Heterosexuella sexnoveller

Överraskad på festen

Det var lördagskväll och det innebär fest. Denna gång var det hemma hos Sabina, en tjej som jag gick i samma klass med på gymnasiet. Hon bor fortfarande hemma hos sina föräldrar men de var bortresta å då var det läge för fest. Detta hände när jag var 20 år.

Festen var i full gång å det var massa folk på plats när jag såg Sabina komma upp från nedervåningen. Den synen jag fick då gjorde att jag fick en kåtchock.

Jag har aldrig varit intresserad av Sabina sexuellt men nu väcktes både det ena och det andra. Sabinas kropp är nämligen inte så välutvecklad om man säger så. En 20 åring i en 15 årings kropp skulle jag kalla det. Ganska kort till växten, riktigt små bröst som knappt syntes och ett riktigt svank. Hon var aningen berusad det såg jag, det var jag också för den delen. Hon hade varit nere i sitt rum och hittat massa kläder från ett par år tillbaka i tiden. En kort kort kjol hade hon tagit på sig och till det en tajt, vit skjorta och en liten slips. Det blonda håret hade hon satt upp i två tofsar. Helt plötsligt hade denna 20-åriga kvinna blivit en 15-årig Lolita. Så oerhört sexig var hon. Jag var tvungen att gå fram till henne. Kunde inte komma på vad jag skulle säga så jag frågade var hon hade glasen, trots att jag redan hade ett i handen. Ett riktigt praktstånd hade nu uppenbarat sig i mina byxor.

Hon gick före mig bort mot ett skåp, samtidigt som hon vickade lite extra på höfterna.

-Här, håll mitt glas, sa hon och placerade sitt glas i min andra hand. Sen böjde hon sig framåt för att komma åt ett glas som stod långt ner i skåpet. Så nu stod jag bakom henne med två glas i händerna, ett jättestånd i byxorna, stirrandes på hennes vita små spetstrosor som uppenbarades när den korta kjolen gled upp. Hon fick tag i ett glas, å när hon skulle resa sig upp sa jag åt henne å att akta sig så hon inte skulle slå i huvudet på vägen upp. Då backade hon först bak mot mig, fortfarande framåtlutad. Då skedde det oundvikliga. Hennes bak gneds mot mitt stånd! Jag var fruktansvärt nära å spruta hela byxan full med sperma men lyckades hålla emot. När hon väl kommit upp ställde hon glaset på ett bord, tog de två jag höll i å ställde bredvid. Sen tog tag i min hand och drog iväg med mig. Hon hade givetvis lagt märke till min kuk som trycktes mot henne tidigare.

-Vart ska vi? Undrade jag lite försiktigt.

-Hit!, sa hon å slet upp dörren in till toaletten.

Det var tomt där inne så hon drog med mig in dit å låste dörren.

-Jag är så fruktansvärt kåt, Martin å jag kände nog att du inte verkar helt oberörd heller.

Hon hade så rätt så.

-Jag vill knulla nu, jag måste, här å nu!!, hojtade hon.

Jag sa inget utan gick bara fram till henne och gav henne en riktigt blöt tungkyss samtidigt som jag gled under kjolen med ena handen. Jag kände på hennes fitta utanpå trosan å hon var plaskvåt!

Jag började klä av den lilla lolitan kläderna. Först av med slipsen, sen knäppte jag upp skjortan, ingen BH där under inte. Det behövde knappast. Hennes små, lite uppnosiga bröst klarade sig utan. Av med skjortan, jag klämde på henne på brösten, sög å slickade för allt jag var värd. Vi var ju båda ganska berusade så det gick ganska vilt till.

-Luta dig framåt, beordrade jag henne. Inget motstånd där inte. Hon stod framåtlutad mot handfatet och jag smekte henne nu på skinkorna. Drog sen snabbt av de små spetstrosorna och nu hade jag den lilla, fuktiga och helrakade fittan framför mig. Jag lyfte upp den lilla kjolen så den satt som ett band runt midjan sen var det fritt fram å slicka henne. Hon gnydde rejält när jag slickade henne bakifrån å efter en stund så började jag använda fingrarna också. Först in med pekfingret i den kåta fittan, sen kort efter in med långfingret också. Nu pullade jag henne rejält och hon stönade högt. Som tur var så spelades det ju musik utanför på högsta volym. Efter en stund tänkte jag att jag skulle försöka med ett tredje finger. Det gick väl sådär. Hon är ju som sagt inte så välutvecklad trots sina 20 år. Till slut kändes det som om jag skulle få träningsvärk av allt pullandet så jag slängde snabbt av mig mina kläder samtidigt som Sabina tog av kjolen och satte sig på toalettstolen. Kuken som nu stod rakt ut i det fria fick inte vara i fred länge innan hon fick tag i den. Hon runkade mig först ganska omilt men det var inget man brydde sig om vid detta tillfället. Sen tog hon den i munnen å sög för allt vad hon var värd. När det gäller kuksugning så hade hon nog en hel del erfarenheter för det var riktigt skönt och trots min långa kuk så svalde hon i stort sett hela i sin lilla mun. Ett par gånger så tog hon den ända ner i halsen å det var grymt skönt.

Nu var kuken rejält kladdig efter Sabinas avsugning så vi bytte plats. Jag satte mig på toastolen och hon i gränslade mig å tog in hela kuken i sin lilla fitta. Sen satt hon å skötte tempot i ritten och det var grymt skönt. Jag nafsade å sög på hennes små bröst å smekte hennes skinkor. Hon red på i ett bra tag innan det var min tur att bossa lite. Hon klev av och ställde sig på alla fyra på golvmattan framför Badkaret.

-Nu jävlar ska jag knulla min lilla Lolita rejält, klämde jag fram.

-JA, snälla….Ta ,mig hårt bakifrån!!!Nu…skrek Sabina av kåtslag.

Hennes fitta var fortfarande plaskvåt så jag satte ollonet mot öppningen å sen tryckte jag på med full kraft. Sabina blev nog lite överraskad av kraften i stöten för hon skrek rakt ut och det måste ha hörts även utanför toan trots musiken. Men vad brydde vi oss om det just då.? Inte ett skit. Jag knullade henne frenetiskt å svetten den började rinna så smått. Efter ett tag så tog jag tag i hennes tofsar i håret och drog hennes huvud lätt bakåt när jag knullade henne. Hon skrek nu i varje juck å jag började få svårt å hålla mig. Hon fick orgasm efter orgasm under akten och mot slutet så pressade jag hennes underliv ner mot mattan så kom jag åt ännu bättre inne i henne. Till slut så kunde jag inte stå emot längre. Jag drog mig ur henne och hon vände sig om. Jag ställde mig upp och hon stod på knä när jag runkade de sista tagen innan sperman fullkomligt forsade ur kuken och landade överallt. Hon fick sperma i håret, i pannan, på kinden ja hela ansiktet på denna lilla lolitan fylldes av sperma. Hon tog lite i munnen å lite droppade ner på hennes överkropp. Mina ben klarade inte å hålla mig uppe till slut så jag var tvungen å sätta mig ner.

Sabina slickade i sig lite sperma till innan hon torkade sig i ansiktet och vi kramades där på golvet alldeles svettiga.

Efter en liten stunds gosande tappade vi upp vatten i badkaret å kröp ner där tillsammans.

En mycket trevlig fest som jag aldrig kommer att glömma, och bilden framför mig med Sabina i de kläderna med sin lilla kropp har för evigt etsat sig fast i minnet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *