hans morgonträning så det var med stor glädje i kroppen jag knackade på hemma hos honom. Det tog en stund innan dörren öppnades av Wictor pappa, Niclas, som var en politiker och jobbade för Socialdemokraterna. Enklast att beskriva Niclas till utseendet var att säga att han liknar Stefan Löfven. Han är alltså ingen skönhet, snarare tvärtom, och dessutom är han så jäkla dryg.
-Åh hej Cindy, kom in sa Niclas och öppnade dörren på vid gavel följt av en ljudlig suck.
-Hej Niclas sa jag och steg in i huset. När jag passerade honom kände jag hur hans ögon gick upp och ner på min kropp. Det var en otroligt varm dag och jag hade bara på mig ett par mycket korta jeans shorts som slutade högt upp på låren, precis under min rumpa, och som överdel bar jag ett rosa linne med djup urringning som satt åt på min kropp och avslöjade min platta mage men framförallt mina välformade tonårsbröst.

-Tyvärr är inte Wictor hemma än. Han ringde och bad mig meddela att han blir lite sen, kanske upp till en timme sa Niclas och all min glädje slogs i spillror.
-Du får gärna vänta här sa Niclas. -Jag ska ta mig ett glas vin och sätta mig på verandan och du får gärna göra mig sällskap föreslog Niclas samtidigt som han, mycket ogenerat, lät sin blick vandra upp och ner på min kropp. Hans ögon stannade till vid mina bröst för att sedan vandra neråt och när hans ögon når mina lår och shorts så biter han sig försiktigt i läppen. Jävla äckelgubbe tänker jag och ser till min förfäran att Niclas har en jättelik bula framtill på sina shorts. Herregud, min pojkväns pappa stirrar på mig och blir kåt, han har till och med stånd tänker jag.
-Tack så mycket men jag tror jag går upp och väntar på hans rum och läser min bok svarade jag Niclas med viss osäkerhet på rösten.
-Visst, du gör som du vill sa han och nästan fnyste. Han hade säkert sett fram emot att vila sina ögon på mig i bikini i en timme tänkte jag och gick bort mot Wictors rum.

Det var en spännande bok jag läste och i viss mån också sensuell. Jag kommer inte ihåg titeln men den var skriven av Dean Koontz och handlade om hur en grupp av människor skulle ta över USA med hjälp av subliminal varseblivning (hjärntvätt). De utför tester på en småstad någonstans i USA och forskaren bakom alltihop utnyttjar i vissa lägen vanliga hemmafruar och tvingar (genom hjärntvätt) dem att ha sex med honom. Författaren är väldigt detaljrik och jag kan inte låta bli att bli påverkad av det jag läser:
”Mrs Porterman visste att det hon gjorde var fel men samtidigt kunde hon inte göra något åt det. Hon kände sig äcklad men ändå så slöt hon sin hand runt mannens penis och började långsamt att runka av honom. Mannen beordrade Mrs Porterman att suga av honom, hon öppnade munnen och kände hur den fylldes upp av mannens erigerade penis. Hon slickade och sög om vartannat och kände en konstig pirrande känsla i kroppen.” Jag undrar hur det känns att ha en kuk i munnen tänkte jag och kände hur det pirrade till i mitt egna underliv. Jag förde ner handen för att kittla bort känslan men då blev den bara ännu starkare.

-Mm ohee stönade jag till. Vad skönt det var. Jag hade alltid tyckt det vart fult att onanera men nu ville jag inget annat än att fortsätta att smeka mig själv. Det var jätteskönt att smeka min mus genom shortsen men jag kom inte åt ordentligt. Liggandes på Wictor säng knäppte jag nu upp mina shorts och lade dem bredvid mig och lät mina fingrar försiktigt och mjukt spela på min fitta utanpå mina små transparent stringtrosor och det var ljuvligt skönt och fullständigt omöjligt att hålla tillbaka mina stönanden.

Plötsligt kom tanken åter om att pojkväns pappa fått stånd inför min åsyn och även om jag äcklades av Niclas så kunde jag inte låta bli att bli upphetsad av att han, kanske i detta nu, sitter och runkar någonstans och tänker på min kropp.
-Ohh ah mm aaiee ohh stönade jag och tänkte att jag måste vara tystare så inte min pojkväns pappa hör mig. Föga anade jag att han redan stod utanför dörren och lyssnade med stora öron.

Jag ställde mig upp på knä och tog försiktigt av mig mina trosor (som var genomvåta i grenen) och ställde mig sedan på alla fyra och svankade så mycket jag kunde. Med högerhanden började jag sedan att smeka min runda fasta rumpa och lät två fingrar långsamt sära på mina blygdläppar för att sedan glida in i min varma våta fitta.
-Aiiee ohhh mm ahh ieee ohh mm va sköönt stönade jag ljudligt och blev ännu kåtare när jag fantiserade om att bli knullad bakifrån vilket hade sett så skönt och djuriskt ut på TVn häromkvällen när jag inte kunde sova utan satt och zappade. Då hade min mamma överraskat mig och jag hade snabbt bytt kanal.

Nu var jag fruktansvärt kåt och kände hur den pirrande känslan bara steg inom mig, ökade i omfång och gjorde mig vildare och vildare. För att komma åt bättre la jag mig på rygg och började febrilt att pulla min lilla fitta, det bokstavligen forsade fittsafter ur mig. Jag blundar och pullar mig fortare och fortare. Fingrarna går in och ut, in och ut och det är så otroligt skönt. Är det detta alla pratar om tänkte jag när det kändes som nåt snart är på väg att explodera.

-Ahh ohh mm ahh ohh stönar jag men blir plötsligt skrämd och hoppar till av en hand som läggs på mitt lår. Jag tittar upp och ser att det är Niclas som kommit in i Wcitors rum. Han halvligger på sängen och har lagt sin hand på mitt lår.
-Schh ingen fara säger han och tittar mig i ögonen samtidigt som hans hand smeker mitt lår på väg upp mot min våta fitta. Vettskrämd och utan att veta vad jag skall säga eller göra ligger jag bara still och stirrar på honom och försöker samtidigt att knip ihop mina ben.
-Du ser ut att ha det skönt Cindy viskar han försiktigt i mitt öra samtidigt som hans hand når sitt mål och försiktigt börjar smeka min heta, mjuka, vulva. Jag försöker säga åt honom att sluta.
-Men..fel… sluta.. gå.. snälla… sluta… det är så feeel, ohhh mm stönar jag när jag känner Niclas tjocka pekfinger pressa sig in i mig, in i min unga tonårskropp. Jag vill gå, vill att han skall sluta men kan inte, vågar inte. Dessutom är det ju såå sköönnt.
-Ligg nu alldeles still säger Niclas och lägger sig mellan mina vitt särade ben.
-Nej, va gör du, sluta nu, snälla Niclas, sluta, detta är fel. Du är ju Wictor pappa, snälla slutaaaaieee ohh mm ahhh nej sluta oh ahhh va sköönnt ohh mm aahhh stönar jag högt när jag för första gången i mitt liv känner hur en varm och våt tunga spelar på min klitoris. Niclas tunga leker lätt på klitoris och slickar också mjukt och försiktigt mellan mina blygdläppar. Jag kan inte hjälpa det men blir helt tokig och känner hur orgasmen sköljer över mig med en helt otrolig kraft.
-Jag kooommer ahhh ohhh aaaa vva sköönt ahh meer ohh mer skriker jag och helt plötsligt sprutar det fittsafter ur mig och kaskad efter kaskad träffar Niclas rakt i ansiktet.
-Ohhhieee hjälp ahh va händer ohh men ahh så skönt ahh mm ohh mer mer slicka ahh mer ohh skriker jag omedvetet och djuriskt.
-Arrrhh va härligt skriker Niclas när min orgasm börjar lägga sig och min kropp skakar av spasmer. Jag skäms något fruktansvärt då jag inte vet vad som nyss har hänt.

Niclas är redan på fötter och jag ligger kvar och skakar samtidigt som jag försöker skyla mitt nakna underliv.
-Såja, det var ljuvligt. Men nu är det min tur att njuta säger Niclas och drar av sig sina shorts och släpper ut sin kuk i full frihet. Jag blir livrädd men kan inte slita blicken från Niclas enorma könsorgan. Hans kuk är säkert över 25 cm lång och tjock som en boaorm, ådrorna syns tydligt och hans ollon är glansigt.
-Men va gör du? Sluta Niclas, snälla, låt mig vara, låt mig gå ber jag och försöker gå av sängen. En stark arm försöker fånga mig så jag tappar balansen och ramlar ner på golvet. När jag reser mig på knä igen står Niclas framför mig, och bakom honom är dörren ut ur rummet.
-Vilken perfekt höjd säger han illmarigt.
-Va, va menar du frågar jag rädd och osäkert.
-Sug mig befaller Niclas.
-Va, oh nej, det kan jag inte. Det gör jag absolut inte säger jag.
-Åh jo lilla vän säger Niclas och griper tag i sin mobiltelefon som ligger på sängen och visar upp displayen för mig. En kall rysning går igenom min kropp när jag ser en bild på mig själv liggandes på rygg med en man mellan mina ben som ivrigt slickar i sig mina safter.
-Om du inte suger av mig så kommer jag att skicka denna och de andra bilderna till Wictor och även dina föräldrar sa Niclas.
-Det kan du inte göra skriker jag. -Hur kan du vara så elak?
-Hahaha det är så livet fungerar. -Man måste skaffa sig bra förhandlingslägen i alla aspekter av sitt liv ler han vidrigt belåtet.
-Men… Jag har ju aldrig sugit tidigare… säger jag osäkert och tittar ner i golvet och inser min situation.
-Då är det ta mig fan dags haha. -Seså öppna din vackra mun och sug min kuk min lilla nymf säger Niclas och tar tag om mitt huvud med ena handen och för sin stora kuk mot min mun med den andra. Jag ser kuken närma sig och blunder och försöker vända bort ansiktet. Jag känner en frän illaluktande doft och sekunden senare känner jag Niclas stora ollon mot mina läppar. Hans kuk är våt av nån typ av vätska (försats) och när han gnider kuken mot mina läppar blir de mjuka och hala. Mitt underliv pirrar till igen och en känsla av vällust börjar återkomma. Tankar på hur kuken skulle kännas inne i munnen och även smaka fyller mitt huvud och jag öppnar försiktigt mina läppar och känner då hur min pojkväns pappas jättelika kuk sakta fyller upp min mun.
-Åhh fantastiskt utbrister Niclas när jag försöker ta in så mycket av hans kuk som möjligt i min lilla mun.

Niclas kuk är för stor, den går inte in. Istället låter jag mina läppar och tunga mjukt och varsamt leka på hans ollon. Vätskan som utsöndras från hans kuk smakar salt men den äckliga lukten har försvunnit. Jag omsluter hela hans ollon med mina läppar samtidigt som jag för förhuden fram och tillbaka i långsamma mjuka drag och runkar av honom.
-Arrhh ohh så jävla skönt väser Niclas och jag tittar upp på honom och ser då hur han riktar sin mobiltelefon mot mig och tar fler bilder av mig. Jag blundar och fortsätter att suga och slicka. Situationen är hemsk, men min kropp bryr sig inte att det är min pojkväns pappas 55 åriga gubbkuk jag suger och jag känner hur fittsafterna börjar strömma tillbaka till fittan. I smyg för jag ner en hand och låter ett finger försiktigt leka mellan mina våta varma blygdläppar.
-Sug min pung säger han. Fan va äckligt tänker jag och låter en hand gå före och leka och klämma lite på hans hängiga äckliga svettiga gubbpung.
-Försiktigt säger han när jag klämmer till lite för hårt. Hans pung är hårig och slapp, hänger som en klase vindruvor men smakar och luktar betydligt äckligare. Samtidigt som jag suger och slickar på Niclas pung fortsätter jag att långsamt runka hans jättelika kuk med en hand.

Plötsligt känner jag hur Niclas för undan mina axelband och blottar mina stora fasta tonårsbröst. Bröstvårtorna är styvna och står rakt ut.
-Wow vilka vackra bröst. -Wictor mammas bröst hänger ner till marken men dina är… dem är helt fantastiska säger Niclas. Han för ner en hand och klämmer och smeker mina bröst rätt så vårdslöst och jag skriker till lite när han nyper mig i ena bröstvårtan.
-Nej nu jävlar utbrister Niclas och drar bryskt upp mig på fötter och trycker ner mig på sängen med ryggen mot honom. Hjälp vad gör han tänker jag.
-Du verkade gilla att bli knullad bakifrån säger han. -Är det den positionen som du gör mest med Wictor? Frågade han men jag svarade inte. -Nå, är det det? -Brukar min son knulla dig bakifrån väser Niclas och drar mig i håret.
-Nej! Skriker jag. -Jag har aldrig gjort det bakifrån. -Snälla låt mig gå vädjar jag men får inget gehör alls.
-Shit, du har en helt perfekt fitta. -Svanka mera! Befaller Niclas och jag gör som han säger och känner hur han särar på mina skinkor så att hela min mus blir fullt synlig. Det går en ilning genom kroppen när mina våta blygdläppar glider isär och jag känner hur han känner på min fitta med sin ena hand. Fjärilslätt och retfullt långsamt låter han sitt pekfinger glida i min fittskåra. -Mmm åhh gnyr jag högt och putar ännu mer med min rumpa. Hans nu genomvåta pekfinger glider långsamt hela vägen bak till mitt anus. Det kittlar jätteskönt och jag gör allt jag kan för att inte stöna högt. Men när han helt oväntat pressar in sitt pekfinger i min rumpa så tjuter jag av skräckblandad njutning.
-Ohhiee mm ahh ohh men va gör du ahh ohh inte däärrr ohh stönar jag och när jag också känner hans mjuka tunga spela på mitt anus blir det för mycket för mig. Jag tappar besinningen helt. Jag känner hur det rinner fittsafter ur mig, nerför mina lår, det droppar till och med på sängtäcket och jag är nu galen av kåthet.
-Mm knulla mig ahh ohh snälla mm knulla mig ah knulla min fitta ahhh ohh så skönt stönar jag högt och djuriskt.
-Haha det verkar som du är redo säger Niclas och drar ut sitt finger och tar ett hårt tag om mina höfter. Jag ser hur han för sin jättelika manslem mot min våta längtande tonårsfitta. När den så nuddar vid min fitta och pressar isär mina yttre blygdläppar och jag känner hur Niclas enorma ollon fyller upp mig exploderar jag återigen i en fantastisk orgasm. Mina fittsafter pressas ur mig och när Niclas tar ut kuken ur mig är det som att ta bort en propp. Mina fittsafter sprutar ur mig och träffar Niclas på magen och ända upp på bröstet.
-Ahhh ohh jag kooommmeerrr ohh knulla ahh skriker jag och det blir för mycket för Niclas som är kåtare än någonsin. Han struntar i att min orgasm inte har ebbat ut än och tar ett kraftfullt tag om mina höfter, riktar in sin jättekuk, och trycker på för allt han kan.
-Ajjj ohh neej ah ajjj för stor ahjj kan inte ohhh ahh mm ajjj skriker jag av smärta när Niclas kör in sin ådrig gubbkuk i min trånga kåta tonårsfitta.
-Ohh va skönt skriker Niclas. -Så jävla trång och tight, underbart. -Jag älskar att knulla dig Cindy. Jag älskar att knulla din trånga tonårsfitta skriker Niclas.

Niclas är alldeles för kåt för att lugna ner sig utan han pumpar på för allt han är värd. Hans kuk pumpar in och ut, in och ut i min oskyddade fitta. Som tur är börjar min fitta att anpassa sig efter hans jättelika kuk och njutningen börjar ta över igen.
-Meer ohh ahh mm knulla mig ahh min fitta ahh mer ohh kuk ahh mer kuk ahh stönar jag okontrollerat och känner hur varje millimeter av min fitta fylls upp av Niclas jättelika manslem.

Plötsligt får ser jag mig själv i spegeln och blir på en sekund medveten om min situation. I spegeln ser jag hur jag själv, en ung vacker tjej, står på alla fyra och blir knullad bakifrån av en storvuxen, tjock, gubbe med nästan inget hår på huvudet och den gubben är min pojkväns pappa. Nej fy fan tänker jag.
-Snälla ohh Niclas släpp mig ahh låt mig vara, låt mig gå mm hem säger jag men får inget svar.
-Håll käften säger Niclas och ger mig en ordentlig örfil på rumpan.
-Ajskriker jag. -Vad fan gör du?
-Du ska ingenstans Cindy säger han och daskar till mig på rumpan en gång till. -Jag tänker knulla dig tills jag är nöjd säger han och drar han ut sin kuk. Han tar tag om mig och lägger sig själv på rygg. Jag försöker komma loss men är som en fjäder i hans armar.
-Rid mig säger han och sänker ner mig över sitt spjut en gång till.
-Ajjjeee ohh mm ahh skönt ohh knulla ohh stönar jag när hans kuk återigen penetrerar mig. Jag ser mig själv i spegeln igen och då jag sitter med ryggen mot Niclas ser jag bara hur hans jättelika kuk går in och ut i mig och det är fruktansvärt upphetsande.
-Mmmeeiii ohh ahh mmerr ohh stönar jag högt när Niclas låter sin kuk gå som en pistong in och ut i mig.
-Så jävla skönt att knulla dig Cindy säger han. -Det märks att du gillar det haha. -Säg att du gillar att knulla min kuk din lilla hora. -Säg mitt namn befaller han.
-Åhh ahh knulla mig Niclas ahh mer knulla ahh oh knulla mig mer ahh hårdare ohh mm djupare ahhiee din kuk så hård ahhhh så stoor aoiiee mm ahh knulla min fitta ahh knulla mig åhh ahh du gillar att knulla din sons flickvän va ahh skriker jag högt och då känner jag hur Niclas kuk drar ihop sig inne i mig.
-Arrhhh jag kommer skriker Niclas och jag känner hans kuk fyller mitt inre med sin varma sperma.
-Åhh ja knulla mig ahh oh fyll mig Niclas ahh fyll mig ahh mm knulla mig skriker jag och känner hur hans sperma pressas ur mig mellan hans tjocka kuk och min trånga fitta. Niclas välter omkull mig och drar ut sin kuk och låter de sista sperma dropparna spruta ner mitt ansikte.

-Hallå, är det någon hemma? Det är Wictor som är hemma. Jag plockar snabbt ihop mina kläder och rusar in på toaletten medens Niclas bara drar på sig sina shorts och går ut och möter sin son i trappan.
-Hej Wictor. Cindy står i duschen, hon kände sig tydligen lite svettig och kladdig.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *