Lesbiska sexnoveller

Wet på rikitgt

Det hade blivit mitten av maj, och jag gick mitt sista år på gymnasiets ekonomiska linje. Detta innebar att studentfesterna hade börjat avlösa varandra, även om jag fortfarande låg på i vissa ämnen för att inte tappa några betyg. Det fanns fortfarande prov kvar att skriva, men det började bli glest mellan dem.

Jag var glad över att flertalet fester höll en hög nivå, med inte alltför mycket alkohol och vanligt stök. Jag var själv inte sen att hålla igång ordentligt, men jag ville även hålla nivån över skamgränsen. Till min glädje var de flesta i klassen av samma åsikt, och festerna blev därefter trevliga, även om det var ett ordentligt tryck med dans och flödande vin m.m.

Madde och jag hade gått i samma klass i många år, och nu på senare tid blivit riktigt bra vänner. Antagligen bidrog de många festerna till detta, då det visade sig att vi hade samma nivå på vårt partande. Jag hade även märkt att vi ofta hamnade fysisk nära varandra, med mycket skojbråk, kramande och dansande på festerna. Detta hade sakta ökat från oss båda, och jag hade smått i mitt inre börjat fundera om det fanns någon spänning mellan oss. För min del hade jag alltid varit framåt när det gäller sex av olika slag, och ansåg mig relativt fördomsfri. Jag hade därför med ökat intresse funderat på sex med en annan kvinna, även om jag hittills aldrig varit nära. Med Madde hade mina fantasier utvecklats i mitt huvud, och jag märkte tydligt hur jag ville vara nära henne.

Jag började mig tycka att även Madde visade liknande intresse för mig, men detta var ju nästan alltid då vi druckit en del, och stämningen redan var uppsluppen. Jag hade därför inte vågat pröva något närmande på allvar, men beslutet kom närmare och närmare. Speciellt efter de senaste två festerna, där jag och Madde börjat flirta med varandra på skämt, och börjat bli ganska grova i munnen på ett lockande sätt. Fortfarande skedde detta i skydd av skämt och skratt, men jag blev mer och mer säker på att även Madde hade fantasier om oss två. Det hade gått så långt att vi redan nypt varandra i häcken, smekt varandras bröst och till och med kysst varandra. Allt dock “på skämt”…

Det hade nu blivit onsdagen den 18 maj, och vi tjejer i klassen hade bestämt en lite lugnare festkväll hos mig. Vi åt mat, drack drinkar och hade mycket trevligt som vanligt, men började trappa ner redan kl. 22. Vi hade ett muntligt prov i engelska kvar på torsdagen, och avrundade därför i tid. Vissa tjejer vinglade visserligen lite mer än andra, men det var ju inte så sent i alla fall. De flest hjälptes åt att plocka undan innan de gick, varpå jag och Madde blev kvar i soffan med fler drinkar att dricka. Det hade inte varit mer laddat mellan oss än vanligt under kvällen, men de sista drinkarna och tillfället med mig och Madde ensamma fick min något snurriga hjärna att vilja testa gränserna. Jag tänkte att nu fick det fan bära eller brista!

– Du, Madde… sa jag överdrivet utdraget och tittade på henne med förföriska ögon, samtidigt som jag hasade mig närmare henne i soffan. Jag la upp det så att det fortfarande gick att tolka som våra vanligt skämt och sexanspelningar.
– Ja vad vill du Ina…? svarade Madde i samma spelade röst, och med ett leende över läpparna. Jag hade nu hasat mig ända fram till henne.
– Har du… provat en tjej nån gång…? sa jag leende, och såg henne djupt i ögonen.

Madde svarade inte, utan tog snabbt sina händer runt min nacke och drog mitt ansikte till sitt. Jag hann knappt reagera innan hon tryckt sina härliga läppar mot mina och börjat kyssa mig hårt. Jag var dock snabb att besvara hennes kyss, och körde in min tunga i hennes mun. Jag tog min vänstra hand över hennes mage och drog uppåt över hennes bröst, samtidigt som vårt kyssande blev hetsigare och blötare, och nästan våldsamt. Det märktes att de var en massa spänningar mellan oss som nu ville lossna…

Madde släppte min nacke och drog ner sina händer till mitt underliv, där hon ömsom började smeka min fitta utanpå jeansen samtidigt som hon letade efter knapparna.

– Åhh, Ina… stönade hon in i min mun. Jag älskar din tunga… Kyss mig blötare… rinn i min mun…

Jag hade sällan varit så här kåt, och hade inga problem att göra allt som Madde ville. Jag öppnade min mun än mer över henne, och lät all saliv jag hade rinna över min tunga in i hennes mun. Madde lutade sitt huvud tillbaka och riktigt sög i sig mitt spott, vilket inte fick mig mindre kåt. Hennes händer grävde i mitt underliv, och jag kände att jag ville få av mig alla kläder snabbt, mina såväl som Maddes. Jag ställde mig därför på knä så att jag kom åt att knäppa upp mina jeans, utan att lämna Maddes alltmer kladdiga mun och ansikte med min tunga och rinnande saliv. Hon hade börjat smeta ut saliven från min tunga över ansiktet genom att köra runt det under min tunga. Hon började även dra min tröja över ryggen, så jag tvingades tillfälligt lämna hennes ansikte när tröjan åkte över huvudet. Samtidigt hade jag lyckats lirka av mig jeansen, och återupptog vårt dreglande iförd endast ett par trosor.

Madde lyfte hetsigt sin höft från soffan, knäppte upp sina byxor och drog av dem och trosor i ett drag. Hon bar nu endast en T-shirt, som hon drog över brösten så att dessa kom fram i full frihet. Jag var snabbt där med min vänstra hand igen, och kramade för första gången en annan kvinnas bröst på allvar. Madde tog dock tag i min hand och drog den snabbt ner till sin fitta. Jag kände ingen som helst tvekan, utan började med iver smeka hennes fitta med mina fingrar.

– Åhh gud, Ina… började hon mumla igen. Spotta mig i munnen samtidigt som du smeker min fitta… blötare…

Jag kände bara mig upphetsad av våra salivlekar, och Maddes grova språk gjorde mig inte mindre kåt. Jag började pressa ut långa strängar av slemmigt saliv mellan mina läppar, och lät dem falla rakt ner i Maddes hungrande mun. Hennes fitta hade jag öppnat med mina fingrar, och kände nu hur de började glida runt i hennes tilltagande sekret.

– Nu vill jag dricka från din mun! sa jag och drog med mig Madde över mig samtidigt som jag föll bakåt på rygg i soffan. Spotta ner mig Madde! Hon svarade endast genom att genast börja spotta mig i munnen. Jag tog emot allt med öppen mun, och varvade genom att emellanåt suga rakt över hennes läppar så att det saliv hon pressade ut kom i min mun. Jag slickade och sög över hela hennes ansikte, och hade samtidigt börjat smeka med händer och naglar över hennes kropp där jag kom åt. Madde i sin tur hade vikt undan mina trosor från min fitta och börjat smeka mig. Mycket snart kände jag hennes fingrar börja glida in i min fitta, samtidigt som hon lät allt saliv hon hade rinna över i min mun och mitt ansikte. Jag gapade, och började bli helt vild av kåthet. Min första orgasm kände jag börja närma sig med stormsteg, när Madde plötsligt drog ur sina två fingrar ur min fitta.

– Nu ska vi se hur din fitta smakar… sa hon och stoppade in fingrarna i sin mun. Hon sög av dom kraftigt, samtidigt som hon såg mig i ögonen.
– Gud vad din fitta smakar bra! Ska jag spotta vidare…?
– Fortsätt spotta! nästan ropade jag. Jag förstod att Madde ville dela med sig av mina egna fittsafter i min mun, men jag kände fortfarande ingen tvekan utan bara ökande upphetsning. Madde körde in sin hala tunga i min mun, och jag började genast suga av den som en galning. Jag kände att smaken hade ändrats något, men blev bara än mer vild av detta. Maddes hand hade återgått till att smeka och knulla min fitta, som nu var lika blöt som mitt ansikte, om inte mer. Orgasmen var nu bara sekunder borta, och jag ville ha mer fittsafter i min mun.

– Du får mig att komma, Madde! Sug av mig så jag får allt i munnen igen! Madde måste ha förstått precis vad jag menade, för hon flög ner mellan mina ben med sitt ansikte. I samma sekund som min fitta drog ihop sig till en av mitt livs kraftigaste orgasmer, satte hon sin öppna mun rakt över mitt fitthål och sög in vad hon kunde i munnen. Jag stönade som en gammal björnhona och kände hettan från mitt innersta krama ur fittan in i Maddes mun. När mina ryckningar börjat klinga av, for Madde åter upp till mitt ansikte. Jag tog tag i hennes huvud och drog hennes mun rakt mot min. Hon pressade ut en ansenlig mängd vätska, som till större delen var mina egna kåtsafter. Jag var direkt där med min tunga och mun och började smeta runt allt härligt slem mellan oss. Våra tungor spelade som galna över varandra, och jag kände hur min kropp genast var sugen på än mer lekar. Jag var fortfarande så kåt att jag kunnat gå i bitar.

– Madde, din blöta, underbara… sa jag mellan slicken. Kan du få din fitta att rinna lika mycket i min mun? Jag vill smaka dina fittsafter… Du måste komma i min mun…

Madde klev snabb av mig, endast för att vända sig om och sänka sitt underliv över mig i en 69:a. Våra lekar blev hela tiden hetsigare och hetsigare, och hon tryckte direkt ner sin fitta mot min mun. Jag lyckades dra en soffkudde under min nacke, så att jag kom åt på ett underbart sätt. Jag tryckte sedan hela min mun och ansikte rakt upp i hennes fitta, och kände hur blygdläpparna delade sig över in mun och näsa. Jag började dra med långa drag med tungan från klittan, mellan läpparna och över fitthålet. Jag koncentrerade mig sedan på att sticka in min tunga i hennes fitta, vilket gick förvånansvärt lätt. Jag juckade med huvudet och kände hur jag riktigt knullade henne med min spetsade tunga. Mina händer tog jag runt så att de hamnade på hennes skinkor. Jag drog ner fingrarna så lång mot fittan jag kunde, för att dra isär läpparna än mer. Min törst efter Maddes fitta och hennes sekret visste ingen gräns.

Madde hade tydligen en liknande orgasmkurva som jag, även om jag i min iver inte märkt det. Hon kom samtidigt som jag tryckte min tunga rekordlångt upp mellan hennes slidväggar, och jag kände hur fittan riktigt kramade fast min tunga. Jag hörde långt borta hur Madde stönade ut sin orgasm, men jag var fortfarande helt inne i min värld av hennes rinnande fitta som nu kladdat ner mitt ansikte mer än hennes kyssande innan.

– Ohh, sluta inte… hörde jag henne säga.
– Aldrig… mumlade jag in i hennes fitta. Mina händer hade jag fortfarande över hennes skinkor, som jag drog isär alltmer. Jag märkte hur jag sakta drog mitt slickande mer bakåt, upp mot hennes anus. Av detta märkte jag hur min upphetsning steg ytterligare en grad.

– Får jag slicka dig i arslet? frågade jag.
– Jaaa, Ina. Slicka mig i röven! Hon reste överkroppen något upp, samtidigt som jag resolut satte min tunga rakt över hennes anus. Jag tryckte den hårt mot hålet, och började utforska hennes rosett genom att liksom vicka och gräva med tungan. Återigen kände jag med skräckblandad förtjusning hur jag ville ha mer och mer, utan att för en sekund reflektera över att jag låg och slickade en kvinna i arslet.

Madde hade börjat jucka emot min tunga försiktigt. Hon tog även ner sina händer och drog isär sina skinkor till bristningsgränsen. När hon gjorde detta, märkte jag hur min tunga började tränga in i hennes anus, och jag var inte sen att trycka på ännu mer. Jag ville köra upp min tunga i hennes arsle och knulla henne!

– Jag kommer snart igen, Ina! Du slickar mitt arsle till orgasm!!! Ooohhhh…. När orgasmen kom, pressade Madde ner sitt rövhål över min tunga. Jag fick knappt luft, men i det tillstånd jag befann mig brydde jag mig inte. Jag kände hennes ringmuskel glida över min tunga och begrava den flera centimeter upp i hennes slemmiga ändtarm, och jag var i himlen! Visst hade jag länge vetat att jag säkert skulle gilla tjejsex, men det vilddjur som Madde nu väckt i mig hade jag ingen aning om.

Madde gungade några gånger över min tunga i sitt anus, innan hon snabbt klev av igen. Återigen for hon upp över mitt ansikte med sitt och började brutalt suga och slicka mig i ansiktet och över in mun. Jag stack gladeligen ut min nyknullade tunga och lät henne suga i sig av saliv, fitta och rövhål.

– Var det skönt att bli slickad i baken? frågade jag.
– Har du aldrig provat? frågade Madde förvånat. Älskling, det är helt underbart! De orgasmer man får i arslet är… djupare, på nåt sätt. Jag trodde att du var van med rövlekar, efter som du… var så bra… Gud Ina, säg att jag får slicka dig i röven!
– Älskling, du får slicka och knulla mig i röven hela natten! Jag vill bara ha mer av dig!
– Då så, min lilla rövslyna! sa Madde med ett leende. Jag tror jag börjar få mer planer än att bara tungknulla dig i arslet… Hon sa det sista med en lurig min, samtidigt som hon greppade mina kinder med sin ena hand och öppnade min mun. Hon spottade sedan en underbar sträng slem rakt i min mun, som jag sög i mig direkt.
– Ta av de där genomblöta trosorna, och ställ dig på alla fyra! Jag lydde som en blixt. Madde fortsatte kommendera:
– Dra nu isär ditt kåta arsle, så ska jag slicka dig till himlen och tillbaka!

Jag lät min överkropp vila mot soffan, och tog mina händer bak över arslet. Där drog jag brutalt isär skinkorna och väntade på en puls på 160 på Maddes behandling. Jag kände sen hennes breda tunga dras nerifrån min fitta och upp mot arslet. Utan att stanna, kände jag hur hon sedan började slicka mig rakt upp i arslet. Känslan av tusen blixtar gick genom min kropp. Det var bättre än allt jag provat.

– Åh fy fan vad underbart! var allt jag fick fram först. Hårdare! Jag kände hur jag putade med svanken som jag aldrig gjort förr, och drog isär arslet som besatt. Madde med sin underbart, snuskiga tunga svarade direkt och började trycka in den i hålet. Fler blixtar…
– Knulla mig, Madde… knulla mig… Jag kände att tårarna inte var långt borta. Madde började köra sin tunga ut och in i mitt öppnade anus allt snabbare och djupare. Det rann safter över min fitta och ner mellan mina ljumskar. En andra orgasmvåg började byggas upp långt i mitt inre.
– Jag kommer, Madde… jag kommer på din tunga… i arslet! Madde slutade med sitt knullande, och tryckte i stället sin tunga så långt upp i min röv hon kunde, och det var en bra bit. Där inne lät hon tungan jobba, allt medan min orgasm drog ihop varje muskel i min kropp.

Jag föll ihop i soffan, och stönade till Madde:
– Kom hit och kyss mig igen… spotta ner mig…
– Gud vad du kåtar upp mig! hann hon säga innan hon var framme över mitt ansikte än en gång. Jag öppnade munnen och lät henne dregla ut allt hon hade samlat i munnen rakt i min. Jag kände smakerna av våra blandade safter, och ville fortfarande ha mer.

– Jag vill att du gör en sak för mig… sa jag.
– Vad som helst! svarade Madde och fortsatte köra med sin drypande tunga i mitt ansikte.
– Jag vill… att du… liksom…
– Jaa…?
– I min mun… att du… du vet, inne i badrummet…
– Vad vill du att jag gör, Ina…? Hennes tunga gick fortare och fortare i mitt ansikte. Spottet rann ur henne.
– Jag vill att du kissar på mig! sa jag snabbt.
– Åh, Ina ditt äckel… fortsatte Madde innan jag hann förklara. Var vill du jag ska kissa? Jag märkte att hon inte lät det minsta tveksam.
– Jag vill att du kissar mig i ansiktet… i munnen… väste jag fram. Madde reste sig snabbt och utan ett ord. Hon hade ett leende över hela ansiktet, och drog mig hastigt med mot badrummet. Väl därinne, så kastade jag undan mattan som låg på golvet, och for sedan ner på rygg.
– Nej, vänta. sa Madde. Jag vill se… Hon fällde ner toalocket och satte sig på det. Hon drog upp båda ben högt upp mot överkroppen, och sköt fram hela underlivet liksom över toakanten.
– Berätta nu vad du vill göra… sa hon sedan i förförisk ton. Jag satte mig snabbt upp framför hennes helt blottade fitta och röv, och körde in mitt ansikte mellan hennes svullna blygdläppar igen. Jag lät min tunga arbeta som besatt i hennes fitta, och kände återigen hur hennes underbara sekret började rinna till. Emellanåt drog jag ner tungan till hennes anus, som redan var öppet och rejält blött.

– Oh, Ina. Du kommer få min fitta att komma på ett nytt, härligt sätt… Den kommer spruta rakt i ditt ansikte, i din mun… Vill du det? Vill du jag ska spruta i din mun, älskling? Vill du slicka min såsiga fitta samtidigt? Knulla mig i arslet? Ohh…

Jag kände med min mun och tunga hur Madde började krysta ju mer hon pratade. Jag hade dragit ner min hand till min fitta, och knullade den vansinnigt med fingrarna som kom åt. Maddes snuskiga prat, hennes hala, rinnande fitta och uppknullade anus fick min orgasm att rusa emot mig, samtidigt som jag väntade hennes heta urin över hela mig. Jag vet inte varifrån det kom, men jag kände i hela min kropp ett begär att ha en fitta som kissade mig i ansiktet. Hela jag skakade av förväntan och upphetsning, och jag nästan skrek efter att få min mun fylld.

– Nu kommer jag, Ina… Slicka mig i arslet, så kommer jag… uhh… Från toppen av hennes uppspärrade fitta såg jag den första strålen kiss börja sippra fram. Jag tryckte in min tunga in i anuset, och öppnade munnen till bristningsgränsen. Strålen blev kraftigare, och träffade mig rakt i ansiktet. Det var så hett att det nästan brändes, och smaken av urin spred sig som en löpeld i min mun. Jag drog ut min tunga och placerade min öppna mun över hela hennes fitta.

– Ina, du är det mest kåta jag sett… drick ur min fitta, Ina. Sug ur pisset ur den… Jag svalde och svalde, i samma sekund som min orgasm nådde mig. Jag blev tvungen att släppa Maddes fitta en sekund, för att stöna ur mig rysningarna:

– Uhhmmm… jag kommer igen, Madde. Ditt piss får mig att komma…
– Slicka mig mer i arslet, Ina! Knulla mig igen!

Jag tryckte direkt in min droppande, pissiga tunga rakt upp i hennes anus igen. Madde tog tag i mitt huvud och drog det fram och tillbaka, med tunga ut och in i hennes rövhål. Pisset hade börjat avta, men fortfarande droppade underbar hetta från fittan ner över min tunga. Jag tryckte in mitt ansikte i den vidöppna, droppande fittan och körde runt kraftigt, samtidigt som min tunga arbetade i hennes underbara anus. Madde hjälpte till genom att trycka in mitt ansikte än mer med sina händer på mitt bakhuvud.

Madde lättade sedan sakta på trycket, medan jag övergick till att lite mjukare kyssa och suga i mig från hennes fitta det som fanns kvar av kiss och fittsafter.

– Hur var det? frågade hon och smekte mig över det genomblöta håret.
– Helt otroligt underbart. svarade jag. Jag kom när du sprutade ner mitt ansikte, och… kissade mig i munnen… den mest upphetsande smak jag känt…
– Åh, Ina jag blir kåt igen av att höra dig prata så där snuskigt… Madde klev av toastolen och satte sig mitt emot mig på golvet. Hon böjde sig fram och satte sin tunga mot min mage. Hon drog den sedan sakta upp mot brösten, och stannade när hon kommit till bröstvårtan. Hela min kropp glänste från alla droppar piss som alldeles innan runnit över mitt ansikte och ner över hela mig. Madde började slicka i sig från min överkropp, och ägnade mina bröst särskild uppmärksamhet. Hon sög in så mycket bröst hon kunde i munnen, och jag kände sedan hur hon lät sin hala tunga spela över min bröstvårta därinne. Hon började stöna lätt, och jag märkte hur hon allt hetsigare for med sin tunga för att dra i sig mer piss. Jag fick en fräck idé och samlade en kraftig salivmängd i munnen. Det smakade fortfarande underbart av piss och Maddes alla andra safter i munnen, så det måste ha varit en härlig blandning kvar i min mun.

Jag böjde ner huvudet något, och släppte sedan den såsiga vätska ur min mun ner mellan mina bröst. Madde for nu hetsigt över min överkropp med tunga och mun, och när loskan nådde henne sög hon än mer upphetsat i sig. Hon följde sedan dess väg upp över min hals, haka och sedan in i min mun, och började återigen suga och slicka min tunga och mina läppar. Det var ingen tvekan att Madde liksom jag fick en kick av att dricka och suga i sig alla typer av kåta vätskor. Vi hade hittat vår grej.

– Åh Ina… prata snuskigt med mig igen… säg vad du vill, jag gör allt…
– Madde, min lilla pissfitta… Tycker du om att suga i dig? Gillar du att slicka fitta och arsle? Jag älskar att känna din blöta tunga… Vill du slicka mig igen? Vill du knulla mig med tunga i mina rinnande hål?
– Åhh… jaaa… Madde var på väg att glida in i den vansinniga kåtdimman igen, och jag hängde gärna på.
– Lägg dig på rygg Madde, så ska jag knulla ditt ansikte… Madde ryckte en handduk och la under huvudet samtidigt som hon la sig raklång på ryggen. Jag var tvungen att stanna upp en sekund bara för att titta på henne, där hon låg. Hon var helt underbar och nästan vibrerade av kåthet. Hennes ansikte var alldeles kladdigt från våra lekar, och hon hade tagit ner sina händer till sin fitta som hon smekte hårt.

– Kom nu Ina! Jag vill suga ur din fitta! Då måste låta mig slicka allt!

Jag kunde inte vänta längre. Inom loppet av några hetsiga minuter hade jag fått ett antal orgasmer av rekordstorlek, men Madde fick mig att tända igen. Våra lekar kändes helt rätt, och jag var överlyckligt över att vi hade samma fantasier och önskningar. Jag riktigt kände hur min fitta började svälla upp och pulsera igen, och safterna började fylla den. Framför mig på golvet hade jag den underbara Madde som låg och bad om att få uppfylla mina nyfunna, porriga fantasier. Än en gång skulle jag få känna en kvinnas kåta, slemmiga tunga då den trycktes långt i min fitta, för att inte tala om i arslet. Gud, vad jag ville ha hennes tunga upp i arslet! Nu skrek nästan Madde:

– Ta hit fittan!!

Jag skyndade mig och ställde mig rakt över henne med mina fötter brett på vardera sida om hennes huvud. Min förhoppning var att kunna bända upp så mycket som möjligt av min fitta och framförallt röv att Madde kom åt allt. Jag sänkte mig och satte mig sakta på huk rakt över hennes ansikte…

Madde hade redan stuckit ut sin härliga tunga så långt hon kunde, öppnat munnen och mötte min öppna fitta. Hon började direkt slicka mig frenetiskt mellan blygdläpparna. Hennes tunga och läppar for som oljade blixtar över fittan, i alla veck och långt upp mellan de slemmiga fittväggarna. Jag blundade först och bara njöt, men såg sedan ner på Maddes härliga fitta som var inom räckhåll. Jag böjde mig framåt för att nå den, men försökte samtidigt stå kvar på mina fötter och inte falla ner på knä, så att min fitta skulle vara så särad som möjligt för Maddes tunga. Jag särade på hennes lår och drog knäna uppåt, så att hennes hela skrev böjdes mot mig. Madde verkade förstå min önskan, för hon satte sina händer under sina höfter och hjälpe till att trycka upp fittan mot mig.

Jag kom nu åt allt, och dök med mitt ansikte rakt ner i Maddes fitta. I de ljusa, korta fitthåren var det fortfarande blött av hennes piss, och den underbara kåtsmaken fyllde återigen min mun. Jag satte min öppna mun rakt över hela fittan och sög in vad jag kunde. Ur fitthålet kände jag hur ett halt, slemmigt, underbart sekret började flöda in i min mun.

Jag släppte ner Maddes fitta och bak ner mot golvet igen, och satte mig mer upprätt upp. När jag lutade mig lite bakåt och såg ner, såg jag hennes tunga som slickade min hungriga fitta som en galning. Jag drog bak mitt underliv något så att hela hennes smetiga ansikte syntes och spottade sedan ur mig en laddning av saliv och Maddes fittsåser rakt i hennes ansikte. När jag såg hur det landade över hennes läppar och mun, kunde jag inte låta bli att dyka ner med min mun och suga i mig från hennes ansikte. Det smakade underbart av fitta, och lämnade strängar av blandade safter mellan våra munnar.

– Åh vad jag älskar att känna våra blandade safter i munnen, Madde. Din tunga som just varit i min fitta, och jag som har munnen full av din. Jag känner fortfarande smaken av ditt piss… Känner du, Madde?
– Jaaaa, Ina. Vill du… kissa på mig också? Jag vill prova… Jag känner smaken, och vill ha dig… kom i min mun, Ina… Spruta ner mig… Pissa mig i munnen…
– Är du säker? Du kommer älska det!
– Ja! Jag vill ha din rinnande fitta i munnen!
– Min kåta älskling! Men först vill jag bli ordentligt slickad i arslet igen! Kan du knulla mig i röven igen, som förut?

Madde svarade inte, utan tog sig snabbt upp från golvet. Hon knuffade ganska brutalt ner mig till knästående igen, och sa:

– Dra isär arslet igen, så ska jag nog knulla ditt anus! Jag svankade återigen allt vad jag kunde, och drog isär skinkorna så att anuset nästan öppnades sig. Madde tryckte hårt sin tunga rakt in i anuset och långt upp i ändtarmen. Hon kysste, sög, slickade och knullade mitt stjärthål, och jag kände de bekanta blixtarna igen. Plötsligt kände jag hur hon började trycka in ett, sedan två fingrar i mitt rövhål, samtidigt som hon drog ner tungan något till min bakböjda fitta och började slicka den. Nu började hon i snabbt tempo knulla mig i arslet med sina fingrar, och slickade hårt min fitta samtidigt. Hon fick lite svårt att komma åt med sin mun, och bytte därför fingrarna mot sin tumme, och fortsatte sedan knulla mig. Med jämna mellanrum kände jag hur hon drog ur sin tumme, bara för att trycka sina läppar mot mitt vidöppna anus och sticka in tungan. Hon riktigt sög av mitt bakre hål, och jag kände stundtals hur min anal formligen sögs in i hennes mun. Snabbt åkte sedan tummen långt in i arslet igen, hal som en ål.

– Jaaaa, Madde! Knulla min blöta röv! Jag kände hur jag var på väg att komma igen. Jag var så bortom mig nu av kåthet, att jag kände hur de sista fördämningarna var på väg att rämna. Jag var på väg mot den ultimata orgasmen där jag blev knullad i röven och slickad i fittan. I den sekunden svankade jag till det sista jag kunde, och släppte alla spänningar i fittan. En kraftig pisstråle lämnade mitt kön och hamnade till större delen i Maddes mun. Hon skrek till av kåthet, och tryckte hela sin öppna mun över fittan.

Jag lät henne fylla sin ljuvliga mun några gånger, men knep sedan av flödet. Jag var inne i en massiv orgasm, och ville dra ut på det och få med Madde.

– Gillar du min fitta, Madde? Gillar du när jag pissar dig i din underbara mun?
– Jag älskar när du pissar på mig, Ina! Dina smaker får mig att komma! Jag vill har mer! Säg att du har mer kvar!?

Jag svarade inte med mer än ett leende, och vände mig om. Jag la mig på rygg framför Madde och drog upp mina särade ben högt mot axlarna.

– Sug min fitta igen! sa jag. Madde gjorde direkt som jag bad henne, och drog samtidigt isär mina blygdläppar med sina händer. Jag släppte allt igen, och tryckte på min fyllda urinblåsa. Den kokheta strålen sköljde Madde över hela ansiktet. Hon blundade med öppen mun och utsträckt tunga. Jag knep av flödet igen, och sa:

– Dela med dig, älskling… Madde fattade galoppen direkt, och for över mig upp till mitt ansikte. Jag hade för länge sedan öppnat min kåta mun, och Madde sprutade en pisstråle från sin mun rakt in i min. Hon följde upp pisset med att köra in sin tunga i min mun, och vi sög och sörplade båda i oss pisset.

– Mer… sa jag, och Madde åkte ner till fittan igen med sin mun. Jag hade inga problem att styra min kraftiga stråle, och pissade rejält in i hennes mun igen. Hon stönade av välbehag, och gjorde sedan om proceduren med att spotta piss i min mun igen.

Att kissa är ju alltid skönt, på något konstigt sätt. Det finns något förbjudet över det, och höjden måste vara att kissa någon annan i munnen. Jag hade själv kommit bara över att bli kissad i munnen av Madde, och den förbjudna hettan och smaken var som ett elixir för mig. Jag kunde inte få nog av känslan att tömma min fitta i ansiktet på detta vilddjur till kvinna, och få henne att spotta och dregla tillbaka safterna i min mun. Efter att ha låtit Madde spotta min full med piss några gånger, släppte jag resten och tömde hela min fitta i hennes ansikte. Jag tog tag i hennes huvud och körde runt ansiktet i fittan och arslet, samtidigt som pisset stänkte. Jag förstod att Madde liksom jag tidigare satt och smekte sig själv, och överlycklig när jag hörde hennes orgasmstön, rakt in i min pisstråle. Hon skakade våldsamt sitt huvud, och satte sedan slutligen sin mun rakt över min fitta igen. Hon sög kraftigt ur det sista, pumpande pisset ur mitt plaskvåta kön, och föll sedan ihop precis bredvid mig på golvet. Jag böjde mig över henne och kysst henne mjukt över munnen. Med de sista krafterna vi hade, öppnade vi våra munnar och lät våra tungor mötas i hennes mun fylld av piss och fitta.

– Det kanske är bäst att du sover över, Madde… sa jag.
– Bara om du väcker mig när du behöver kissa igen…

One comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *