Sexnoveller med analt innehåll

Polarens straff blev mitt

Den här händelsen utspelade sig för ungefär 8 månader sen. Polarn hade åkt iväg till England med jobbet (det var någon krissituation), så hans tjej hade blivit gräsänka helt ofrivilligt. Niklas (som polaren heter) bad mig därför att titta förbi hemma hos honom lite då och då. Hans tjej har nämligen flyttat hit till Stockholm från Oxelösund, så hon hade inte så många andra att umgås med. Sagt och gjort tittade jag förbi någon gång om dagen och kollade så Malin (flickvännen) inte dog av trisstress eller något liknande. Dagen innan Niklas skulle komma hem var jag som vanligt över och fikade. När vi suttit där och druckit kaffe ett litet tag ringer det på Malins mobil, det är Niklas. Han hade varit borta i 3 veckor nu och hade just fått reda på att det blir minst 2 till. När Malin lagt på luren började hon störtgrina. Inte undra på, helt nyinflyttad och ensam. Inte precis ett guldläge. Jag lovade att jag skulle komma tillbaka på lördagen (dagen efter), ta med mig ett par vinare så vi kunde sitta och snacka lite och så hon fick tänka på något annat.

Strax innan fem på eftermiddagen stod jag utanför dörren och knackade på och det tog lång tid innan Malin öppnade. Men vilken syn när hon väl öppnade. Hon hade stått i duschen när jag knackade på och öppnade endast invirad i en inte allt för lång handduk. Hela benen var synliga där nere och dom var en fröjd för ögat. Precis så där vältränat smärta och med en svag solbränna som gör att det nästan vattnas i munnen på en. Handduken hölls uppe av ett par ganska stora och vad det såg ut även fasta bröst. Hennes blöta blonda hår låg bakåtslickat och nu såg jag för första gången hennes djupblå ögon. Har aldrig lagt någon större tanke på hur Malin sätt ut förut, hon brukar alltid gå omkring i slappa kläder plus att det är polarens flickvän så man tittar inte så noga. Jag vaknade till av att Malin viftade med handen framför mig och frågande om jag inte skulle komma in. Jag steg in och slängde in vinarna i kylen samtidigt som Malin gick in i sovrummet och klädde upp sig och gjorde sig i ordning. Hon hade tagit på sig en tight svart topp och en väldigt kort grå kjol. Hon såg väldigt syndig ut med sminket och allt, hon hade något mörkrött läppstift och var kraftigt målad runt ögonen. Inte för mycket, bara snyggt. Vi lagade lite god mat och fick i oss vinet ganska fort så vi gick in på spritförrådet istället. Efter ett antal groggar började vi komma in på Niklas och, vad jag tror var, på grund av alkoholen började Malin gråta och berätta hur tråkigt det var att vara ensam hemma hela dagarna. Efter att ha suttit och lyssnat en stund började jag sväva in i mina egna tankar om hur det skulle vara att få en omgång med denna dolda skönhet. Någon som jag snart nog skulle få svar på. När jag började komma tillbaka till verkligenheten igen satt Malin fortfarande och malde på om Niklas men nu hade hon blivit förbannad i stället.

Utan någon förvarning alls lutar hon sig fram och ger mig en kyss som verkar vara i flera minuter. Sen hinner jag knappt reagera innan hon har sin hand i skrevet på mig och frågar om inte jag skulle vilja hjälpa henne och hämnas på Niklas för att han inte kom hem när han skulle. Det var överflödigt med ett svar eftersom hon redan hade fått upp mina byxor och fått fram min kuk. Inte helt oväntat gav den det enda svaret som behövdes. Jag krånglade av mig byxorna och kalsongerna åkte samma väg. Malin började suga och jag var tvungen att avbryta för att inte komma direkt. Malin ställde sig upp, stoppade in händerna under kjolen och drog ner trosorna. Satte sig med ryggen mot mig i mitt knä och styrde snabb in min kuk i fittan och började rida som en tokig. Efter ett litet tag knuffade jag fram henne så hon låg på mage på köksbordet utan att glida ur henne och började pumpa på så hårt jag kunde. Den här tjejen tyckte verkligen om hårda tag. Jag pumpade ursinnigt men hon skrek hela tiden om mer och hårdare. Man vill ju inte vara ohyfsad så jag, vansinnig av stundens hetta, drog mig snabbt ur för att i nästa sekund sätta kuken mot hennes bakre hål.

Malin började protestera men jag hade henne i ett fast grepp så hon hade inte mycket val än att göra det bästa av situationen, nämligen att slappna av och njuta. Jag var inte särskilt försiktig och tryckte på ganska hårt tills jag nått botten, Malin började jämra sig lite och när jag hårt tryckte in den nästa gång skrek hon rakt ut av smärta. Just då sket jag i vilket så jag fortsatte knulla henne i röven tills hon började stöna istället. Hon lyckades komma loss ur greppet och puttade bort mig mot diskbänken. Hon gav mig en kraftig örfil och sa, eller snarare skrek, att om jag gjorde om det igen skulle hon döda mig. Kraftigt skamsen gick jag bort och skulle hämta mina kläder när jag hör Malin säga att så lätt kommer jag inte undan. Hon slängde ner mig på golvet och satte sig över mig igen och började rida. Till min förvåning stoppade hon in kuken i röven igen. När vi hållit på i närmre 6 minuter kom hon i en kraftig orgasm och jag sprutade kort därefter hela hennes arsle fullt av min säd. När hon hämtat sig lite lyfte hon på kroppen så pass att kuken föll ur men istället för att gå av lirkade hon in den slaknande kuken i fittan igen och sa att hon skulle berätta allt för Niklas om jag inte lyckades få stånd igen. Det är inte lätt att få stånd så snart inpå men med lite viljestyrka gick det till slut. När det precis började bli skönt igen steg hon av men bara för att ännu en gång börja suga. När jag började närma mig klimax för andra gången slutade hon och sjönk ännu en gång ner i ridställning. Den här gången slutade hon inte förrän jag sprutade henne rakt upp i fittan. När hon klev av var hon fortfarande förbannad och sa att hon hoppades att jag skulle få mitt straff nu. Först förstod jag inte hur man kan kalla ett schysst knull för straff men två månader efter ringde en lycklig polare och berättade att han skulle bli pappa. Gissa vems barn det är.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *