Sexnoveller med analt innehåll

Nu vill jag

– Jag vill nu! Du vänder dig mot mig på handduken. Jag reser mig upp på armbågarna och kisar mot solen. -Va?, undrar jag frågande. – Jag vill sätta på dig! Jag har legat här i solen och tänkt på det hela tiden! – Mmmm…inte mig emot, svarar jag, och ler. Vi packar ihop våra saker, skakar av handduken och går mot bilen. Dagen på stranden har varit underbar. Massor av sol och bad. I bilen lägger du din hand på mitt lår och tittar mig djupt i ögonen. – Jag är så kåt att jag håller på att spricka, säger du, samtidigt som du smeker mig utanpå shortsen. Jag får stånd direkt och kan knappt hålla ögonen på vägen. Du vet precis hur jag vill bli smekt. Med lätta rörelser på ollonet. – Nu får du lugna dig, säger jag, annars går det snart för mig! Jag tittar på dig. Du ler busigt och dina bröstvårtor är hårda under den vita bikinin. Du stoppar in handen under shortsen och smeker mina kulor med varsam hand. – Det kommer bli så skönt, säger du samtidigt som du börjar runka mig. – Uuuuh, svarar jag, och måste bita mig i läppen och tänka på isbjörnar, för att inte komma i shortsen. Vi är framme. Vi packar snabbt ur bilen och hinner knappt innaför dörren innan vi börjar kyssas och smeka varandra överallt. Jag tar av dig din sarong som du har runt höften. – Kom! Jag tar med dig in till vardagsrummet och sätter mig i soffan. Du följer med och sätter din grensle över mig. – Jag känner den, säger du, och gnider ditt underliv mot mitt. Jag tar dig till mig och kysser dig igen. Våra tungor går på upptäcksfärd i varandras munnar. Jag smeker din kropp med mina händer. Jag ger dig en liten dask på rumpan och fortsätter med händerna uppåt. Jag knyter upp din bikini och du sträcker upp händerna för att underlätta att få av den. -Ååååh! Du har så sköna bröst, säger jag, samtidigt som jag tar din vänstra vårta i munnen. Jag suger hårt på den och biter lite försiktigt. Du stönar. Din andra bröstvårta har fått full uppmärksamhet av min hand. Jag rullar den mellan mina fingrar och du stönar ännu mer. Jag tar min fria hand och för ner den mellan dina ben. Det är lite fuktigt. Jag smeker försiktigt upp och ner, lagom hårt, utanpå dina bikinitrosor. Jag stannar till vi din klitoris och smeker den lite hårdare med långfingret. Du stönar igen. – Slicka mig! Annars dör jag, säger du, och jag släpper motvilligt uppmärksamheten från dina ljuva bröst. Du ställer dig upp. Jag drar ner dina bikinitrosor till anklarna och du kliver ur dem. – Varsågod, säger jag, och pekar mot soffan. – Mmmm, myser du, och lägger dig på soffan med rumpan utanför kanten. Jag smeker dina ben, lår, sakta uppåt. Jag kysser dina ljumskar och börjar smeka dina bröst igen med mina händer. Du blundar. Jag ger din klitoris en liten puss. Du rycker till och stönar. – Fortsätt….säger du dimmigt. Jag låter min tunga vila en sekund på din klitoris innan jag sakta börjar slicka neråt. Tungan spelar upp och ner över din kärleksgrotta, och jag känner att du börjar bli riktigt våt. Jag särar på dina blygdläppar och trycker in tungan i dig. -Aaaaaah, stönar du högt, så skönt! Jag börjar smeka dig med mina fingertoppar mellan kärleksgrottan och anus. – Mmmm, hörs det från dig. Jag slickar med tungspetsen på din klitoris och din grotta om vart annat. Jag slickar ner mot anus och du böjar åla dig. Jag sätter tungspetsen mitt i anusrosetten och du ryser till av välbehag. Jag tar mitt ena pekfinger och stoppar in i din kärleksgrotta. Jag klämmer din klitoris mellan pekfingret och tummen. Du börjar få svårt att ligga still. – Snälla, jag vill känna ditt finger i rumpan, säger du, och tittar bedjande på mig. Jag stoppar in ytterligare ett finger i din kärleksgrotta och dina safter gör dom riktigt hala. – Visst, säger jag, snart, och fortsätter att slicka din klitoris. När mina fingrar blivit rejält blöta drar jag försiktigt ut dem och smeker försiktigt ner mot anus. – Försiktigt, säger du, när jag placerar långfingerspetsen mitt i anusrosetten. Jag börjar att trycka på samtidigt som jag leker allt intensivare med tungan på din klitoris. Din ringmuskel kramar mitt finger lite grann. När jag fått in toppen, slappnar du av med ett stön och hela mitt finger försvinner in i dig. Jag roterar fingret samtidigt som jag för det in och ut. Du stönar högre nu. Jag ökar intensiteten i slickandet yttterligare och du börjar få svårt att ligga still. – Det gååååår fööööööör miiiiiig, skriker du rätt ut och jag känner hur din ringmuskel krampar runt mitt finger. Du ligger utmattad på soffan och jag drar försiktigt ut mitt finger ur din rumpa.

– Nu är det din tur, säger du och reser på dig. – Av med shortsen och lägg dig i soffan, kommenderar du. Jag drar av shortsen och kuken hoppar fram, hård som ett spett. -Mmmmm, säger du och smackar, samtidigt som du drar några runkdrag. -Lägg dig! Jag lägger mig på soffan, precis som du låg, med rumpan utanför kanten. Du börjar runka mig med ena handen, samtidigt som du nyper mig lite försiktigt i bröstvårtorna med den andra. Du slickar dig om munnen och närmar dig sakta mitt ollon med munnen. Jag känner din andedräkt och jag himlar med ögonen och stönar. Du drar bak förhuden och leker med tungspetsen precis i mynningen på ollonet. Jag ryser av välbehag. Du slickar lite runt ollonet innan du tar kuken i munnen. -Oooooooh, stönar jag. Du stannar till och håller kuken i munnen. Du börjar suga. Hårt och löst om vart annat. Vilken underbar känsla! Du suger så skönt! Sakta böjar du föra huvudet upp och ner, lugnt och försiktigt. Du fortsätter suga olika hårt och jag börjar se stjärnor framför mig. – Vänta lite, säger jag. – Jag vill inte att det skall gå för mig än. Jag reser på mig och går och hämtar något i hallen. Strax är jag tillbaka och lägger mig på soffan igen. – Sätt på mig den här, säger jag och ger dig en gummiring. Du rullar på ringen på kuken. Ungefär som en kondom, fast utan mössan. När ringen är på plats, alldeles vid roten börjar du suga igen. Du tar ut kuken ur munnen och slickar den på undersidan. Du lyfter, klämmer försiktigt på pungen och börjar smeka mig mellan pungen och anus. – Ska bara hämta….säger du och försvinner iväg ur rummet. Du kommer tillbaka med en liten påse och plockar upp en tub glidmedel. – Jag vill inte att du skall få ont, säger du och trycker ut en rejäl klick mitt på min anusrosett. Jag rycker till. Det är lite kallt. Du tar en klick på ditt långfinger och smetar in hela fingret. Du smeker runt anus med ditt inkletade finger och trycker lite försiktigt i rosetten. Du öppnar påsen igen och plockar ut en vibrator. En klick glidmedel på den också, sedan sätter du toppen mot mitt anus. Du vrider på vibratorn och min anusrosett vibrerar. Jag börjar stöna. Du trycker försiktigt och vibratorn försvinner in en bit. Du ökar vibrationerna i vibratorn och trycker in vibratorn längre. Jag stönar högt, håller upp mina ben och börjar runka min kuk ordentligt. Du kör vibratorn in och ut. Tar ut den ibland och låter spetsen reta min rosett innan den försvinner in igen. Jag ser kåtheten i dina ögon. Du njuter i fulla drag. Efter att ha lekt en stund drar du ut vibratorn och stänger av den. – Jag har en annan leksak, säger du och plockar upp en buttplug ur påsen. Den är betydligt större än vibratorn. – Den här skall in, säger du och myser. -Ja, in med den bara, säger jag, som fortfarande befinner mig i ett rejält kåtrus. Du smörjer in den ordentligt och sätter den mot mitt anus. Den känns jättestor. – Den kommer aldrig plats, säger jag, och föröker sära allt vad jag orkar på mina skinkor. – Jodå, försök slappna av, säger du och börjar trycka på lite hårdare. Jag försöker slappna av och andas ut och, plopp, så glider den in på sin plats. – Herregud, vad skönt! ropar jag. – Mmmm, det ser skönt ut, säger du. – Nu måste jag få din kuk i mig! Jag sätter ner benen på golvet och du sätter dig grensle över mig. Du riktar in min kuk mot din sköna grotta och låter den glida in. Du är sjöblöt. Vi sitter så, helt stilla, ett par sekunder och bara känner. Din grotta kramar min kuk helt underbart. – Åhhhh, du fyller mig så skönt, säger du, samtidigt som du spänner runt kuken med din kärleksgrotta. Jag tar tag om dina höfter och börjar föra dig upp och ner. Du börjar stöna rejält. Jag känner buttplugen som trycker på och börjar också stöna. – Fortare! skriker du och jag ökar tempot. – Mera, mera, mera, ropar du och börjar kasta med håret. -Ååååååh, det är så skööööööööönt. Efter en liten stund vill du bli tagen bakifrån och vi vänder oss på soffan. Du svankar ordentligt och jag trycker kuken i botten direkt. – Aaaaaah, stönar vi båda två. Jag böjer mig fram och kramar dina bröst samtidigt som jag börjar knulla dig fortare och fortare. – Ah, ah, ah, ah, stönar du för varje stöt. Min pung daskar härligt mot din klitoris. Jag blöter ett finger och pressar sakta in det i ditt anus. – Aaaaaah, fortsätt så, stönar du, och juckar tillbaka allt vad du orkar. – Jag vill se ditt vackra ansikte, säger jag, och lyfter ner dig och lägger dig på rygg på golvet utan att dra ut kuken. Jag håller dina ben högt i knävecken och pressar in kuken så långt jag kan. Du håller mig om höfterna och pressar mig mot dig så hårt du kan. – Jag är nära nu, säger du, och jag ökar tempot ytterligare. Jag tar ner dina ben och börjar istället att smeka din klitoris samtidigt som jag juckar allt vad jag orkar. Din grotta kramar så skönt! – Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! ropar du och din grotta kamar stötvis om min kuk. Hela din kropp skakar innan du ligger helt livlös på golvet framför mig. Jag drar mig sakta ur. – Det var det skönaste jag har varit med om på länge, säger du, helt utslagen på golvet. Jag smeker dig på benen, magen och upp över brösten. – Nu är det din tur, säger du och sätter dig upp. – Vänd på dig. Jag vänder mig om på alla fyra och putar med rumpan. Du tar tag runt buttplugen och drar försiktigt. Ringmuskeln spänner litegrann och med ett plopp ger den efter och buttplugen åker ur. – Mmmmm, du verkar redo, säger du och smeker mig runt anus. – Min pung sprängs snart om du inte låter mig komma snart, säger jag och ser bedjande på dig. – Vänta lite, säger du och plockar fram en rejäl strap-on dildo ur påsen. Ordentligt grov, med stort ollon och grova ådror. – Tror du den kommer in i mig? , säger jag oroligt. – Mmmm, vi får se, säger du, jag skall vara försiktig. Du smörjer in dildon med en rejäl klick glidmedel. Den är alldeles glansig. En klick till på min rosett och du smörjer runt glidmedlet med ditt finger. Du ställer dig på knä, precis bakom mig, och låter dildon nosa mig i rumpan. – Ahhh, vad sexigt det ser ut, säger du, och börjar trycka på. Dildon verkar ta bom stopp. – Slappna av och ge efter, säger du, och jag svankar ytterligare. Toppen av ollonet på dildon börjar hitta in i mitt anus. Jag försöker att trycka emot för att den lättare skall komma in, men det verkar omöjligt. Då tar du i lite hårdare och juckar till. Halva dildon åker in med ett slaskande och jag skriker rakt ut. – Gör det ont?, frågar du oroligt. – Näääääää, skriker jag, jag känner mig bara så underbart uppfylld! Du trycker på lite till och snart är hela dildon inne i mig. Vilken känsla! Du börjar jucka lite försiktigt, och när ringmuskeln har vant sig, går det lättare och lättare. Jag börjar jucka emot och du fattar vinken och juckar tillbaka. Du tar tag om mina höfter och börjar ta i ordentligt. Jag skriker bara rakt ut hela tiden. Efter en stund juckar du för allt du orkar och jag försöker jucka emot så gott jag kan. – Ohhh, aaaaaaaah, åhhhhh, stönar jag, samtidigt som du även börjar runka kuken. – Jag kommer näääääär soooooom heeeelst, skriker jag, och du börjar jucka snabbare. Med ett långt och utdraget aaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooooååååååååååååhh kommer jag. Rakt på mattan. Kuken pulserar och det verkar som om den inte vill sluta spruta. Du drar dig sakta och försiktigt ur mig och vi hamnar i en hög på mattan. När vi väl vaknar till sans igen, frågar jag varför även du skrek när det gick för mig? – Det var så upphetsande så det gick för mig med, säger du och ler med hela ansiktet. – Var det skönt?, frågar du. – Om!, svarar jag. – Du kanske vill någon mer gång?, frågar du och tittar på mig. – När som helst!, svarar jag och pussar dig på munnen…

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *