Kinky sexnoveller Sexnoveller med gruppsex Sexnoveller med trekant

Straffa mig hårdare

Hon har somnat i de skrynkliga lakanen bredvid mig. Hennes ansikte är fridfullt och min sats har börjat torka på hennes rodnande kinder och hals. Jag stryker försiktigt över hennes fortfarande våta hår, hon suckar i sömnen och jag kan inte låta bli att le. Hennes läppar är svullna, mascaran har runnit och det ser ut som att hon har gråtit. Jag känner hur jag börjar bli hård igen, men jag reser mig ur sängen och drar tyst på mig jeansen och skjortan. Jag har lovat att ta en drink med en gammal polare, och när jag tar upp telefonen ur fickan har jag två missade samtal från honom. För att inte väcka henne går jag tillbaka in på kontoret innan jag ringer upp.

”Tjena kompis”, säger jag, ”förlåt att du fick vänta, jag är kvar på jobbet.”

”Det är ingen fara”, säger han med sin mjuka brytning, ”var vill du ses? Jag är precis i närheten.” Jag tittar ner på min skrynkliga skjorta.

”Du kanske kunde komma upp på kontoret? Jag har några flaskor bubbel här som en kund lämnade i förra veckan…”

”Absolut, jag är där om några minuter.”

Jag sätter mig i soffan, lägger ifrån mig telefonen och häller upp ett glas ur den redan öppnade flaskan. Mitt huvud är behagligt tomt och det känns som att jag har varit borta länge, men vinet är fortfarande kallt och har inte blivit avslaget. Det ringer snart på dörren och jag dras in i en hård omfamning.

”Länge sen”, säger han och jag hör att han ler. Han kramar mig så hårt att jag inte kan svara förrän han släpper taget om mig. Jag tar ett steg tillbaka och kan inte låta bli att höja beundrande på ögonbrynen. Han är större än någonsin. Hans mörka hår lockar sig i nacken och får honom att påminna ännu mer om Javier Bardem. De har samma råa grace och samma sömniga hunger i ögonen.

”Jävlar, hur mycket tränar du nu egentligen?” Adrian rycker skrattande på axlarna.

”Jag har börjat brottas igen, det blir såhär…” Vi sätter oss i soffan och han tar upp det tomma glaset som står bredvid mitt. Han studerar läppstiftsmärket innan han fyller det.

”Avbröt jag något?”

”Inte alls.”

Han tar en klunk av vinet och sträcker sig efter flaskan igen.

”Casa Rivas? Det här är nytt va?” Adrian arbetar som sommelier och är den absolut största vinnörd jag någonsin träffat. Hans vinkällare tar upp två rum. Jag föreställer mig att han ibland går omkring där nere och smeker flaskorna, tittar på etiketterna, fantiserar om knäckigheten i något vin, de flyktiga noterna av aprikos i något annat. Hans vinsamling är värd åtskilligt mycket mer än min Lexus.

”Det har faktiskt inte ens kommit ut på Systemet än. Chilenskt.” Adrian sticker ner näsan i glaset.

”Coolt. Lite citrus…. Eller tropiskt kanske.” Jag nickar som om jag också kan känna något tropiskt. Jag är hopplös på vin. Adrians blick fastnar på läppstiftmärket igen.

”En kollega…? Inte hon den blonda tjejen?”

”Mmm…”

”Synd att hon gick”, säger Adrian, ”det är nåt med henne…”

”Gick och gick”, säger jag, och inser direkt att det var dumt sagt. Adrian nappar direkt och ser sig omkring som om han förväntar sig att hon ska krypa ut från under soffan eller nåt.

”Vadå?”

”Nej men du vet den där lägenheten mitt över…”

”Är hon där nu?” Jag nickar och Adrian visslar lågt. Precis då får jag ett sms. Adrian som sitter närmast min telefon tar upp den för att ge den till mig, men eftersom mina sms syns på skärmen råkar han få syn på texten mitt i rörelsen. Han stelnar till och vrider på telefonen så att jag också kan läsa. Straffa mig hårdare. Vi ser länge på varandra och något tänds i hans mörka ögon.

Hon sitter med ryggen mot oss när vi kommer in i rummet. Det är något sårbart över ryggraden som syns tydligt under hennes vita hud, över de lätt framskjutna axlarna, över det trassliga håret. Hon tittar över axeln och när hennes blick flackar mellan mig och Adrian. Jag kan se känslorna skifta i hennes ansikte. Förvåning. Rädsla. Och till slut, förväntan.

”Du vet vad som gäller”, säger jag, ”jag vill inte höra ett ord från dig.” Hon nickar och jag fortsätter. ”Jag vill att du gör den här killen nöjd, och jag kommer att se till att du är duktig.” Adrian tar en klunk direkt ur flaskan som han tagit med sig in från kontoret. Han sätter sig på sängen bredvid henne och smeker henne utmed käklinjen med ett finger. Så sluter han sin stora hand runt hennes hals under hakan, och tvingar henne att titta upp på honom. Med andra handen håller han upp vinflaskan framför henne. Hennes ögon vidgas när han sätter flaskan mot hennes mun. Det är mindre än hälften kvar, men han vänder den nästan helt uppochner. Hon försöker svälja allt men det rinner för snabbt, och det bubblar ner över hennes bröst. Adrian ställer ner den tomma flaskan men håller kvar handen runt hennes hals. Så böjer han sig ner och slickar henne i en svepande rörelse från naveln, upp mellan brösten, över halsen där han dröjer sig kvar under hennes öra. När han drar sig tillbaka ser jag att han lämnat ett märke som lyser rött mot hennes bleka hals. Hennes ögon är slutna och hennes bröst höjer sig med varje kort andetag. Jag står kvar bredvid sängen och känner en märklig blandning av makt och maktlöshet. Adrian verkar ännu större intill hennes slanka kropp och även om han är här på mina villkor så skulle jag aldrig kunna göra något för att hindra honom. Att se på medan hon förnedras av en annan man gör mig stenhård och jag stryker långsamt över mitt bultande stånd genom jeansen.

Adrian reser sig upp och hon ställer sig på knä framför honom. Jag går runt sängen så att jag kan se dem från sidan. Hennes blick flackar mellan mig och Adrians nu öppna gylf. Han drar ner sina röda boxers och trots att jag alltid förväntat mig att Adrian har stor kuk blir jag ändå imponerad. Till min förvåning ser jag att han är omskuren, vilket får den att se ännu större ut. Han tar tag om hennes huvud och drar henne mot sig. Hon öppnar munnen och låter hans kuk glida in mellan läpparna. Hon vill hjälpa till med handen, men Adrian tar ett hårt tag om hennes handled och håller kvar den. Han stöter mycket långsamt in sin kuk halvvägs in hennes mun, och jag ser att trots att han inte stoppar in hela är det redan lite jobbigt för henne. Så släpper han hennes hand och tar tag om hennes hår även med andra handen. Sen tvingar han mycket, mycket långsamt in den, när hon försöker kämpa emot håller han henne stilla tills hon ger upp, och försiktigt pressar han in hela sin kuk i hennes mun, hennes hals. Det ser fantastiskt ut och jag knäpper snabbt upp jeansen och börjar runka medan jag ser hur han knullar henne i munnen med händerna om hennes huvud. Adrian andas tungt och drar plötsligt tillbaka henne i håret. Hans kuk är blank av hennes saliv och han tar den i handen och gnider den mot hennes kind och läppar några gånger. Sen tar han tag i henne och vänder på henne, knuffar henne framåt så att hon måste ta emot sig med händerna för att inte falla. Han sätter sin kuk mot hennes fitta, väntar ett par sekunder och hon stönar till under honom. Till svar stöter han in den hårt och plötsligt, hela vägen in, och säger samtidigt

”Tyst.” Jag ser att hon får kämpa för att inte låta, och som för att hjälpa henne drar han upp henne mot sig och sätter handen över hennes mun. Hon blundar hårt och andas stötvis genom näsan. Jag är så kåt nu att jag måste sluta runka, jag känner blodet bulta i kuken och håller den hårt i handen. Adrian knullar henne rytmiskt, djupt, sakta. Så släpper han taget om henne så att hon går ner på alla fyra igen. Hon knyter snabbt handen och biter i den för att kunna fortsätta vara tyst. Adrian ler, och sen böjer han sig ner och spottar på henne. Jag ser andlöst på medan det rinner ner mellan hennes skinkor. Hon stelnar till men när han gnider in det med tummen svankar hon så att han lättare kommer åt. Han börjar knulla henne igen medan hans tumme glider in i hennes röv och jag måste anstränga mig för att inte stöna högt. Hon sneglar upp på mig och vi får ögonkontakt, hon biter fortfarande i knogarna för att vara tyst. Hennes makeup är helt förstörd, hon ser äntligen ut som den lilla misshandlade slampa hon är, men jag anar ett leende i hennes stora mörka ögon och det hugger till i magen av kåthet.

Jag går runt sängen så att jag står mitt emot dem, ungefär en armslängd från hennes ansikte. Hon följer mig med blicken och jag runkar långsamt framför henne. Hon verkar förstå hur nära jag är att komma och drar sig upp på alla fyra så att jag kan se hennes ansikte. Jag lägger märke till det djupa bitmärket i hennes ena hand. Adrians ögon är slutna och han knullar henne fortare och fortare. Jag kan nästan inte hålla tillbaka längre och jag böjer mig fram och tar tag om hennes ansikte. Tvingar henne närmare min kuk. Hennes läppar är särade och jag pressar in min tumme i hennes mun. Hennes tunga är varm och våt mot mitt finger och känslan kastar mig över kanten. Jag drar efter andan och sluter ögonen när jag känner satsen komma men jag vill se, måste se på henne samtidigt. Jag låter det komma över hennes ansikte och hals, och känner att det också träffar min hand där den omsluter hennes kinder och haka. Hon stönar, och jag lossar mitt grepp och möter hennes blick. Jag hör på Adrians andning att han är på väg att komma, och jag höjer frågande på ögonbrynet mot henne. Hon ler utmanande och stönar igen.

”Din lilla slampa… Gör som jag säger”, viskar jag och örfilar henne. Jag slår inte särskilt hårt men hennes kind blir ännu rödare och hennes huvud kastas åt sidan. Adrian drar sig ur och kommer över hennes rygg. Hon vänder upp ansiktet mot mig igen. Jag är behagligt tom i huvudet nu och hon ser helt underbar ut. Hon tar min hand, lägger den mot sin rodnande, kladdiga kind och ler mot mig. Jag besvarar hennes leende.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *