Sexnoveller med analt innehåll

Mötet med John

Det var en helt vanlig lördag en mulen regntung höstdag i Göteborg och jag åkte ner till stan bara för att göra några ärenden. Lite senare på eftermiddagen tog jag vägen inom baren som låg inne på hotellet nere vid centralstationen för att ta en öl innan jag åkte hem igen. Vid några bord ifrån mig satt en ensam kille i min egen ålder runt de trettio. Varför jag lade märke till honom var för att han hela tiden tittade åt mitt håll och jag kunde inte undgå att få ögonkontakt med honom. Han ville ha kontakt och han visade med några frågande rörelser om det var ok att han kom över till mitt bord. Vi började prata med varandra och det visade sig att han kom från USA och höll på med några konsult jobb för ett stort företag i Norden. Han bodde på hotellet och skulle åka vidare till Köpenhamn dagen efter.

Vi tog några öl tillsammans och han var mycket pratsam och jag hade ingenting emot hans sällskap. Först märke jag intet med efter ett tag gled samtalet in på ett sådant ämne att jag förstod att han försökte ragga upp mig. Han talade om att han var bisexuell och frågade hur jag ställde mig till detta. Jag blev ganska ställd och tvekade en stund med svaret. I mina tankar hade jag fantiserat om sex med en annan kille men det hade alltid stannat där. Jag visste inte vad jag skulle säga och han log bara mot mig som om han hade läst mina tankar.

Jag vet att jag darrade av nervositeten när jag följde med honom och han visade mig upp till sitt rum. Den sexuella spänningen som jag kände liknade den som jag upplevde när jag träffade en tjej men skilde sig åt på det sättet att jag inte ville vara den sexuellt aktiva. Jag lät John ta alla initiativ och jag upplevde det som fullständigt naturligt för honom. Han tog av sig kläderna och bad mig göra lika så. Han var vältränad och hade en ganska muskulös kropp med hår på bröstet. Hans balle hängde tungt dinglade mellan hans ben halvstyv och var betydligt större än min egen.

Som i en kåt dimma följde jag honom. Vi la oss i sängen och jag närmade mig hans kuk. Jag kände lukten av kön, en stark doft av hans manliga hormoner nådde mina luktcentra, när jag tog honom till min mun. Rent instinktivt visste jag hur jag skulle suga honom. Jag sög honom ganska så länge innan han ville att jag skulle sluta och jag hade ingen aning om hur ont det gjorde i käkarna av att suga en kille. Han frågade aldrig om jag ville att han skulle knulla mig utan han sa bara att han knulla mig nu. Jag kände hans starka händer över min kropp och hans fysiska närvaro var översvallande för mig. Med sina fingrar öppnade han mitt stjärthål och masserade mig med ett glidmedel. Hans fingrar smekte mig och jag visste att jag var tvungen att njuta och slappna av för att klara av det. Jag såg hur han tog på sig en kondom och bad mig sedan att ställa mig på alla fyra. Han tog mig försiktigt men jag kände ändå en intensiv smärta under dom första sekunderna. Jag försökte att slingra mig men han höll mig fast. Det var ganska skönt men det var inte himmelriket som jag kanske hade inbillat mig. Men känslan av att bli knullad var ändå skön. Han märkte säkert att jag inte gillade det så mycket och han kom ganska så snabbt.

Jag kände mig lite skamsen efter detta och jag smet iväg nästan med en gång.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *