Sexnoveller med analt innehåll Sexnoveller med gruppsex

Favoritsysselsättning i huset på natten

Fan vad underbart! Du vrider dig under mig. Din fitta suger tag och slappnar , suger tag och slappnar. Jag arbetar frenetiskt. Du tjuter och jamar. Fingrarna under mig onanerar din klitoris. Du går gång på gång i ett pärlband. Ansiktet är rött av ansträngning. Svetten rinner från hårfästet. Munnen kniper i ansträngning och öppnas i gnyenden, om och om igen. Våra underliv är helt synkroniserade. Våra liv är helt ur synk. Kulorna dunkar mot dina ljumskar. Du vill ha det hårt och bestämt. Du vill vara lite underdånig, fast det är du som regerar ändå. Svetten mot magarna klibbar. Jag kysser dig och känner din tunga. Upphetsningen sliter i huvudet. Jag lyfter mig på bara armarna. Ligger i luften och knullar dig. Du lyfter dig upp och möter mig, i en slags halvbrygga. Varje stöt går som en våg genom din kropp som var rätt mullig förut, men som drabbats av en ungdomsvår och nu är yngre än vad den såg ut för tio år sedan. Stötvågen syns i ansiktet och till och med i håret. Du vill ha det hårt, men ändå mjukt på något sätt. Ögonen strålar som solar. Knullälskandet skiner i ansiktet. Glädjen kommer inifrån hjärtat. Leendet älskar att leka. Sonja, min livskamrat, hoppas jag, ligger bredvid oss, på rygg med ett finger på klitoris, och en tumme i Marias, hennes 18 åriga dotters fitta, som rider Sonjas ansikte medan Sonja slickar frenetiskt. Marias ansikte är ett under av njutning.

På andra sidan ligger Gun och Babsan i 69:an. Jag ser egentligen bara ett halvt ansikte upp och ned, en rygg och ben i konstiga vinklar. Jag knullade Gun nyss till en enda men enorm orgasm, så hon är fortfarande lite loj. Du heter också Maria, men i vår säng heter du Marion och när du ringer och är kåt kallar du dig alltid Knull-Marion och mig för Knull-Robin och Sonja för Din-Knullfruga. Fast vi är ju inte gifta på riktigt.

Marion dina ögon har alltid varit en gåta. I sängen är de strålande brunnar av kärlekens stjärnor, som exploderar i tinder när jag tränger in i dig och knullar dig som du begär. Men till vardags kan de plötsligt vara blixtrande, trots att munnen ler och kinderna är rosiga. Som tur är vill du nästan alltid knulla, i varje fall en stund, och så fort som vi gör det är allt som vanligt och fortsätter oftast vara det hela natten och på morgonen också. Du vill att jag ska se dig kissa där i badrummet. Du vet att jag tycker det är fånigt, men någon fetish får man väl ha. Min är att djupt älska många kvinnor och slippa bestämma mig för någon, annat än att jag bor ihop med den mest komplett och komplexa av alla jag träffat.

Dina ögon har blivit smala som korridorer nu, blicken är inte riktigt närvarande. Det är dags för den stora nu.
Jag lägger mig åter över din kropp, för att inte missa din orgasmvåg och nafsar mot de gungande brösten med de stora läckra hallonvårtorna. Din kropp spänner sig lite innan. Du drar in luft och hela jag lyfts en liten bit. Och så kommer det: Marion skriket. Det börjar med ett slags gurglande djupt nere i bröstet, strömmar upp genom halsen, möter darrande stämband och väller ut genom munnen och fyller rummet med glädje. Det är ett långt skrik som av glädjesmärta.
Kroppen skakar förfärligt och ibland knuffar du undan mig och ur dig, av bara styrka. Men inte den här gången. Du darrar fantastiskt slår benen om mig. Låser på baksidan. Jag knullar frenetiskt. Nu vill du att jag ska komma i dig. Än kan du inte knipa. Än är din förlamning total. Men du är tillräckligt trång och härlig och klarar vilka stötar som helst, som fått andra flickor att be mig sluta. Så slutar jag abrupt, för jag har en hemlighet. Istället för att köra till slutet, så glider jag i stälet i ren känsla långsamt fram och tillbaka i dig. En helt annan känsla, av vördnad för fittan. En koncentrerad väntan. Så kommer den krypande som en kittling vid kukroten och en vågexplosion åt alla håll. När vågen går genom kuken så sprutar den skur efter skur av sperma så djupt den orkar i dig. När vågen går genom kroppen upp i huvudet så exploderar världen för mig. Det är så jävla underbart! Du är så jävla underbar Marion! Ni är så jävla underbara alla riktigt frigjorda kvinnor. Ni som kan släppa så fullständigt och röra er till dansen i sex. Ni som älskar att ligga efteråt i en 69:a insmorda i den sperma som jag sprutat i era ansikten för att ni vill ha den där och hellre tvättar lakan i oändlighet än missar extasen.

Nu är du nästan medvetslös. Sperman i din smidiga fitta gör den nästan trång, trots slappnade slidväggar.
Du blundar fortfarande. Vi kysser varandra passionerat. Maria skriker bredvid. Jag ser inte vad som händer. Men hon brukar falla av Sonja med mamma efter med spetsiga tungan för att hjälpa fram fler orgasmer. Mara är lite annorlunda och brukar börja med en stor för att sedan köra orgasm på orgasm länge, länge. De andra stegrar vartefter. Kvinnor är olika, men ändå så lika, när det gäller signaler. Ja och nästan alla vill knulla och är de fria och frigjorda och villiga så får de. Du Marion är allt det och mycket till. Jag kysser dig och glider ur dig. Du kniper till om slidöppningen , reser dig till sittande, tar mig tyst i handen och för mig mot badrummet strax bredvid. Du sätter dig på toastolen, förvissar dig om att jag ser, och så tömmer du lasten och strax efter det kissar du en hård och distinkt viljestråle. Så tar du mjukt i storen, smeker den upp och ned. Böjer dig fram och smakar den, för andra gången i natt. Du slickar på toppen belåtet. Drar förhuden uppåt och nedåt och hoppet växer i pållen.

Plötsligt öppnas dörren med ett ryck. Vi har glömt låsa den. Där står Gun som tänkt kissa och bidéa sin kussimurra, för att kunna bjuda Sonjas tunga lite fräschare Gun-ga. Det vore fjärran från Gun att stänga dörren och be om ursäkt. Istället sätter hon sig ner på huk och tjejerna kysser varandra, medan Guns fingrar når Marions klitoris, fortfarande sittande på toaletten. Inget är skamligt i ett badrum. Ingen tycker det är konstigt att kissa. Ingen behöver låsa några dörrar. De flesta som kommer till vårt hus får knulla om de förstår vårt lugna okomplicerade språk. Rädda människor hajar inte ett jota.

Gun och Marion kysser och slickar och pullar och drar och slaskar och skrattar och smeker varandra och gurkan blir påle igen.
Gun vet vad som pågår och att det är Marion som abonnerar. Jag tar henne bakifrån i stjärten, över tvättstället, för hon vill se oss i spegeln, medan Gun knappt får plats att slicka hennes fitta inklämd mellan Marion och skåpet under handfatet. För Marion spelar det ingen större roll i vilket hål man lirkar in den, bara hon får bestämma när. Med Gun med två fingrar i hennes fitta är bakvägen ett bättre alternativ. Själv föredrar jag absolut fittan, men vad gör man inte för laydisar som vet vad de vill. Jag smeker med en hand hennes bröst och med den andra Guns hår, som är fuktigt av allt knullande. Marion lutar sig mera framåt och vill ha lite hårdare tag. Hon mumlar något om himmelriket och jag kan förstå vad hon menar. Plötsligt är Sonja bakom. Hon dök upp för att hon undrade vart Guns fitta tatt vägen. Hon trycker sig mot min kropp bakifrån. Hon är fortfarande blöt av allt kladdande. Hån flåsar love-ord i nacken på mig och hennes händer är överallt, men snart är en av händerna i fittan. Hon trycker blygden mot mig och den jobbande handen känns som ett litet djur som kommit i kläm.

Plötsligt är det någon som vänder på mitt huvud. Maria är där och vill kyssas, med en hand på mitt bröst och den andra förmodligen på Sonja för hon räcker den runt mig. Vi hinner bara i några sekunder. Så exploderar Marion. Hon skakar och faller ihop. Armarna kan inte bära. Hon stadgas bara av kuken i stjärten. Maria släpper kyssen och håller Marion uppe som skakar förfärligt. Jag fortsätter pumpa i baken och stadgar med händerna. Sonja stoppar in en tumme i munnen på mig och jag suger den lite fånigt. Hennes hand jobbar tätt tryckt mot mitt lår. Gun skriker därnere. Hon har jobbat på egen hand och efteråt får jag veta att hon slog huvudet i skåpet bakom, för hon brukar inte skrika när hon knullar, bara när det råkar komma råttor, möss och spindlar förbi och vilja hälsa på henne, bara för att hon är så snäll och sexig. Sonja och jag börjar skaka samtidigt, hon gurglar som hon brukar göra. Jag kan inte hålla tillbaka längre. Sprutar och sprutar i Guns bak. Ekipaget kollapsar. Maria som är den enda som inte gått, hjälper oss andra ner på golvet, som är varmt av golvvärmen, men hårt av stenen.
Vi ligger darrande och skrattande och jag kysser Sonja och det känns så underbart skönt.
Maria är hungrig så vi beslutar oss att gå ner i köket och ta en nattmacka, efter allmänt duschande, innan vi fortsätter någon timme till. Sonja kutar in i sovrummet och hämtar ut Babsan som fortfarande ser groggy ut.
Maria påminner mig i trappen ner inför de andra att hon är den enda som inte har fått kuk alls än. Alla skrattar och trivs. Jag knullar henne på köksbordet medan de andra fnittrande serverar henne dryck och macka. Sonja sticker skakande av skratt en stor korv i min mun. Jag biter av och låter resten falla. Smakar gott.Jag drar mig ut, dirigerar om dem och lägger dem alla med dinglande ben, smaskande på var sitt äpple och går från den ena till den andra tills de stönar och sedan till nästa. Alla onanerar. Maria får mest för rättvisans skull. Alla äter. Alla trivs.
Att knulla är stort. Att knulla större är störst…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *