Gay sexnoveller

Från straight till gay del 4

Från straight till gay del 3

Varje gång som någon tittade på mig kände jag hur jag började rodna lätt. Det kändes som om alla på kontoret måste kunna se hur annorlunda jag hade blivit. Jag var en kille som hade sugit kuk nu. Och till och med blivit knullad i min trånga lilla pojkfitta. Jag rodnar ännu mer när jag inser att jag använder farbror Olofs ord för den dessutom. Jag känner hur min kuk styvnar i mina trosor. Det var ännu en sak som var nytt. Farbror Olof hade bestämt att jag skulle vara helt rakad förutom på huvudet och att jag alltid skulle ha på mig trosor i fortsättningen.

Jag hade rakat mig helt och hållet innan jag hade gått till jobbet och sedan hade jag tagit på mig ett par av Maddes svarta spetstrosor. De kändes så ofattbart lena och sköna mot min penis och jag hade smekt mina nyrakade ben och njutit av den sexiga känslan. Jag kråmade mig lite framför spegeln och undrade vad farbror Olof skulle tycka om att se mig så här. Sedan undrade jag vad Madde skulle tycka om det. Och hur jag skulle förklara det för henne. Även om min kroppsbehåring innan mest varit väldigt lätta och tunna fjun skulle hon ju knappast kunna undgå att se att jag nu hade rakat av mig det helt. Och redan kvällen innan hade jag fått komma på en nödlögn när hon hade sett min blåslagna stjärt. Jag hade sagt att jag hade ramlat omkull på gymmet och när hon hade tröstat mig hade jag nästan börjat gråta när jag mindes hur ont det hade gjort när farbror Olof hade smiskat mig. Men genast hade jag känt hur det hade börjat rycka i min penis också.

Jag vaknade upp ur mina funderingar när min mobil plingade till. Det var ett sms från Olof och han befallde mig att dra ner mina byxor när jag satt vid mitt skrivbord och ta två bilder åt honom. Ett där mina trosor syntes och ett på min nyrakade penis. ”Jag vill se att min lilla slyna varit lydig så att hon slipper smisk.” Jag gick in på mitt kontor och satte mig med ryggen mot dörren. Även om jag skulle stänga dörren kunde ändå folk se in eftersom det var glasväggar mot korridoren så jag lyssnade nervöst efter ljud av någon som kom när jag drog ner mina byxor en bit över låren. Jag har ett par tajta jeans på mig eftersom farbror Olof ville att folk skulle kunna se min sexiga lilla stjärt. Jag tar snabbt ett kort på de sexiga trosorna. Sedan drar jag ner trosorna också så att men stenhårda, nyrakade penis syns. Snabbt drar jag upp trosorna och byxorna igen. Jag känner mig så lättad när jag är klar och ingen har sett mig. Jag skickar iväg bilderna till farbror Olof och känner mig så lycklig och stolt när jag får ett svar där det står att jag har varit en duktig flicka. Jag sluter ögonen och smeker min penis genom jeansen. Jag är så upphetsad att jag nästan sprutar i mina trosor, men till slut lyckas jag hejda mig.

Precis innan jag skall gå hem får jag ett nytt meddelande från farbror Olof. ”Du får inte att du har sex med Madde den närmaste veckan. Om du måste, får du tillfredsställa henne med tungan eller dina fingrar, men din lilla penis kommer inte in i henne. Den tillhör mig nu och du får inte använda den utan att fråga om lov först. Du får inte gnida din lilla penis heller. Jag vill ha min lilla flicka kåt och villig nästa gång vi ses.”

Den kvällen är det ingen träning för mig och jag kan inte låta bli att fundera på vad farbror Olof skulle ha gjort med mig medan jag istället lagar mat åt mig och Madde. Tankarna lämnar mig ingen ro och å fort vi har ätit så börjar jag damma i lägenheten också för att jag ska ha något att sysselsätta mig med. När Madde berömmer mig för att jag är så duktig känner jag på nått sätt inte samma stolthet som jag brukar göra utan känner mig nästan irriterad istället. Hon kysser mig på munnen och kramar om mig. Pressar sin kropp mot min och jag vet att det innebär att hon kommer att vilja ha sex ikväll. Normalt brukar det göra mig kåt direkt, men idag gör det mig bara orolig. Vad kommer hon tycka när hon får syn på min renrakade kropp? Och hur ska jag kunna undvika att hon knullar med mig. Tanken slår mig att jag skulle kunna göra det utan att farbror Olof får reda på det, men det känns så fel att göra så på något sätt.

När vi skall lägga oss smiter jag in på toaletten och tar av mig kläderna. Jag tar av mig Maddes trosor och gömmer dem djupt ner i tvättkorgen. När jag kommer in i sovrummet kommer hennes reaktion omedelbart.

-Vad har du gjort!

Jag tittar ner på min nakna kropp. Ser min mjuka penis, som nog ser ännu mindre ut nu än innan, när den nu är helt renrakad. Nästan som en pojkes lilla snopp.

-Jag…jag tänkte att det kunde vara sexigt, säger jag nervöst.

-Men herregud! Jag ville ju att du skulle se mer manlig ut. Nu ser du ju ut som en flicka om man bortser från den där lilla grejen, säger hon och tittar menande på min mjuka penis.

-Jag är ledsen, säger jag och börjar nästan gråta. Jag vill ju så gärna göra både henne och farbror Olof nöjda med mig, men det går ju bara inte. Jag lägger mig skamset i sängen och så lyfter hon lite på sitt täcke och klappar lite på sängen som hon brukar göra när hon vill att jag ska komma närmare. Jag ser hennes nakna kropp och hon är lika vacker som vanligt med sina toppiga små bröst och sin vältränade kropp. Jag vet hur avundsjuka mina kompisar är på att jag har lyckats bli ihop med en så snygg tjej och hur gärna de hade bytt plats med mig, men idag känns det inte riktigt som vanligt. Vi ligger sked och jag smeker hennes bröst med mina händer. Känner hennes styva bröstvårta mellan mina fingrar. Hon rör sin stjärt mot min kuk, men skamset inser jag att inget händer. Normalt sett brukar jag vara hård från det ögonblicket hon klappar på sängen jämte sig, men nu är min penis helt mjuk. Madde stelnar till när hon inser det. Hon tar tag om mina handleder och pressar ner mig på rygg. Kysser mig hårt och lägger sig över mig. Hennes underliv pressas mot mig och hon gnider sin kropp mot min. Desperat tar hon den i sin hand och försöker runka den lite, men den är så slapp och liten att det inte går.

-Jag…jag är ledsen älskling. Jag vet inte vad det är med mej, säger jag skamset, men samtidigt lättat. Kanske kan jag trots allt vara lydig mot farbror Olof. Jag känner hur det börjar rycka lite i min kuk och jag försöker snabbt tänka på något annat.

-Du får slicka mej istället, säger hon surt och lägger sig på rygg med benen isär jämte mig. Jag kryper ner mellan hennes ben och smeker henne lätt med mina fingrar. Håller isär hennes blygdläppar och låter min tunga glida in. Låter den leka lite med hennes klitta. Känner hur hon rör sig under mig. Hennes händer rör mitt huvud och jag vet hur jag ska tolka hennes signaler. När hon vill att jag skall pressa hårdare och när det skall vara mjukar. När det skall vara snabbare och när det skall vara långsammare. Hon börjar stöna högre och jucka med sitt underliv mot min mun och jag vet att hon närmar sig. Så stelnar hon till och jag känner hur hon kommer.

-Uhhhh! Uh! Uh!

Jag slickar henne långsamt tills jag känner hennes kropp slappna av.

-Så ja. Duktig pojk. Det där kan du i alla fall, säger hon och hennes ord får mig att tänka på hur farbror Olof brukar kalla mig det. Och jag kan inte låta bli att känna som om det är beröm även från honom över att jag skött mig. Plötsligt inser jag att tankarna fått min kuk att bli hård till sist. Jag kan inte låta bli att hennes händer i mitt hår känns som hans när jag sugit av honom för första gången. Tanken får mig att stöna till.

-Jaså. NU blev du hård, säger hon. Men nu är det för sent. Men det var ju skönt att det inte var nått permanent fel på dej i alla fall.

Senare ligger jag där jämte Madde och försöker somna. Men gång på gång återvänder jag till tanken på farbror Olofs kuk. Hur det kändes att ha den i min mun. Hur det kändes att smeka den. Hur det kändes att ha den i min stjärt. Min kuk är så hård att det gör ont nu och jag vill så gärna smeka den. Få komma medan jag tänker på hans kuk, men jag vet att jag inte får. Jag vet inte vad klockan är när jag till sist somnar.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *