Heterosexuella sexnoveller Sexnoveller med tonåringar

Min unga söta granne

Jag jobbade som lärare, och hade gjort det, de senaste 20 åren. Jag var cirka 55 år, ganska lång, inte alltför snygg, den där dagen i juli förra året. En het sommardag, och jag hade sommarlov precis som alla andra elever och lärare.. härligt! Det hade flyttat in en ny granne på höger sida om vårt hus, en söt 20 åring med sin kille. Dessutom var det en gammal elev jag haft. Snacka om sammanträffande!

Den där dagen tänkte jag gå ut och sola lite i trädgården och läsa en tidning, men fastnade vid fönstret som vetter mot deras trädgård. Där ligger hon och solar i sin sexiga bikini, med slutna ögon, och hennes mjuka underbara kropp ligger alldeles orörlig i solskenet. Jag bara fastnar där, kan inte ta blicken ifrån henne. Efter en stund kommer hennes kille ut med bar överkropp och lägger sig bredvid henne i gräset. Ganska nära, tänker jag spänt. De ligger och pratar en stund, sedan rullar hon plötsligt runt och sätter sig på honom… kysser honom ömt på munnen. De ser varann i ögonen ett tag, sedan kysser hon honom igen, vildare den här gången. Och länge. Han börjar bli kåt, det ser man på honom.. hans händer smeker hennes underbara rygg och han andas tyngre nu. Hon börjar vandra nerför hans hals, med sin giriga tunga, nerför hans bringa, vidare till magen. Han njuter i fulla drag… det skulle jag också ha gjort, om inte mer, tänker jag lite förbjudet. Hon tar utanpå hans shorts, smeker, retas… vandrar sedan upp igen, smeker med sina små händer över hela hans kropp, för att sedan kyssa honom ömt igen. Hon säger något tyst till honom. De ser varann i ögonen en kort stund. Sedan lägger han ner henne i gräset under en lång, öm kyss… Jag känner hur min lem börjar resa sig därnere.. detta är bara inte sant! Det skiljer långt mer än 30 år på mig och henne, ändå så tänder jag! Jag är tvungen att ställa mig på knä och dra fram den och runka, så ingen ska se det…

Han fortsätter kyssa henne, hakan, halsen och pannan. Hon njuter, spänner sig i en båge och tar krampartat tag i gräset… böjer huvudet bakåt när han börjar gå ner mot brösten. Han drar upp hennes bikini lite, och suger tag i hennes ena bröstvårta, slickar, smeker… sedan gör han likadant med den andra, oj vad hon njuter! Hon tar ett lätt tag om hans huvud och för det neråt, mot magen. Även där stannar han ett tag, låter tungan virvla runt hennes navel, och fortsätter sedan ner mot sitt mål. Han smeker hennes kropp, från halsen ner till hennes kön, böjer sig ner och börjar slicka henne utanpå bikinitrosan. Hon börjar smeka sin kropp från magen och uppåt, repeterar rörelsen några gånger och fattar sedan tag om sina bröst. Smeker dem… Hennes kille slutar dock, och säger någonting… de reser sig och han bär henne in i huset, med hennes armar om sin hals. Man kan ju undra vad som händer därinne just nu, tänker jag besviket.

Då ser jag en bar rygg, som pressas upp mot rutan i deras enda fönster som vetter åt mitt håll. Jag ser hennes hår, hela hennes njutande varelse, vara i hans våld nu. Hon särar på benen och han är troligtvis där nu, och lapar i sig av hennes safter. Detta pågår en stund, innan jag skymtar ett mörkt huvud, intill hennes, som kysser hennes högra sida av halsen, och hon som omfamnar hans rygg med sina ben. De är svettiga nu, deras kroppar blänker i ljuset från lampan i deras rum. Hon sitter på en bänk, det är antagligen en bänk i deras kök. Men nu hoppar hon ner, och drar iväg honom en bit in på golvet. Perfekt! Nu ser jag henne igen. Hon smeker honom neråt, och drar av hans shorts och kalsonger. Vilket praktstånd…

Hon slickar den en stund, smeker hans pung ytterst försiktigt, suger sedan in hans ollon. Tar tag om hans lem med ena handen och runkar och slickar om vartannat.. hennes kille kan knappt stå rakt upp längre. Hon tittar honom i ögonen och reser på sig. Sedan hämtar hon en kondom och trär försiktigt på den. Sätter sig på bänken igen, och han är inte sen att följa efter. Av hennes rörelser att döma, är han på väg in i henne nu. Hon omfamnar hans hals och lutar sig bakåt. Sedan börjar han pumpa… Han är otroligt mån om henne, lägger sin panna mot hennes bröst…

Jag fortsätter onanera, i min ensamhet, medan jag tittar på de två unga älskande. Då bär han henne till ett bord, antagligen ett köksbord. Lägger ner henne på rygg, med benen på hans axlar och han stöter in igen. Snabbare och snabbare, och hon tycks vara i en annan värld nu.. hon blundar, och spänner varje tum av sin kropp, öppnar munnen, skriker antagligen av njutning… Hon för ner en hand till sin klitoris, smeker i roterande rörelser, och han fortsätter pumpa allt hårdare, snabbare. Andra handen är upptagen med att smeka sitt ena bröst, nyper tag i bröstvårtan och masserar det vilt. Plötsligt stannar hon upp i sina rörelser, griper tag om kanten på bordet och lutar huvudet bakåt i vad som liknar en orgasm…han fortsätter en stund till innan han lutar sig över henne, helt utmattad. Han drar ut sin lem och slickar hennes nedre regioner en stund, och hon ställer sig upp och slickar i sig det sista av sperman på hans halvslaka lem. De kramar varandra en lång stund… jag blir nästan avundsjuk..! Jag tittar ner på min egen lem, och upptäcker att jag fått orgasm flera gånger om…

Några dagar efter den händelsen, kom det sig att hon var ute i trädgården och lagade punktering på en cykel. Jag var ute och vattnade några döende blommor på vår veranda. Hon vinkade mig till sig, och frågade om jag hade lust att följa med och bada på ett ställe jag själv aldrig vart på, hennes kille var på jobbet. Jag tvekade en stund, men sa sedan ja, eftersom min fru också var borta på jobbet. Vi möttes efter 10 minuter utanför på grusvägen som går förbi våra hus, med varsin cykel. Jag frågade vart badstället låg, men hon sa att det skulle jag få se så småningom. Vi cyklade, svängde, cyklade backe upp och backe ner, grusväg… Sedan in på en jätteliten väg knappt en bil bred, och följde den en bit till vi kom till en glänta. Vi gick ner på en stig i skogen, längs sjön, tills vi kom till en berghäll med en liten brygga. Jättevackert! Vi bredde ut våra handdukar och hoppade i… härligt, precis lagom varmt! Vi simmade runt och busade en stund, innan vi gick upp till handdukarna igen för att sola lite. Hon var härlig, rolig, och söt. Fast ganska mycket kortare än mig, men vad gjorde det. Hon hade just visat mig den vackraste platsen på jorden, fått mig att bli ett barn på nytt.

Medan vi låg där och pratade och retades, reste hon sig upp och lutade sig över mig för att nå sin påse hon haft handduken i. Jag kände hennes mage snudda min, hennes hand bredvid min.. det kändes laddat mellan våra kroppar. Jag tror hon kände det, för hon återvände snabbt till sin egen handduk och la sig ner och blundade igen. Jag öppnade ögonen och beundrade hennes väsen, hela hennes varelse som låg där utsträckt i sommarvärmen. Utan att jag kunde hejda mig själv, hade jag lagt min hand på hennes hand… smekte den lite men vågade inte mer. Hon öppnade sina ögon och såg på mig en stund, tittade sedan ner på våra händer. Hon följde min arm upp till min axel, vidare till min bringa, min mage… sedan reste hon sig och kysste mig försiktigt, försiktigt. Jag svarade inte helt, jag var för tagen av hela situationen. Hade inte fattat att det hände än.. detta var en av mina gamla elever, åldersskillnaden var hög, längden skilde mycket… Men hon var så härlig! Hon lutade sig fram igen och kysste ömt min hals, och såg mig sedan i ögonen. Då böjde jag mig fram och kysste henne, eller snarare hånglade. Detta började bli spännande!

Hon hade ett så härligt ansikte, att jag bara ville slicka varje millimeter av det. Hennes hud var så len, och hennes bröst var tryckta mot mig. Vi blev allt vildare. Min hjärna skrek att det var fel, men min kropp ville inte lyda. Den ville något helt annat! Hon förde ner en hand mot mina badshorts, tog sig under och fattade tag om min käraste ägodel. Runkade den sakta, samtidigt som vi kysstes väldigt passionerat. Jag tog tag om hennes rygg och rullade runt, så jag satt på henne… hennes blick visade mig att hon var väldigt kåt. Solen brände på min rygg och löven prasslade högt ovanför oss. Jag kunde inte ta händerna ifrån henne, utan fortsatte utforska hennes ädla kropp. Hon blundade när jag snuddade vid hennes bröst och hennes andhämtning var tung nu. Jag gick ner mellan hennes ben och drog av hennes trosor. Hon var mycket blöt… jag slickade och sög hela tiden, sög hennes klitoris.. jag formade tungan rund och förde in den i henne, in och ut, ett antal gånger. Jag hörde hennes stön, hennes mage hävde sig… hon var så härlig! Jag slickade i mig hennes safter innan jag gick upp till hennes huvud igen, där jag smekte henne över håret en stund. Hon började bli svettig nu, och girig. Hon tog min hand och förde den till hennes bröst. Jag tog av hennes bikiniöverdel som var av den sorten som man bara knyter på ryggen, så det var lätt. Jag började bearbeta brösten, jag kunde liksom inte få nog av henne. Hon tog då tag om linningen på mina shorts och började dra av dem. Hon fick ner dem till knävecken, så det var bara för mig att kliva ur dem. Hon satte sig då upp, och tog bestämt tag om kuken… Du är så vacker, viskade hon ömt. Jag visste inte vad jag skulle säga riktigt, jag blev så förvånad, men visade med blicken och hoppades att hon förstod. Hon gjorde samma behandling av min lem som hon gjort med sin killes några dagar innan… jag blev alldeles knäsvag, det var inte ofta jag fått den behandlingen. Jag beundrade henne, avgudade henne just då. Hon la sina små händer på mina axlar och tryckte ner mig på berghällen. Sedan satte hon sig på mig och styrde in min kuk, satte sig ner och började rida. Gud, detta kan bara inte vara sant! Jag blundade och höll mina händer på hennes höfter, kände hennes rörelser, hennes mus mot min pung. Kände skaftet som försvann in i henne, kände safterna rinna längs med. Det var som om jag upplevde ett samlag på nytt igen, som för första gången. Alla känslor var så tydliga. Plötsligt slutade hon och gick av, la sig ner bredvid mig. Hon behövde inte säga något, jag förstod ändå. Jag kysste henne så ömt som jag aldrig gjort förut, satte mig på knä mellan hennes ben och stötte in djupt. Denna underbara tjej.. jag pumpade försiktigt men samtidigt bestämt, och hon vred sig av kåthet, sökte efter något att hålla i, och fann mina armar som jag höll mig uppe med. Hon smekte dem upp och ner, pussade mjukt och stönade, skrek ibland. Hon andades häftigt och jag la min haka på hennes axel, kände hennes mjuka hals mot min. Jag började nå min orgasm och det verkade hon också göra. Jag körde på i mitt tempo och höll ett öga på hennes ansikte, det visade tydligt hur nära hon var. Plötsligt var det som om världen stannade, och allt blev svart några sekunder, min kropp ryckte till och jag kände hur min sperma skjöt upp i henne, och rann ner på berget vi låg på. Hon var spänd i en båge och blundade hårt, stönade högt och belåtet… njutningsfullt in i det sista. Jag var helt matt och var tvungen att lägga mig ner bredvid henne. Jag höll mina armar runt henne, en på hennes mage och en under hennes huvud. Min kuk snuddade vid hennes lår. Jag var så lycklig. Av hennes ansiktsuttryck att döma, var hon också lycklig. Vi låg så en stund innan vi cyklade hem, och lovade att detta var en engångsföreteelse, som aldrig skulle ske igen. Det tyckte jag lät bra, och vi skildes åt på grusvägen utanför våra hus.

När vi träffas nuförtiden ler vi alltid lyckligt mot varann, och det har inte vart svårt att dölja vad vi gjorde för ett år sedan. Det är ingen som misstänker något och det är jag glad för. Hon och jag är kompisar, och vi är lyckliga med våra respektive. Så jag önskar inte att det aldrig hade hänt, tvärtom, det var det finaste jag upplevt. Tack!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *