Sexnoveller med bondage

Mötet med musan

Visst hade vi varit och fikat, och visst var jag klädd till tänderna. Svart dubbelknäppt kostym, svart skjorta och en mörkröd oljeskimrande slips. Allt av allra bästa snitt och kvalité. Jag känner mig redo för allt. Men jag blir ändå tagen av dig.

För första gången ser jag dig i din sirenklädsel. Klar att förvrida huvudet på vilken man som helst. Perfekt målad, håret nyfriserat och kroppen i klädd ett figurnära fodral. Den purpurröda klänningen visar allt och lämnar allt till fantasin. Okej att du är nästan tio år äldre och din kropp är snygg men inte perfekt. Men din självsäkra utstrålning och din självklara raka hållning gör att jag tycker du är så sexig att jag nästan blir mållös.

I vad som känns som en evighet äter jag dig med blicken. Genast är jag fångad. Samtidigt spricker upp i ett pillemariskt leende, så börjar tanken på att förföra dig fortplanta sig i mig som ringar på vatten. Hela jag känner för dig. Kroppen spänner sig en hundradels sekund när adrenalinet pumpar genom mig. I samma stund som jag kramar om dig är det jag som är jägaren och du är bytet.

Du blottar din hals när vi till slut måste släppa varandra. Jag kan inte låta bli att bita dig hårt. Ditt skrik hindras effektivt av min hand och det blir ett halvkvävt stön.

– Kom så går vi in, säger jag bestämt, samtidigt som jag öppnar dörren. Lydigt går du in.

Väl nere i valvet på den dunkla restaurangen möts vi av en fyllig och säreget vacker blondin med i 20årsåldern, som frågar oss var vill sitta. Så tänd som jag är på dig märker jag knappast henne.

– Nånstans avskiljt, klämmer jag ur mig korthugget. Så ser jag att du däremot verkligen har uppmärksammat hennes fasta kropp. Med ett leende rycker jag med dig till bords.

När vi ska beställa vet du knappt var du ska titta – på mig eller henne. Du rycker till när jag lägger handen på ditt lår.

-Vi tar en flaska Faustino nummer ett till maten, säger jag oberört, medans jag låter handen hårdhänt vandra under klänningen och uppåt längs stayupsen.

När servitrisen precis gått från bordet så kväver du ett stön genom att bita dig i läppen. Jag studerar dig och dricker bordsvattnet. Pratar och låter handen leta sig upp mot troskanten. Till min stora förvåning har du inga på dig. Jag harklar mig. Den fuktiga värmen sprider sig när min hand börjar smeka dig långsamt men hårdhänt.

Jag ser på dig att du försöker dölja din njutning. Känner din hand på mitt lår. Du blir lite sur på mig när jag tar bort den genom ett hårt tag runt handleden. Din blick säger jag vill också, men jag är obeveklig.

Först blöt och lite sur och sen riktigt blöt och riktigt, när jag slutar precis innan det ska gå för dig. Ser riktigt frustrationen i dina ögon, som snabbt lyser upp när du ser den unga blonda servitrisen komma in med vinet. Hon häller upp i mitt glas för att jag ska provsmaka. Snurrar glaset med fingrarna högt upp på kupan. Låtsas lukta på vinet men det är bara din doft jag känner.

– Mmm va gott, stönar jag nästan fram, du kan hälla upp!

Under förrätten och varm återupprepar jag proceduren med att smeka dig och sluta så nära orgasmen som möjligt. Även om min smiskning på insidan av låret under huvudrätten nästan får dig att komma. Men ett hårt nyp i låret hindrar jag dig.

När jag under efterrätten börjar säga till dig hur jag ska knulla dig samtidigt som jag smeker dig flyger djävulen i dig. Du särar brett på benen och börjar jucka min hand – våldsammare och våldsammare – tills det går för dig. I sista sekunden får jag in ett finger i din mun och lyckas hindra dig från att vråla ut din njutning. Du slappnar av helt och hållet, och sluter ögonen. Vänder mig om och får se servitrisen som står och tittar. Förläget smiter hon iväg. Jag ursäktar mig till dig och går till herrtoaletten.

Väl tillbaka vid bordet ser jag att du har rättat till dig och du ser helt perfekt ut igen. Du böjer dig fram och viskar i mitt öra: – Du, jag är kåtare nu än vad jag var när du började smeka mig.

Snabbt betalar jag notan och ger rikligt med dricks. Vi smiter iväg hem till mig i ett rasande tempo.

Väl hemma hinner vi knapp innanför dörren förrän vi kysser, smeker och fullkomligt slukar varandra. Helt abrupt slutar jag.

– Gå in i sovrummet! Klä av dig naken! Lägg dig på sängen!

Du går sakta in i sovrummet och börjar smeka av dig kläderna. När du är helt naken lägger du dig på sängen. Jag tittar på dig, särskådar dig, utforskar dig med blicken. Det syns att du har fött två barn. Men din otvungna och oblyga kåthet gör dig så underbart vacker och så vansinnigt sexig.

– Lägg dig på mage!

Du tvekar först och jag blir tvungen att brotta ner dig. Du stretar emot men det är lönlöst. Ur nattduksbordet plockar jag ut ett grovt rep som jag drar hårt runt din högra handled. Med ett snabbt handgrepp har jag bundit ihop dina handleder så att dina armar sitter tätt ihop. Sen binder jag dig vid huvud ändan av sängen. Jag tar ett fast grepp om dina ben och drar isär dem för att spänna fast dig i sängstolparna.

– Här får du för att du inte lydde förut. Jag daskar dig hårt på ena skinkan. Du gnyr i en smärtblandad njutning. Du försöker röra dig och får en handflata på andra skinkan som svar. Först när du ligger still så klär jag av mig. Tittar på dig och runkar mig själv. Böjer mig över dig och biter dig hårt i nacken. Sliter din hud längs din rygg, med handflatorna, ner över skinkorna för att greppa insidan av dina lår. Nu ser jag hur öppen och fuktig du är. – Nu skulle du bra gärna villa bli knullad hårt eller hur? Men först ska

jag smiska dig lite.

– Ja tack, stönar du fram, …eller nej menar jag. Båda två ler.

Jag biter, suger och tar på dig från nacken till insidan av låren. Långsamt men hårt utforskar jag din kropp. Doften från ditt kön slår emot mig när jag med tänderna leker med din ljumske, och jag kan inte låta bli att smaka på dig.

– Snälla…slicka mig…du måste. Orden kommer stötvis ur din mun, och jag kan inte låta bli att slicka dig, där det är som skönast, för att hetsa dig.

– Nå, nu är det nog, säger jag och plockar fram ett stearinljus och en dildoliknande piska, kort och tjock med flera remmar i ena änden. Du vänder på huvudet och ögonen vidgas. Längtansfullt putar du med baken det lilla du kan. Din kropp längtar efter och väntar på det första piskrappet. Istället för att slå tänder jag ljuset och låter ett par stearindroppar landa i den lilla gropen precis ovanför stjärten.

– Aaaahhhh, skriker du, piska mig nu!

Jag tar ljuset och låter det droppa sakta längs ryggraden.

– För guds skull – straffa mig, vrålar du.

– Visst har du varit en olydig flicka, och du vet vad som händer med olydiga flickor. De får sitt straff och nu ska du få ditt. Till och börja med ska du hålla käften.

Jag flyttar framför dig och stoppar in min blodfyllda stake mellan dina läppar och börjar runka samtidigt som du suger mig. Sprängkåt efter att ha hetsat dig hela kvällen så tar det inte lång tid innan jag kommer i din mun.

– Inte spilla för då blir det smisk.

Demonstrativt låter du det rinna ur ena mungipan med ett leende.

– Nä, nu jävlar! Med ett flin tar jag upp piskan. Ser hur din kropp säger äntligen när det första rappet träffar din rygg. Du börjar frusta när ditt skinn färgas rött. Nästa träffar dig på stjärten. Nu stönar du. Med ett underbart leende väser du: Straffa mig…ge mig vad jag förtjänar.

Nu tar kåtheten över hos mig och den tvingar mig att känna efter hur fuktig du är. Smeker dig hårt mellan benen. Tar den korta ändan av piskan och börjar knulla dig samtidigt som jag smeker dig med den andra handen. Jag slickar och nafsar din mellangård.

Dina stön av vällust växer i magnitud hela tiden. Jag börjar slicka din fitta. Först på blygdläpparna. Smakar på dig. Låter tungan gå ner längs springan. När jag når dina drömmars mål blir det för mycket för dig. Nu kommer orgasmen som en jordbävning. Jag daskar dig hårt på stjärten. Du vrålar, gnyr, stönar, frustar och skriker om vart annat. Med en suck av njutning rasar du ihop.

Tystnaden avbryts av att din mobiltelefon ringer i din handväska. Till en början bryr vare sig du eller jag om att den ringer. Men den vill inte sluta ringa, så jag går lite lojt ut i hallen för att stänga av den.

När jag rotar efter telefonen hittar jag något mera intressant – en svart liten stav. Jag börjar fingra på massagestaven när jag kommer på vad det vad jag skulle göra. Stänger av mobilen och går in i sovrummet igen.

– Visst, jag är en sportfåne men det här är ingen stafettpinne. Lite skamset ler du medans dina ögon fullkomligt glittrar av kåthet.

– Ditt lilla kåta stycke, och du kunde bara inte låta bli dig själv, säger jag lite hånfullt.

– Men jag kunde inte hålla mig och vänta på att bli knullad av dig under dan, piper du fram ursäktande.

– Tyst! Nu ska jag knulla dig duktigt med den här staven som straff. Utan att blinka kör jag in hela dildon i dig.

– Aajjj…mmm va gott, är allt du får över läpparna.

Jag ser hur dit kön fylls med blod och jag drar ut den. Sätter på staven och trycker den mot klitoris. Det är så skönt att det gör ont men du kan inte dra dig undan.

– Jag vill ha din kuk i mig nu, flämtar du fram. Utan att flytta på staven så runkar jag ett par drag för att göra mig rejält styv. Nu tar jag bort massagestaven och leker med kuken upp och ner i springan.

– Nu får du fan ta mig och sticka in den, stönar du argt. Men jag bara drar den duktigt styva kuken lite lojt över kittlaren.

– Men knulla mig då ditt svin! Dina ögon tåras av kåthet när du tittar bedjande på mig. Jag låter ollonet nosa på öppningen. Det känns som om du pussar på kuken varje gång du kniper med musklerna.

– Så stoppar jag in toppen av min stake i dig. Dina fittmuskler klämmer åt om min kuk så mycket att det känns som om du försöker suga in mig med ditt kön. Svälja mig hel. Med en hård stöt öppnar jag upp dig. Hårt, bestämt och långsamt knullar jag dig. Du och jag blir ett i ett rus av kåthet. Jag trycker min stake så långt in i dig jag nånsin kan.

Nu plockar jag upp den lilla svarta dildon igen. Drar upp den på högsta fart och smeker klitoris med den. Då känner jag verkligen hur du pumpar mig. Hur skönt du klämmer mig runt kuken på mig. Din orgasm börjar närma sig. Återigen tar kåtheten överhanden på mig. Sakta för jag den svarta staven mot din stjärt. Låter den leka i öppningen på dig. Det är som att kasta in en fackla i ett krutförråd och du exploderar i ett klimax som vägrar sluta. Till slut kan inte jag heller hålla mig och du drar mig till orgasmens brant. Jag känner det som om jag sprutar i dig – i år, månader och dagar.

Båda faller vi ihop som trasor. Efter en bra stunds pustande går jag till toaletten för att hämta papper. Det sista du hör innan du somnar är min mobiltelefon som ringer.

När du vaknar känner du att du ligger på rygg fortfarande bunden och till din förvåning kan du inte se något. Men känna det kan du och det gör du. Någon fingrar på ditt kön och sen kommer nått blött kallt innan du torkas ren. Du känner en hand över din helt lena fitta och så en tunga. Dina ben lossas men tungan fortsätter att slicka dig. Någon annan än person den som slickar lägger dig på sidan och skjuter fram ditt övre ben.

Denna person är jag, och jag gränslar ditt understa ben. Nu trycker jag in min halvslaka kuk i dig. Du förstår att det är en person till i rummet, och att döma av andningen så är det en tjej. Gud vad kåt du blir av att både bli slickad och knullad. Min stake styvnar mer och mer ju kåtare du blir. Jag knullar dig fortare och fortare. Du hör på mina stön att det är nära för mig och så drar jag mig ur och sprutar över din mage med ett vrål. Med en duns landar jag bredvid dig. Jag bara ligger och tittar på hur du njuter.

Tjejen flyttar upp huvudet och kysser dig. Hon smakar gott det ser jag på dig. Så drar hon sig tillbaka lite men du sitter fortfarande fast med händer i sängen. Du kan inte nå henne, så när hon kysser dig igen blir du både sjövild och sjöblöt. Hon tar av dig ögonbindeln och då ser du vem det är. Över dig sitter den blonda servitrisen som tittar på dig en liten stund och sen fortsätter att slicka dig. Jag somnar till ljudet av din orgasm.

När jag vaknar är det jag som är fastbunden vid sängstolparna som ett x. Det första jag ser är att du sitter gränsle över mig och ditt ansikte när du böjer dig ner mot mig.

– Nu ska jag äntligen få göra det jag har drömt om hela kvällen, att rida dig sönder och samman.

Min kuk reagerar direkt och du för in den i dig. Du rider verkligen mig fördärvad. Först knullar du bara toppen på kuken. Sen i långa drag som sväljer hela min stake. Sluter ögonen och bara njuter. Kan ju inget annat. Så hör jag stön från blondinen, men dina guppande bröst är allt jag ser. Känner hur hon kryper närmare och hur hon sätter sig på huk över mitt ansikte.

– Men, säger jag, flickstycket är ju bara till dig och din njutning. Låt henne smeka dig. Lite förnärmat flyttar hon sig bakom dig. Vad jag inte vet är att hon redan har funderat ut sin hämnd på mig.

– Vänd dig om, säger blondinen till dig, så att jag kan slicka dig när du rider. Snabbt vänder du dig och fortsätter glida upp och ner på mig. Med hennes tunga på och min kuk i din fitta är du på väg i expressfart mot klimax.

Helt plötsligt trycker hon in dildon i min stjärt med ett rått skratt. Jag stelnar till rejält – kroppen i allmänhet och kuken i synnerhet. Staven trycker oss in i orgasmen. Så här styv har jag aldrig varit. Vi tävlar i att vråla högst. Jag fyller dig igen. Du ligger på mig och jag somnar snart igen med bilden av hur ni två fortsätter att leka med varandra fastetsad på hornhinnan

När jag vaknar är vi ensamma. Du ligger på mitt bröst.

– Ska vi leka mer?, frågar jag.

– Mmm, säger du och pussar mig på kinden.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *