Sexnoveller med analt innehåll

Ett skönt knull med grannens dotter

Jag snyftade till när Marita böjde sig fram. Hennes korta kjol gled upp så att jag kunde se början på hennes fasta och välformade skinkor klädda i nylon. Den unga läckerbiten gjorde det just för att jag skulle se det jag såg. Det ryckte oroligt i min kuk och jag svalde hårt. Hon var nyss fyllda femton och kunde mycket väl vara min dotter. Nu var hon inte det så jag tog mig en ordentlig titt igen.

Marita var vacker som en dag. Hennes långa blonderade hår hängde ner på hennes axlar och inramade hennes söta och lite väl hårt målade ansikte. Hon hade en svart stretchjumper som satt tajt runt hennes fasta och toppiga bröst. Jag hade redan när hon kom sett antydan av hennes styva bröstvårtor mot det tajta tyget. Hennes mycket korta kjol satt som ett andra skinn på hennes härligt fasta skinkor och lår. Hennes ljusa strumpbyxor gjorde hennes snygga ben all rätt.  På fötterna hade den lilla godbiten ett par platåskor med vass klack vilket fick hennes läckra stjärt att puta snyggt och eggande.

Marita bodde granne med mig och jag var god vän med henne. Hennes föräldrar ville vara finare än dom var vilket gjorde att jag inte hade så mycket gemensamt med dom. Det var annorlunda med Marita. Jag hade sett henne växa upp till att bli den snygga tonåring som hon nu var. Jag hade för bara ett tag sedan upptäckt vilken snygging hon var. Den upptäckten hade gjort att min kåthet till Marita hade väckts. Det var inget jag var stolt över men jag kunde inte hjälpa det.

Nu var hon på besök hos mig och hon uppträdde utmanande på ett sätt som jag aldrig tidigare varit med om. Bara hennes klädsel skrek: kom och knulla mig din gamla gubbe. Jag kände hur jag rodnade när hon rätade på sig och lätt strök över sina skinkor för att rätta till kjolen. Hon vände sig mot mig och gav mig ett brett leende när hon märkte att hennes utmanande beteende hade effekt på mig.

Vi satte oss i köket och jag bjöd henne på kaffe. Marita satt med benen i kors så att jag skulle se dom ordentligt. Hon generade sig inte det minsta utan lät kjolen glida upp på hennes fasta lår. Min kropp skakade och jag fick anstränga mig för att inte spilla mitt kaffe. Marita log åter mot mig och lutade sig bakåt så att det strama stretchtyget blev ännu stramare över hennes fasta bröst. Jag svalde hårt och kände att jag inte skulle orka längre.

– Nej Marita det här går inte, suckade jag uppgivet.

– Vad då vad menar du? Log hon.

– Ditt eggande uppträdande.

– Tycker du att jag uppträder eggande, log hon retsamt.

– Sluta retas din lilla råtta, flinade jag mot henne.

– Det var länge sedan du kallade mig för råttan, log hon mjukt.

– Du var snabb som en råtta när du var liten, log jag och försökte föra samtalet på en nivå så att jag skulle komma till sans.

– Är jag inte det nu?

– Du är mer smidig som en iller, skrattade jag till. Och kanske listig som en räv.

– Vad menar du, log Marita och sträckte på sig så att jag kunde studera hela hennes smidiga kropp.

– Du försöker lura ut något, svarade jag med en suck när mitt försök misslyckades.

– Jan. Tycker du att jag är snygg?

– Vilken fråga, fnös jag.

– Men säg.

– Ja. Jag tycker att du är snygg, svarade jag. Du är obeskrivligt vacker, jag försökte se den tandlösa lilla lintotten som sprungit runt mina ben när hon var mindre.

– Tror du att jag har någon chans bland männen?

– Jag tro nog att du skall starta med pojkar. Äldre män skulle aldrig klara av dig.

– Skulle du klara av mig, sa hon skrattande och reste sig upp.

– Va-vad menar du, flämtade jag när hon satte sig i mitt knä och lade armen om min hals.

– Men Jan blir du rädd när jag sätter mig i ditt knä. Jag har suttit många gånger i ditt knä, log hon. Faktiskt fler gånger än jag suttit i pappas knä. Hennes röst lät lite bitter när hon nämnde sin pappa.

– Ja men då var du inte så utmanande klädd, flämtade jag när jag kände hennes ben pressas mot kuken.

– Vad gör du, flämtade jag desperat och kände hur mitt motstånd sakta rann ur mig.

– Du tror väl inte att du har en oerfaren liten tjej i ditt knä.

– Tydligen inte, sa jag lite ansträngt och försökte få kuken att sluta styvna.

– Ja jag kan väll inte säga att jag har haft en massa killar men jag är i alla fall ingen oskuld.

– I-inte, sa jag i ett desperat försök att låta oberörd.

– Men Jan vad händer i dina byxor, sa hon lite spydigt och såg på mig.

– Det vet du mycket väl, sa jag irriterat.

– Jan du har alltid varit snäll mot mig, sa hon med lite allvar i rösten. Nu vill jag vara snäll mot dig.

– Men Marita. De-det här är inte rätt sätt.

– Jag kan inte tänka mig ett mer rätt sätt, sa hon viskande och gav mina läppar en snabb kyss. Att ge den jag tycker mest om en skön upplevelse.

– Marita snälla, snyftade jag och såg in i hennes klarblå ögon.

– Ja jag skall vara snäll mot dig, viskade hon och gned sitt lår mot min styvnande kuk. Jag skall vara jättesnäll mot dig.

– Marita tänk dig för, flämtade jag lamt när hon sakta gled ur mitt knä.

Marita tog min hand och reste mig upp på golvet. Med ett mjukt leende på sina läppar knäppte hon snabbt upp mina byxor. Hon drog dom och kalsongerna ner till mina fötter och knuffade lätt ner mig på stolen igen. Jag skämdes lite av att sitta med min halvstyva kuk framför Marita men kom mig inte för att skyla mig.

Snabbt befriade Marita mig från byxor, kalsonger och strumpor. Hon drog snabbt av mig min tröja och satte sig ner i mitt knä igen. Marita skruvade lite på sig så att mitt ollon hamnade mellan hennes nylonklädda lår. Hon kysste mig djupt samtidigt som hennes mjuka händer lekte med mina styva bröstvårtor. Jag besvarade hennes kyss och snyftade när jag kände hur kuken sakta styvnade mellan hennes fasta lår. Det ilade skönt när hon mjukt lekte med mina styva bröstvårtor. Marita visste tydligen en del om hur man får en man att njuta. Det var inget som hon lärt sig bland sina jämgamla kamrater. Vart hon hade lärt sig det tänkte jag inte ta reda på, jag ville inte veta.

– Din kuk, snyftade hon och rörde sig lite.

– Oh gud Marita vad gör du med mig, snyftade jag av njutning och smekte hennes nylonklädda lår.

– Jag har längtat så länge efter att få dig Jan, flämtade hon och rörde på sina lår så att min kuk styvnade helt.

– Gud Marita, snyftade jag av njutning.

– Jan låt mig få göra det skönt för dig, flämtade Marita. Låt mig få dig att njuta som du aldrig förr har gjort. Jag lovar att du inte kommer att bli besviken.

– Jag är din, snyftade jag uppgivet.

Marita gled ur mitt knä och ställe sig på huk framför mig. Jag snyftade till när jag såg upp mellan hennes välformade lår. Vad jag kunde se så hade den unga godbiten inga trosor på sig. Hon lät sin unga fitta smekas av det sköna nylonet. Marita särade på mina ben och smekte mjukt insidan på mina lår. Det ilade skönt i hela kroppen när hon lät sina fingertoppar mjukt smeka min pung.

Med ett leende på sina läppar kysste hon mjukt min kuk. Hennes tunga kom sakta ut mellan hennes hårt målade läppar och slickade mjukt mitt känsliga ollon. Jag vred mig lätt av njutning när hennes tunga lekande slickade mitt kuköga och min kuksträng. Jag hasade fram lite på stolen och slappnade av för att kunna njuta ordentlig av den unga skönheten. Ville hon få mig att njuta så skulle hon få göra det.
Jag snyftade till och såg ner på henne när hon tog mitt ollon i sin mun. Hon sög mig mjukt samtidigt som hon lät tungan smeka undersidan på mitt hårda ollon.

Marita lät ett finger glida från min pung och ner till stjärtskåran. För att vara så ung var hon verkligen en expert på att få män att njuta. Mjukt började hon att munknulla mig samtidigt som hennes finger gled i min stjärtskåra. Njutningen var så total och hon skulle få göra allt hon ville med mig. Jag kved till lite när hennes finger trängde in mellan mina skinkor och till mitt rövhål. Marita smekte mjukt mitt anus samtidigt som hon lät kuken glida ut och in i sin varma och skönt sugande mun.

Det finns två saker som får mig att gå i spinn när det kommer till sex. Det ena är nylon i alla former och det andra är att bli stimulerad analt av kvinnor. Nu satt jag i mitt kök och fick mina två njutningsformer av min grannes unga dotter. Kunde det bli bättre?

– Gud Marita, snyftade jag och vred mig när jag kände hur säden sköt fart i min kropp. De-det går snart för mig. Snälla Marita gud jag kommer snart.

Min snyftning fick Marita att suga och munknulla mig hårdare samtidigt som hennes finger smekte mitt anus hårdare. Jag kved av njutning och började jucka med mitt underliv. Marita lät nu den andra handen runka min styva kuk vid kukroten vilket påskyndade min orgasm.

Jag snyftade högt av njutning när min kuk exploderade i hennes sköna mun. Marita grymtade och svalde när den första sperma stöten lämnade min kuk. Hon höll sitt huvud stilla och sög mitt känsliga ollon samtidigt som hon runkade kuken vid kukroten. Jag kände hur toppen på hennes finger gled in i min pulserande anal när min kuk fyllde hennes mun med sperma.

Marita rörde på sitt finger och runkade hårt min kuk när sista sperma droppen lämnade min kuk. Snyftande svalde hon min säd och sög mitt ollon. Jag frustade av njutning och såg ner på henne när min kuk sakta slaknade. Maritas ögon var slutna och det syntes att hon gillade att ha en sprutande kuk i sin mun.

– Oh gud Marita, snyftade jag när hon lät kuken glida ur sin mun. Oh gud vilken kuksugerska du är.

– Jag älskar att suga kuk, snyftade hon och rörde på sitt finger.

– Ja-jag märker det, flämtade jag.

– Gud jag blir bara kåtare och kåtare på dig, snyftade hon och drog ur sitt finger ur min anal.

Marita satte sig grensle över mig så att hennes nylonklädda fitta pressades mot min slappa kuk. Jag kände hur hennes skrev var alldeles blött av fittsås. Hon kysste mig djupt och gned sitt underliv mot mitt. Jag besvarade kyssen som smakade av min egen säd.

– Tyckte du om det, viskade hon hest.

– Ja gud ja, snyftade jag och njöt av nylonet mot min kuk.

– Vet du Jan. Jag har inga trosor på mig. Jag tycker det är så skönt att känna nylon mot min fitta.

– Och jag njuter att känna det mot min kuk, snyftade jag.

– Var det skönt när jag smekte dig i stjärten? Flämtade hon hes av kåthet.

– Ja. Jag njuter av det.

– Gud så härligt pervers du verkar, snyftade Marita.

– Du verkar inget bättre själv, svarade jag leende.

– Du kanske har någon skön leksak? Flinade hon och gned sitt nylonklädda skrev mot min kuk.

– I sovrummet, snyftade jag.

– Sitt kvar så hämtar jag, log hon och reste sig upp.

– I översta byrålådan, flämtade jag.

– Är det där du gömmer dina leksaker, flinade hon och försvann.

Jag stelnade till när jag kom på att jag hade lite mer grejer än den massagestav som jag antog hon frågade efter. Nåväl vad hade jag att skämmas för inför henne. Hon hade just visat mig att hon inte var någon duvunge. Flinande kom Marita tillbaka med min kukformade massagestav glidmedel och några repstumpar. Hon höll upp dom som en trofé och log brett mot mig.

– Brukar du binda dina tjejer? Flinade hon.

– Det händer, log jag lite hemlighetsfullt.

– Oj. Du kanske rentav låter dom binda dig.

– Det händer det med, flinade jag.

– Får jag? Flämtade Marita och såg på mig med glittrande ögon.

– Det var ju du som skulle bjuda på njutning. Då får du väll se till och göra det, sa jag och låtsades bli butter.

– Gud så spännande, snyftade hon till.

Marita lade massagestaven och glidmedlet på bordet och hukade sig ner framför mig. Snabbt band hon mina fötter i solens ben. Hon var lika snabb att binda mina händer nertill på stolens ryggstöd. Jag drog lite prövande i repen och kunde bara konstatera att jag satt fast. Det pirrade skönt i min kropp av att vara hjälplös. Att det dessutom var den unga Marita som hade bundit mig gav det hela en speciell liten pikant kryddning.

Hon reste sig upp och studerade leende sitt verk. Jag såg på den sexiga femtonåringen och njöt av att vara helt i hennes händer.

– Det var inga dåliga grejer du har när du leker, flinade hon och tog upp den grova latexkuken. Är det vad du använder när du leker med dina kvinnor.

– Mjaa, svarade jag leende.

– Oj du låter dom leka med dig, flämtade hon till. Har du haft den upp i röven?

– Kanske det, svarade jag och kände hur hennes utfrågning eggade mig.

– Tänka sig dig med den här i röven, flämtade hon och kysste det grova latexollonet.

Marita startade massagestaven och slickade sensuellt det svarta ollonet. Hon lät en hand glida upp mellan sina lår och till fittan samtidigt som hon lät den grova latexkuken glida in i sin mun. Det var obeskrivligt eggande att sitta bunden och se hur Marita sög på den svarta massagestaven samtidigt som hon smekte sin kåta fitta genom strumpbyxorna.

Jag snyftade till när jag såg konturerna av hennes fittläppar och jag kunde inget ana än konstatera att Maritas fitta var rakad. Marita var tydligen inte längre den unga, osäkra och blyga lilla flickan som jag flera gånger tröstat när hon ramlat av gungan. Jag flämtade av upphetsning och kände hur min kuk styvnade när hon drog ut latexkuken ur sin mun och lät den leka med sina styva bröstvårtor genom jumperns tyg. Hon log retsamt mot mig och lät de vibrerande staven sakta glida ner till sin unga fitta.

– Blir du kåt när du ser mig, flämtade hon och lät det vibrerande ollonet smeka fittan genom det tunna nylonet.

– D-du gör mig tokig av kåthet, snyftade jag och kände hur min kuk pulserade av kåthet.

– Jag ser det, log Marita och nickade mot min styva kuk samtidigt som hon smekte sin kåta fitta med massagestaven.

– Blir du kåt när jag är bunden, flämtade jag och såg på den kåta showen som utspelade sig mitt i mitt kök.

– Ja. Jag blir kåt av att veta att du inte kan göra något, snyftade Marita. Och av att känna ur det kittlar skönt i fittan av den sköna staven.

Marita log mot mig och förde upp staven till sin mun. Hon såg på mig med en eggande blick samtidigt som hon lät tungan cirkla runt det vibrerande ollonet. Jag snyftade av kåthet när hon började suga på latexollonet och sakta kom fram mot mig. Jag hade mycket svårt att tänka mig att det här sexiga djuret bara var femton år.

Marita ställde sig bredvid mig och tog ut stavens ollon ut sin mun. Hon log mot mig och lät den vibrerande staven mjukt smeka insidan på mitt lår. Jag snyftade och rös av kåthet när jag kände hur staven sakta närmade sig mitt underliv. Marita flämtade lätt av kåthet och lät staven mjukt smeka mitt ollon. Jag kände hur dom sköna vibrationerna spred sig i min kropp.

– Tycker du om det? retades hon.

– Ja, snyftade jag och kände hur jag eggades av Maritas retsamhet.

Marita lät staven sakta smeka undersidan på min styva kuk. Jag snyftade högt av njutning när hon lät staven mjukt vibrera mot mitt ollon. Det var underbart att vara bunden och bli retad på det här sättet. Jag kände en kåthet som jag aldrig tidigare hade känt. Retsamt lät Marita massagestaven sakta glida upp för min mage och till mina bröst.

– Har du sugit staven någon gång? Flämtade hon och lekte med mina styva bröstvårtor.

– J-ja gud ja, snyftade jag och såg på henne.

– Jag vill se hur du gör det, suckade hon av kåthet och lät staven smeka mina läppar.

– Bli-blir du kåt när jag gör så här? Snyftade Marita.

– Ja Marita din lek gör mig kåt.

– Mig med, flämtade hon och förde in den vibrerande staven i min mun.

Jag sög på massagestaven när Marita lät den knulla min mun. Det kändes lite förnedrande men den känslan skulle vara där för att det här skulle bli bra. Marita ställde sig grensle över mitt ena ben och pressade sitt nylonklädda ben mot min pung. Jag grymtade till avnjutning när jag kände det sköna nylonet. Det syntes tydligt att Marita njöt lika mycket av den här leken som jag gjorde.

– Gud så sexigt, snyftade hon och munknullade mig med latexkuken. D-du suger kuken Jan du suger kuken.

Jag nickade lätt och sög den grova latexkuken. Marita drog sakta ut massagestaven ur min mun och lät den åter sakta glida ner mot min styva kuk. Snyftande av njutning vred jag mig på stolen när hon lät staven smeka min kuk. Hon lutade sig fram mot mig och lät sin tunga leka med mina styva bröstvårtor. Jag kände hur säden bubblade i mig och hur de ville tränga fram.

– Gud Marita vart har du lärt dig det här? Kved jag av kåthet. Ja-jag brydde mig inte från början men du är ung, du skall inte kunna sånt här.

– Jag har haft två äldre män som gillar den här typen av lekar, log hon. Den första lockade mig med pengar när jag var fjorton.

– O-och den andra? Snyftade jag.

– Det var hans kompis som jag besökte några gånger.

– Me-men inte längre?

– Nej nu vill jag bara ha dig, log hon och smekte min kuk med den vibrerande staven.

– Hu-hur visste du att jag gillar sånt här?

– Det visste jag inte, log hon mjukt. Jag förstod det när jag hittade repen i din byrå.

– Gud Marita gud du är en underbar flicka, snyftade jag och kände hur satsen var på väg.

– Jan? Sa hon frågande och tog bort den sköna staven från min kuk.

– Ja, snyftade jag och såg bedjande på henne.

– Få-får jag leka med dig?

– Du får göra det du vill, snyftade jag. Gud Marita jag älskar det du gör med mig.

– Jag gör det för att jag tycker så mycket om dig, sa hon och ställde sig framför mig.

– Ha. Du tycker om att retas med mig, snyftade jag när hon stängde av massagestaven och lade den på köksbordet.

– Ja men jag skulle aldrig ha erbjudit dig att få njuta av mig från början om jag inte tyckt om dig. Sa hon viskande och tog tag i jumperns linning.

– Jag tycker om dig Marita, flämtade jag av kåthet. Du är den underbaraste flickan som finns.

– Jag vet at du tycker om mig, log hon och drog av sig jumpern.

– Oh Marita, snyftade jag när jag såg hennes härligt fasta och toppiga bröst.

Leende smekte Marita sina styva bröstvårtor och såg på mig med glittrande ögon. Marita hade dom absolut finaste och härligaste bröst jag någonsin sett. Hon lät den andra handen sakta glida nerför sin mage och till sin fitta snyftande smekte hon sin fitta samtidigt som hon smekte sina bröst. Jag drog i repen och hoppades att jag skulle komma lös så att jag kunde ta Marita på mitt köksgolv.

– Du kan dra så hårt du vill, flinade hon. Jag vet hur man binder kåta män.

– Gud Marita du gör mig tokig, snyftade jag och såg på henne när hon sakta drog av sig kjolen.

– Jan, log hon om du gör som jag vill nu så skall du få knulla min fitta och röv så mycket du vill senare.

– Ja gud ja, snyftade jag. Jag lyder dig.

– Bra, log Marita.

Bara att se henne stå i enbart strumpbyxor av nylon och platåskor med vass klack gjorde att det höll på att gå för mig. Marita lät ena handen glida in i sina strumpbyxor och till fittan. Flämtande smekte hon sin fitta och jag såg hur hon pullade sig. Min kuk bultade nu av kåthet när jag såg på den unga Marita och hennes konster. Med handen kvar i strumpbyxorna kom hon fram till mig. Med ett snett leende drog hon sakta upp handen.

– Du kanske vill ha en liten försmak, viskade hon och förde sina fingrar mot mina läppar.

– Ja gud, stönade jag och sög girigt hennes fittsåskladdiga fingrar.

Marita snyftade av kåthet och gned sitt nylonklädda ben mot min kuk när hon knullade min mun med fingrarna. Jag sög och njöt av att känna hennes fittsmak i min mun.

– Så smakar jag, flämtade hon upphetsat och drog ut sina fingrar. Och det skall du få smaka sedan.

– Jag vill äta din kåta fitta, snyftade jag.

– Nu skall vi leka, viskade hon hest. Jag kommer att släppa lös dig från stolen.

– Ja, snyftade jag ivrigt.

– Lugn Jan. Du får inte göra något med mig när jag släppt lös dig. Då blir det inget. Du skall bara vända dig om så att jag kan binda dig igen.

– Ja.

– Lova det.

– Ja jag lovar, sa jag och såg på henne.

– Bra. Inga dumheter nu, sa Marita och lösgjorde mina händer.

Jag satte mig upp och masserade mina handleder när hon lösgjorde mina ben. Jag hade ingen som helst plan på att vara olydig mot Marita. Jag vågade inte eftersom att jag inte ville missa ett skönt knull med henne.

Marita hjälpte mig så att jag hamnade på det sätt som hon ville. När hon band mina ben såg jag leende på den grova latexkuken som låg på bordet. Jag visste precis vad som skulle hända. Jag fick sätta händerna på stolssitsen och Marita band mina händer i ryggstödet. Nu när min röv var exponerad kände jag mig ännu mer hjälplös och förnedrad inför den kåta Marita.

– Så ja, sa hon och strök mjukt över mina skinkor. Nu kan vi fortsätta att leka.

– D-du gör mig tokig Marita, snyftade jag.

– Din stjärt är fin, fnittrade hon och lät ett finger glida i stjärtskåran.

– Oh Marita, flämtade jag när hon mjukt särade på mina skinkor.

– Mm den är fin.

– Ah ja gud oh, snyftade jag när hon lät ett finger mjukt smeka mitt anus.

Jag märkte hur Marita ställde sig ner på knä bakom mig. Det pirrade skönt i hela kroppen när hennes tunga mjukt slickade min pung. Till min stora lycka så kände jag hur hennes tunga sakta vandrade över mellangården och vidare upp till mitt anus. Jag snyftade högt av njutning när hennes sköna tunga lekande slickade mitt rövhål. Det finns ingen kvinna som jag varit med som gjort det så skönt för mig som Marita nu gjorde. Jag kände hur hennes tunga gled in en bit i mitt anus och hur hennes hand mjukt smekte min styva kuk.

– Gud Marita gud runka mig snälla runka mig, bad jag snyftande.

Marita tog tag om min kuk och runkade mig mjukt. Jag vred mig av njutning när jag kände hur säden bubblade i mig. När min utlösning närmade sig släppte hon min kuk och reste sig upp.

– Nej snälla nej, snyftade jag och såg på henne över min axel. Gud Marita snälla låt det få gå för mig.

– Du får vänta en stund, flinade hon och plockade upp massagestaven. Först den här lilla leksaken, sa hon och
slickade det grova latexollonet.

Jag snyftade till av förväntan när hon startade staven. Det pirrade skönt i hela kroppen när hon lät den smeka insidan på mina lår. Det gick en stöt av njutning genom min kropp när hon lät det grova latexollonet mjukt smeka min pung. Staven gled vidare upp på undersidan av min kåtbultande kuk. Maritta masserade min kuk med den skönt vibrerande staven.

– Puta med stjärten, flämtade hon.

– Ja gud, snyftade jag och putade så att mitt anus blottades för henne.

– Ja så ja, snyftade hon.

Jag rös av njutning när jag kände hur massagestavens vibrerande ollon sakta gled nerför min kuk och över min pung. Det ilade till på ett underbart sätt när Marita lät det grova latexollonet smeka mitt anus. Dom sköna vibrationerna spred sig i mitt underliv och vidare ut i hela kroppen. Jag kan inte minnas att jag någonsin varit så kåt och upphetsad som jag var nu. Marita skruvade lite på massagestaven innan den försvann från mitt anus. Jag hörde hur locket till glidmedlet öppnades och jag förstod att Marita smorde in massagestaven.

– Nu Jan, flämtade hon och smorde in mitt anus med glidmedel. Nu skall du få känna på den sköna staven.

– J-ja oh ja, snyftade jag när jag kände hur Marita lät sitt finger glida in i mitt rövhål. Ja gud Marita knulla min röv med den sköna staven.

– Gud så kåt du är, flämtade hon och pullade mig mjukt.

– Ja jag är kåt, snyftade jag hest och njöt av hennes finger som sakta gled i min trånga anal. De-det är du som gör mig så kåt.

– Njut nu Jan, flämtade hon och drog ut sitt finger.

– Oh ja, kved jag när det vibrerande ollonet pressades mot min anal. Det det ja ja jjjaaahhaaa, kom det utdraget över mina läppar när det grova latexollonet vidgade mitt rövhål och gled in.

– Oh gud Jan jag blir så kåt på att se, snyftade hon och pressade sakta in massagestaven i min anal. Gud jag blir så kåt.

– Knulla min röv Marita knulla min röv, snyftade jag och njöt när min anal vidgades och fylldes av den skönt vibrerande latexkuken.

– Känner du den? Snyftade hon och lät hela staven glida in i mina anal.

– J-ja gud ja, snyftade jag av njutning. Knulla mig med staven Marita snälla knulla mig med staven.

– Kä-känner du det grova ollonet i din röv? Flämtade Marita av kåthet och började knulla mig med latexkuken.

– Ja gud ja jag känner ollonet gud ja knulla mig, kved jag och njöt när vibrationerna spred sig ut i min kuk.

– Tänk att den snälla och rara farbror Jan var en sådan kåtbock, flämtade Marita och knullade min röv sakta.

– Tä-tänk att den blyga och fina Marita var ett sådant kåtdjur, snyftade jag. Di-dig som jag sett växa upp.

– Det är du som följt min uppväxt, flämtade Marita och smekte min kuk. Så då är det lika bra att du är med på det här också.

– Ja gud Marita ja gud, snyftade jag av njutning när hon började runka mig.

– Snälla låt det få gå för mig snälla, snyftade jag.

– Du har redan sprutat en gång, sa hon retsamt. Nästa sats skall vi spara till min fitta och röv.

– Ja-jag klara inte det här så länge till, snyftade jag.

– Då får vi väl sluta då, fnittrade hon och släppte min kuk. Att runka menar jag.

– D-du plågar mig, kved jag när Marita fortsatte att sakta knulla min anal med den sköna latexkuken.

– Jag vet, viskade hon och smekte mina skinkor. Jag vet också att det är just det som du gillar farbror Jan.

– Gud Marita du är en riktig slyna, snyftade jag och knep med röven runt den skönt vibrerande staven.

– Om du vill kalla mig för det så är det helt okej, fnittrade hon. Men kom ihåg att det är jag som bestämmer.

– Ja gud ja, snyftade jag och kände hur säden bubblade i min kropp. Me-men är inte du kåt?

– Jo, snyftade Marita. Och jag blir bara kåtare av att se staven glida ut och in i din röv.

Jag förstod att böner inte skulle leda mig någonvart. Det var bara att stå ut tills Marita hade bestämt sig för att det var dags. Och jag hoppades att det skulle bli snart.

– Vet du en sak Jan?

– Ne-nej, kved jag av njutning och kände konturerna av det grova ollonet som gled i min röv.

– Jag tror att du är klar för att slicka min fitta snart.

– Ja gud Marita låt mig få smaka din fitta, snyftade jag.

– Jag vill att du använder den här sköna staven på mig när du slickar mig, snyftade hon.

– Ja gud ja jag lovar, kved jag av kåthet.

Jag snyftade högt när Marita sakta drog ut den vibrerande latexkuken ur min röv. Jag kände hur mitt rövhål sakta slöt sig när hon flämtande lösgjorde mig från repen. När jag var fri vände jag mig mot Marita och tog om henne. Jag kysste henne hårt och gned min styva kuk mot hennes nylonklädda underliv.

– Gud min älskade lilla Marita, snyftade jag och lät handen mjukt smeka hennes bröst.

– Slicka mig Jan, snyftade hon och såg på mig med glittrande ögon.

Jag lyfte snabbt upp henne på köksbordet så att kaffekopparna for allvärdens väg. Mina händer darrade kraftigt av kåthet när jag smekte hennes nylonklädda lår upp mot hennes unga fitta. Marita snyftade högt och satte upp sina fötter på bordet när jag smekte hennes nylonklädda fitta.

– Slicka mig Jan, kved hon av kåthet.

Jag slickade hårt hennes fitta genom dom fittsåsblöta strumpbyxorna. Maritta vred sig av njutning och juckade med sitt underliv. Jag njöt av att känna hur hennes fittsmak spred sig i min mun och hur den gjorde mig om möjligt ännu kåtare. Snyftande bet jag tag i strumpbyxornas gren och slet till det sprakade när det sega nylonet gav vika. Jag vidgade hålet med mina darrande fingrar och begravde sedan mitt ansikte i hennes fitta.

Marita nästan skrek av kåthet när jag borrade in min tunga i hennes kåtångande fitthål. Det var tydligt att den unga flickan varit lika nära utlösning som mig. Med min darrande hand sökte jag rätt på den vibrerande staven som låg på bordet. Jag började att suga och slicka hennes känsliga clitoris samtidigt som jag lät staven glida in i hennes fitthål.

– Gud Jan gud Jan snälla gud, snyftade hon av njutning när jag sakta knullade henne med massagestaven.

Marita tog tag i sina ben och drog upp dom mot sitt ansikte. Flämtande av kåthet drog jag ut latexkuken ur hennes fitta och pressade den mot hennes anus. Maritta kved nu högt av kåthet och vred sig häftigt på bordet.

– Vill du ha den i fittan Marita lilla? Retades jag.

– Ja gud Jan snälla, snyftade hon.

Jag var själv så kåt att jag inte ville hålla på att retas för mycket. Sakta lät jag den grova latexkuken glida in i Maritas anal. Hon juckade häftigt med sitt underliv när jag knullade hennes röv med staven samtidigt som jag borrade in min tunga i hennes kåta fitta.

– Gud Jan de-det är så skönt gud snälla det oh gud ja Jan, kved hon av kåthet och njutning.

Jag kände nu att jag inte kunde hålla på så mycket länge till. Jag bara måste ha den unga och kåta Marita på min styva kuk. Jag drog ut staven ur hennes trånga anal och kastade den på golvet. Nästan desperat drog jag ner den kåt snyftande flickan från bordet. Jag vände hennes så att hon stod med ryggen vänd mot mig. Finess var ett ord som inte existerade för mig just nu.

– Nu min lilla stumpa skall du få smaka på farbror Jans styva kuk, snyftade jag och gned kuken mot hennes blöta fitta.

– Ja gud Jan knulla mig.

Min hand darrade kraftigt när jag placerade mitt ollon mot hennes kåtångande fitthål. Jag lät kuken snabbt glida in i hennes blöta, varma och trånga fitta. Det var en obeskrivlig känsla att känna hur hennes mjuka slidväggar slöt sig runt min styva kuk. Marita gnydde högt av njutning när jag snabbt började knulla hennes härligt trånga fitta. Mina händer smekte mjukt hennes fasta toppiga bröst och jag lekte med hennes styva bröstvårtor. Marita gnydde av njutning och vred skönt på sitt underliv. Jag kände hur säden trängde på och jag ökade min knulltakt.

– Knulla mig i röven Jan snälla knulla min röv.

– Vä-vänta lite, snyftade jag av njutning och lugnade mig lite. Di-din fitta är så underbar. Snyftade jag. Gud vilken fitta.

– Ja-jag vill känna din sköna kuk i röven, snyftade Marita bedjande.

– Ja i röven ja-jag skall knulla dig i röven, flämtade jag och njöt när hennes slidväggar skönt masserade min kåta kuk.

– Jag vill känna din kuk spruta i röven, snyftade hon av kåthet.

Sakta drog jag ut kuken ur hennes sköna fitta och riktade in det fittsås glänsande ollonet mot hennes anus. Marita höll andan när jag pressade på med ollonet mot hennes skrynkliga ros. Jag ökade trycket och Marita frustade högt när ollonet gled in i hennes trånga rövhål. Jag lät kuken sakta glida in helt i hennes tajta röv.

– Oh gud Marita min kåta lilla vän, snyftade jag och vred mig mot hennes nylonklädda skinkor. Gud vilken tajt och skön röv du har.

– Jan gud Jan knulla mig, snyftade hon. Jag vill känna din härligt styva kuk spruta i min röv.

Frustande av njutning började jag knulla Maritas röv som hårt kramade min kuk. Jag smekte hennes härliga bröst och njöt när säden sköt fart i min. Jag ökade knulltakten och kved högt av njutning när min kuk började pumpa in sin säd i Maritas härliga röv.

– Ja ja gud ja spruta spruta det det oh jjjaaahhaaaa, kved Marita när det gick för henne.

När jag kände hur Maritas anal började pulsera runt min sperma sprutande kuk begravde jag den djupt i henne. Jag drog lätt i hennes styva bröstvårtor och njöt av hennes orgasmkrampande anal. Marita grymtade av njutning och sjönk ihop på bordet. Jag stod kvar pressad mot henne och njöt till dess att min kuk slaknade och sakta gled ur henne. Jag vände henne mot mig och kysste henne ömt.

– Gud Marita vilken härlig unge du är, snyftade jag.

– Ja-jag ville bara tacka för att du varit så snäll, snyftade hon av tillfredställelse och kramade mig hårt.

– Jag tror inte att jag är riktigt nöj med ditt tack, viskade jag i hennes öra.

– Då får jag väl anstränga mig bättre nästa gång, fnittrade hon.

– Ja du får nog göra det, viskade jag och kysste henne igen.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *