Heterosexuella sexnoveller Sexnoveller med analt innehåll

Lisa på lagret

Denna händelse utspelade sig för ett tag sen men vi tar väl saker i rätt ordning.

När Lisa började hos oss så började mitt privata lilla helvete. Aldrig har jag sett en tjej med sådan otrolig utstrålning som bara skriker ut sex. Det bästa var att hon var helt omedveten om detta själv. Hon är en liten 20-årig tjej på 1.55 som inte kan väga mycket mer än 40kg, till detta har hon ett helt naturligt blont hårsvall som når ner till en fantastiskt formad liten röv. Jag höll nästan på att glömma det bästa av allt, hennes otroliga bröst. De är inte extremt stora men på hennes lilla kropp ser de fantastiska ut och de är så otroligt fasta att de ser bra mycket större ut. Många är de gånger jag har känt skrevet vakna bara för att det kanske är lite kallt ute och hennes bröstvårtor styvnar till och skapar dessa fantastiska avtryck i blusen.

Jag ser alltid fram emot de dagar jag ska arbeta med Lisa samtidigt som jag hatar de dagarna lite grann. Hon är nämligen tillsammans med en kille och jag har aldrig fått någon indikation på att de har några problem. Jag är så djävla avundsjuk på den killen. Bara att se hennes kropp vridas under en när man knullar henne hårt. Det kan få vem som helst att bli avundsjuk. Hon är knappast omedveten om att jag tänder på henne och hon är inte sen att reta mig genom att byta om med öppen dörr så att jag kan se vad jag missar, eller så kan hon komma och trycka upp sina bröst mot mig, men hon har alltid dragit sig undan när jag har försökt svara på dessa inviter. Alltid med ett leende men ändå dragit sig undan.

En dag kom Lisa till jobbet och var inte sitt vanliga glada jag. Jag frågade vad som var fel men hon sa att det inte var nåt att bry sig om. Men det märktes att det var något som inte stämde. Dagen gick och jag frågade om igen under dagen om det var något jag kunde göra. Till slut kom det fram att det var hennes kille som skulle flytta. Han hade fått nytt jobb och var tvungen att flytta. Hjärtat sjönk som en sten i mig innan jag ställde nästa fråga ”ska du flytta med då eller?” men det skulle hon inte eftersom hon hade hela sitt liv här och inte såg samma möjligheter dit han skulle flytta. Istället hade de sagt att de skulle försöka hålla relationen vid liv på avstånd.

Ja men vad fan! Här skulle min rival flytta över halva landet och ändå så höll hon fast vid honom. Månaderna gick och helvetet fortsatte, jag höll på att sprängas av uppdämd kåthet och nu hade jag lagt in överväxeln på att få henne. Hela tiden la jag fram att det inte brukar funka med långdistansförhållanden och att han antagligen hade träffat en ny tjej där han bodde bara att han ville hålla förhållandet öppet. Jag vet att det inte är så snyggt att göra så men jag ville verkligen ha henne. Jag ville ha henne så att det gjorde ont i kroppen, jag kunde se henne jobba på helt omedveten om mig och få stånd där och då. Något måste göras.

En kväll fanns det väldigt mycket att förbereda för dagen efter. Massor av varor som skulle ut och en inventering. Jag frågade Lisa om hon kunde stanna kvar och hjälpa mig. ”Javisst är det någon annan som stannar?” men det ville jag ju inte så jag sa att vi nog skulle klara det själva. Resten av folket gick hem och det var bara vi kvar. Vi jobbade på men på något sätt var stämningen annorlunda, jag visste att det skulle ske ikväll eller inte alls. Jag hade helt enkelt bestämt mig för att nu fick det vara nog.

Vi arbetade hela tiden bredvid varandra och jag la ner mycket tid på att komma nära så att jag kunde stryka mig mot henne, hon kan omöjligt ha missat att hon med jämna mellanrum fick en stenhård kuk upptryckt emot sig men hon låtsades inte om det med en min. Mot slutet av kvällen när vi i stort sett var färdiga så fick jag en överraskning när hon kom upp bakom mig och tryckte sig mot mig helt lätt. Jag kände brösten genom skjortan och jag var på sån helspänn att jag höll på att komma där och då. Nu får det fan vara nog antingen kommer jag att knulla henne ikväll eller så är det bara att söka nytt jobb och hoppas på att hon inte anmäler mig.

Jag vände mig om och grep tag i henne. Hon ryckte till och såg lite rädd ut men försökte inte ta sig loss. ”nu får det fan i mig vara nog! Nu har jag trånat efter dig sen du började och det har du vetat om, får jag inte knulla dig i kväll så kommer jag fan ta mig att våldta dig!” Hon tittade på mig med ett lite oroat uttryck men försökte fortfarande inte dra sig undan. Hon sa ”Du vet ju att jag har en pojkvän och även om han inte är här nu så älskar jag honom. Jag vet att jag kanske har lekt lite med dig men det var ju mest för att lätta lite på trycket.”

Ja vad ska man svara på det? ”det har i alla fall inte lättat på något tryck hos mig. Senaste tiden har det räckt med att jag tittat på dig för att jag ska få ståkuk för i helvete!” Lisa började skratta när jag sa detta och nu blev jag mer än en aning irriterad. ”ja men va fan du kan ju inte säga att du inte har märkt att jag vill ha dig eller hur?” Hon slutade skratta men log fortfarande där hon stod och tittade på mig och utan tvekan kände hur min kuk skavde mot magen på henne. ”Jo det är klart att jag har märkt det men jag älskar min kille och kan inte gå in i nåt nytt förhållande bara sådär. Jag tycker att du är fin och sexig men jag kan inte just nu.” Jag kunde ju inte backa ner nu då hade jag fått amputera ballarna som vid detta laget hade samma färg som riktigt mörka plommon. ”Alltså Lisa jag vill inte ha nåt förhållande jag heller men får jag inte knulla dig så kommer jag att dö en långsam och förskräcklig död genom att mina ballar kommer att hoppa upp och slå ihjäl mig. Jag lovar så jävla illa är det.”

Nu började Lisa åla lite och jag trodde nog att detta var slutet och att det var dags att sluta och söka nytt jobb i någon annan del av landet. Till min förvåning så ledde ålningen till att hennes hand hamnade på min kuk. ”Alltså du måste lova att det här inte kommer ut för jag älskar verkligen min kille, det är bara det att jag är så jävla kåt och han är så långt bort och det finns vissa saker man inte kan göra på skype.” Kunde jag verkligen tro på detta? Skulle jag äntligen få knulla denna väna varelse! Hennes hand började dra ner gylfen och jag släppte mitt grepp om henne för att kunna ta tag i den där röven som jag så länge hade trånat efter. Känslan går inte att beskriva, här stod vi på lagret och jag kunde klämma på henne samtidigt som hon tog tag i min kuk och lotsade ut den i ljuset. ”Du vet att jag har längtat efter det här så länge Lisa. Ta det varligt annars kommer jag att komma innan du vet ordet av.” Nu skrattade hon igen. ”Det gör inget vi har hela natten på oss och jag har nog en del trick som kan få dig på humör igen. Jag kommer inte att släppa dig förrän jag har fått det jag vill ha.” Hon började smeka kuken och jag kände direkt att det här inte skulle funka, jag var så kåt att jag inte visste var jag skulle göra av mig själv.

Lisa smekte min kuk och jag flyttade mina händer till hennes bröst. Som jag hade längtat efter att få känna dessa toppar i min hand, dom kändes precis som jag hade föreställt mig under så lång tid. Även om det var genom bh:n så kände jag hur hårda hennes bröstvårtor var. Våra munnar möttes i en kyss och hennes tunga utforskade min mun. Hon smakade så gott, jag var tvungen att tänka på annat annars skulle jag komma nu direkt och även om hennes försäkran om att hon skulle få igång mig igen ekade i mitt huvud så fanns det fan ingen chans att jag skulle komma bara genom att hon runkade av mig. Man måste ju ha nån jävla standard.

När vår kyss slutade så släppte hon min kuk och satte sig på knä framför mig, Hon började runka igen och lekte med mina kulor, hennes mun kom närmare och närmare min kuk och jag kom närmare och närmare orgasmen, all denna uppdämda kåthet fanns det ingen chans att hålla emot. Så fort hennes läppar rörde mitt ollon så hade jag ingen chans längre, jag sprutade ner hela ansiktet på henne. Jag trodde att jag aldrig skulle sluta komma. Våg efter våg sköljde igenom mig och det fanns inte ett skit jag kunde göra, jag skrek rätt ut och minnet av Lisa med min sperma i hela ansiktet kommer jag alltid att ha kvar.

”jag sa ju att jag inte skulle kunna hålla ut så länge ” sa jag. Men Lisa hörde mig knappt hon hade fullt upp med att slicka i sig min sperma. Tungan gick som besatt och det hon inte fick upp med den använde hon handen till för att sedan slicka av den som en slickepinne. ”Jag har nog aldrig tagit emot en sån laddning innan, din sperma smakar riktigt gott. Nu vill jag ha mer!”

Hon reste sig upp igen och tog av sig blusen och sedan byxorna, nu stod hon där framför mig i trosor och bh, en syn som jag förvisso hade sett många gånger förut men av uppenbara skäl var det lite annorlunda den här gången. Alla hennes underkläder var i spets och trosorna var så minimala att det kändes som att hon inte hade behövt bry sig om att ta dem på sig, jag såg genast att hon inte var helt rakad och det var jag glad för i och med att hon är en äkta blondin. Jag slet av mig skjortan och började lossa skärpet men jag hann inte innan hon var där och gjorde det åt mig. Hennes ivriga fingrar slet i mina byxor och hon brydde sig inte om att vara fin i kanten utan tog av mig kalsongerna samtidigt. När hon rest sig upp kysstes vi igen och jag lyfte upp henne i min famn, hon la genast benen om mig och jag kände hur hennes fittsafter flödade genom trosorna på henne. Min kuk hamnade precis vid hennes fitta och hon började torrjucka mig, genast började jag komma tillbaka. Hennes bröst pressades emot mig och jag kände hela tiden hur hennes fitta arbetade genom trosorna.

Jag bar henne så till en lastpall och satte henne ovanpå den, nu kunde jag släppa henne och fick mer spelrum för att leka med händerna. Jag knäppte upp hennes bh så att jag äntligen fick se hennes fantastiska bröst. ”Varför använder du bh?” frågade jag och frågan var verkligen befogad för hennes bröst var helt perfekta och så fasta att det inte finns en bh i världen som kunde förbättra dem. ”Ja men tycker du inte att den ger lite spänning.” Jodå det är klart att den gjorde men det kändes inte som att det var mindre spännande utan bh. Hennes vårtgårdar var ganska små och mörka och ovanpå dessa ståtade ett par stenhårda bröstvårtor som jag så ofta hade fantiserat om. Jag var tvungen att smaka! Jag sänkte huvudet och sög in den ena bröstvårtan i munnen, Lisa gnydde till och en rysning gick igenom hennes kropp. Fan hon skojade inte när hon sa att hon var kåt tänkte jag. Jag lät min vänstra hand kupa det andra bröstet och min högra började en utforskning av hennes kropp som började vid nacken och gick ner för ryggen och åter till hennes lilla tajta röv.

Snart skiftade jag fokus från röven till hennes fitta, handen arbetade sig sakta framåt och neråt. Jag började med att smeka henne utanpå trosorna och gensvaret lät inte vänta på sig, hon gned sig mot min hand och ryckte upp mitt huvud från hennes bröst för att åter låsa fast mig i en djup kyss. Hon gnydde hela tiden och ibland kom det ett lite mörkare aggressivt läte djupt ner i halsen. Mina fingrar letade sig in under troskanten och jag kunde börja leka med hennes blygdläppar. Snabbt hittade jag fram till klittan och satte väldigt mjukt dit mitt pekfinger och började massera den lilla toppen. Lisa var nu mer eller mindre galen och höll fast mig så att jag knappt kunde andas. Jag var tvungen att skjuta henne ifrån mig med milt våld. ”Sluta inte! Jag vill ha dig i mig nu!”

Nu var det min tur att ta det lite lugnt. ”Du ska få vad du vill ha men jag har väntat på det här så länge så nu när jag har dig så ska jag i alla fall göra detta ordentligt. Lägg dig ner!” Hon la sig lydigt ner på pallen och jag slet av henne trosorna som nu var helt genomblöta av fittsaft. Vilken syn! Nu låg kvinnan som jag hade trånat efter så länge mitt framför mig med skrevande ben och tittade på mig med bedjande ögon och bara ville att jag skulle ta henne. Hennes fitta var helt öppen för mig och hon var väldigt välfriserad förutom en liten triangel med ljust hår. Hennes blygdläppar var ganska små och hennes klitoris ståtade mitt i alltihop. Jag kunde redan nu se att hon var ordentligt trång, hon ålade sig på pallen och bad mig komma till henne så att vi kunde knulla. Men nu hade jag inte bråttom, det var rätt så skönt att för en gångs skull befinna sig i förarsätet när det gällde henne. Jag beundrade utsikten och när hon började leka med sin fitta tog jag bort hennes händer. ”Allt i god tid Lisa.” Hon stönade till och nu märkte jag att hon var lite irriterad på mig för att jag hade slutat.

Jag tog tag i hennes ben och drog ut henne så att hennes fitta hamnade precis i kanten på pallen. Jag började kyssa henne i knävecket och min tunga arbetade sig uppåt längs hennes lår. Jag lekte ett tag med tungan precis vid kanten av hennes blygdläppar men var noga med att hålla mig utanför. Sedan bytte jag ben och gjorde samma sak där. Jag lyfte på huvudet och såg att Lisa nu var på brytningspunkten Hon utstötte mest gutturala ljud och hennes kropp var spänd som en fiolsträng. Jag lät mina händer vandra upp till hennes bröst samtidigt som jag väldigt försiktigt lät tungspetsen röra vid hennes klitoris. Så fort jag kom åt den var det som om en elektrisk ström gick igenom hela kroppen på Lisa, hon skakade okontrollerat och nu var det hennes tur att skrika ut en orgasm. Hon låste fast mitt huvud med sina ben och jag kunde känna varje svallning i orgasmen. Jag fortsatte slicka henne och nu var jag inte så försiktig längre. Tungan utforskade allt den kom över. Jag sög in klittan i munnen och lät mina tänder reta den aldrig så lite, jag stack in tungan i hennes tajta hål och munknullade henne. Lisa tog tag i min ena hand och stoppade in pekfingret i munnen och sög på det, sedan guidade hon ner min hand till sitt anus. ”Kom igen jag vill ha det i röven.”

jag var inte sen att lyda och började genast trycka lite lätt mot hennes rosett. Vilket motstånd! Helt otroligt här kan ingen ha varit innan. Jag tryckte in fingret till första knogen och sen väntade jag lite. Jag vred runt fingret lite grann och kände mig för. Lisa vred sig runt mig och försökte få in fingret längre men jag hade tid. Återigen skiftade jag fokus på tungan så att jag fick in klittan i munnen, den lilla toppen pulserade mot min tunga och jag kunde knappt tro att det var sant. Jag tryckte till fingret så att det gled helt in i hennes röv och hon skrek till. Men samtidigt slängde hon benen runt mitt huvud och låste återigen fast mitt huvud mellan sina ben. Nu började jag röra mitt finger i hennes anus och jag kunde känna att hon återigen närmade sig en orgasm. Jag stack in tungan i hennes fitta och lekte runt, jag kunde känna mitt finger som var inne i hennes röv med tungan som jag begravde så djupt in i fittan jag bara kunde. Jag kunde knappt andas eftersom hennes ben tryckte mig så hårt in i henne, nu hade hon även lagt sina händer på mitt huvud för att få mig ännu längre in. Återigen kände jag hennes orgasmspasmer rulla igenom hennes kropp. Plötsligt blev hon helt stel och sedan slappnade hon av fullständigt. Jag tittade upp på henne och fick tillbaka en blick av total lycka och tillfredsställelse.

Efter vad som kändes som en evighet där vi bara tittade på varandra så började hon skratta ett lite annorlunda skratt än jag nånsin hört från henne. Ett mörkare skratt som var så fullt av glädje och tillfredsställelse som jag tyckte var bland det vackraste jag hört. ”Fy fan vad du är bra! Hade jag vetat det hade jag inte väntat så här länge.”
”Än är vi inte färdiga.” jag tog henne i mina armar och bar in henne i lunchrummet, Hon lekte med mina bröstvårtor under tiden som jag bar henne och min kuk stötte emot hennes rygg med var steg jag tog. ”Jag tror visst att någon är redo för en ny omgång.” Sa hon till mig och tittade upp på mig med en sängkammarblick som sällan skådats.

Jag la ner henne på soffan och genast ville hon leka med kuken. Jag slog bort hennes händer och sa ”Nu får det vara slut med lek nu ska jag knulla dig!” Hon skrevade villigt och jag la mig över henne, jag lät ollonet leka lite med hennes blygdläppar och när hon stötte emot så drog jag mig undan. Jag sa till henne att ligga still så att jag kunde leka mina lekar och försäkrade henne om att det skulle vara värt det. Jag styrde in ollonet i hennes trånga fitta och stannade där, vilken känsla! Hennes pulserande fitta kramade om min kuk på ett sätt som jag aldrig upplevt tidigare, jag tryckte på lite lätt och min kuk letade sig längre och längre in i henne. Nu hade Lisa fått nog och använde återigen sina ben för att få mig helt in i sig. Det var ju inte särskilt svårt att motstå. Jag levde min dröm, nu var det jag som hade henne under mig och det var till och med bättre än jag hade föreställt mig.

Jag började jucka och hon hittade genast min rytm och gjorde starka motjuck så att jag verkligen kunde komma in djupt i henne. Denna lilla kropp innehöll så mycket sexuell energi så jag kunde inte fatta det. Hon slog armarna om mig och drog ner mitt huvud så att vi möttes i en kyss och återigen hörde jag de gutturala ljuden från henne. Herregud vilken vildkatta, hon var helt omättlig. Vi var en enda organism och vi arbetade tillsammans för att nå det enda målet vi kunde tänka på, ännu en orgasm.

Vi snurrade runt i soffan så att hon red mig. Hennes bröst hamnade mitt framför mitt ansikte och jag passade på att smaka lite till på dem. Hon red mig så vilt att jag kände att det inte fanns en chans att jag skulle klara mig länge till. Hennes lilla kropp vred sig över mig och hennes fitta gjorde allt den kunde för att klämma ur mig allt jag hade. Jag grep tag i henne och höll henne stilla med hela min kuk inne i henne men då började hon gnida sitt underliv mot mitt, hennes fitta klämde åt och slappnade av i omgångar. Jag slog till henne lite lätt i ansiktet inget slag egentligen utan mer för att få hennes uppmärksamhet. Hon tittade på mig med lite sårad blick. ”Är det något som är fel?” Jag skrattade till och försäkrade att det var det absolut inte. ”Men det är en sak som jag vill prova på och jag är riktigt nära att komma nu och hur het du än är så vet jag inte om jag kan ladda om efter två sådana laddningar.” Hon tittade på mig och jag tror att hon visste vad jag skulle fråga. ”Jag vill ta dig i röven Lisa, så är det bara. Hon tittade på mig med en outgrundlig min som jag inte riktigt visste vad jag skulle tro om.

”jag har aldrig gjort det innan.” svarade hon. Jag visste inte vad jag skulle göra av mig. Kuken var fortfarande begravd djupt inne i hennes fitta och hon hade återigen börjat vrida sig runt den och masserade den med sina fittmuskler. ”Jag lovar att jag ska ta det försiktigt och du får säga stopp när du vill men jag vet ju att du är lite tänd på idén, det märkte jag ju ute på lagret om inte annat.” Hon tittade på mig och återigen fick hon den där lite okynniga blicken. Hon sa ingenting men hon klev av mig och tecknade till mig att jag skulle resa mig upp. När jag hade gjort det ställde hon sig på alla fyra på kanten av soffan och tecknade till mig att komma till henne. ”Ta det försiktigt med mig.” hennes röv mitt framför min stenhårda kuk och hennes blick som var lite skrämd men samtidigt så full av kåthet, det här var bara för bra!

Jag ställde upp mig bakom henne och först lät jag min tumme glida in i hennes savande fitthål. Jag drog ut den och satte den i stället mot hennes rosett när den var riktigt blöt, samtidigt lät jag min kuk glida in i hennes fitta igen. Hon tittade lite förvånat på mig men jag förklarade att man måste ha lite smörjning. Jag tryckte in min tumme i hennes rövhål och begravde samtidigt min kuk i hennes trånande fitta. Hon skrek till men stötte samtidigt emot. Jag spottade henne i röven för att få mer smörjning och sen började jag föra min tumme in och ut ur denna fantastiska röv. Så jävla trångt det var, jag visste att jag inte skulle kunna hålla mig länge till så nu gällde det.

Jag drog ur tummen och passade på att lägga till lite saliv som extra smörjning. Kuken drog jag ur henne även om hon verkade lite motvillig mot att släppa den. Hennes fitta kramade om den och hon följde med mig bakåt för att få ha den i sig så länge som möjligt. Jag riktade in kuken mot hennes rosett och började trycka på, ett tag trodde jag inte att det skulle funka alls. Jag tryckte på men kunde inte komma in. Men plötsligt försvann ollonet in i henne, hon stönade och försökte dra sig undan men jag höll henne tillbaka, jag gjorde inga försök att komma in längre utan lät henne vänja sig vid min kuk i hennes röv. Lisa började nu röra sig mot mig istället och min kuk försvann in i henne. Jag kände hur hela hon vibrerade och nu var hon i extas ”Knulla mig din jävel! Kör in den i röven för helvete!” Jag kunde inte tro det men jag var inte sen att lyda, jag grep tag i henne och drog henne ner över min kuk,

Hon följde villigt med och blev bara vildare. Jag började röra mig in och ut. Jag har aldrig varit med om något så trångt, trycket runt min kuk var helt otroligt. Jag rörde mig snabbare och nu var jag på en våg som inte gick att hejda. Lisa var inne på samma våg och hon stelnade till, hela hon blev som en fjäder och jag trodde nästan att kuken skulle gå av när hon tryckte till om den. Hon skrek rätt ut och då kunde jag inte hålla mig mer. Jag drog mig ur och sprutade ner hela hennes rygg.

Efteråt låg vi på soffan och var väl mer döda än levande. ”Men vad är klockan?” sa Lisa, jag tittade efter och såg att den var halvfyra på morgonen. ”Ojdå nu ska vi börja jobba igen om tre timmar.” Vi tog på oss under tystnad låste och gick hem. Nästa dag på jobbet sa vi inget särskilt till varandra och ingen märkte något särskilt. Jag försökte få Lisa att stanna efter ett par kvällar till i veckan men hon tycktes alltid ha något att göra. Ja ja det var ju en skoj grej i alla fall. Hade det bara inte varit så förbannat bra så hade jag nog släppt det lättare.

Jag låg och slappade i soffan hemma. Slötittade på TV och lite sånt. Det ringde på dörren, jag öppnade och där stod Lisa…..

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *