Sexnoveller med analt innehåll

På väg hem

Vi hade varit på en klubb i Göteborg tillsammans med ett gäng kompisar och var nu på väg tillbaka till Lerum. Det flesta var trötta och småpratade lugnt med bussgrannen, andra somnade. Men eftersom jag och Ylva skulle av tidigare kändes det dumt att slumra. Så vi pratade istället. Vi hade inte varit tillsammans i mer än några veckor så sexlusten låg ständigt på lut. Och med alkoholens hjälp blev vi ännu frispråkigare.

Redan när vi steg på bussen satte vi oss lite strategiskt bakom de andra, och det hade vi nytta av när vi nu började kela. Ett kel som snart gick över till petting när jag fick ner min hand mellan Ylvas ben, under hennes klänning. Hon satt ytterst och för att inte locka till sig nyfikna blickar tog hon bort min hand. Istället lirkade hon fram min kuk ur byxorna och böjde sig ner.

Med mjuka rytmiska tag sög hon mig. Långsamt för att reta, inte för att få mig att komma, det hade ju varit detsamma som att förstöra hela natten som vi såg framför oss.

Efter knappt 25 minuter var bussen framme och vi hoppade av som två oskyldiga lam. Men när bussens röda lampor avlägsnade sig kunde vi inte annat än börja kyssas igen.

Vi skyndade hem till Ylva, klädde av oss och la oss på sängen. Ännu bara 18 var hennes rum en blandning av allt som gör en flicka till kvinna och det som ännu är flickans liv. Kramarna blev till hångel som blev till sex igen, när Ylva tog ett vant tag om min kuk. Men den här gången ville hon inte suga.

– Kom in i mig nu, jag vill känna dig i mig, stönade hon.

Precis som hon sög av mig trängde jag in i henne långsamt, men bestämt. Det var inget att tveka på, kuken skulle in till botten av hennes fitta. Hon älskade att bli knullad i missionärsställningen så det var den vi höll oss till nu. Då kunde jag också se ner i hennes kåta bruna ögon och hennes nu halvt vidöppna mun. Det är en syn för gudar att se en kvinna så, för man vet då att hon kommer att ställa upp på vad som helst så länge hon får känna kuk.

Därför bad jag henne vänd på sig så att hon stod på alla fyra. Jag hade en baktanke men det gällde att ta det försiktigt för att inte skrämma henne.

När hon stod där och svankade var jag lycklig. Aldrig hade jag haft en tjej som var så skön i sängen som Ylva. Lagom härliga bröst med känsliga vårtor, en rund bak och en alltid lika våt fitta. Ett mjukt djut kom ur henne när jag åter kom in i henne, och jag fortsatte att knulla henne försiktigt. Jag kände att jag inte ville komma för fort den här natten, jag ville komma djupt. Jag kände att hon drevs allt närmare en orgasm, men än var det tid kvar. Hennes andning var nu lite intensivare och tiden var inne.

– Du, älskling, jag har en idé.

– Hmm, vad …?

– Du ska få se, sa jag och sträckte mig efter burken med vaselin som jag hade tagit fram till sängen i ett osynligt ögonblick.

Medan jag stod där och kände hur undrade vad jag hade menat, men inte vågade fråga eftersom hon inte ville att jag skulle sluta kunde jag försiktigt ta en klick med den mjuka sörjan på ett finger. Först smekte jag henne som vanligt över baken, sedan i stjärtskåran. Så försiktigt strök jag vaselinet över hennes stjärthål. Samma procedur igen och det var dags.

– Du, det jag tänkte på, sa jag igen.

– Ja ..?

– Det var det här.

– Neeajjj … umm … aaiii

Hennes kvävda skrik tystnades strax, när min kuk gled längre och längre in i baken. För att få bästa känslan tryckte jag ned hennes svank ytterligare och kände hur hon slappnade av allt mer.

– Nu börjar du gilla det, va!

– Umm, det gör ont, men det är skönt.

– Tänkte att du skulle tycka det, min kåta lilla flicka.

Känslan att äntligen få henne precis dit jag ville gjorde mig ännu kåtare och jag ökade takten. Hon kände nog likadant, för hennes stön blev intensivare och hennes bak trycktes allt hårdare mot mig. Hon ville verkligen ha hela kuken i sig. Och när mina stötar gick så djupt att hela kuken var inne i henne, ända till roten, då kom jag. Ett långt sprut upp i hennes ändtarm som fylldes med min sperma. Det var droppen också för henne som kom strax efter.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *