Heterosexuella sexnoveller Sexnoveller med analt innehåll Sexnoveller med gruppsex Sexnoveller med trekant

Maria på kryssning

Maria och jag hade under en längre tid pratat om att ha någon med oss i sängen, vi var sugna på att både ha en tjej med och en kille men vi visste inte hur vi skulle göra för att få med någon.
Jag förde det ofta på tal när vi hade sex och hon blev då väldigt upphetsad och det var när jag pratade om att vi skulle ha en extra kille med, att få med en kille till i sängen kan inte var något problem sa jag till Maria, alla killar vill knulla. Är det sen så att dom bara behöver knulla och sen får gå och lägga sej på soffan så är dom ännu gladare, Hon förstod vad jag menade och vi bestämde att vi skulle ha killen med först.

Maria ville inte att det skulle ske hemma hos oss utan på något neutralt ställe men hon vågade inte ha med någon helt okänd då vi inte visste hur den personen skulle vara eller om killen var frisk. Så jag förde Magnus på tal, Magnus är en kompis som bodde hos oss på soffan ganska ofta när vi var ute och festade. Magnus var en bra kille, han gillade att ha sex men ville inte ha något fast förhållande.

Nu hade vi bestämt att det var Magnus som skulle få vara med oss och leka men vad skulle han få göra frågade jag Maria, från början så skulle han bara få smeka henne utan att själv njuta något. jag tyckte det var taskigt och frågade vad hon verkligen ville att han skulle få göra, jag förklarade även att när vi har en extra tjej med så kommer jag knulla henne tills jag inte kan få upp kuken fler gånger.

Då började det krypa fram att hon vill att Magnus ska knulla henne tills hon inte orkar mer. Vi hade otroligt bra sex när vi pratade om dom här sakerna, Maria var kåt så jag fick hur mycket sex som helst när vi planerade. Vi bestämde att det inte skulle bli hemma hos oss utan på en Ålands båt, där kunde vi festa lite för att se ta Magnus med ner till hytten och sen skulle det bli knulla av.

Vi frågade Magnus om han ville med på kryssning för att vi fått 3 fribiljetter, det ville han gärna. Han undrade om det var ok att vi hade samma hytt, ni kanske vill vara själva lite sa han och log. Jag förklarade att det inte var något problem för oss att han bodde i samma hytt. Så nu var kryssningen bokade och datumet närmade sej, men Maria började oroa sej för hur vi skulle göra för att få Magnus i säng, min förklaring var helt enkelt att vi frågar om han vill vara med och ha sex, det kommer han inte att säga nej till. Maria var rätt blyg och sa att hon aldrig skulle våga fråga om Magnus ville ha sex med henne, inte heller vara där när jag frågade. Så min lösning blev att jag skulle fråga Magnus när Maria var i hytten och gjorde sej i ordning, då visste vi om han ville vara med och Maria tyckte att det skulle kännas ok. Vi hade planerat att jag skulle fråga Magnus på kvällen och att vi sen skulle festa och några timmar efter det så skulle jag säga till Magnus att vi skulle ner i hytten och att han skulle komma ner efter 10 minuter men att Maria inte visste något om det men att jag var säker på att hon ville ha sex med oss båda. Magnus skulle då låsa upp dörren och kliva in och jag skulle då ha sett till att Maria var naken och redo. Maria gillade det upplägget då det verkade som att hon inte visste att Magnus skulle komma ner och se henne naken och att hon inte visste var jag och Magnus planerat.

Nu var det dags för avresa, vi klev på båten och drog runt ett varv och kikade, sen började det bli dags för Maria att göra sej i ordning så Magnus och jag gick iväg och skulle ta en öl under tiden. När vi satt där och snackade så tänkte jag att det är lika bra att fråga rakt ut, Vill du vara med och knulla Maria ikväll? Magnus så väldigt överraskad ut men nickade, bra sa jag och förklarade att vi skulle ta henne ikväll när vi alla druckit lite för då vågade Maria leva ut sin fantasi men att Magnus inte fick berätta att jag sagt att hon var med och planerade. När vi druckit några öl så kom Maria gående och jag såg hur Magnus synade henne med blicken och han klädde av henne med blicken!

Vi festade loss på båten och hade väldigt roligt men jag tyckte att det märktes att Maria var nervös men snart var det dags för oss att gå ner till hytten, Magnus sa att han skulle stanna kvar som planerat. När vi kom ner till hytten så var Maria mycket nervös men jag sa till henne att klä av sej och att sätta sej framför mej och suga av mej för då skulle hon sitta med ryggen mot dörren och när Magnus kom in så skulle jag vinka in honom och säga att om han är snäll så får han säkert också knulla Maria.

Maria satte sej framför mej och började suga min kuk, hon ansträngde sej verklig och så här skönt har det aldrig varit när hon sugit av mej förut. tiden gick och nu borde Magnus ha varit här redan, jag fick säga till Maria att sluta suga för annars så skulle jag spruta henne i munnen redan nu, hon satt kvar framför mej och sög lite då och då på min kuk medans vi väntade på Magnus. Varför tog det sån tid, hade han ångrat sej. När det gått ca 20 min så knackar det på dörren och Maria började suga mej så besatt, hon var så nervös så hon funderade inte ens på varför Magnus knackade innan han kom in.

Dörren öppnades och jag ser att Magnus kommer in men efter honom så kommer det någon mer, Hallå ropade Magnus och sa att han hade med sej Daniel. Va Daniel sa jag, ja han gick här ute och vägra gå för han hittade inte till sin hytt och hans polare är borta viskade Magnus. Kom in sa jag för vi kände också Daniel och jag ville inte förstöra tillfället utan visste att Maria var så kåt så hon skulle kunna knulla hela båten. Jag tittade ner på Maria som fortfarande sög men, hon tittade upp och jag log mot henne och hon fortsatte bara suga så hon hade inget emot det heller. Magnus klev in och då såg Daniel att Maria satt på knä och sög min kuk, men va, är det ok fick han fram. Om ni ser till att Maria får orgasm så får ni knulla henne båda två. Hade det varit sm i avklädning så hade det varit dom här två killarna som stått överst på pallen.

Jag sa till Maria att lägga sej ner i sängen så skulle båda killarna slicka henne tills hon kom innan vi började knulla henne, Daniel kastade sej fram och började slicka henne och hon började genast att stöna, det här hade hon väntat många timmar på, Magnus stod naken och tittade på när jag sa att du får nog en avsugning under tiden medan du väntar på din tur. Jag satt på sängen bredvid och såg hur en kille slickade min tjejs fitta samtidigt som han hade flera fingrar inne i hennes fitta och rumpa, hon stönade högt samtidigt som hon hade min bästa kompis kuk i munnen, synen höll på att bli för mycket för mej, min kuk pulserade men jag lyckades lugna ner mej så jag inte sprutade redan. Det tog inte lång stund innan Maria fick en riktigt kraftig orgasm, killarna bytte plats och nu tog det inte många sekunder innan Maria kom igen.

Magnus tog tag i henne och vände henne om så hon stod på alla fyra och började dra sin kuk längs hennes fitta, Maria ryckte i hela kroppen och försökte trycka sej bakåt så kuken skulle glida in men Magnus fortsatte att retas tills han satte kuken mot fittöppning och och tryckte in sin kuk till botten, Maria blev som paralyserad och stönade väldigt högt tills Daniel stoppade in sin kuk i hennes mun men hon sög inte så han knullade henne i munnen, nu var jag kåt så jag var tvungen att få vara med, Jag sa till Daniel att lägga sej ner och Maria klev upp på honom och jag gick fram mot hennes mun och stoppade in min kuk och började knulla hennes mun och hals. Jag ser då hur Magnus står bakom Maria och tittar, vad tittar du på sa jag, knulla henne! va sa Magnus får jag det, Ja ta henne nu sa jag till honom och han hoppade upp bakom henne och började massera hennes anal med kuken innan det gled in och Maria hade nu tre kukar i sej samtidigt. Det tog inte lång stund innan jag sprutade långt nere i hennes hals. Jag satte mej nu på sängen bredvid igen och tog fram filmkameran och började filma när min tjej blev knullad i både fittan och analen, hon skrek ut sina orgasmer gång på gång och det dröjde inte länge innan Magnus sprutade i Marias anal. Daniel var nog lite fullare än oss så han fortsatte knulla Maria en bra stund efter att vi var klara, men till slut så drar Daniel ut sin kuk och Maria hoppar runt och tar kuken i munnen och med ett vrål så tömmer Daniel sin sperma i munnen på Maria.

Nu satt vi alla fyra nakna på sängarna och bara log, men det tog inte lång tid innan vi var igång igen men då var det bara jag och Magnus då Daniels kompisar ringde honom och vi skickade ut honom från rummet.

Nu turades Magnus och jag om en av oss i munnen på Maria och den andra i fittan eller analen, vi sprutade flera gånger i alla tre hennes hål. Tillslut så sa Maria att hon hade sperma på hela kroppen och ville duscha. När hon gick in så sa jag till Magnus att han säkert fick följa med, Så nu filmade jag när Magnus knullade Maria i analen ståendes i duschen.

Vi knullade Maria många många gånger, när båten kom iland så var vi så trötta så vi gick direkt till sängs och vaknade inte fören dagen efter.

Hoppas att min berättelse var till belåtenhet, jag kommer ihåg den här resan som ett av mina allra bästa sex äventyr.
Är inte bäst på att skriva men har gjort mitt bästa.

One comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *