Heterosexuella sexnoveller Sexnoveller med analt innehåll

En vacker vårkväll..

Sitter där i soffan med filtarna på armstödet och virrat en om dig. Tittar ut genom fönstret och njuter av den vackra kvällssolen. Snön ligger ännu kvar där ute på marken, i kvällssolen sken ligger skuggorna långa över marken från buskarna på gården. Frosten börjar komma i dom skuggtäckta vrårna av planen redan, ungefär en timme kvar innan det mörknar och inget ljus fås från annat än den svaga gatubelysningen på avstånd samt den begynnande fullmånens klara sken. Utomhus ligger temperaturen redan vid -10 grader, under dagens lopp har man fått njuta av det vackra vårvädret samt dess milda bris i solskenet. Dagarna blir längre och oftast med plusgrader genom näst intill hela dagarna, nätterna smällkalla ner till -20 grader emellanåt. Så som sig bör i vårtider…

Allt detta hinner flyga genom mitt huvud under dom få minuter jag står i dörr öppningen och studerar ditt ansikte och bländande hår i solskenet som strömmar in innan jag kliver in i rummet och sätter mig i soffan hos dig.

Lägger armen runt att vila på dina axlar och runt din nacke, beundrar utsikten genom fönstren i tyst samförstånd med den lugna omgivningen. Länge sitter vi där tysta och njuter, världen utanför börjar skymma. Samtidigt svänger vi båda huvudena mot varandra, du tittar med den blicken som skickar en pirrig känsla genom min kropp varje gång du granskar mig på det viset. En lätt kyss på kinden ger jag dig och omfamnar dig ordentligt för att komma undan din blick. den är så genomträngande och borrar sin väg ända ner i skrevet på mig alla gånger jag ställs inför den. Minuterna flyter vidare, vi sitter där och småpratar om allt som hänt oss under dagen. Plötsligt märker jag att omfamningen har fört dig ända upp i min famn.. Blir alldeles pirrig inombords när jag märker hur sensuell och vacker du blir i det svaga skenet utifrån. Blir alltid lika förvånad när jag beundrar dig och din kropp fastän jag gjort det så många gånger förut. Du har märkt mina blickar kan jag konstatera eftersom du får en retsam blick i dina ögon och ler så där oskyldigt åt mig.. Som alla andra gånger du ertappat mig med att beundra dina vackra former och ögonen som så stort brukar plira på mig. Flinet i ditt ansikte blir bara större för var sekund som går. Börjar tänka om min åtrå skiner så starkt genom mig!? Efter en lång stund av tankar vad som rör sig i ditt inre bakom dina ögon och det stora flinet, börjar du småskratta samtidigt som du börjar föra dina fingertoppar upp och ner för mitt lår. Samtidigt märker jag att min andning blivit tyngre och djupare, nästan så att jag flåsar. Därav det stora flinet du haft! Skrattandet kommer visst av att jag fått stel och mer ansträngd hållning. Till följd av min omedvetet växande bula i grenen på mina jeans, som du också varit snabb att uppmärksamma.. Lätt ställd av den smått pinsamma situationen stiger rodnaden i mitt ansikte samtidigt som jag börjar flacka med blicken för att hitta något annat att koncentrera mig på än allt det vackra samt retsamma i ditt ansikte. Du börjar skratta åt min besvärliga situation, snart övergår skrattet till rent gapskratt. Jag skulle inget hellre än vilja sjunka ner genom soffan in under golvet och gömma mig där för tid och evighet!

Äntligen slutar du skratta och torkar tårarna ur dina ögon med din lediga hand! Den andra handen har aldrig lämnat mitt lår, utan fortsatt vandringen upp och ner ända tills den snuddar vid min allt jämnt växande bula.

Omvärlden upphör att existera för min blick så länge jag funderar om det är menat som en uppmaning att få ge utlopp för min åtrå samt mitt kåta begär för henne!? Tänker försöka mig på en chansning att jag kommer att bli bemöt med en likadan åtrå.. Böjer mig fram och för att mjukt greppa din nacke, ger dig en lång djup kyss. Först blir du spänd av överraskning, känner hur du slappnar av och besvarar den lika djupt. Jag öppnar ögonen för och ser att dina fortfarandes är slutna. Dina ögon öppnas när vi avslutar kyssen. Vi lämnar sittande med endast några få centimeter att skilja våra läppar från varandra. Dina ögon tindrar i det klara månljuset och väcker ett ett otroligt begär inom mig som jag lyckats gömma alla dessa gånger. Men denna gång klarar jag inte av att gömma det längre. Jag greppar dig runt midjan utan att släpa ögonkontakten. Vrider dig över mig och lägger dig att ligga på sidan i soffan samtidigt som jag reser mig upp för att kunna lägga mig vid din sida. Börjar kyssa dig från hela mitt hjärta och börjar utforska din kropp med mina händer. Kyssarna blir djupare och våra händer rör sig allt snabbare över varandras kroppar. Slutligen tumlar vi så våldsamt av och an i soffan att vi lyckas rasa ur den, väl nere på golvet brister vi båda ut i skratt över det skedda. Skrattet tystnar och kyssarna återupptas, våra händer fortsätter sin färd över våra kroppar. Tittar dig över axeln under en lång intensiv kyss och upptäcker filtarna på armstödet bakom dig. Sliter åt mig den översta av dom och reser mig upp för att breda ut den på golvet. Drar på ett ordentligt grin när jag säger åt dig att ställa dig på knä vid filten. Beundrar din vackra kropp när du sakta ålar dig mot den och ställer dig på knä med en frågvis samt längtande blick i dina ögon på vad jag planerar för dig..

Sakta knäpper jag upp din tröja en knapp i taget för att sen dra den av dina axlar och armar, slänger den åt sidan. Ställer mig på knä framför dig, börjar försiktigt smeka dina axlar och ryggen. Kysser dig bakom dina öron och fortsätter långsamt kyssa dig längs med halsens sidor ner till brösten. Ner mellan dom så länge jag omfamnar dig allt hårdare för att pressa din kropp så tätt intill mig som möjligt. Släpper taget om dig för att dra av dig din topp, för mina händer längsmed sidorna av din kropp för att få känna på dina underbara former. Mjukt börjar jag smeka och klämma på dina bröst samtidigt som jag kysser dina fylliga läppar. Börjar om vid axlarna, smeker mig ner för ryggen mot din svank och bak. Stannar vid svanken en stund och känner upphetsningen stiga vartefter jag rör vid din mjuka lena hy. Försiktigt söker jag mig över kanten på dina byxor. Känner dina spända och välformade skinkor genom tyget när jag klämmer och rör vid dom. Smyger mina händer uppåt igen för att köra ner dom under byxorna och komma åt din nakna hud där under. Börjar nästan darra av förväntan och upphetsningen när jag nått så här långt på vägen. Drar ner dina byxor under skinkorna och blottar dina mörka string i det starka månskenet. Tar ett fast grepp om din bak och pressar ditt underliv mot min mage när jag börjar kyssa dig på nytt. Knäpper upp din matchande mörka BH och släpper den till golvet bakom dig. Kupar mina händer runt dina tunga och fasta bröst, nyfiket utforskar jag dina bröstvårtor med min mun och tunga. Känner hur dom styvnar i min mun när jag slickar och kysser dom. Hör när dina stön ökar avsevärt under tiden jag leker med bröstvårtorna. Släpper dig ur mitt grepp, lägger dig försiktigt att ligga på mage på den utbredda filten. Kysser dig från nacken och ner över ryggen, stannar vid kanten av trosorna och drar varsamt av dig dina byxor. Börjar massera dig uppifrån och ner över dina ben, överöser din nakna hud med kyssar hela vägen. Lämnar att sitta och stirra en stund på den vackra skapelse som ligger framför mig nu så gott som naken, undantaget trosorna.

Sakta för jag in min hand mellan dina lår och känner ditt varma fuktiga sköte mot min hand. Börjar mjukt och försiktigt att massera och stimulera fram en drypande våthet genom tyget på dina trosor. Håller på så en stund tills du ligger och kvider och vrider dig ända tills du ber om mer. Då klarar jag inte av mera själv heller, sätter mig upp och drar av dig trosorna. Nu har jag hela dig naken liggandes framför mig. Ditt vackra och våta sköte blottat för mina ögon. Gud vilken vacker syn, känner hur det börjar bulta i min lem av längtan att tränga i dit. Lägger mina fingrar på din klitoris och börja rubba den på nytt, känner värmen och fukten mot min hand är jag bearbetar den “magiska” knappen. Pressar in två av mina fingrar i ditt våta sköte, börjar skaka i hela kroppen när jag hör dig flämta av njutningen när jag tryckt in dom. Börjar föra dom in och ut så länge jag börjar dra av mig mina kläder med min andra hand. Känns som att jag skall explodera av min otålighet att få tränga in min lem i din djupa värme. Ställer mig på knä bakom dig, lägger en saliv droppe i min hand för att smörja in huvudet på min nu stora pulserande lem. Försiktigt lägger jag mig ovanpå tillbaka och drar den lite fram och åter mot din ansade buske, hör dig kvida mot filten och börjar tränga mig in mellan dina blodfyllda blygdläppar. Känner hur du sakta töjs ut och fukten som slår mot mig när jag pressat ner den till roten tar nästan andan ur mig. Väntar några sekunder för att du skall sluta darra innan jag börjar dra den ut och in i långa lugna drag. Kör den i hårdare, djupare och bestämda tag till roten för varje gång. Ökar på tempot avsevärt tills det blivit hårt och ursinnigt, hör hur du nästan ropar ut din njutning i takt med mina ökade stön. Saktar ner lite grann för att börja smeka din bakre öppning med mina finger, lägger en droppe saliv mot den och börjar försiktigt att pressa in två finger i din bak. Känner hur det klämmer åt för varje stöt jag gör i dit våta sköte. Mjukt och försiktigt börjar jag dra dom ut och in samtidigt som jag ger djupa stötar i ditt våta sköte. Hör hur du stönar av både njutning och den lilla smärta i baken som du inte vant dig vid.. Drar ut min styva lem och fortsätter mjuka upp din trånga bak med mina finger. När dina stön övergår i nu endast njutning drar jag ut dom och lägger en ordentlig saliv klick på öppningen. Jag greppar min blodsprängda lem och lägger huvudet mot din bak, börjar försiktigt pressa in den. Stannar upp en stund för att sen tränga vidare genom din muskel. Känner hur huvudet omsluts av din fortfarandes ganska spända muskel, hör hur du kvider av delad smärta och njutning när jag sjunker in genom den. Långsamt pressar jag lemmen ända ner till roten i din härligt trånga öppning, stannar upp igen en stund. Nu för att lugna min egen upphetsning när den blivit explosionsartad. Känner hur du darrar av kåthet. Sakta börjar jag lugna ner mig och kan fortsätta igen. Drar den nästan ända ut för att sen pressa den till roten igen, tar lugna och mjuka drag för att din trånga bak skall vänja sig vid storleken av min lem. Känner hur du sakta slappnar av vartefter jag för den in och ut. Ökar på tempot, kraften och djupet i mina stötar ju mera mottaglig jag känner att du blir. Dina stön har har övergått till rena skrik av njutning, själv har jag nästan börjat vråla ut min egen njutning också. In och ut i allt hårdare tempo. Saktar i lite och lägger mig mot din rygg, börjar kyssa din nacke och axlar. Lägger mina händer runt dina armar och låser dom mot golvet när jag ursinnigt börjar köra den hårdare och djupare i takten till våra ökade stön och flämtningar. Börjar allt snabbare närma mig allt vad jag kan klara av. Tar snabbare, hårdare och djupare stötar vartefter utlösningen närmar sig. Klarar inte att stå emot trycket.. Ursinnigt ökar jag tempot till det yttersta, känner hur det bultar i min stora lem när jag gör mina sista stötar innan det exploderar inom mig. Låter kaskaderna forsa ut i din bak till ljudet av mina högljudda stön. Nästan smärtsamma och starka ryckningar drar genom den när det sista rinner ut i ditt djup. Utmattad och darrig lägger jag mig ner bredvid dig och känner styvheten försvinna ur min lem. Lyssnar på dina tunga djupa andetag när dom sista sköna efterdyningarna drar genom våra kroppar liggandes där tätt intill varandra. Sakta reser jag mig upp, genomsvettig och slutpumpad. Drar upp dig i din arm och tar med dig till ditt badrum och duschen. Tvålar in alla ändar av din kropp och masserar dig genom duschen. Virar handduken om oss och drar med dig till sovrummet och din säng. Kryper in under det varma täcket tätt ihop slingrade i varandra. Din nakna bak mot min slappa ömma lem..

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *