Heterosexuella sexnoveller Sexnoveller med tonåringar

Mina Små Bröst

Det var solens strålar som väckte mig. Jag låg kvar i sängen och studerade en fluga som kröp runt på snedtaket ovanför mitt huvud. Jag befann mig i gästrummet i farmor och farfars sommarhus. Trots att jag hunnit fylla 15 år trivdes jag fortfarande här och tillbringade gärna några helger varje sommar hos dem. Jag hörde farmor stöka runt i köket i bottenvåningen och tittade på klockan, den var 8:30 så frukosten var nog snart klar så det var lika bra att gå upp.
– Godmorgon gumma, sovit gott? Farmor log mot mig när jag kom in i köket.
– Mmm jag sover alltid som en stock här sa jag och gav henne en kram. Var är farfar?
– Han och Bertil är ute och fiskar men de kommer nog snart. Jag har tänkt mig att ta en tur in till stan och handla lite, vill du följa med eller vill du vara kvar här och njuta av solen?
– Jag stannar helst här om det är ok för dig, sa jag.
– Visst, du kanske kan fixa lite fika till Bertil och farfar när de kommer hem?
När farmor gett sig iväg till stan tog jag på mig min nya snygga bikini och sträckte ut mig på solsängen på altanen. Farmor och farfars hus ligger ensligt och det finns inga grannar i närheten så jag vågade ta av mig överdelen och lät solens strålar smeka mina knoppande tonårsbröst. Värmen gjorde att jag kände mig avslappnad och jag lät försiktigt min ena hand smeka över brösten. Jag blundade och nöp lätt i den ena bröstvårtan. Vårtgården blev hård och knottrig och ett välbekant pirrande spred sig ner mot underlivet.
– Jasså här ligger du och pillar på dig själv. En mörk röst väcker mig abrupt ur min halvdvala.
Jag sätter mig upp och försöker skyla brösten med en handduk samtidigt som jag vänder mig om för att se vem rösten tillhör. Farfars kompis Bertil står lutad mot dörrposten och studerar min kropp med ett försmädligt smil på läpparna.
– Jag tror bestämt att lilla Elin vuxit till sig sedan sist. Nästan stora damen ju, med bröst och allt.
Jag hade inte träffat Bertil på två år och jag hade onekligen förändrats på de åren. Från en mager flickunge på 13 år med tandställning till en välutvecklad tonåring på 15. Jag var medveten om att jag såg bra ut och att jag såg äldre ut än mina 15 år.
– Var är farfar frågade jag och kunde inte låta bli att rodna inför Bertils studerande blick.
– Han skulle bara tanka upp båten. Jag hör att han kommer nu sa Bertil.
Jag tog snabbt på mig min badrock, reste mig och passerade tätt intill Bertil in i köket samtidigt som farfar kom in från hallen.
– Hej vännen, var är farmor? Hon har lovat oss fika.
– Farmor åkte in till stan men jag sa att jag skulle fixa fika åt er sa jag och började sätta på kaffe.
– Fint sa farfar, jag tar en dusch så länge. Du får hålla Bertil sällskap.
Farfar försvann ner i källaren och plötsligt var jag på nytt ensam med Bertil. Jag kände mig helt avklädd av hans studerande blick. Trots att han var minst lika gammal som farfar, alltså närmare 60 så såg han ganska bra ut. Han hade alltid tränat mycket så hans kropp var muskulös och brunbränd. Jag sneglade mot honom under tiden som jag plockade fram lite att äta. Plötsligt fångade han in mig när jag passerade honom.
– Var inte blyg utan kom hit och ge farbror Bertil en kram som du alltid gjorde förr sa han lite hest.
Min morgonrock gled isär och blottade mina bröst när han pressade min kropp mot sin i en kram. Jag hann känna något hårt trycka mot min mage innan jag slet mig loss.
– Jag måste duka färdigt mumlade jag och kände hur jag rodnade.
Bertil satte sig vid bordet och klappade sig på knät.
– Kom och sätt dig här i knät Elin. Du var aldrig blyg förr. Kom, jag är inte farlig.
Bertil log mot mig. Köket var så litet så det var svårt att undvika att komma honom nära när jag skulle hämta saker i kylskåpet och skafferiet. Varje gång jag passerade honom kände jag hans händer på min kropp. En lätt smekning över stjärten eller brösten och ofrivilligt kände jag hur min kropp började reagera. Mina bröstvårtor styvnade av den lätta beröringen och en fuktfläck började sprida sig i bikinitrosorna. Plötsligt fångade han in mig på nytt och placerade mig i sitt knä.
– Sitt nu här en stund. Låt mig få krama dig lite.
Jag kände att Bertils kropp också reagerat. Jag kände hans svullna kuk mot min stjärt och när jag försökte vrida mig loss innebar det att min stjärt gned av och an mot hans kuk som reagerade med att växa sig ännu större. Bertil förde in sin hand under morgonrocken och smekte mitt ena bröst.
– Flicka lilla, vilken sexig kropp du har. Jag älskar små tonårsbröst som dina…….så små och fasta. Inte stora och hängiga som frugans.
Min kropp kändes plötsligt tung av kåthet och jag ville inte längre resa mig från hans knä. Han öppnade upp min badrock och böjde sig fram och lekte med sin tunga över mina bröstvårtor.
Situationen var absurd, här satt jag, Elin 15 år i knät på en kåt gubbe som var jämngammal med min farfar som slickade och sög på mina små bröst och jag gillade det! Min morgonrock föll ner på golvet och jag satt nu med bar överkropp och i bara stringtrosor i Bertils knä. Bertil förde ner handen mellan mina ben och gned försiktigt utanpå trosan.
– Åh jag tror lillflickan är lite kåt…..Gör farbror Bertil dig kåt vännen?
– Mmmm det är skönt när du gör så mumlade jag lite förläget.
– Vill du göra det skönt för mig också?
– Men tänk om farfar hör oss.
– Vi får vara tysta sa Bertil och drog ner gylfen i sina kortbyxor. Han drog fram den största och framförallt grövsta kuk jag sett. Jag hade visserligen inte sett så många och aldrig en fullvuxen mans kuk i erigerat tillstånd.
– Oj vad stor den är sa jag.
– Se här känn på den sa Bertil och tog min hand och förde den till kuken.
Jag tog ett ordentligt tag runt kukroten och det var svårt att nå runt. Prövande drog jag några drag upp och ner vilket föranledde ett djupt stönande från Bertil.
– Såja, flicka lilla..…runka min kuk…..såja, lite snabbare……….aaahhh såååå jävla skööönt.
Plötsligt tog han ett tag runt mina höfter och lyfte upp mig och satte mig rakt över kuken så att den gled in mellan mina smala lår. Han fortsatte att lyfta mig upp och ner så att kuken gled fram och tillbaka mellan låren. Ollonet glänste blålila och små droppar av kåtsaft sipprade fram. Jag kände att jag själv var plaskvåt i fittan. Han slutade plötsligt och höll mig stilla.
– Sitt stilla nu annars sprutar jag satsen direkt stönade han med grötig röst.
Han lyfte ner mig från sitt knä och la mig på köksbordet fram sig. Han drog sakta ner mina trosor och smekte lätt över mitt renrakade kön.
– Oj så len och fin. Är det din pojkvän som vill ha den renrakad?
– Jag har ingen pojkvän.
– Har du knullat någon gång?
– Ja en gång.
– Var det skönt?
– Nej det gjorde bara ont.
– Då ska jag göra det skönt för dig vännen min sa Bertil och böjde sig ner mellan mina ben och började slicka min redan blöta fitta. Hans tunga svepte upp och ner mellan min svullna klitoris och mitt savande hål. Han formade sin tunga som en liten kuk och knullade mig med den. Det var så skönt så jag kunde inte ligga stilla. Mitt underliv levde sitt eget liv och juckade frenetiskt mot hans tunga. Det dröjde inte länge innan jag kände hur hela underlivet drogs samman i den första orgasmen. Jag snyftade av njutning.
– Var det skönt vännen min frågade Bertil och torkade sig om munnen.
– Mmmmm
Plötsligt hör vi farfar komma upp för källartrappan och vi fick bråttom att ordna till våra kläder. Farfar kommer in i köket med en handduk runt höften.
– När jag stod i duschen blev jag så sugen på några öl. Är det ok om jag bara sticker iväg och handlar det innan vi fikar? Elin får hålla dig sällskap under tiden. Det gör du väl Elin?
– Jag nickade och började greja vid diskbänken för att farfar inte skulle se mina blossande kinder
– Visst, inga problem sa Bertil. Jag och Elin klarar oss nog en stund.
Farfar han knappt stänga ytterdörren innan Bertil slog armarna om mig bakifrån och slickade min nacke. Det gick en rysning av kåthet genom kroppen.
– Kom sa han och drog med mig mot köksbordet igen. Han knäppte upp sina byxor och lät dem falla till golvet innan han satte sig på stolen. Han tog sedan av mig mina trosor och morgonrock innan han drog ner mig i sitt knä. Kuken kändes stenhård mot min stjärt och han började försiktigt smeka min blöta fitta igen.
– Om du visste vilken sexig kropp du har. Dina små bröst och din lena fitta…..liten och smal precis som en liten kåt flicka ska vara. Är fittan redo att känna på en riktigt kåt gubbkuk nu?
Tanken på att han skulle försöka få in sin stora och grova kuk i mig var skrämmande och trots kåtheten så tvekade jag.
– Jag kan runka den åt dig om du vill föreslog jag blygt.
– Nej vännen….jag vill känna din fitta….jag måste få knulla din lilla flickfitta. Han förde in ett finger i min fitta…..åååhhh så trång du är…jag lovar ta det försiktigt men jag måste få köra kuken i dig. Du har gjort mig så kåt förstår du vännen min.
Nu lyfte han upp mig och la mig på rygg på bordet igen. Han särade på mina ben och med ett stadigt tag om kuk roten på sin kuk gned han ollonet upp och ner längs fittskåran.
– Mmmm du är så blöt…..var inte rädd vännen…..den kommer att glida in så lätt.
Han placerade ollonet i mynningen och pressade in det i min trånga öppning.
– Aaahhhh….. vilken fitta….såå trång och skön. Annat än frugans stora slappa hål.
Med ett stön pressade han långsamt in större delen av sin grova kuk i mitt trånga hål. Först trodde jag att jag skulle spricka men när han försiktigt började knulla mig kändes det bara skönt. Han höll ett stadigt tag om mina höfter och förde kuken allt snabbare in och ut. För varje gång kändes det som han pressade in den en bit till tills jag tyckte att hela jag var uppfylld av kuk. Jag stönade och gnydde högt av smärtfylld njutning.
– Aaahhh…knulla…. ska knulla din lilla flickfitta…. ska …fylla den med sperma…..
Han var högröd i ansiktet av kåthet och han verkade okontaktbar. Det enda som existerade var hans kuk som var styvare än den varit på många herrans år och den lilla trånga flickfittan som han just körde sin kuk in och ut i. Han kände att han snart inte klarade att hålla tillbaka satsen länge till trots att han helst ville dra ut på njutningen och knulla riktigt länge. Fitt väggarna omslöt kuken och kramade den så det nästan gjorde ont. Han såg ner på det ljuvliga flickebarnet under sig och såg hur hon med öppen mun och slutna ögon såg ut att njuta minst lika mycket som han. Plötsligt kved hon högt och han kände hur fittan drog ihop sig i kramp runt kuken när det gick för henne en andra gång. Han satt fast som i ett skruvstäd och kunde omöjligt dra ut kuken trots att han nu kände att satsen var på väg. Med stön drev han istället in kuken till roten samtidigt som satsen sköt iväg sin första stråle rakt upp en denna underbara lilla flickfitta.
– Aaaaahhh….nuuuu kommer jaaag……aaahhh min gud……
Snyftande av njutning kände han hur kuken sprutade en jättesats och det kändes som om det aldrig tog slut. Elin låg nu alldeles stilla med ett förundrat uttryck i sitt söta ansikte. Han sjönk flämtande ihop över henne.
– Åh förlåt vännen. Det var inte meningen att spruta i dig, jag hade tänkt lägga satsen på magen. Men jag fick inte ut den, den satt fast och jag kunde inte hålla mig när du kom.
– Det gör nog inget jag har precis haft mens, så det är nog ok. Det var så skönt.
– Jaa det var det verkligen. Det var det skönaste knull jag haft. Jag skulle gärna göra om det nån gång. Vad säger du om det?
– Gärna. När du vill.
Vi fortsatte att träffas flera gånger den sommaren och farbror Bertil lärde mig mycket om kroppens njutningar.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *