Sexnoveller med gruppsex

Två om min fru

Semester, sommarkänslor, sena kvällar med goda vänner. Det var just det där med vänner, ja. Jag och min fru brukar umgås med en ungkarl som frugan tänt till på. Vi lever i ett öppet förhållande, och det var därför jag visste om det. Jag frågade henne helt enkelt en gång om hon skulle vilja knulla med karl’n i fråga, och det var hon inte sen att svara ja på. Naturligtvis bjöd vi honom till den sommarstuga vi hyrt för ett par veckor, och det var ju inget konstigt med det. Vi hade ju som sagt umgåtts förut. Efter en läcker måltid, som jag själv lagat till, var både jag och min fru rejält kåta. Jag började ta henne på pattarna, och snart hade jag lirkat fram dem ur blusen. Polaren tyckte att de var snygga förstås. För att visa att hon har mer som är snyggt, hjälpte jag henne ur klänningen. Hon hade inga trosor på sig. Nu började vår gode vän förstå att vi menade allvar och ganska ogenerat började han slicka hennes fitta… -Släng av dig byxorna och låt henne känna din kuk i munnen, det har hon fantiserat om länge.

Han var inte sen att lyda mitt råd och hon fick hans kuk i munnen. När hon är igång med kuksugning ger hon sig inte förrän kuken är tömd, och det dröjde inte länge förrän hon började svälja sperma. Hon försökte ta allt i munnen, men lite kom utanför. Så var det min tur. Jag flyttade henne så att hon stod på alla fyra, så jag kunde ta henne bakifrån. Jag hade blivit rejält kåt av att se henne suga av en annan man och knullade henne vilt. Vår vän hade redan tänt igen och satt där med ståkuk. Min fru som var vrålkåt bad om att få kuk i båda ändar. Hon hade knappt börjat suga hans kuk förrän hon fick en ny laddning med sperma i halsen. När jag kände min frus sköna fitta krama min kuk sprutade jag henne full med sperma. Vi hade sen två underbara veckor tillsammans men idag är vår vän tyvärr bosatt på en annan ort.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *