Gay sexnoveller

Från straight till gay del 2

Från straight till gay del 1

Under veckan som gått hade jag gjort mitt bästa för att förtränga vad som hade hänt på gymmet. Men gång på gång dök minnesbilder upp i mitt huvud. Olof som satt där i bastun med benen brett isär och hans stora håriga mage. Han stora kuk som dinglade därunder. Hans hårda kuk i mina händer. Smaken av hans sperma i min mun. Och det värsta var att varje gång det hände blev jag genast stenhård. Till slut stod jag inte ut längre. ”Jag ska bara runka en gång när jag tänker på det. Sedan så kan jag gå vidare och glömma det,” tänkte jag.

Jag tog kuken i handen och började runka samtidigt som jag slöt mina ögon. Jag såg hans hårda kuk framför mig i ina händer och mindes hur jag lutat mig fram och kysst ollonet. Men i fantasin öppnade jag nu munnen och började suga på det.

-Uhhh!

Samma ögonblick som jag tänkte tanken kom jag så kraftigt att första sprutet flög över mitt huvud. Andra sprutet träffade mig i ansiktet och resten av sperman kletades ut på mitt bröst. Jag hade nog aldrig kommit så fort och mycket förut kändes det som. Lite sperma rann på min överläpp och utan att tänka mig för så slickade jag i mig lite. ”Den var inte alls lika god som hans,” han jag tänka innan jag insett vad jag tänkt.

Jag hade inte gått till gymmet någon mer gång efter den första under veckan som gått. Tanken på att möta Olof där igen gjorde mig livrädd. Även om jag visste att jag bara skulle låta bli att prata med honom och att det som hade hänt aldrig skulle hända igen så var bara tanken på att möta honom något som jag inte ens vågade ta tag i.

Problemet var bara att Madde började bli sur redan när det gått två dagar utan att jag gått dit och tränat igen. När jag kom hem efter jobbet den tredje dagen utan att ha tränat fick jag en rejäl uppsträckning om hur dyrt kortet faktiskt varit och det bara var för mitt eget bästa. Trots det gick jag inte dit dagen efter utan väntade bara en och en halv timma innan jag gick hem. Finurligt sköljde jag mitt hår på toaletten på jobbet innan jag gick därifrån så att det skulle se ut som om jag hade duschat. När jag kom hem kysste hon mig genast och berömde mig så för hur duktig jag hade varit. Nöjt upprepade jag samma sak två dagar senare, men den här gången gick det inte lika bra.

-Vad är det här? sa hon uppfordrande och höll upp min träningsväska.

-Min träningsväska, sa jag undrande.

-Och varför är kläderna i den helt torra och rena?

Desperat försökte jag urskulda mig med att det varit mycket på jobbet och att jag inte hunnit med att träna idag. På nytt fick jag en utskällning som jag sent skulle glömma och till slut så lovade jag att verkligen gå och träna dagen efter.

Så nu var jag på gymmet igen. Jag hade nästan smugit in i omklädningsrummet och blivit så lättad när jag var ensam där. Väl inne i gymmet gjorde jag några övningar samtidigt som jag hela tiden spanade nervöst efter Olof. Jag låg på rygg med en 7,5-kilos hantel i vardera handen och försökte träna bröstmuskler när han plötsligt tornade upp sig ovanför mig.

-Där är ju min lilla pojk. Jag trodde nästan att du hade gett upp. Du vet väl att det är svårast de första gångerna. Sedan går det bara lättare och lättare, sa han med sin kraftiga basröst.

Jag rodnade när jag insåg hur tvetydigt man kunde tolka hans ord. Jag tittade mig oroligt omkring för att se om någon annan reagerat, men såg lättat att ingen verkade bry sig om oss. Han stod med benen brett isär ovanför mitt huvud och jag kunde se konturen av hans kuk genom hans löst sittande shorts. I samma ögonblick som jag såg det kände jag hur min kuk började styvna. Jag satte mig upp och lade ifrån mig hantlarna.

-Jag måste nog gå nu, sa jag tyst.

-Men jag lovade ju dig att jag skulle hjälpa dig med träningen. Så snällt som du hjälpte mig sist måste jag ju få bjuda tillbaks. Kom med här nu, sa han och lade sin starka arm över mina axlar. Jag kände mig så liten med hans kropp mot min och jag försökte inte ens protestera mer.

-För en pojk som dej är det bästa att göra många repetitioner med väldigt lätta vikter. Då får du långa smala muskler som passar bäst för en feminin kropp som din. Stora kraftiga muskler på en kropp som din passar inte alls, förklarade han.

Jag ville protestera och säga att det ju var stora muskler som jag ville ha, men på nått sätt kom jag mig inte för det. Istället gjorde jag precis de övningar som han ville att jag skulle göra och det kändes riktigt bra. I alla fall till ett av hans uppmuntrande tillrop.

-Duktig pojke. Det där kommer ge dej en riktigt fin och tajt liten stjärt.

Jag rodnade våldsamt och tittade mig oroligt omkring. Jag såg hur en vältränad man i förtioårsåldern nästan började skratta när han såg på mig.

-Så där ja. Nu har du kämpat nog för idag. Nu går vi och duschar, sa Olof sedan och klappade mig på stjärten.

-Jag…jag tror jag hoppar duschen idag, sa jag nervöst.

-Det kan du inte göra. Nu följer du med här, sa han bara och la armen över mina axlar igen. På nytt lydde jag honom utan att protestera. Jag hoppades desperat att det skulle vara fler människor i omklädningsrummet, men när vi kom dit var det helt tomt.

-Så där ja. Nu är det dags att du bjuder igen för träningshjälpen.

-V-va?

-Jag har längtat hela veckan efter att känna dina händer om min kuk igen. Och att äntligen få känna hur du suger på farbror Olofs kuk. Jag slår vad om att du har fantiserat om det också.

Jag rodnade våldsamt när jag mindes hur jag kommit medan jag drömde om hans kuk.

-Åh din lilla slyna, sa han med ett skratt. Det har du allt gått och längtat efter. Ner på knä nu och sug på farbror Olofs kuk.

-Nej snälla. Jag är inte bög. Jag vill inte, protesterade jag samtidigt som jag satte mig på knä framför honom ändå.

-Så ja. Var nu en duktig slyna för farbror Olof.

Det kändes så hopplöst när han inte ens sa emot mig utan bara fortsatte som om inget hade hänt. Med darrande händer tog jag fram hans kuk från hans shorts. Den var precis lika stor och fin som jag mindes den. ”Fin”, vad tänker jag egentligen. Desperat försökte jag tänka på nått annat samtidigt som jag började runka med båda händerna. Jag kunde inte låta bli att tänka på hur stor och hård den kändes i mina händer. Hur mycket större den var än min egen.

-Ge den en liten puss nu.

Hans ord tog mig bort från mina tankar och jag tittade förvånat upp på honom. Han nickade bara uppfordrande mot mig där han tornade upp så stor och stark ovanför mig. Nervöst lutade jag mig fram och kysste den. Den ryckte till och slog till mig på näsan.

-Mm. Duktig pojke, Ta den i munnen nu.

Försiktigt öppnade jag min mun och kände hur han genaste pressade fram lite så att toppen på hans kuk gled in i min mun. Försiktigt lät jag tungan glida över hans ollon och jag hörde hur han stönade till. På nått sätt fick det mig att känna mig så mäktig på nått sätt. Att jag kunde påverka honom på det sättet. Jag lutade mig fram och försökte ta mer av hans kuk i min mun. Plötsligt hörde jag hur det klickade till. Jag ryckte till och tittade upp när det klickade till igen. Förvånat tittade jag rätt in i Olofs mobilkamera.

-Le som en duktig slyna nu så att jag får ett fint minne av min lilla pojk.

Försiktigt försökte jag le mot honom och hörde hur den klickade till igen.

-Jättefint. Nu kan du fortsätta suga på farbror Olofs kuk pojk.

Utan att tänka vidare omslöt jag hans kuk med min mun på nytt. Av någon anledning ville en del av mig göra honom nöjd med mig så jag försökte ta mer av hans kuk i min mun. Jag pressade mig mot honom så att mer av hans kuk trängde in längre en innan.

-Mm. Du är en så duktig liten slyna. Ta lite till av den nu.

Jag pressar mig mot honom, men får kväljningar när hans kuk tränger in för djupt. Jag börjar snabbt dra mig bakåt, men känner hur han greppar tag om mitt huvud med sin ena hand och pressar tillbaks mig igen.

-Visa att du är en riktig kuksugare nu. Ta lite till av den. Försök att klara halva i alla fall.

På något konstigt sätt ville jag vara en duktig kuksugare för honom. Jag pressade mot honom så att jag fick kväljningar och även om jag ville dra mig undan greppade jag tag om hans stora starka lår istället och höll mig fast för att klara att ta lite till av den.

-Så ja! Jätteduktig flicka.

Jag ryckte till när han kallade mig för flicka, men fortsatte ändå att suga. Plötsligt kände jag hur han stelnade till och sedan började min mun fyllas av hans sperma. Jag äcklades av den slemmiga vätskan, men ändå försökte jag inte dra mig undan. Jag svalde lite när min mun höll på att bli överfull, samtidigt kände jag plötsligt hur jag själv kom och började spruta rätt ut på golvet utan att ens ha rört vid min kuk. Till sist slutade även hans kuk att spruta sperma i min mun.

-Mm. Jätteduktigt. Visa att du har svalt som en duktig hora nu.

Fast hans ord var så tuffa lät de ändå så snälla på nått sätt. Jag tvingade mig att svälja den sista sperman och kände hur den gled ner i halsen. Sedan tittade jag upp mot honom och öppnade munnen. Jag såg hur han tittade nöjt på mig, men också hur han fortfarande höll upp sin mobil och jag förstod att han hade filmat alltihop.

-Tacka nu för sperman som en duktig pojke, befallde han och fast jag visste att jag inte borde göra det så kunde jag inte låta bli,

-Tack farbror Olof för den goda sperman, sa jag och log mot honom.

-Duktig pojke. Du kan gå och duscha nu, sa han och smiskade till mig lite lätt på stjärten. Jag skrek till av förvåning och den lätta smärtan och kunde inte låta bli att skämmas lite hur gällt mitt skrik var. Hur det lät nästan som en flickas.

När jag kom ut ur duschen såg jag hur han stod vid mitt skåp med min telefon i sin hand.

-Jag la in mitt nummer i din telefon så att du kan ringa till mig när du vill. Söt flicka det här. Är det din tjej? frågade han och visade upp bilden på Madde som jag hade i min mobil.

-Mm. Det är det, sa jag och skämdes när jag undrade vad hon skulle tycka om hon fick veta vad jag gjort.

-Hon är nästan lika söt som du. Du får säga till om du vill att jag kommer och hälsar på er nån gång.

-Jag…jag måste gå nu.

Plötsligt skämdes jag något fruktansvärt över vad jag hade gjort och kände att jag på något sätt måste undvika att komma tillbaks hit. Att detta måste ha varit sista gången som jag träffat Olof.

Bara några minuter senare satt jag i bilen på väg hem ifrån gymmet. Plötsligt plingade mobilen till. Förskräckt såg jag avsändaren. Farbror Olof.

Jag öppnade meddelandet: ”Vi fortsätter träningen på torsdag på gymmet. Här får du en liten bild som ett minne av dagens övning.” Jag tittade skräckslaget på bilden av mig leendes mot kameran med en jättekuk precis jämte munnen och med min hand runt skaftet på den. Samtidigt kände jag hur min kuk började styvna igen.

Från straight till gay del 3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *