Heterosexuella sexnoveller Sexnoveller med trekant

En annorlunda sommar

Det börjar närma sig sommar och jag kom att tänka på semestern jag hade för två år sedan. Jag hade träffat en äldre kille som heter Claes, skitcharmig och snygg.

Han var en fantastisk knullmaskin som helt tog den här unga tjejen med storm. Vi trivdes ihop och jag hoppades att vi skulle kunna hitta på något tillsammans under semestern fastän jag hade dåligt med pengar. Då han hade en son som han dessutom behövde ta hand om under sommaren såg det inte lovande ut. Sonen heter Henrik och jag fick en stark känsla av att Claes med stolthet visade upp mig som någon sorts trofé. Claes var inte heller gjord av pengar så det lutade väl åt att vi skulle bli kvar i stan. Det var mindre åldersskillnad mellan mig och sonen, Henrik, än mellan mig och Claes. Jag var arton år och väldigt imponerat av Claes snygga kropp, ingen hade någonsin gjort det så underbart för mig som han. Han kunde verkligen konsten, lindade mig kring sitt finger och fick mig att flämta och snyfta av återkommande orgasmer. Jag kastade mig villigt under honom och lät honom göra vad han ville med mig. Grät och skrek av glädje över att ha sex med denna skickliga älskare, njöt enormt av att bli knullad av hans fantastiska och fulländade kuk. Han fick mig när han ville, behövde bara ge mig en liten signal så var jag redo.

Några dagar före semestern kom han med ett spännande förslag. Berättade att han erbjudits att låna en tom verktygsvagn, den var som en husvagn utan fönster och med bara två stora bakre dörrar. Ivrigt övertygade han mig om att det bara var att kasta in allt vi kunde tänkas behöva och dra, mycket bekvämare och bättre än att sova i tält.

Jag fattade nog inte riktigt förrän vi börjat lassa, den var gigantisk! Vi bar ner hans stora dubbelsäng, bord, stolar, en gammal byrå för kläder och massor av andra grejer. Då han lånat ett stort gammalt kylskåp som någon skulle kasta och surrat fast det började jag inse att det säkert kunde bli skoj.

Claes hade ordnat en spisplatta samt två stora vattendunkar och en potta till mig att kissa i om jag inte vågade ut om natten.

– Sängen är stor nog för oss alla tre, sa han glatt medan han och Henrik surrade en kanot på biltaket.

Myggspray och ett stort myggnät att fästa för dörren var de sista som ordnades efter att vi packat med de kläder och annat vi behövde.

– Vi får mest användning för kylen då vi står på någon camping, sa Claes, vi behöver elkabel till det och spisplattan. Men jag har ställt en kylväska inne i kylen, i den kan vi förvara det viktigaste om vi fricampar.

Som tur var hade vi värmeljus med då lampan vi tog med naturligt vis också bara fungerade om vi hade el.

Hur som helst var det mysigt och jag hade ju aldrig varit i norrland som Claes hade tänkt att vi skulle åka till.

Redan första natten blev vi varse att det blev fruktansvärt mörkt inne i vagnen efter att värmeljuset släckts och bakdörrarna var stängda. Man såg absolut ingenting, inte ens skuggor av handen framför ansiktet om man viftade. Kände mig ändå trygg med Claes och Henrik på var sida om mig i sängen.

Vaknade av att Claes kröp ner mellan mina ben och försiktigt började slicka mig. Han trodde säkert att Henrik hade somnat så vi kunde passa på att knulla lite. Jag bet mig i läppen för att inte stöna högt, hasade mig över på Claes sida av sängen så att jag kunde sära på benen och ta emot kuken utan att störa Henrik. Det var som vanligt fantastiskt att knulla, dessutom lite extra spännande att ha Claes unga son bara någon meter bort.

Det gick några dagar och vi började anpassa oss efter vagnens förutsättningar. Jag insåg att jag riskfritt kunde återgå till att sova naken så som jag vanligtvis gjorde. I mörkret kunde ändå ingen se mig, dessutom var det lättare om Claes ville knulla mig.

Mörkret gjorde också att vi ofta, trots de ljusa nätterna, sov länge och vaknade först av att det var lite varmt om solen värmde utanför.

Claes kom ofta in i mig direkt då han vaknade, det var svårt att vara tyst och jag gissade att Henrik inte sov djupt och säkert kunde höra oss.

Det generade mig att den stackars pojken skulle behöva ligga och lyssna på oss och känna doften av sperma och min flödande fitta som låg tung i vagnen.

Då Henrik gått ner för att fiska och vi knullade vilt i vagnen mitt på dagen, tog jag upp saken med Claes.

– Vi kan ju inte låta bli att ha sex för att han är med, sa Claes. Visst han blir säkert kåt som satan men det kan inte hjälpas. Ja om du inte har lust att förbarma dig över honom i mörkret, det skulle han säkert gilla!

– Vad säger du? Är du inte riktigt klok, flämtade jag med ivrigt särade ben då jag tog emot hans stora kuk som pumpande i fittan? Skulle jag låta…

– Bättre lärarinna kunde han inte få, skrattade Claes. Om du inte vill att han ska spricka av kåthet så kanske du skulle hjälpa honom lite.

– Ja du är ju inte klok du, flämtade jag när orgasmen närmade sig! Är det vad du vill, stönade jag medan höfterna mötte hans vilda stötar?

– Fan så skön du är, stönade han! Jag säger att jag inte har något emot det, som far skulle jag bara bli tacksam, du skulle kunna göra honom så lycklig! Fan jag kommer! Jag kommer nuuuu….!

När vi senare badat och låg och solade, viskade jag i Claes öra: “Menar du verkligen allvar? Tycker du att jag ska låta din son leka med mig?”

Claes bara nickade och log.

När kvällen kom så var jag alldeles pirrig i kroppen, ska jag verkligen? Bestämde mig för att bara vara passiv, låta honom göra vad han vill om han försökte något, annars fick det vara.

Det snurrade tankar i huvudet och jag hade svårt att somna, vred och vände på mig i mörkret. Trodde att de båda hade somnat, att det bara var jag som ännu inte lyckats få sömn.

Kände mig varm och vek av mig täcket åt Claes håll, rullade över på rygg bort mot Henriks håll. Kom lite närmare än jag planerat, hamnade naken tätt intill honom. Tvingade mig trots det att slappna av och låtsas att jag sov. Jag förstod genast att han var vaken då han mjukt pressade sig mot mig. Som av en händelse hamnade hans ena hand mjukt på min mage, det gick rysningar av spänning genom mig.

Försiktigt smekte han sig fram, trodde säkert att jag sov när han försiktigt smekte mina höfter och upp över mina fasta bröst. Jag kände hur bröstvårtorna styvnade och välkomnade hans hand. Låtsades sucka i sömnen och särade samtidigt ytterligare på benen så att jag skulle vara redo om han vågade så långt.

Otåligt ville jag skynda på honom men tvingades lugna mig och vänta, vänta på att han skulle samla tillräckligt med mod för att ta sig vidare.

Trött halvsomnade jag, flöt in i en halvdvala och njöt av hans försiktiga smekningar som utforskade min nakna kropp. Kvicknade till lite av att känna hans nyfikna fingrar glida in mellan låren och leka med min flödande fitta. Flämtade och juckade lite mot dem och särade ännu lite till på benen som om jag njöt i sömnen.

Han tog mod till sig och pullade mig i fittan med ett par fingrar. Jag flämtade och försökte tyst visa att det var skönt när han fortsatte glida ut och in i min slemmiga kanal med fingret. Då jag kände något styvt mot låret greppade jag det med handen och kramade mjukt, kalsongerna var fuktiga av lidelse och kuken styv. Han stelnade till och stannade upp med fingret men det ryckte i kuken. Jag behöll greppet som om jag gjort det i sömnen, kuken pulserade i min hand.

Som om jag vände mig i sömnen gled jag runt och putade med den nakna rumpan rakt emot den styva kuken som jag samtidigt släppte. Nu ska vi se om han vågar, tänkte jag och log.

Snart kände jag hur han hand smekte min höft och ned över min runda stjärt, hur fingrarna bakifrån hittade tillbaka till den blöta fittan.

Jag log stort i mörkret då jag kände hur han hade plockat fram kuken och lät den nosa sig fram. Just då den var på rätt plats kunde jag inte stoppa mig, jag vickade höfterna och stötte bakåt så att kukhuvudet plötsligt begravdes i min kramande fitta. Då han stelnade till lät jag fittan tugga försiktigt på den och småjuckade för att få in den mer. Undrar om detta ska bli mitt livs enda oskuld, tänkte jag, kändes härligt att troligen vara den första vars fitta slukade hans kuk. Gissade att han inte kunde hålla sig längre då han ivrigt började stöta sig djupare och kramade sig fast om mina höfter. Snabbt försvann han och vände sig om, jag kände hur något sipprade ur fittan.

Uppkåtad och säker på att Claes inte hade något emot att jag väckte honom, letade jag rätt på hans kuk i mörkret, sög mig fast omkring den och fick den snart redo. Satte mig över honom och sjönk belåtet ner över den välväxta kuken som verkligen fyllde upp mig.

Jag lutade mig fram och kysste honom djupt medan jag red honom i långa sugande drag, stötte mig ner över kuken så att det svartnade för ögonen. När jag inte orkade mer puttade han mig runt på rygg och stötte in kuken när jag villigt särade benen för honom. Claes gav mig ett av sina fantastiska rekordknull som om och om skickade mig upp emot orgasmtopparna. I kramper rev och slet jag i lakanet och hittade plötsligt en hand som jag kramade hårt.

Förstod att det var Henriks, höll den hårt medan orgasmdimman lägrade sig då Claes använde min kropp. Jämrade mig högt då det inte var någon mening med att hålla igen, njöt av att bli så skönt knullad och flämtade högt då kuken sprutade djupt i mig.

Claes slocknade som om någon dragit ur kontakten, flämtade ansträngt då han rullade av mig och försvann åt sitt håll.

Spänningen var olidlig då jag och Henrik fortfarande kramade varandras hand. Jag släppte hans hand och med en ansträngning vände jag mig tillbaka med rumpan och den vidöppna fittan tryckt emot hans stånd.

Pojken förstod genast min signal och gled utan motstånd in med kuken i den spermafyllda gången.

Som i dvala njöt jag en annan typ av lycka, glädjen av att ge istället för att ta emot.

Låg kvar i den ställningen även då jag somnat, njöt av den intresserade kukens återkommande besök i min slemmiga fitta under natten utan att mer än marginellt störa min ljuva sömn.

Dagen därpå var spänd och en smula nervös. Skulle Claes ändå gnälla? Skulle jag våga se Henrik i ögonen? Claes log och blinkade glatt vid frukosten så jag antog att han bara var nöjd. Svårare var det med Henrik som inte mötte min blick på hela dagen även om jag upptäckte att han kollade mig i smyg.

Jag och Claes drack en del vin när kvällen kom. Det regnade något gräsligt så det fanns inte mycket annat att göra. Claes blev full och slocknade ovaggad, snarkade ljudligt då vi andra kröp till sängs.

Kände mig fnittrig och pilsk, om Henrik kunde tafsa på mig så kunde väl jag också leka lite. Rullade mot honom och smekte hans smärta kropp, kysste honom på bröstet och ritade en fuktig linje med tungan ner mot hans shorts. Smekte kuken som redan var styv och redo, lirkade fram den och slöt utan vidare mina läppar kring den. Visste att jag kunde suga en kille skönt och ville nu demonstrera mina talanger, det tog knappt en minut innan jag lockade honom att spruta. Svalde och slickade kuken ren innan jag lät honom vila lite.

Med myror i kroppen låg jag på rygg och väntade, då inget hände på en lång stund sökte jag hans hand och lade den direkt mellan mina särade ben. Äntligen blev det fart på honom och han började pulla mig skönt. Han kysste mina bröst och jag drog upp honom mot mina läppar, kysste honom fuktigt och krävande innan jag viskade att jag ville bli slickad. Det tog en stund innan han vågade sig på att försöka, spännande att vara någon form av lärarinna då jag styrde honom rätt, snart kröp han upp över mig med ett nyväckt stånd. Härligt att låta honom knulla mig så även om han kom snabbt.

Otillfredställd letade jag rätt på hans fars mer attraktiva kuk, sög fart på den och fick honom att göra jobbet trots sin berusning. Claes tycktes somna raskt då han var klar men sonen tog mer än gärna över igen, härligt att känna mig ordentligt uppskattad. Med min uppmuntran knullade grabben mig ett par gånger till under natten.

Det var forfarande bara första semesterveckan, mer än tre veckor kvar av en knullsemester som jag sent kommer att glömma. Jag fick se en stor del av norra Sverige under dessa fyra veckor och har sällan blivit så väl ompysslad. Ibland kändes det som om de hade någon sorts outtalad tävling. Vem sprutar mest i hennes fitta typ!

Claes viskade ständigt små uppmuntrande ord i mitt öra, tyckte att jag var den bästa lilla semestertös de kunnat ta med sig! “Du är ständigt kåt, suger fantastiskt, är trång och väldigt skön att knulla. Tack för att du tar så väl hand om oss båda två!”

Claes har nu hittat någon annan att leka med. Henrik ringer ibland och vill hälsa på mig, det händer att jag faller för frestelsen då han blivit en allt bättre älskare som tycks gå i sin fars fotspår.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *