Lesbiska sexnoveller

Min pojkväns syster

Tobias och jag hade varit tillsammans i 1 månad när jag för första gången fick träffa hans familj. Dom var väldigt trevliga, särskilt hans syster. Hon var, precis som jag, 17 år och vi gick på samma gymnasieskola. Jag hade sett henne ett par gånger tidigare i skolan och tyckt att hon var väldigt söt och snygg, men jag hade ingen aning om att hon var Tobias syster.

Medan dom andra dukade av köksbordet började jag och Lovisa prata lite. Jag fick reda på att hon gick samhällsprogrammet och att hon spelade innebandy.

Jag sov över hos Tobias den natten, men eftersom hela hans familj var hemma nöjde vi oss med att bara kyssas.

I skolan började jag och Lovisa att hälsa på varandra, vi åt lunch tillsammans ibland och eftersom vi bodde ganska nära varandra så brukade vi ta sällskap hem dom dagar vi slutade samtidigt.

En lördag åkte jag hem till Tobias utan att han visste om det. När jag ringde på dörren var det Lovisa som öppnade.

-Hej, är Tobias hemma?

-Nej, han följde med mamma och pappa till våran mormor.

-Jaha… vet du när han kommer tillbaka?

-Ingen aning …

-Okey, men säg åt honom att han ska smsa mig, sa jag och började gå därifrån.

-Om du vill kan du ju komma in och vänta på honom. Jag ska precis börja se en film, om du vill vara med och kolla, sa Lovisa.

Jag log och gick in. Lovisa gick in i köket och började ta fram glas och dricka.

-Vill du ha cola? ropade hon från köket.

-Ja, visst, det blir jättebra.

Vi satte oss i soffan och började kolla på filmen. Efter ett par minuter tappade båda intresset för filmen och började prata istället.

Vi började prata om allt mellan himmel och jord, när vi efter ett tag började prata om sex.

-Kan du hålla en hemlighet? frågade Lovisa.

-Absolut, svarade jag.

-Lova att du inte berättar för någon, inte ens för Tobias.

Jag lovade och det blev tyst ett tag innan Lovisa sa:

-Jag tror jag är lesbisk. Eller åtminstone bi.

-Hur vet du det då? frågade jag.

-För jag är kär i en tjej, svarade hon.

-Känner jag henne?

Lovisa skrattade lite nervöst innan hon svarade:

-Bättre än du tror.

Jag funderade på vad hon menade med det, då hon lade sin hand på mitt knä. Jag tittade upp på henne och förstod att det var mig hon var kär i. Hon tittade på mig med en nervös blick, och drog undan några av hennes mörkt bruna hårstrån som fallit fram i ansiktet på henne. Jag satt som förstelnad och visste inte vad jag skulle göra. Hon böjde sig sakta fram och kysste mig försiktigt på mina läppar. När hon satte sig ner igen kände jag bara en sak ; jag ville ha mer. Jag böjde mig fram och kysste henne, tog tag i hennes axlar och drog ner henne över mig. Vi började hångla och jag smekte hennes hår och rygg. Jag kände hur det började pulsera mellan benen och hur jag blev alldeles våt. Jag drog av henne det svarta, tighta linnet och smekte hennes bröst utanpå behån. Hennes händer letade sig in under min tröja och smekte mina bröst. Hon tog tag i mina axlar och drog mig upp så båda satt på knä mitt emot varandra. Hon drog av mig min tröja och jag knäppte upp hennes behå. Hennes bröst var så runda och fina, och bröstvårtorna var alldeles stenhårda och rosa. Jag började fingra på dom, först lite försiktigt, sedan hårdare. Lovisa gav ifrån sig små stön, och jag knäppte upp hennes jeansshorts och började dra av dom. Hon släppte mig och reste sig upp, tog av sig sina shorts och tog min hand. Vi sprang upp till hennes rum, där hon drog av mig mina shorts. Jag lade mig på rygg på sängen och hon satte sig i gränsle över mig. Vi började kyssas och smeka varandras bröst, när hennes händer började söka sig neråt, över min mage och ner till min fitta. Hon smekte min klitoris utanpå trosorna, och det nästan brände i fittan, så kåt var jag. Hon drog av mig trosorna och började dra med ett finger i min våta skåra innan hon böjde sig ner och började slicka. Hennes tunga kändes så skön när hon slickade min våta fitta. Hon körde in ett finger, och jag stönade högt. Hon körde in ett till finger och började suga på klitoris samtidigt som hon började köra snabbare och snabbare. Jag stönade högre och högre innan jag tillslut kom i en stor orgasm. Lovisa började skratta lite och lade sig ovanpå mig och började kyssa mig.

Vi kysstes ett tag och jag smekte hennes bröst innan jag började massera hennes fitta. Jag smekte klitoris samtidigt som jag körde in ett finger i hennes trånga fitta. Jag började suga runt hennes klitoris samtidigt som jag körde in 2 fingrar till, och jag började köra fingrarna in och ut, snabbare för varje gång. Efter en liten stund kom hon. Vi lade oss bredvid varandra och kysstes. Vi låg så ett tag innan jag insåg att jag måste göra slut med Tobias, det är Lovisa jag hör ihop med. Precis när jag tänkte det öppnas dörren in till Lovisas rum och in kommer Tobias.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *