Gay sexnoveller

Från straight till gay del 3

Från straight till gay del 2

Redan dagen efter mitt andra möte med Olof kom ett nytt sms från honom. ”Ser fram mot träningen imorgon. Se till att skaffa ett par riktigt tajta små shorts att ha på dig och ett litet linne ihop med det. Och gärna ett par strumpor som går upp till knäna. Vill att du ska se riktigt sexig ut. Annars blir det smisk//farbror Olof ” Med meddelandet låg det dessutom en bifogad bild på en ung smal kille i kläder som de han beskrivit.

Jag trodde knappt att det var sant när jag läste det. Jag hade redan bestämt mig för att tala allvar med Madde och säga till henne att det inte var något för mig att träna. Jag tänkte aldrig mer träffa Olof igen och enda sättet att undvika det var att aldrig mer gå tillbaks till gymmet igen. Trots det kunde jag inte låta bli att fundera på hur jag skulle se ut i kläderna som han beskrivit. Jag skulle ju faktiskt kunna skaffa sådana ändå och ha på mig om jag ger mig ut och springer istället.

Efter jobbet åkte jag direkt till en sportaffär. Jag gick där och tittade bland träningsgrejerna för killar, men det var så svårt att hitta något som var så sexigt som på bilden jag sett. Jag sneglade lite försiktigt bort mot damavdelningen. Till slut kunde jag inte hålla mig utan gick över och tittade där. Tio minuter senare gick jag därifrån, med ett par svarta tajta små shorts, ett rosa linne och ett par vita knästrumpor. Jag kunde inte låta bli att tänka på hur farbror Olof skulle titta på mig när han såg mig i dem. Genast slog jag ifrån mig tanken. Han skulle ju inte få se mig i dem någonsin.

På torsdagen satt jag som på helspänn på jobbet. Varje gång jag fick ett sms tittade jag oroligt efter vem det var från. Varje gång när det var från någon annan kände jag mig så lättad, men samtidigt var det på nått sätt som om jag var lite besviken också. När ännu ett sms kom så tog jag som vanligt snabbt upp mobilen. Men den här gången var avsändaren Farbror Olof. Jag kände hur min kuk började styvna innan jag ens öppnat meddelandet. ”Se till att vara i tid till träningen idag. Sen ankomst bestraffas. Och se till att ha sexiga kläder som jag sa till om innan//farbror Olof”

Med darrande händer började jag skriva mitt svar. ”Jag är ledsen farbror Olof, men jag tror inte att träning är något för mej trots allt// Simon”

Det gick bara någon minut sedan plingade det till igen. Nervöst öppnade jag meddelandet från honom. ”Du gör som du vill pojk. Men är du inte där senast om 30 minuter så skickar jag bilderna från senaste träningen till din lilla Madde 0760-xxxxxx//farbror Olof” Förskräckt såg jag att han hade Maddes nummer. Jag vågade inte ens tänka på vad hon skulle tycka om hon fick se bilderna på mig.

25 minuter senare gick jag in på gymmet. Jag hade på mig mina nya träningskläder och kände mig så självmedveten när några av männen som tränade där inne tittade på mig. Så såg jag då honom längst bort i gymmet. En del av mig ville bara vända i dörren och gå därifrån igen, men det var en del av mig som faktiskt ville gå bort till honom också.

Nervöst gick jag fram till honom.

-Hej, sa jag tyst samtidigt som jag tittade ner i golvet.

-Titta på mej när du pratar med mej pojk. Och kalla mej farbror Olof när du pratar med mej.

Jag tittade försiktigt upp på honom. Han såg så sträng, bestämd och arg ut.

-Förlåt farbror Olof, sa jag tyst och kände hur jag rodnade.

-Nåja. Nu är du ju här. Jag förstod allt att du inte skulle kunna hålla dej borta. Erkänn att du har gått och längtat efter att fortsätta din träning ihop med mej.

-Jag…jag har inte kunnat sluta tänka på det farbor Olof, erkänner jag skamset. Samtidigt inser jag hur min kuk börjar styvna och jag ser förskräckt hur mina tajta små shorts inte gör nått för att dölja den, utan hur det blir en liten bula av den genast.

-Vad sött att din lilla pojkpenis blir hård bara du tänker på mej, säger han med sin basröst. Jag tittar mig oroligt omkring men det verkar inte som om någon hört vad han säger.

-Idag tänker jag att vi bara gör lite övningar för din stjärt så att den blir fast och sexig. Du kan börja med att ställa dej på alla fyra som en hund. Nu lyfter du på ena benet som om hunden skulle kissa.

Jag skämdes som en hund när jag hörde vad han sa, men lydde honom motvilligt.

-Lite högre. Upp med det bara. Så där ja, sa han samtidigt som han grep tag om mitt ben och fick mej att lyfta det lite högre. Hans grepp om mitt lår och min vad var så starkt och stabilt. Han släppte inte utan höll kvar och efter en stund kände jag hur jag började darra av ansträngning.

-Kämpa på nu som en duktig liten hynda. Lite till bara. Så ja.

Till sist släppte han taget och jag kunde gå ner på alla fyra.

-Nu tar vi andra benet. Upp med det ordentligt nu.

På nytt grep han tag om mitt ben och hjälpte mig att få upp det ordentligt. Hans starka händer kändes så bra på nått sätt och när jag tittade ner mellan mina ben såg jag hur min lilla kuk stod rätt ut mellan mina ben. Vi upprepade övningen massor av gånger och jag kände hur mitt linne och mina shorts blev svettiga och nästan började bli lite genomskinliga.

-Då tar vi nästa övning. Nu kan du lägga dej på rygg på golvet. Duktig pojke. Nu lyfter du på rumpan så att kroppen blir helt rak ner till knäna.

Jag försökte desperat göra som han sa, men jag klarade det helt enkelt inte. Han tog tag om mina skinkor och hjälpte mig att klara hela vägen upp. Han såg så stor och manlig ut ovanför mig och omedvetet sökte sig min blick till hans kuk som fick hans rymliga shorts att bukta ut. Han höll mig uppe ett tag innan han lät mig börja sakta sjunka ner mot golvet igen. Samtidigt som han gjorde det lät han sina händer glida över mina lår.

Vi upprepade rörelsen tio gånger innan han lät mej vila på liggandes på golvet. Jag kunde inte undgå att tänka på att båda övningarna han låtit mig göra hade klara sexuella undertoner. Fösta med mig stående på alla fyra som om jag bara väntade på att bli tagen bakifrån och den andra med mig juckandes uppåt med underlivet.

-Du har väldigt lena och fina ben. Men du ska se att om du rakar dom så blir dom ännu gulligare. Det blir din läxa till nästa gång. Nu går vi ut till duschen och fortsätter där.

Han tog mig i handen och hjälpte mig att ställa mig upp. Fast vi bara hade gjort några få övningar kände jag mig helt matt. Han fortsatte hålla mig i handen medan vi gick mot omklädningsrummet. Jag kände mig som en liten pojke jämte honom. I ögonvrån tyckte jag mig se hur två vältränade män tittade på oss och sa något med ett skratt till varandra. Jag rodnade våldsamt medan jag undrade vad de kan ha sagt.

-Då ska vi utvärdera dagens övningar lite. Du skötte dej jättebra under själva träningspasset. Och kläderna som du skaffat passar dej mycket bättre än dom där killkläderna som du hade innan. Nu ser man tydligare hur feminin och fin du skulle kunna vara om du bara ansträngde dej lite. Så långt är allt positivt, men nu kommer vi till det negativa. Sånt där trams med att du inte tänker komma och träna när jag säger åt dej att göra det kommer jag inte att tolerera. När jag säger åt dej att göra nått så lyder du. Förstått!

-Ja farbror Olof, säger jag tyst.

-Duktig pojke. För att du verkligen ska lära dej måste jag tyvärr straffa dej. Du kommer få tjugo slag på stjärten. Vill du att vi gör det här eller vill du hellre följa med farbror Olof hem och få ditt straff där?

Tanken på att åka med honom hem var så skrämmande. Att åka med en man som jag egentligen inte visste någonting om förutom att han var stor och stark. Tanken på att protestera mot att han skulle få smisk slog mig däremot inte ens.

Fast tanken på att bli smiskad här i omklädningsrummet skrämde ju också. Tänk om någon skulle komma in och få syn på dem. Han skulle aldrig mer kunna visa sig här. Men Olof skulle ju säkert tvinga honom att komma tillbaks ändå.

-Jag…jag tror det är bättre hemma hos dig, viskade jag till sist fram.

-Duktig pojke. Jag förstod väl att du ville få komma hem och hälsa på farbror Olof.

-Men lovar du att du bara ska smiska mej i så fall? Jag måste väl inte suga av dej igen, bad jag honom nervöst.

-Små slynor som du älskar att suga kuk. Sedan kan du låtsas att du inte vill det hur mycket du vill. Men visst, jag lovar att du inte behöver suga min kuk om du inte ber om det, din lilla retsticka, sa han och gav mig en liten dask på stjärten.

-Behåll dina sexiga små tjejkläder på så länge. Om du vill kan du ta på dej nått över så att du inte förkyler dej.

Jag skämdes så när han pratade om att jag hade tjejkläder på mig, men samtidigt så kände jag mig lite stolt över att han kallade mig sexig. Jag drog på mej ett par jeans över mina tajta små shorts och sedan en jacka på överkroppen. När jag var klar tog Olof mig i handen och ledde mig ut till sin bil. Jag hoppade in i framsätet jämte honom och satt sedan tyst när han körde iväg. När vi hade kört en bit kände jag hur han började smeka mitt ena lår genom jeansen. Jag stelnade till i hela kroppen, men satt bara tyst utan att säga något. Jag kände hur min kuk spände mot mina jeans alldeles stenhård bara av den lilla beröringen från honom.

Jag vet inte riktigt hur länge vi hade åkt innan han stannade utanför en villa.

-Så där. Nu är vi framme vid farbror Olofs kärleksnäste. Det vill du allt bra gärna få se va?

Jag tittade bara nervöst ner i golvet. Tanken på att ge mig in dit ensam med honom gjorde mig livrädd, men på något konstigt sätt upphetsad också även om jag inte kunde förstå hur jag kunde känna så. Men att säga att jag ville gå in dit var bara för mycket på något sätt.

-Svara som en artig flicka nu då, sa han bestämt och jag kunde höra ilskan i hans röst.

-J-ja farbor Olof. Jag vill hemskt gärna se det.

-Duktig flicka.

Han gick ut ur bilen och innan jag hade hunnit ur själv så var han runt på min sida och öppnade dörren åt mig. Han tog min hand och hjälpte mig ur. Sedan höll han mig i handen hela vägen fram till huset. Väl inne fortsatte han in i ett rum och började ta av sig sina kläder. Efter bara en liten stund satte han sig på en stol i bara sina kalsonger.

-Vad väntar du på? Ta av dig dina kläder nu så att du kan få ditt smisk. Men du kan behålla dina flick-kläder på så länge.

Nervöst började jag ta av mig så att jag sedan bara stod i mina knähöga strumpor, tajta shorts och mitt rosa träningslinne.

-Du är ju så söt att ett helgon hade velat knulla dej. Du kan inte ana vilken fin liten hora du kommer vara när jag är klar med dej.

Jag kände hur jag rodnade när jag hörde hans ord. På något sätt gjorde dem mig både stolt och skamsen på samma gång.

-Lägg dej nu över farbror Olofs knä så ska du få ditt straff för att du varit en stygg liten flicka.

Nervöst gjorde jag som han sagt åt mig även om jag kände mig så sur över att han kallade mig för flicka hela tiden. Jag var ju ingen flicka. Jag var ju en pojke. Nej ingen pojke; en man, tänkte jag irriterat samtidigt som jag kände mig så liten liggandes över hans kraftiga lår. Hans starka hand smekte min stjärt genom shortsen och beröringen fick mig att rycka till.

-Uhh! Jag stönade till när min hårda kuk gneds mot hans lår.

-Oj, vilken kåt liten flicka du är. Men innan du kan få det riktigt skönt så ska du få ditt smisk. Nu drar vi ner dina söta shorts så att jag kommer åt ordentligt, sa han samtidigt som jag kände hur han drog ner dem så att de hängde runt mina knän.

-Nu vill jag att du är en duktig tjej och räknar högt efter varje slag så att vi vet hur många du har fått. Och så vill jag att du tackar mig efter varje slag också. Det är ju faktiskt inte alla som tar sig tiden att uppfostra små flickor ordentligt nu för tiden. Har du förstått?

-Ja, farbror Olof.

Jag låg där över hans knä och spände hela kroppen. Jag kunde inte fatta att det här hände. Att jag skulle få smisk som ett litet barn.

Smack!

-Ajjjjj!

Jag skrek ut min smärta. Jag hade aldrig kunnat ana att det skulle göra så ont. Jag låg där och andades häftigt. Jag försökte desperat låta bli att börja gråta.

-Vad säger duktiga flickor när de har fått smisk?

Jag låg där och försökte desperat komma på vad han menade. Till slut förstod jag det ändå.

-E-ett, snyftade jag fram. Tack farbor Olof.

Jag kände hur hans hand smekte min ömma skinka och jag kände mig så tacksam mot honom. Sedan lyftes den från min stjärt och genast spände jag mig i hela kroppen och blundade så hårt jag kunde.

Smack!

-Två. T-tack farbror Olof, flämtade jag fram. Min skinka brände av smärtan och jag kände hur jag nästan inte kunde hålla tillbaks gråten längre.

-Smack!

Nu brast det för det och jag började gråta.

-T-re. Sn-snälla O-olof. Jag lo-var att va-vara snä-äll, hulkade jag fram. Hela min kropp skakade av snyftningarna.

-Det är för ditt eget bästa. Jag tycker inte heller om det, men du måste lära dej. Förhoppningsvis kommer du alltid göra som du blir tillsagd i framtiden och då behöver jag aldrig mer smiska dej igen. Glöm inte att tacka mej efter varje slag nu i fortsättningen för då måste jag ge dej extraslag. Men jag låter dej slippa det den här gången.

Samtidigt som han pratade lugnande till mig smekte han mina ömma skinkor och långsamt lugnade jag ner mig och kände mej så tacksam mot honom för att han var så snäll. Så lyftes handen på nytt.

Smack!

PÅ nytt började jag hulka våldsamt. Jag kände hur snoret började rinna från min näsa och droppa ner på golvet.

-F-fyra. T-tack fa-rror Ol-of, snyftade jag fram.

Jag vet ärligt talat hur jag klarade mig igenom resten av smisket. Men till slut hade jag i alla fall räknat till tjugo. Jag låg där i hans knä medan han smekte min rygg och mina skinkor.

-Så ja. Så ja min söta lilla flicka. Nu blir det snart bättre ska du se, tröstade han mig och jag kände mig så tacksam och trygg på något sätt. Långsamt lugnade jag ner mig och sakta började jag inse att fast in stjärt var så öm så gjorde det inte lika ont som det hade gjort i början. Jag insåg också något annat. Farbror Olofs kuk var stenhård mot min mage. Plötsligt kände jag hur han grep tag under mina armhålor och lyfte bort mg från sitt knä och satte mig på golvet jämte honom. Det kändes så speciellt på något sätt att han hanterade mig så enkelt som om jag inte vägde någonting. Han drog ner sina kalsonger och hans stora kuk stod stenhård och jag tittade fascinerat på den. Utan att tänka på det slickade jag mig om läpparna. Fast han hade ju faktiskt lovat att jag inte skulle behöva suga på den, tänkte jag, men tanken gav mig bara ett sting av saknad.

-Jag lovade att du inte skulle behöva suga på min kuk och jag håller vad jag lovar. Men så här kan jag ju inte ha det så nu får jag inviga din lilla pojkfitta istället.

Jag tittade bara förvånat på honom. Vad menade han. Han kunde väl inte… Han kunde väl inte försöka få in den saken i min stjärt?!

-Nej! Snälla farbror Olof. Jag kan väl få suga av dej istället. Jag lovar att ta den ännu djupare än jag gjorde sist.

-Nej. Nu har du legat och kåtat upp mej med din lilla stjärt. Och dessutom har jag velat knulla den ända sedan jag såg dej första gången så nu är det allt dags. Om du ber mej riktigt snällt låter jag dej suga lite på den innan så att den inte är helt torr när den tränger in.

Förtvivlat insåg jag att han inte ens hade tänkt att använda glidmedel. Då måste han ju låta mig suga lite på den så att det åtminstone kom saliv på den. Annars kommer jag aldrig klara det.

-Snälla farbror Olof. Kan jag inte få suga på din kuk. Jag har längtat så efter det hela dagen, bönföll jag desperat där jag satt vid hans fötter.

-Nåja. Eftersom du vill suga på den så gärna. Men då vill jag aldrig mer höra nått gnäll om att du inte vill suga kuk.

-Jag lovar farbror Olof, sa jag snabbt och flyttade mig lite närmare honom och grep tag om hans kuk med båda mina händer och tog den i munnen. Jag sög lyckligt på den och nu kunde jag faktiskt inte förstå varför jag tidigare sagt att jag inte vill suga på den. Den var ju så manlig och härlig på något sätt, tänkte jag medan jag försökte få in ännu mer av den i min mun.

-Mm. Duktig slyna. Det där gillar du va?

-Mmpfh, svarade jag lyckligt och tittade upp på honom samtidigt som jag fortsatte suga. Jag kände hur lite snor rann ur min näsa och ner över kukskaftet, men nu kände jag mig nästan bara tacksam över det och smetade ut det med mina händer.

-Så ja. Nu räcker det, sa han efter ett litet tag och missbelåtet slutade jag att suga. Han lutade sig fram och tog mig i sina armar och hur enkelt som helst började han bära iväg med mig som om jag inte vägde någonting. Jag tittade beundrande upp på hans skäggiga ansikte. Han bar in mig i ett sovrum och lade ner mig på rygg i sängen. Han satte sig på knä och lyfte upp mina ben i luften. Han spottade på sitt långfinger och sedan kände jag hur fingret smekte min stjärtskåra och jag ryste till av upphetsning. Sedan kände jag hur fingret pressades mot min anal. Till slut trängde det in och jag stönade till. Fingret kändes så stort i min lilla stjärt. Samtidigt såg jag hur hans stora kuk svajade hård. Den var ju så mycket större.

-Snälla farbror Olof. Det kommer aldrig att gå. Den är alldeles för stor., kved jag nervöst.

-Jodå. Du måste bara slappna av så ska det gå bra. Och eftersom du har varit en så duktig flicka ska jag använda lite glidmedel också. Det kommer att göra ont den första gången för det gör det när små tjejer förlorar oskulden, men snart kommer du att älska att ha farbror Olofs kuk i din lilla stjärt.

Jag kände hur han tog ut sitt finger, men snart trängde det in igen och jag kände hur det var kallt och kletigt och jag kände mig så tacksam mot honom för att han smörjde in min anal ordentligt. Till slut så tog han ut fingret på nytt och istället så kände jag hur hans ollon pressades mot mitt anus.

-Så ja. Slappna av nu, sa han till mig, men fast jag så gärna ville göra som han sa så gick det inte. Plötsligt grep han tag om min hårda kuk med sin stora hand. Han klämde till hårt och jag stönade till av smärtan och spände mig i hela kroppen. Sedan släppte han igen och jag andades lättat ut. Då kände jag hur han pressade till och innan jag han spänna mig igen var hela hans ollon inne i min stjärt.

-Uhh! Jag stönade högt av smärtan när min anal tänjdes ut.

-Det…går…inte. Den…är för…stor, stönade jag fram.

-Jodå. Det ska allt gå. Pressa på som om du skulle bajsa bara, säger han åt mig.

Jag förstår inte varför det skulle hjälpa, men som vanligt gör jag som han säger åt mig. Jag sluter mina ögon och försöker bajsa. Plötsligt känner jag hur han tränger in en bit till istället. Jag känner hur ansträngningen av att ta hans kuk gör mig helt genomsvett och jag andas stötigt. På nytt försöker jag bajsa och jag känner hur han tränger in ännu längre. Min stjärt känns helt ofattbart full av hans kuk. Jag öppnar mina ögon och tittar upp på honom. Han ansikte är rött av ansträngning och upphetsning. Han har greppat tag om mina smala handleder och håller fast mig hårt med sina starka händer. Mina handleder som är ungefär lika tjocka som hans kuk.

-Är…hela…inne…nu?

-Jag har fått in nästan halva nu. Gud vad trång och skön din lilla stjärt är. Gör pappa stolt nu och ta resten av kuken. Var en duktig slyna för pappa.

Jag vet inte riktigt när han hade börjat kalla sig pappa istället för farbror, men jag ville vara en duktig slyna för honom. På nytt försökte jag bajsa och jag kunde hur han trängde in ännu längre i min anal. Fast det gjorde så ont var det på nått sätt skönt också. Jag kände hur hans stora mage gneds mot min stenhårda lilla kuk och jag kunde inte låta bli att försöka jucka lite mot den. Jag kände hur min anal krampade om hans kuk och han stönade högt. Jag kände mig så stolt när jag förstod hur han njöt av min stjärt. Han röde sig försiktigt fram och tillbaks i min stjärt och långsamt trängde han allt längre in. Till slut hade han faktiskt fått in hela kuken i min stjärt. Det kändes som om den var hela vägen upp i min mage.

-Mm. Vilken duktig flicka du är som tar hela pappas kuk. Erkänn att du gillar det din kåta lilla slampa.

-Det…det gör ont pappa, men det är skönt också, flämtade jag fram.

Plötsligt började han dra sig ur mig och jag kände hur besviken jag blev. Desperat försökte jag följa efter med mitt underliv, men han höll fast mig så bestämt. Så körde han istället in kuken hela vägen och jag stönade högt. Sedan började han knulla mig med korta bestämda stötar.

-Åh! Åh! Åh!

Jag hörde mig själv kvida av njutning och upphetsning. Hörde hur mina gälla kvidanden lät mer som en flicka än en man. Och sedan kände jag hur jag kom. Stråle efter stråle av min sperma som kletades ut mellan våra magar. Orgasmen liknade ingen jag någonsin fått förut. Jag hade inte ens rört min kuk, men känslan av att ligga under honom. Att känna hans stora kuk i min trånga stjärt var så fantastisk. Min kuk slaknade sakta mellan oss. PÅ nytt började hans kuk i min stjärt kännas mer smärtsam än skön nu när jag inte längre var så kåt, men ändå ville jag inte att han skulle sluta. Jag ville känna honom spruta i mig. Veta att det var jag som fått honom att komma.

-Det gillar du va? Pappas stora kuk i ditt trånga lilla hål. Din kåta lilla hora. Din snuskiga lilla slyna.

För varje ord han yttrade stötte han hårdare in i min anal. Jag kved av smärta, men ändå kändes det så bra. Så stelnade han till i mig.

-UUHHHHH! Jag kände hur han sprutade gång på gång djupt inne i min anal och det kändes som det lyckligaste ögonblicket i mitt liv. Till slut var han klar och jag kände hur han dråsade ihop över mig. Hans stora kropp pressade ner mig och det kändes som om jag nästan mosades under honom. Samtidigt som hans kuk långsamt slaknade i min stjärt kändes det som om jag nästan fick svårt att andas under honom och jag kämpade för att komma loss. Till slut rullade han runt och lade sig på rygg med mig ovanpå honom istället. Han smekte min rygg med sina starka händer.

-Var det skönt min lilla sötnos?

-Det…det var underbart farbror Olof, sa jag och log lyckligt mot honom.

Från straight till gay del 4

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *