Lesbiska sexnoveller

Växande kärlek – del 1

Det är två dagar innan midsommar och mina föräldrar håller på och förbereda för den årliga midsommarfesten för familjens bekanta. Dessa fester brukar vara ganska tråkiga. Vi har många personer i våran bekantskapskrets, även en amatör komiker som brukar dra sina gamla vitsar för oss som är där. Man skrattar bara för att inte göra honom alltför ledsen. Så som ni förstår så brukar festen nästan aldrig bli rolig. Att min bästa kompis och hennes familj alltid reser bort vid denna tiden gör ju inte saken bättre precis. I alla fall, jag heter Jessie och är 17 år, jag har långt rött hår, gröna ögon, och medelstora bröst. Jag är alltid jämnt brunbränd, men aldrig för mycket, över hela kroppen även på venusberget och brösten eftersom vi har ett eget solarium och en egen balkong, utan insyn, där jag kan sola naken. Jag bor med mina föräldrar och min syster Jessica som är 19 år, hon har ganska stora bröst, långt vågigt brunt hår och även hon bruna ögon. Jag har även en storebror, som är 25 år, men han har flyttat hemifrån. Vi bor i ett lugnt område ca 1 km från sjön. Vid denna tiden på året är det alltid varmt i vattnet, på kvällen brukar det svalna lite men det är fortfarande ganska behagligt när man varit i en stund.
Jag satt i mitt rum på övervåningen och lyssnade på musik när det ringde på dörren. Mamma gick och öppnade och tydligen var det några gäster som kommit tidigare för man kunde höra mina föräldrars och gästernas glada tillrop i hela huset. Jag ställde mig vid trappan för att höra vem det var, men det hördes ganska dåligt eftersom dom inte längre gapade så jag lutade mig längre ut över trappan för att försöka höra. Jag hörde rösterna av Gustav, komikern som jag pratade om, och hans fru. Jag hörde även en tredje röst, den var ganska ljus och lät som den kom från en yngre tjej. Jag antog att det var Gustavs adoptivdotter. Mamma hade nämnt något om det några gånger men eftersom hon inte sagt något mer ingående om det så hade jag inte tänkt så mycket på det. Fast eftersom jag inte träffat henne tidigare antog jag att hon var rätt ung.
I och med att dom kommit tidigare än väntat så hade vi inte förberett några rum för deras ankomst. Jag hörde att dom pratade om vart dom skulle sova, även något om mitt rum så jag antog att någon skulle sova i mitt rum. Jag kunde tänka mig att det skulle bli tjejen och jag vet av tidigare erfarenhet att småtjejer mer än gärna rotade runt i rummet och letade efter dagböcker och liknande.


“Tusan också, jag vill inte ha någon på mitt rum!” Mumlade jag surt.
“Va?” sa min syster, som precis kom uppför trappan, förvånat.
“Va, ehhh, jag sa inget!” sa jag överraskat.
“Jo, det gjorde du visst! Kläm fram med det” sa hon bryskt.
“Okej, jag sa bara att jag inte vill ha någon på mitt rum.”
“Jo, det vill du visst! Deras dotter är med och vi har bara ett städat gästrum. Där får bara plats två personer att sova.” sa hon.
“Men..!” försökte jag lägga till lite trotsigt.
“Börja inte tjafsa nu!” sa hon bestämt.
Jag blev lite ställd och gick tillbaka till mitt rum lite fundersam över att jag inte startat någon större diskussion som jag brukar. Fast jag var lite tveksam över att jag skulle behöva ha någon liten (som jag antog) fjortis på mitt rum. Stereon var fortfarande på så jag tog mina hörlurar, höjde musiken, satte mig på sängen med benen i kors och läste den senaste Elle. Jag märkte att något rörde sig i synfältet så jag kollade upp och där stod en söt asiatisk tjej med ljusbrunt hår som var fint uppsatt, hon hade bruna ögon, bröst som såg ut att vara av lite mindre storlek och med perfekta kurvor. Jag drog hörlurarna bakåt så att de hamnade om nacken.
– Hej, jag heter Nattalie, jag är Gustavs dotter, sa hon glatt med ett stort leende och räkte fram sin hand.
– Hej, jag är Jessie, sa jag, ställd över den vackra uppenbarelsen, och tog hennes hand.
Jag studerade henne från topp till tå och märkte inte att jag hade munnen nästan på vid gavel. Hon viftade med handen lite försynt framför ögonen på mig. Jag vaknade till igen och kände mig ganska dum. Vid det laget hade mitt ansikte förvandlats från lite brun till högröd. Jag ursäktade mig men hon sa att det inte gjorde något.
Vi hade ju hälsat på varandra och pratade sedan en stund med varandra. Vi var båda lite blyga i början men vi blev lite mer bekanta efter en liten stund. Jag frågade varför hon inte varit med tidigare år när det varit fest. Hon sa att hon alltid har fått åka till sin mormor och morfar när hennes föräldrar varit här, men i år var dom borta så hon fick åka med i alla fall. Hennes föräldrar tyckte egentligen att hon inte borde få följa med förrän hon är arton men det var ju inte så långt kvar till dess så dom lät henne åka med i alla fall.
Klockan var nu kvart i tio på kvällen och vi hade pratat i ca två timmar, min syster ropade på oss och sa att det var dags för kvällsmat. Vi gick ner och åt lite, jag käkade en macka och drack lite O’boy medan Nattalie tog en tallrik Cornflakes. Vi orkade inte sitta kvar utan satte oss i rummet bredvid och tittade på “Fråga Olle” som råkade börja precis när jag satte på tv:n, Det var Peter Setman och Gry Forsell som var gäster. Vi satt och skrattade och pratade om det som sades och frågades. Vi hade ganska lika åsikter i det ämnet visade det sig. När det var slut gick vi upp på mitt rum igen. Vi hjälptes åt att bädda i ordning åt Nattalie bredvid min säng. Jag har en hopfällbar bäddsäng under min säng som man kan fälla upp, den är bara något lägre än min så man ligger nästan i jämnhöjd med varandra. Den var väldigt praktisk när någon skulle sova över i alla fall.
När vi fått ordning på sängen så gick hon till badrummet som ligger nästan mittemot mitt rum och gjorde sig färdig för kvällen. Efter en kvart kom hon tillbaka men hon hade inte bytt om än så jag gick in i badrummet direkt för att hon skulle kunna göra det i lugn och ro och jag hörde att de andra också gjorde sig i ordning för kvällen. Jag tog ganska god tid på mig att göra mig klar innan jag gick in dit igen. När jag kom in så hade hon fortfarande inte bytt om utan hon låg ovanpå sängen och läste.
“Ska inte du gå och lägga dig?” frågade jag förvånat.
“Du, vet du vad?” sa hon lite fundersamt. “Kan vi inte gå och bada i sjön?”
“Känner du till den?” undrade jag nyfiket.
“Pappa berättade om den.” Förklarade hon och lade till. “Kan vi inte göra det?”
“Nja, det är ju så mörkt.. och dessutom så kan jag inte få tag på min baddräkt utan att mina föräldrar märker det.” sa jag tveksamt.
“Mörkt? Det är ju fullmåne idag, man ser allt ganska bra då med.” sa hon. “Förresten, vem har sagt något om baddräkter?” sa hon finurligt.
“Öhh..nja, jag vet inte..” sa jag lite besvärat.
“Jooo, snälla!” Bad hon och gav mig ett sånt där valpansikte som var omöjligt att motstå.
“Ja ja, okej då!” sa jag och lät mig bevekas av det söta ansiktet.
Jag var fortfarande lite tveksam men gick med på att gå med dit i alla fall. Efter ett tag smög vi ut så tyst vi bara kunde och väl ute låste jag tyst dörren och sedan började vi gå mot sjön.
Vi gick ganska sakta och pratade om allt möjligt, vi gick över den gamla bron och sedan en liten bit till innan vi vek av vägen för att gå utefter stranden för att hitta ett bra ställe. Efter ca 100 meter hittade vi ett ställe på en berghäll där vi slog oss ned. Nattalie gick och kände på vattnet, det var ljummet. Vi satte oss och kollade ut över vattnet en liten stund. Det var alldeles vindstilla på vattnet men det bröts ändå av skräddare som gick på vattnet och en och annan fisk som snappade efter insekter.
“Kom så badar vi!” utbrast hon plötsligt.
Hon reste sig hastigt upp och började klä av sig. Jag kikade i ögonvrån på skådespelet. Först drog hon av sig tröjan, men hon hade inte någon bh under så hon blottade, till min överraskning, de medelsmå brösten. Hon drog sedan ned sina byxor till fötterna och drog av sockorna på samma gång. Hon stod nu endast iförd sina små sidenröda stringtrosor och började även sakta dra ned dem, jag tittade beundrande på. Hon klev ur dem, släppte ut sitt uppsatta hår, som utsläppt var axellångt, och började sedan gå ned mot vattnet. Fast jag hann se innan hon gick i att hon var helt rakad på venusberget. Hon gick sedan sakta ned i vattnet precis som om hon ville att jag skulle studera henne noga över hela hennes baksida, håret, ryggen och hennes fasta stjärt. Jag såg hur hennes hud knottrade sig och hennes bröstvårtor styvnade eftersom det inte var direkt varmt i vattnet. Jag kände hur min egen hud knottrades och till min förvåning så blev jag upphetsad av det hela. Hon simmade ut en liten bit och vände sig sedan om mot mig och bad mig komma med ned i vattnet.
Jag kände mig lite tveksam men ställde mig upp och tog sakta av mig min tröja och eftersom jag inte hade på mig några underkläder sedan jag gjort mig i ordning tidigare under kvällen så kom mina bröst fram direkt. Jag tog sedan av mig byxorna och blottade mitt venusberg. Till skillnad från Nattalie så har jag inte rakat mitt eftersom jag tycker det är jobbigt att hålla på att raka det varje dag för att det inte ska stickas, utan jag ansar det och håller det kort på det sättet i stället. Nattalie stod där i vattnet och såg förhäxat på mig. Jag stod där en stund och tvekade om jag skulle gå i eller inte, men tyckte sedan att det skulle verka lite konstigt att inte gå i nu när jag redan klätt av mig, så jag gick den knappa metern ner till vattnet.
I och med att båda nu var nakna i vattnet lättade blygheten lite och vi simmade iväg en bit. Vi simmade runt i sjön och hade roligt ganska länge. Vi jagade varandra i vattnet och om vi nuddade varandra fick den andre jaga istället. Vi gick sedan ganska trötta upp ur vattnet och lade oss för att torka eftersom vi inte hade tagit några handdukar med oss. Vi låg där i säkert en timme och pratade innan vi tog på oss våra kläder igen och gick hemåt.
Klockan var nog runt två, halv tre och vi gick på vägen hem. Vi stannade vid den gamla bron och tittade ut över sjön som vi alldeles nyss badat i. Helt plötsligt tittade hon allvarligt på mig och kysste mig. Till en början fann jag inga ord men lyckades strax stamma fram några frågande ord.
“Öhh.. jaha..varför?” sa jag helt överrumplad.
Hon fick ett konstigt uttryck i ansiktet samtidigt som tårarna började rinna.
“Förlåt, jag skulle inte ha gjort så.” sa hon ledsen med tårarna rinnande, hon såg först lite villrådig ut men sprang plötsligt tillbaka mot sjön igen.
“Vänta vart ska du?” Ropade jag efter henne.
Jag försökte springa efter henne men tappade bort henne bland träden. Jag gick runt och letade efter henne lite varstans men kunde inte hitta henne och jag kände mig allt mer orolig. Plötsligt kom jag på vart jag brukade hålla till när jag var ledsen och började springa dit. Det var ett berg som höjde sig ca tre meter över vattnet och man har perfekt utsikt över hela sjön därifrån. Mycket riktigt satt hon där och hon hörde när jag kom.
“Hur hittade du mig?” sa hon med gråten i rösten.
“Jag brukar sitta här själv när jag är ledsen.” sa jag med andan i halsen.
Jag satte mig bredvid henne och kollade ut över sjön.
“Förlåt..” sa hon sorgset igen med några tårar fortfarande på sin kind.
“Det är ingen fara, jag blev lite överrumplad bara.” sa jag och torkade bort tårarna från hennes kind.
Hon log lättat mot mig. En stunds tystnad, endast avbruten av några snyftningar, följde. Vi satt båda och kollade ut över sjön som lystes upp av månskenet, innan jag tog mod till mig och sa det.
“Ska jag vara helt ärlig så kändes det faktiskt ganska bra.” Sa jag. “Fast den hade kunnat bli bättre om jag varit förberedd!” Lade jag till lite skämtsamt och vi började skratta lite generat.
Vi lugnade ned oss och stämningen hade lättat betydligt. Jag reste mig och hjälpte Nattalie på fötter och vi började gå sakta hemåt.
“Varför blev du så ledsen förut?” undrade jag.
“Jag vet inte, det är bara det att jag alltid varit förtjust i tjejer. Det anses ju inte direkt normalt om man inte är kille. Alltid när vi haft gymnastik så har jag kollat på tjejerna i smyg och alltid blivit upphetsad. Jag har aldrig berättat det för någon. Gud vet hur många killar jag har avvisat bara för att jag inte varit intresserad. En gång råkade jag pussa en av mina kompisar för att jag trodde hon också var intresserad. Hon blev rädd och kallade mig för saker. Hon spred ut över hela skolan att jag var en hora. Ingen ville vara med mig längre och jag blev även mobbad så vi fick flytta. Efter det har jag inte vågat göra någonting. Ingen utom du vet om det här.” Berättade hon och fortsatte. “Du verkar annorlunda på något sätt. Men när jag kysste dig så fick du ett sånt konstigt ansiktsuttryck så jag fick för mig att du hatade mig.”
“Inte alls, jag blev bara överrumplad.” sa jag lite ursäktande igen.
Hon stannade.
“Tack!” sade hon och kramade mig.
“För vad?” undrade jag.
“För att du lyssnade.”
Vi gick vidare hemåt i tystnad.
När vi kom hem så låste jag upp dörren så tyst jag bara kunde, sedan smög vi upp för trappan mot mitt rum, men det hjälpte tydligen inte för min syster stack ut huvudet från sitt rum.
“Vart har ni varit?” väste hon.
“Badat!” sa jag snabbt och vi försvann in på mitt rum och låste den. Min syster bara suckade och skakade på huvudet.
“Tror du hon skvallrar?” frågade Nattalie oroligt.
“Nja, jag hoppas inte det!” sa jag tveksamt.
Eftersom vi båda redan gjort oss i ordning så kunde vi bara byta om och gå och lägga oss. Jag bytte om till vita trosor och en flanellskjorta, det är vad jag brukar sova i när någon sover över eller om det är kallt ute, annars sover jag oftast naken. Nattalie tog av sig allt utom sina stringtrosor och rotade sedan fram en T-shirt ur sin väska som hon tog på sig och lade sig sedan i bäddsängen. Jag låg i min säng med bara sänglampan tänd och läste medan Nattalie försökte sova. Jag höll på och läsa klart novellen i Elle så jag fick reda på hur den slutade. När jag läst klart lade jag ifrån mig tidningen och skulle sova jag med. Jag släckte lampan och lade mig tillrätta. Jag hade nästan somnat när jag hörde något bakom mig. Det lät som snyftningar. Först trodde jag att jag drömde men förstod ganska snart att det inte var så. Jag tände lampan och vände mig om.
“Är du ledsen igen?” frågade jag Nattalie.
“Det är ingen fara, jag är lite mörkrädd bara.” sa hon skamset med tårarna i halsen.
“Men varför sa du inget? Jag hade ju kunnat ha sänglampan tänd!” sa jag.
“Du tycker bara jag är fånig.” sa hon och började snyfta igen.
“Nej då. Kom å lägg dig här så kanske det känns bättre.” sa jag tröstande.
Hon kröp över till min säng och jag kramade om henne tröstande en stund. Sedan lade vi oss för att sova. Med lampan tänd givetvis. Hon kröp så nära intill mig som hon kunde och jag kunde känna hennes varma kropp emot min, den darrade fortfarande efter allt kvällens gråtande. Sedan somnade vi tätt tillsammans.
Nästa morgon vaknade jag av att mamma knackade på dörren. Jag kollade yrvaket runt i rummet och upptäckte att Nattalie fortfarande låg tätt intill mig med sin ena arm över mitt bröst och sitt ena ben över mina medan jag låg på rygg och hade lite svårt att röra mig. Jag blev rädd att mamma skulle se oss men kom på att jag ju hade låst dörren igår.
“Hallå där inne! Sover ni än? Vad gjorde ni igår kväll?” ropade hon.
Jag blev livrädd att min syster skvallrat.
“V-vad menar du?” sa jag med darrig och nyvaken röst.
“Tja, eftersom ni sover så här länge så måste ni ha pratat med varandra väldigt länge i natt.”
Jag slappnade av lite och kollade på klockan, den var ett på dagen.
“Vi kommer sedan.” sa jag lättad av att hon förmodligen inte visste.
“Inte för sent bara middagen är klar om en timme ungefär.” sa mamma innan hon gick.
Jag kollade på Nattalie som inte vaknat av min och mammas konversation. Hon sov som en sten. Jag flyttade försiktigt på hennes arm och lade henne försiktigt på rygg så hon inte skulle vakna. Jag smög mig upp från sängen och tog av mig skjortan. Jag bytte till morgonrocken och tittade på den sovande Nattalie och log åt den sköna synen innan jag gick ur mitt rum, stängde dörren försiktigt och gick in i badrummet.
Jag började tappa upp vatten i badkaret och hällde i mjukgörande olja. Jag tänkte att jag lika gärna kunde hämta nya kläder medan badet tappades upp så jag gick tillbaka in i mitt rum igen. Där hade Nattalie precis vaknat.
“Gomorron!” sa hon yrvaket på samma gång som hon sträckte på sig i sängen.
“Gomorron, sömntuta. Har du sovit gott i natt?” sa jag tillbaka.
Hon gäspade stort.
“Absolut, jag har inte sovit så här bra på länge.” sa hon nöjt.
Jag tog fram nya kläder ur min garderob och skulle precis gå tillbaka till badrummet.
“Vad ska du göra?” undrade hon nyfiket.
“Jag ska ta mig ett bad tänkte jag, ska du med?” frågade jag.
“Vadå? Till sjön?” undrade hon förvånat.
“Nej dumsnut, i badkaret såklart.” sa jag skrattande
“Jo, det gör jag gärna.” sa hon glatt.
Vi gick in i badrummet där badet precis var upptappat. Jag stängde av kranen och kände på vattnet som var alldeles lagom. Jag lät morgonrocken falla till golvet och blottade därmed mina bröst. Nattalie kollade storögt på när jag klädde av mig. Jag hörde att hennes andhämtning blev tyngre. Jag lät även trosorna falla till golvet. Hon stirrade på mitt väl efterhållna kön som hade ganska kort könshår. Hon kom tillbaka till verkligheten och började klä av sig hon med. Först sin T-shirt, sedan sina trosor och stod även hon helt naken. Vi satte oss i badkaret och bara njöt av det härliga vattnet. Vi satt där en stund och pratade och efter en stund kollade jag på klockan som redan var tjugo i två.
“Ojdå, vi har bara tjugo minuter på oss att vara färdiga till middagen.” utbrast jag.
Jag gick upp ur badet och ställde mig i duschen och spolade av mig det oljiga vattnet. Medan jag sedan torkade mig ställde sig Nattalie även hon i duschen. När hon var klar så ställde hon sig och torkade av sig hon med. Själv ställde jag mig framför helfigursspegeln och började borsta håret. När hon torkat sig klart ställde hon sig precis bakom mig och tog borsten.
“Låt mig borsta håret på dig.” sa hon med len stämma.
Efter en liten stunds borstande slutade hon plötsligt. Hon lade sin hand på min axel och smekte varsamt över min lena hud ned över ryggen och till min rumpa. Jag flämtade till och rös av välbehag. Min hud knottrade sig och mina bröstvårtor styvnade. Hon tittade på mig i spegeln.
“Du har väldigt fin kropp.” sa hon med ett leende.
“Tack!” sa jag och log osäkert.
Jag skiftade snabbt färg till pionröd i ansiktet. Hon stod och kollade på mig i spegeln en stund och jag visste inte annat än att låta henne göra det.
“Maten är klar!” Hörde vi mamma ropa där nerifrån.
Laddningen av upphetsning som byggts upp i luften försvann fortare än den kommit. Vi skyndade oss att klä på oss. Jag tog på mig kläderna som jag tagit fram tidigare. Det var en tunn och ganska kort sommarklänning eftersom det var så varmt ute och Nattalie tog på sig ett par tajta jeans och en tunn topp. Vi skyndade oss sedan ut till de andra som väntade på att vi skulle komma och äta. Förvånansvärt nog frågade de inte något om varför vi sov så länge. Det hade inte verkat som om mamma visste något när hon var uppe och väckte oss, men jag ville vara på den säkra sidan så jag väntade på första bästa tillfälle att fråga min syster. Detta tillfälle infann sig ganska snart när de andra bar in disken och bara vi satt kvar.
“Har du berättat för mamma att jag och Nattalie var ute igår?” väste jag till henne.
“Hurså?” undrade hon nyfiket.
“Jag vill veta!” sa jag otåligt.
“Varför?” sa hon retsamt.
“Men sluta nu!” gnällde jag.
“Nej, jag har inte berättat för dom.” sa hon med en ton i rösten som fick det att låta så självklart.
“Tack! Tack så jätte mycket!” sa jag lättat och kramade henne. Sedan gick jag efter de andra med lite mer disk.
“Ingen orsak, men du är skyldig mig en!” Ropade hon efter mig.
Jag tog en dricka ur kylen, öppnade den och satte mig vid bordet och läste tidningen.
“Vilka ska med och storhandla?” undrade mamma. “Åker du med Jessie?”
“Ja, jag åker nog med.” sa jag frånvarande.
“Vi åker om en stund.” sa hon till alla som var intresserade.
Tja, känner jag mamma rätt, tänkte jag, så blir det nog inte än på en timme. Jag tröttnade snart på att läsa så jag gick och satte mig för att kolla på tv. Jag zappade runt på de olika kanalerna och hittade snart “Ellen” på tv3 att titta på. Det faktum att det var avsnittet där Ellen “kommer ut ur garderoben” och erkände att hon var lesbisk fick mig att tänka på att Nattalie hade berättat samma sak för mig. Jag hade ju fått en vink eller två om att hon gillade mig så jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till. Jag hade ju blivit upphetsad av det också. Men jag är väl inte lesbisk, funderade jag. Åtminstone tror jag inte det. Fast så värst mycket längre hann jag inte fundera eftersom mamma ropade.
– “Alla som ska med kommer nu!”
Jag blev förvånad att vi skulle komma iväg så fort men jag stängde av tv:n och gick in i hallen för att ta på mig skorna. Nattalie kom ned från övervåningen för att även hon åka med. Jag uppmärksammade att hon gjort sig fin i håret vilket jag inte lagt någon större möda på, mer än det hon hade gjort på mig tidigare. Fast jag tog ändå borsten som låg vid spegeln och drog den några gånger genom håret för att det inte skulle se alltför ovårdat ut.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *