Sexnoveller med analt innehåll

Berättelsen om Kajsa

Det som återberättas i den här historien hände ganska nyligen nu i somras; Jag har sedan ett antal år en fritidsbostad i södra delen av Närke. Sedan drygt 14 år tillbaka har jag också ett par grannar som är ganska trevliga men som jag bara umgås med sporadiskt då och då under sommaren. Dom har också två barn, en kille på 18 som heter Johan samt en dotter ganska nyss fyllda 15 år som heter Kajsa. Båda barnen är ganska bortskämda eftersom föräldrarna är egna företagare och har det ganska gott ställt. Detta har resulterat i att framförallt Kajsa är rätt så jobbig större delen av sin vakna tid. Hon kommenterar allt, tex att mitt hus behöver målas om och att deras hus är mycket finare, jag har så gammal bil, deras bilar är mycket nyare osv.

Till saken hör att jag inte har låtsats om så mycket när hon tjatat, kanske svarat lite bitskt tillbaka men inte gjort så mycket mer. Dock, allteftersom hon har blivit äldre har hon blivit jobbigare och jag har tänkt tanken åtskilliga gånger att hon skulle må bra av få lägga upp stjärten för ett kok stryk. Om inte hennes föräldrar uppenbarligen inte klarar av det så borde jag kunna ta hand om saken men samtidigt har jag insett att det skulle bli ett jäkla liv, framförallt då hon inte varit så gammal.

Hursomhelst, i vintras efter jobbet så skulle jag hoppa in och handla på den lokala ICA-butiken. Eftersom det var svårt att hitta parkeringsplats så fick jag snurra runt ett tag innan jag kom på att jag kanske kunde ställa bilen bakom butiken.Jag kör runt med bilen och då, helt plötsligt så ser jag Kajsa stå med en kompis bakom ett cykelställ och tjuvröka. Jag vet att hon går på en skola i närheten och tydligen hade hon slutat skolan och stod där med en tänd cigarett i handen. Jag tänkte att det här skulle hennes föräldrar veta om, dom som är så pryda av sig. Nåväl, jag uppmärksammade inte Kajsa på att jag sett henne utan tänkte att den här situationen kunde jag utnyttja längre fram, en hållhake kan ju vara bra att ha.

– –

Ja, då kom då äntligen semestern och andra dagen på semestern åkte jag ned till landet för att bo där några dagar. Jag har inte bryggplats direkt intill fritidshuset utan jag får gå några hundra meter innan jag kommer dit. Samma stig använder Kajsas familj också när dom skall ta sig till sin stuga, som ligger vid vattnet.

Jag hade precis satt mig med en kvällstidning då jag hör några röster, nämligen Kajsa och några kompisar som hon tydligen hade med sig. Det första hon sa när hon såg mig var;” Jaha, här sitter du och läser som vanligt.” Jag vände mig om för att kunna svara spydigt tillbaka men kom inte på något bra svar. Däremot lade jag märke till hur kurvig hon hade blivit sedan förra sommaren. I den åldern går det tydligen rätt fort från tjej till kvinna. Hon hade fått mycket större bröst och mer kvinnliga former. Hon hade blivit mullig men det är väl också vanligt i den åldern. Hon var tydligen medveten om att hon höll på att bli kvinna eftersom hon klädde sig därefter; tight top och små tighta shorts som slutade så att det blev en bred springa där magen syntes.

Att hon hade utvecklats så här hade jag inte lagt märke till i vintras men det är klart, då hade hon ju haft bylsiga vinterkläder på sig.

Vi pratade inte så mycket mer utan dom gick förbi och jag fortsatte med att läsa. Jag kunde dock inte släppa tanke på att det skulle vara gott att få ge henne en omgång smisk för att en gång för alla lära henne hyfs och respekt. Hennes kurviga och mulliga rumpa skulle säkert klara en riktig omgång. Tanken låg och grodde i huvudet från och till och jag funderade på om jag inte skulle få användning för min hållhake, den om att jag sett henne tjuvröka i vintras.

Eftermiddag blev till kväll och jag gick och lade mig framåt 23-tiden. Nästa morgon när jag vaknade var Kajsa det första jag tänkte på. Blev det tillfälle så skulle jag banne mig ta mig an henne och smiska upp henne. Åt frukost och gick sedan och hämtade sekatören. ” Nu skall här bindas en fin bukett med björkris”, tänkte jag roat. Jag vet ungefär hur en bra kvast skall se ut eftersom jag har bundit några sådana åt mig själv under årens lopp. Jag träffar nämligen en äldre man sedan några år tillbaka som ger mig ris kontinuerligt så jag vet också nyttan och nödvändigheten att få smaka riset.

Det växer många fina ungbjörkar i skogen så det var snart gjort att binda ihop en fin kvast som jag sedan lade i blöt med förhoppning om att kunna använda den senare vid tillfälle.

Förmiddagsfikat intogs nere vid bryggan och när jag precis fikat klart kom Kajsas mamma förbi. Hon sa att hon var där ensam med Kajsa och hennes kompisar men att hon skulle skjutsa hem kompisarna och samtidigt åka till Örebro där Kajsas familj bor, för att ordna lite praktiska saker. Hon skulle också hämta sin man framåt kvällen. Kajsa skulle alltså vara där själv under i princip hela dagen.

När mamman hade åkt så satt jag kvar en kvart och funderade innan jag gick upp till min stuga med kaffekoppen. När jag kommit upp så kände jag på riset som hade blivit riktigt svullet och fint, ett ris som skulle bita ordentligt när och om det skulle användas.

Helt plötsligt när jag står i köket hör jag hur dörren öppnas och in kliver Kajsa, utan att knacka eller nå´t. Jaha, här kliver man bara på hur som helst, sa jag.

”Ja, vaddå min mamma glömde lämna pengar och jag måste låna av dig” sa hon.

Vad skall du ha det till, sa jag. Cigaretter?. ”Hon rodnade och sa att det vet du väl att jag inte röker”.

Då har du slutat med det nu då för jag såg dig och en kompis stå och röka utanför Parkhallen i vintras. När jag tänker efter så har jag sett dig fler gånger, ljög jag. ”Nähä, du ljuger” sa hon”. Inte alls, svarade jag. Funderar på att berätta det här för dina föräldrar och dom skulle nog inte bli glada.

Du skall få den möjligheten att det här stannar mellan oss samtidigt som jag gör dig en annan tjänst, sa jag.

”Vad är det då?”, sa hon. Jag sa att jag och många fler hade retat oss länge på hennes oförskämda stil och att hon behövde ändra attityd. Ett bra sätt att göra det är att smaka riset så att man blir lite mer ödmjuk inför andra människor, sa jag samtidigt som jag visade upp det blöta och svullna riset för Kajsa.

”Du är inte klok i huvudet, gubbe”, sa hon. Gubbe, sa jag,,, Jag är bara 32 år men ok, kanske gubbe för dig.

Hursomhelst så får du en timme att fundera på hur du vill ha det. Antingen berättar jag för dina föräldrar att du röker eller också gör jag dig den tjänsten att fostra dig med riset så att du lär dig hyfs. Funderar du på det första alternativet så kanske jag helt plötsligt kommer ihåg att jag har sett dig dricka alkohol också, sa jag med ett flin. Det hade jag naturligtvis inte gjort men jag tänkte att nu jäklar,,,

Klockan 1300 skall du infinna dig frivilligt här på plats. Du skall ha på dig den top och dom shorts du hade igår, inga trosor. Du skall också ha med en klänning som du kan ha efteråt eftersom ett par byxor kan göra för ont mot dina nysmiskade skinkor. Ta även på dig ett par stövlar utifall vi behöver ut och gå i skogen, sa jag med ett leende.

”Du är ju knäpp, sa Kajsa. Dessutom är det straffbart att slå minderåriga”. För det första är du inte minderårig och för det andra så är det här inte misshandel utan fostran, sa jag. Nå, gå hem och fundera hur du vill ha det, kl 1300 är det som gäller.

Kajsa gick hemåt, man riktigt såg på henne hur hon funderade. Det var ca 50 min kvar så jag började planera lite. Det hade slagit mig under samtalet med Kajsa att det fanns ett ödetorp en bit upp i skogen, som skulle vara perfekt att smiska i. Man får ju anta att det troligtvis kommer att bli ett jädrans gapande ifall hon väljer att lägga upp rumpan. Då är det ju bra att hon kan gapa så mycket hon vill utan att någon hör henne.

Jag tog upp riset ur baljan och lät vattnet droppa av. Det hade svullnat ordentligt nu så det var klart att använda. Jag la riskvasten i en påse samt även en tub hudsalva ifall det skulle behövas. Sedan var det bara att vänta!

När klockan var ca 1255 så kommer Kajsa gående på tomten. Hon hade klätt sig som jag sa med den skillnaden att istället för gummistövlar så hade hon på sig ett par skinnstövlar. Jaha, sa jag, du har bestämt dig ser jag?! ”Nja,sa Kajsa jag vill inte att du berättar för mina föräldrar att jag röker men jag tänkte att du kanske vill ha pengar istället. Jag har 3000:- hemma som du kan få”

Nädu, bortskämda snorunge, du vet vad du har att välja mellan. Förresten, varför har din inte på dig riktiga stövlar. Det var ju gummistövlar jag menade, korkade unge!

”Jag har inga gummistövlar utan dom här är det enda par jag har. Hade dom på ett disko på Borgmästarholmen i Lördags”.

Ok, det är upp till dig, det är dina stövlar men du vet om att du ser ut som en riktig slyna, va?

Nå, har du bestämt dig, frågade jag? ”Ja, sa Kajsa om du lovar att inte slå för hårt så”.

Det bestämmer jag, sa jag. Nu går vi!

Vi började gå upp genom skogen, vi gick ungefär15-20 min och det var en del gnäll från Kajsa. Hon var för det första inte van vid skogen sedan var hon ju inte världens mest vältränade heller, mullig som hon är.

”Är vi framme snart”, frågade hon ett antal gånger. Det visar sig , svarade jag å min sida varje gång. Till slut så var vi i varje fall framme vid ödetorpet. Vänta här, sa jag så skall jag gå in och titta. Därinne var det rätt tomt, inget att sitta på eller så men brevid torpet låg en lada. Därinne fanns det lite timmer stockar och ett par gamla bänkar man kunde använda. Kom Kajsa,ropade jag, så går vi in i ladan istället. Hon kom efter och därinne satte jag mig på ett par timmerstockar och sa till henne att göra likadant.

Du vet om varför du får smaka riset, frågade jag.”Ja, sa Kajsa det är för att jag röker utan att mina föräldrar vet om det”.

Nej Kajsa, kanske delvis men det är framförallt därför att du är en mycket oförskämd och otrevlig unge. Det bådar inte gott inför framtiden och därför vill jag göra dig den här tjänsten att fostra dig. Du kommer att gapa och skrika vilket är helt ok men senare kommer du att tacka mig.

”Det tror jag inte” sa Kajsa.

Ta av dig shortsen, sa jag. Stövlarna kan du behålla på om du vill det. Hon gick bort för att ta av sig men jag sa till att hon skulle ta av sig shortsen framför mig. Hon rodnade och sa att hon inte hade visat sig naken inför någon kille förut men jag sa att det brydde jag mig inte om. Du vet vad alternativet är sa jag.

När hon drog av sig shortsen så såg jag att hon inte hade några trosor under enligt order,hennes lilla småfjuniga mutta tittade fram direkt. Det var inte utan att det blev lite styvt i brallan hos mig när jag såg hennes sköte.

Stövlarna behöll hon på eftersom det var jordgolv i ladan.

Nu stod hon där, den lilla snorungen med bar mutta och högröd i ansiktet. Gissa om jag njöt at situationen!

Jag gick och satte mig på en bänk intill ena kortsidan vid en vägg så jag kunde vila ryggen om jag ville samtidigt som Kajsa skulle kunna ligga med övre delen av sin kropp i mitt knä.

Jag sa till Kajsa hur hon skulle ligga och när hon låg där så kände jag hur svettig hennes kropp hade blivit både av marschen upp genom skogen men även av nervositet inför vad som komma skulle.

I ärlighetens namn så hade jag blivit lite kåt av situationen så min kuk var väl lite halvstyv. Kajsa måste ha känt det genom mina shorts där hon låg men hon var väl kanske både obekant med situationen och för nervös för att våga säga något.

Slappna av nu Kajsa så ska du se att du kanske t om kommer att njuta av det här, flinade jag. Om det känns bättre så skrik, det är ändå ingen som hör dig här!

Jag tog fram riset och började slå lite försiktigt för att se hur hon skulle reagera. I början så låg hon rätt stilla men redan efter någon minut, när hennes vita skinkor började anta en röd färg, så började hon vrida lite på sig. Jag höll fast henne lite hårdare samtidigt som jag intensifierade slagen och samtidigt slog växelvis hårda o mjuka slag. Efter ett tag började hon att gnälla om att det räcker och att hon vill att jag skall sluta. Snälla Kajsa, sa jag, vi har ju nyss börjat din fostran. Om du ger dig till tåls så kommer du att upptäcka att det kan bli riktigt skönt. Jag fortsatte smiska hennes mulliga och vid det här laget knallröda skinkor några minuter till när hennes snörvlande övergick i gråt.

Gråt ut Kajsa, sa jag. Det gör dig bara gott. Hon tjöt ett tag till när jag beslutade mig för att lägga undan riset ett tag. Man blir ju själv trött av att smiska så en liten paus behövdes.

Nå Kajsa, hur känns det, frågade jag? ”Det gör så ont, snyftade hon fram”. Ja, självklart känns det sa jag men det kommer att kännas bättre efteråt. Samtidigt som jag sa det så smekte jag över hennes skinkor med handen för att sedan dra med pekfingret mellan stjärtkloten på henne. Jag märkte hur hon hajade till och nästan verkade njuta av det. Jag fortsatte med fingret ned mot henne lilla tonårsfitta och märkte att hon var svullen. Ligger du här och är kåt, din lilla hynda, sa jag samtidigt som jag drog med fingret mellan henne fittläppar. Mycket riktigt, hon var våt!

”Vet inte, kan inte säga vad det är men jag tror det”, sa hon. Det är ju inte meningen sa jag och daskade till henne med handen hårt ett par gånger. AAJJJ, tjöt hon till. Jag tog fram riset igen och fortsatte smiska, den här gången mycket hårdare. Samtidigt sa jag till henne att nu får hon vara ordentligt beredd för nu skall riset få bita ordenligt i hennes tonårsröv. Jag smiskade och hon tjöt och ju längre jag höll på desto mer gapade hon men helt plötsligt så skrek hon inte lika mycket längre utan mer snyftade.

När jag tittade till så upptäckte jag att hon hade fått in en hand mellan benen på sig själv och låg och pullade sig själv under tiden som jag smiskade henne. Om jag hade haft halvstånd innan så gick kuken i taket direkt. Jag tror hon märkte det för hon tittade upp och samtidigt så slutade jag att smiska henne.

Nu har du fått nog med smisk för den här gången men jag märker att du ligger och pullar dig själv. Det tolkar jag som att du är kåt Kajsa. Stämmer det?

”Jo, jag märkte att det var lättare att stå ut med smisket om jag smekte mig själv under tiden.”

Jaha ja, brukar du pulla dig själv när ingen ser på?

”Jo, det händer”, sa Kajsa. Då vet inte dina föräldrar om det heller alltså?

”Nej, men berätta inget för dom, snälla, snälla,,,”

Ok, men på ett villkor. Res dig upp Kajsa! Hon gned sina skinkor så tydligen hade det gjort rätt ont.

Eftersom det inte kommer att räcka med den här omgången smisk utan att vi måste träffas igen med jämna mellanrum så kan jag lika gärna passa på att knulla dig också. Ställer du inte upp frivilligt så berättar jag för dina föräldrar att jag sett dig hångla med en äldre kille.

”Jamen jag har aldrig haft sex”sa Kajsa. Nämen då är det på tiden, även där gör jag dig en tjänst som lär dig så du skall klara dig i framtiden. Jag kommer att ta dig här och nu samt varje gång vi träffas för en smisk-session. Dock, även här har du som sagt ett val; Antingen berättar jag för dina föräldrar om en äldre kille och du eller också sätter jag på dig här och nu samt vid våra smiskövningar.

Du skall få lära dig från grunden Kajsa sa jag och drog fram min halvstyva kuk. Ställ dig på knä ditt lilla luder så ska du få lära dig att suga kuk. Hon öppnade munnen lite grand och stack ut tungan för att slicka lite på ollonet. Nämen Kajsa, vad är det där för larv, öppna munnen nu så skall du i varje fall få smaka på ollonet. Samtidigt tog jag tag i hennes bakhuvud och tryckte hennes huvud emot mig. Hon öppnade munnen och tog faktiskt hela ollonet och nästan halva kuken i munnen. Började nästan misstänka att hon sugit kuk förr eftersom hon jobbade med tungan riktigt duktigt.

Det gjorde du bra Kajsa. Ställ dig upp och ta av dig top:en. Stövlarna behåller du på.

Hon ställde sig upp och drog tröjan över huvudet samtidigt som hon blottade sina bröst. Även dom var rätt mullig och stora . Verkade nästa fullutvecklade.

Vilka vackra bröst du har Kajsa, är det många killar som känt på dom, frågade jag.

”Nej, inga. Bara mina tjejkompisar som sett mig med bara bröst, sa hon. Inga killar.

Ok, sa jag. Då misstänker jag att du inte äter några p-medel heller isåfall. Stämmer det? ”Ja, sa hon. Du får inte göra mig med barn” pep hon.

Nädå, jag hade ju inte räknat med att du ville bli knullad din hynda så jag tog inte med mig några kondomer heller. Nåväl, du har ju tre hål varav ett har du nyss använt och ett kan vi inte använda just nu heller. Vilket hål återstår då Kajsa?

” Jag vet inte, ”pep hon.

Jodå, du har ju lilla bajs-hålet, flinade jag. Luta dig framåt skall du få se:

” Nej, nej, inte det. Det kommer att göra ont”

Inte så mycket om vi smörjer ordenligt och tar det varligt.

Luta dig framåt mot bänken där borta och sära på benen !

Hon gick bort och ställde sig som jag sagt och det märktes att hon var kåt eftersom hon lydde så direkt. Jag tog fram salvan jag tagit med för att smörja ev skador efter smisket och tryckte ut en klick på pekfingret. Jag gick fram mot Kajsa där hon stod framåtlutad och andades tungt. Nu kommer det att kännas svalt i rövhålet med det är bara salva, vi får se till att smörja upp dig ordentligt. Hon ryckte till när jag körde in pekfingret i hennes anus men stod fortfarande stilla. Jag tryckte fingret ut o in ett antal gånger innan jag tog mer salva och tryckte in två fingrar. Hon gnydde och verkade njuta och efter ett tag bedömde jag att hon nog skulle klara av att ta emot kuk därbak.

Nu är du uppsmörjd och klar, vill du vila dig ett tag innan jag börjar knulla dig, frågade jag.

”Kanske ett litet tag, jag blev trött i armarna när jag stod så här”

Ok, du får vila dig ett tag. Fundera samtidigt också på nyttan av att bli fostrad som du nyss blivit, jag märker redan skillnad på dig som person. Efter några gånger till så kommer omgivningen att tro att du blivit en ny människa, vilket du i och för sig blivit!

Fundera på det och kom ut och säg till mig när du tycker att du är redo att bli knullad därbak. Jag går ut så länge.

”Ja, ”sa hon.

Efter 2-3 minuter kom Kajsa ut från ladan och sa att hon var redo. Jag gick fram till henne och kände mellan benen på henne. Hon var så våt att det nästa savade om henne. Synd att jag inte kunde knulla henne i fittan men jag ville inte ta risken att göra en 15-åring på smällen. Samtidigt var jag så kåt så jag bara måste få knulla nu, kunde inte vänta tills jag kom hem och kunde använda kondom. Jag får ju ändå knulla hennes fitta när jag vill och så skall man ju ha något att se fram emot.

Istället för att knulla dig därbak inne i ladan så kommer jag att ta dig härute, sa jag.

”Nämen, tänk om någon kommer” sa Kajsa. ”Jag skulle skämmas ihjäl”.

Nog ingen risk, kom det ingen efter ditt gapande och tjutande när du fick smisk så lär det inte komma någon nu heller. Visserligen kommer du nog att pipa och gnälla nu med men förmodligen inte lika mycket. Dessutom har jag hittat en lagom stor, mossbeklädd sten som du kan ligga över. Det blir bekvämare för dig eftersom du slipper stå lutad framåt på dina armar och bekvämare för mig när jag skall tränga in i dig.

”jamen, tänk om det är en massa äckliga kryp på den där stenen” sa Kajsa.

Jo , det är det säkert med det är nog det sista du kommer att tänka på, sa jag.

Luta dig fram över stenen nu innan jag hämtar riset!!

”Ja” sa Kajsa.

Hon lade sig över stenen, som var så pass lagom höjd på att hon kunde vila med magen på den och med rumpan i vädret. Jag slapp på det sättet att böja så mycket på mina ben.

När hon hade lagt sig så kände jag med fingret i rövhålet om det fortfarande var uttänjt. Det hade blivit trängre igen så jag smörjde upp hålet igen och körde några gånger in o ut med ett par fingrar till ackompanjemanget av Kajsas stön.

Sära på benen för nu kommer jag, sa jag till Kajsa. Hon särade lite på benen men inte tillräckligt så jag fick sprida isär dem med våld. Ju mer du särar på benen desto bättre kommer det att gå. Det är värst för dig själv om du inte särar men bra för mig för då blir det så trång och gott, flinade jag.

Hon gjorde en ansats till att försöka resa sig upp men jag tryckte ned henne på mage igen. Kom ihåg Kajsa att du gör det här av fri vilja nu, sa jag samtidigt som jag lät ollonet nosa i hennes stjärthål. Jag hade smörjt in min kuk också och hoppades bara att hon hade varit på toaletten innan hon kom. Är alltid trevligt om man slipper alltför mycket gegga på snoppen*L*

Jag tryckte till en gång lite lätt med kuken men den kom inte speciellt långt. Hon var så trång därbak. Men det är klart, har man aldrig blivit knullad därbak så kan man ju inte förvänta sig något annat.Jag tryckte till en gång till och då öppnade sig hennes hål lite grand, vid en tredje ansats så fick jag in ollonet en bit. OOOH,,stönade Kajsa,”Det gör så ont”. Jo men bara i början tills jag fått in hela kuken.

Jag drog ut ollonet och körde in en gång till och nu gled kuken in till 2/3. AAJJ,,, OOHH,, skrek Kajsa och försökte resa sig upp. Ligg kvar, sa jag till henne och tryckte ned henne på magen. Om du rör dig en gång till så hämtar jag riset.

”Aj, jo men förlåt , det gjorde så ont.”

Jo, jag sa ju att det skulle göra det men nu blir det snart skönare. Jag vet precis för jag tycker själv om att bli knullad därbak, sa jag. Kajsa tittade upp när jag sa det och tänkte säga något men la ned huvudet igen.

Nu drog jag ut kuken ur hennes rövhål vilket fick till följd att hon stönade till men hon sade inget.

Tog fram mer salva och smörjde in både min kuk o hennes rövhål. Nu kör vi på allvar sa jag till Kajsa. Hann inte mer än säga det s åtryckte jag in hela kuken i baken på henne. Hon gnydde till men verkade tycka att det ändå var helt okey.

Nu var det bara att köra på , in o ut, ,,in o ut,,vilken enormt skön känsla det var att knulla någon oskuld därbak. Hon tjoade lite under tiden men då jag frågade henne om hon tyckte det var skönt så sa hon Jaa,,,, Mer,,Mer,,

Efter några minuter började hon plötsligt att ropa att jag skulle sluta!

Varför då, sa jag ,, Jag kommer inte att spruta riktigt än.

”OHH,, jag skiter på mig,, Jag skiter på mig snart, gormade hon”

Det gör du inte alls, det är bara som det känns!

”Nä, det är säkert,,, OUHH,,,sluta”

Håll käften, ditt luder. Det var ju du som ville bli knullad därbak. Du har ju själv valt. Skulle det vara så att du skiter på dig så gör det då, vi är ju ute så det är bara att kacka på.Jag körde på ett par minuter till sedan sprutade jag hennes röv full med varm spermasås.

Sådär Kajsa, då var vi klara för idag. Då kan du sätta på dig din klänning så går vi hem. ”Tack Magnus” sa Kajsa medan hon tog sig mot rumpan. Jag känner att jag håller på att bli en helt annan människa, sa hon och log!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *