Heterosexuella sexnoveller Sexnoveller med gruppsex

Kompisar på vintersemester

Första kvällen i bastun hade kvinnorna handukarna knutna runt kroppen för att dölja sig utom Tina som drog ner handuken en bit så brösten hennes syntes när hon väl satte sig. Camilla däremot gjorde som de flesta killarna, hon hade med sig handuk men använda den endast som sittunderlag mott den varma bänken. Andra kvällen i bastun struntade även min fru i handuken inne i bastun. Visst är det fint! Fin tyckte visst min kompis Krister med att hon var. Han satt på raden nedanför min fru och tittade liksom mott henne.

Jag kunde se att hans ögon hela tiden tittade antingen på hennes av bastuvärmen fuktigt glänsiga bröst som rörde sig vackert när hon skrattade eller så stirrade han in mellan hennes smala ben in hennes U formade skrev för att se hennes bulliga fitta.

Kunde själv känna att jag blev kåt av att se honom bli attraherad av min nakna fru. Synen av Camilla helt naken bärandes på all öl i den snöfyllda rotting korgen var underbar. Stående med glatt tillgjord tysk brytning frågade Camilla vilka som önskade öl, när hon böjde sig ner till korgen hon ställt på golvet kunde alla som så ville beskåda hennes rumpa i aldrig tidigare ställning. Ok! Visst var hon ordentligt full och kanske inte riktigt tänkte sig för! Men vackert var det som t.ex. när hon öppnade en av flaskorna som måste vart skakat ordentligt för skum och öl fräste ur flaskan på hennes nakna kropp. Öl och skum rann över hennes nakna kropp, de uppnosiga brösten stelnade till, hon drog in magen som för att undvika bli blött där, oundvikligt rann öl ner mellan och längs med hennes ben. När hon var klar med serverandet satte hon på raden nedanför min fru Lotta. Lotta hade hela tiden följt Camillas uppvisning och skrattandet tog visst aldrig slut. Det var underbart att se Lotta naken höja armen till skål och dricka den kalla ölen vars flaskor såg ut som om de svettades i värmen. En av flaskans vatten pärlor droppade ner mellan hennes bröst. Att kvinnor kan bli attraherade av kvinnor visste jag men inte på det visset som Camilla verkade göra nu. Kanske tyckte hon om Lottas runda fasta bröst som liksom lent bad om att få bli smekta eller så var de Lottas lena släta fitta som inte skyms av ett enda hårstrå som hon blev fascinerad av. Eller var det den så alltid glada upp piggnande tonen i Lottas röst. Åtminstone satt Camilla tyst långa stunder och jag blev osäker på om det var kylan i bastun som gjorde att hennes bröstvårtor då och då styvnade till eller om min Lotta gjorde henne kåt. I mitt huvuds fantasi bilder såg hur Camillas blonda hår låg på Lottas mage när hon pussade och sög på brösten, när jag framför mig såg hennes tunga ömt börja slicka i Lottas silkes lena rosa fittspringa var jag säker på att kuken snart skulle resa sig. För att kyla ner sig kom jag på att jag och Kent hade lovat varandra att gå ut och slänga oss i snön vilket blev en skön räddning istället för mitt stora kuk stånd. Tyvärr tyckte Tina det var kul att låsa dörren in till huset vilket gjorde att vi både var säkra på en kommande förkylning efter att förtvivlat i fem minuter i 11 minus grader försökt ta oss in igen. Som tur var har jag en omtänksam Lotta som efter de långa 5 minuterna undrat vad som hänt. Hon var orolig att någon av oss hade gjort sig illa därute. När hon märkte att dörren varit låst för oss blev hon arg och Kent den olycksfågeln berättade att det var Tina som låst dörren. Tina fick en vänlig men ändå saklig uppläxning av sjuksköterskan Sofie! Min Lotta skulle på skoj slänga en snöboll på Tina som hamnade mitt i prick på hennes fitta som liksom fick extra skydd en stund. Alla i bastun häpnade när Lotta med sin hand försökte dra bort snön från hennes väninnas vagina.

Förtvivlat kände jag min kuk började resa sig när jag tittade på Kristers fru Sofie som nu efter dusch avkylning också hon struntat i handuk. Man såg inte lika mycket av hennes blyg läppar som på min Lottas då Sofie förmodligen bara ansar i könshåret då & då, men jag såg att Sofies blygläppar är större än Lottas. Sofies hängiga bröst är större än både Lottas och Camillas. Lottas runda fasta bröst med de choklad platta bröstvårtorna på de femkronas stora bröstgårdarna är klart vackrast. Vilket tydligen Krister med tycker då han sitter och verkligen stirrar på Lotta. Men Sofies hängiga tuttar har en härlig kåtig utstrålning typ dra i mig länge precis som du vill.

Kommer aldrig glömma Camillas blick när Lotta lyfter uppe ena benet på samma bänk som där hon hade rumpan, Camillas ögon spärrades upp då hon såg rakt in i Lottas än mer blottade släta rakade fitta som var fuktig av bastu värmen.. hon liksom jag kunde se att blygläpparna mellan Lottas slid springa var fyllda av kåthet. Själv hoppas jag åter få se när Tina står i duschen med uppsträckta armar då hon tvättar sitt hår.. brösten hennes blev så uppnosiga, häftigt också att se skummet rinna i fitthåret och droppa ner mellan hennes långa smala ben.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *