Gay sexnoveller Sexnoveller med analt innehåll

Jag och Victor

Det var dags att åka hem. Skolan var slut och jag gick som vanligt ner till busstationen. Jag var inte ny i staden, jag hade bara flyttat därifrån, men gick fortfarande i skola där. Under de senaste månaderna har man lärt sig känna igen ansiktena på bussen, vilka som sitter vart och vem som är vem. Det var en jag fastnat för. Jag visste inte vad han hette, men söt var han.

Jag har aldrig känt så för en kille förut. Det kändes konstigt, väldigt konstigt. Han var blond, kanske 170-lång, mellanblond. Han var snygg, men lite tillbaka-dragen och han var lite okänd. Bussresan som var 30-40 minuter lång, gick ändå rätt snabbt. Jag brukar sätta mig så jag kunde se honom, jag tittade mycket på honom. Månaderna gick och det blev vardag att åka buss till skolan, ingen brydde sig om ingen på bussen. Jag fick reda på vad han hette, han hette Victor. Jag blev inte kär, men förälskad. Eller kanske ville jag bara testa och ligga med honom? Jag som bara haft tjejer. Konstigt som sagt.

Det var vinter. Vi var på väg och hamnade i samma höjd med bussätena och jag kunde diskret titta på han. “Så snygg, vill bara honom” var mina tankar, bussen närmade sig mot min bostadsort, och våra blickar möttes, snabbt tittade vi båda bort, båda lika röda i ansiktet. Han tog sina ryggsäck och klev av bussen. Två minuter efter han klivit av så ser jag på min telefon att jag fått ett Facebook-meddelande. Jag tänker inte mycket på det och öppnar upp det, det var från Victor. Mitt hjärta bultade och min mage slog nog 5000 knutar. Han hade skrivit en smiley bara, “:$”. Jag skickade en likadan tillbaka. Vi utbyte lite raggningsfraser. Han fick mitt nummer, han sms:ade och bad mig komma. Jag trodde jag drömde. Varför skulle ja komma till honom? Frågorna och nervositet steg till allra högsta grad. Jag gick och vid Konsum mötte han mig. Vi gick uppåt tillslut kom vi till hans hus, vi hade sagt någonting förutom att vi hälsat. Någon av oss var tvungen att bryta isen, men ingen våga.

Han hänvisade mig till hans rum. Han rum luktade gott på något sätt, det var nog hans lukt. Han kom in.

“Slå dej ner vetja!”

“visst” tvingade jag mig själv fram

“ska vi se på film? laddade ner ny igår”

“de blir nog bra de”, sa jag i en mer bekväm ton.

Victor satte sig bervid mig i hans 120-säng.

“De är paranormal activity tre”

pinsam som jag var, sa jag:

“Jag kommer dö om ja ser, hatar skräck!”

“Jag kommer hålla om dig så du behöver inte va rädd” sa Victor.

Han lade sig ner och lät sitt huvud vila på sin handflata. Jag kollade in honom, han var så snygg. Han hade inga muskler, men ändå var han så sexig. Han var stark, han spelade tydligen ishockey. Jag kände hur han tog tag i mig och tryckte ner mej långsamt så jag låg ner i hans säng. Vi kollade på filmen, med filmens gång kom vi närmare och närmare varandra, jag blev så rädd vid ett tillfälle att jag satt mig upp, då kom han efter och kysste mig i nacken. hans läppar var så mjuka och jag kände direkt att jag blev stenkåt. Han smekte mitt bröst, och tryckte sig lite mot mig. Han vände på mig. Kysste min mun, så ömt som ungen brud någonsin gjort! Hans kropp vilade mot min. Mina hände gled ner under han kalsonger och jag smekte hans lätthåriga rumpa, samtidigt som han hånglade upp mig. han drog av mig min tröja och kysste mig långsamt neråt, han knäppte upp mina byxor, smekte min stenhårda kuk utanför kalsonger innan han slet av mej dem. Han runkade min kuk en stund och sedan började han att massera ollonet med sin tunga, han slickade upp all kuksaft och började suga frenetisk. Jag fick spänna mig flera gånger för att inte spruta ner honom. Han tog ut min kuk ur min mun, jag trodde jag gjort något fel, men nu ville han bli avsugen. jag tog av Victors byxor och såg att hans kuk pulserade genom kalsongerna. Jag drog av dom fort och hans kuk som var tjock och kanske 17 cm, var alldeles genomvåt, jag tog tag i han ollon och runkade lite, jag började slicka hans pung och gick sakta uppåt, han stönade och gjorde kåt-ljud hela tiden så jag anade att han gillade det. Jag sög hans kuk, han älskade det och jag älskade det. Samtidigt rullade filmen som var mot sitt slut. Victor sa snabbt

“Jag kommer nu” samtidigt som han knep till och spruta ner min mun och mitt ansikte, han kunde verkligen spruta ordentligt på grund av kåtheten. Han satte sig upp slickade rent mitt ansikte och jag runkade honom hårt igen, och det gick snabbt! Han gick iväg, och kom tillbaka med två kondomer och en liten glidmedelsflaska. Han viskade mig i örat att jag skulle knulla honom. Victor ställde sig på alla fyra med sin rumpa putande lite extra för att kunna ta emot mina långa hårda kuk. Jag började med att pulla honom, ett finger blev två fingrar osv tills han hade fyra fingrar i sig och han var redo för min kuk. Jag trädde på en kondom och tog en massa glid på och min kuk åkte snabbt in i hans hala anal. Han gned till och stönade i rytm med min kuk som knullade hon långsamt till en början. Jag tryckte min kuk längre och längre in och hans stön blev högre och tydligare. Jag blev även kåt av det. Min pung daskade emot hans mellangärde och hans stönande blev slut rop.

“Hårdare hårdare hårdare” skrek han. Jag tryckte allt jag hade tillslut, svettiga som vi var. Kom han och sprutade ner sitt svarta täcke. Jag drog ut min kuk placerade den vid hans ansikte och utan att dra i den kom jag. Åtta ryck sperma rann ner efter hans perfekta ansikte. Jag la mig över honom, vi kysstes och kysstes. Spermainkladdade och svettiga var vi,

“Jag måste knulla din röv!” väste han. Jag sa ingenting och satt mig bara över hans bäcken. Han trädde en kondom över sin hårda kuk och pullade min trånga röv. Snabbt var han inne i mig och det gjorde lite ont, men smärtan blev mer recessiv och försvann och hans kuk masserade min anal så bra. Jag red av honom fort och han dominerade mig, han stönade nästan mer än jag. och tillsut efter att han pumpat sin kuk i min röv i mig i nästan 20 minuter så sprutar jag igen över hans mage och bröst. Jag masserar in det i honom och jag känner hur han kommer i mig, han hade tydligen tagit av sig sin kondom. hans sperma värmer mig och sedan rinner lite ur. Vi ligger kvar ett tag och han frågar honom ifall jag vill bada med honom. Jag tackar jättenöjt ja, och vi har sex i hans stora badkar. Med belåtenhet så lägger vi oss och sover vid klockan 03, ytterligare tre timmar senare vaknar vi av mitt telefonalarm. Vi kliver upp, gör oss iordning. Skiljs åt vid hans ytterdörr, vi går åtskild ner till den tomma bussen. Hädanefter träffas vi när vi är själva hemma hos varandra. Mer knull blir det.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *