Sexnoveller med analt innehåll

Jag älskar analsex

Jag är klädd i svarta stringtrosor och i övrigt helt naken. Jag sätter mig grensle över ditt ansikte och du kan känna genom det tunna silkestyget hur mina trosor redan är fuktiga av mina kåtsafter. Jag låter dig inte använda händerna utan du ligger bara där och känner hur jag gnider mitt sköte mot ditt ansikte. Jag drar stringen åt sidan och ber dig att slicka mig i båda hålen. Du lyder givetvis och sträcker villigt ut din tunga och slickar och suger på allt du kommer åt, klittan, blydläpparna, fitthålet och naturligtvis också mitt rövhål.

Jag njuter av din behandling och ligger samtidgt lutad framåt runkande din kuk mellan mina bröst. Jag lutar mig ännu längre fram och du hjälper till med att lyfta dina ben. Snart känner du hur min tunga letar sig in mellan dina skinkor och söker upp din rosa rosett. Jag spelar lite retsamt utanpå innan jag rullar ihop tungan och börjar bearbeta ditt trånga stjärthål med den. Glider sakta in och ut medan jag känner hur du ger mig samma underbara behandling.

Jag kliver av dig och sätter mig på knä mellan dina ben men säger åt dig att behålla benen högt. Jag stirrar dig djupt i ögonen, ser att dtt ansikte är alldeles utkletat med min fittsaft och sedan låter jag min tunga och mun åter glida in mellan dina skinkor. Hela tiden med blicken fäst i dina ögon slickar och suger jag ditt rövhål medan jag runkar din kuk hårt och snabbt.

-Mmmmm, vad god din röv är att suga Krister, väser jag och får bara ett stön till svar innan du plötsligt sprutar en enorm kaskad med sperma rakt upp i luften som landar i min panna och rinner ner över ögonen och kinderna.

Jag bara ler utan att slicka i mig och du ligger nu på rygg och tittar ner rakt i mina ögon och ser din halvslaka kuk, mitt spermakletiga ansikte och min mun som girigt forrtsätter att slicka och suga ditt underbara rövhål…

Jag kryper upp till dig och ger dig en blöt kyss så att vi tillsammans kan leka med din sperma mellan våra ansikten, kleta runt den underbara vätskan och slicka i oss… Mums!

Snart byter vi plats så att jag ligger på rygg och du sitter mellan mina ben, drar av mig mina plaskvåta trosor och sedan dröjer det inte länge förrän ditt ansikte är begravt mellan mina lår och du slickar frenetiskt i dig dels av mina kåta fittsafter och dels i mitt trånga hål som du mjukar upp mer och mer och gör redo för din stora kuk. Hela tiden medan din tunga är begravd i min röv eller min fitta så stirrar vi varandra i ögonen och jag stönar lustfyllt.

-Ja, Krister, åååhh, slicka min fitta! Sug min röv! Åååååhhh vad du är härlig!

Du reser dig upp på knä och placerar ditt ollon precis framför min fittöppning. Ingen av oss vill vänta längre och du kör omedelbart in hela kuken till botten av min fitta. Oförberedd som jag var på din snabba penetrering skriker jag till högt av njutning och snart knullar du mig hårt och snabbt medan våra kroppar gungar rytmiskt och mina bröst guppar under dig. Du lutar dig ner och suger på mina känsliga bröstvårtor och knådar dom så jag stönar högt av njutning. Jag klarar inte av att håla mig längre utan kommer i en våldsam orgasm precis när du stöter kuken i botten av min fitta och fyller mig med en rejäl spermakaskad…

Innan din kuk slaknat efter din andra utlösning och innan jag vaknat till liv och kommit till sans efter min underbara orgasm letar du med ditt kukollon snabbt upp min analöppning och pressar dig sakta in där. Jag stönar högt:

-Ja, Krister! Knulla mig i stjärten! Knulla mig i stjärten! Åååååhhh, jag vill så gärna!!!

Du lyder naturligt vis och kör din kuk till botten av mitt rövhål och du är så upphetsad att din kuk inte hinner slakna efter din förra orgasm utan snart ligger vi åter och knullar rytmiskt medan vi hela tiden tittar varandra djupt och förälskat i ögonen.

-Du är underbar, Krister, stönar jag och du besvarar mig:

-Du också, Malin, medan du lutar dig fram och våra läppar möts i en djup kyss.

-Jag kommer snart igen, flämtar du och jag bara ler.

-Gör du det, Krister! Kom precis var du vill! Du är så fantastiskt underbart mysig att du får göra vad du vill med mig, säger jag…

Du sätter dig åter på knä och tittar ner på din kuk som snabbt glider in och ut ur mitt uppknullade rövhål. För varje stöt drar du dig ut så att bara ollonet är kvar inne i mig och sedan begraver du hela din stora kuk djupt i min stjärt. Samtidigt smeker jag min slätrakade fitta framför dig och synen gör dig så upphetsad att du inte kan hålla emot längre.

Du exploderar i en tredje orgasm och jag känner hur din första stråle sperma sprutar långt upp i tarmen på mig. Snabbt drar du dig ut och sätter dig grensle över mig, placerar kuken mellan mina bröst och låter nästa stråle skölja över mina bröst och mitt ansikte. Jag tar tag i din kuk och runkar dig medan du sprutar ytterligare flera strålar av din härliga sperma över mig och när jag pressar med hela handen ända ner mot kukroten kommer en sista våldsam laddning av din säd.

Du flyttar fram ytterligare så att jag med mina sugande läppar och mun kan mjölka din kuk på varendaste liten droppe sperma som kan tänkas finnas kvar i din kuk. Jag masserar samtidigt din pung och fortfarande stirrar vi varandra hela tiden djupt i ögonen.

-Du är underbar Malin, du är så himla fin, säger du samtidigt som du med ett finger kletar ut sperman ännu mer i mitt redan helt indränkta ansikte.

Du samlar ihop all säden så att jag kan slicka i mig av denna gudomliga dryck och jag svarar med ett snyftande:

-Du också, Krister. Du är så himla mysig mot mig på alla sätt. Jag är så tacksam för att du vill behandla mig så här fint.

Du går ner och slickar i dig av din egen sperma som sakta sipprar ut ur mitt rövhål men sparar allt i munnen och kryper åter upp till mig låter det sedan sakta rinna ur din mun och ner i min… Jag sväljer undan sperman i stora klunkar innan du sjunker ner över mig och våra läppar förenas i en djup, blöt och kladdig kyss.

Du rullar runt på rygg och jag lägger min kind mot ditt bröst och min hand över din slaka kuk medan du håller om mig ömt och vi andas tungt där vi ligger och bara njuter tills vi somnar…

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *