Bisexuella sexnoveller Sexnoveller med mogna damer

Med en äldre kvinna

Det var en onsdag morgon och jag hade bestämt mig för att sola och lata mig. Jag gjorde en lunchkorg och hällde i lite kallt vin i en termos. Packade ner handduk en god bok i väskan. Jag drog på min bikini under klänningen, bikinin var av minsta tyg modellen. En liten vit trekant som täckte mitt könshår och två små trekanter som täckte bröstvårtorna. Resten var bara snören. Lite utmanande kanske, men jag kände mig lite extra busig idag.

Jag gick ned till den allmänna bryggan i båthamnen några hundra meter bort och bredde ut filten. Jag gick förbi ett par ungdomar i femton års åldern som stod och putsade på en halvstor motor båt av typen Princess. Jag morsade på killarna och frågade om de hade något emot att jag bredde ut filten på bryggan.
– Nej då, sa den ena killen. Låt inte oss störa. Jag lade ut filten och tog fram boken. Knäppte sakta upp min klänning och kände hur grabbarna tittade på mig. Jag tog av klänningen och visade min minimala bikini. Jag hörde en svag vissling från båten. Vände mig sakta om och mimade så tydligt jag kunde ett ”tack”.

Jag vek ihop klänning omsorgsfullt och bände upp rumpan mot dem. Jag gillade att visa den lilla tygbiten som inte kunde dölja mina mörka könshår som stack ut på sidorna. Jag lade mig ner på filten och rätade till först bikini överdelen och sedan underdelen på ett sätt så att de såg både bröstvårtor och behåring.

Jag låg på filten och kände mig iakttagen. Tänkte att grabbarna ville titta ordentligt så jag särade lite på benen. Då hörde jag en mansröst säga, – Det var inget dåligt arschle. Jag hajade till och tänkte att ett sånt vokabulär inte kan ha kommit från två tonårspojkar. Satte mig upp och där stod en halvfull kille och klämde sig i skrevet. Jag sa vänligt men bestämt att han skulle gå härifrån.
– He, he, he, du vill nog ha kuk, hörde jag.
– Stick nu, sa jag bitskt
Jag hörde i bakgrunden ett mer civiliserat. – Går du inte från bryggan nu så tillkallar vi hamnkaptenen.
– Stick jävla snorungar, svarade han.
– Nä, nu gick du för långt. Stick innan det händer något, sa en av killarna.
Han måttade ett slag och vevade till. Det blev ett jätte hål i luften samtidigt som han fick en lätt knuff i sidan. Han for i vattnet med kläder och flaska. Låg där och sprattlade tills han tog sig upp och lommade iväg.
– Tack för hjälpen, sa jag till killarna.
– Det var så lite så. Den där brukar sitta och dricka på bänken vid klubbhuset. Han är ganska ofarlig men burduse.
– Ja, tack i alla fall. Får jag bjuda på ett glas vin som tack för hjälpen.
Jag sträckte mig efter termosen och konstaterade att jag hade bara ett glas med mig.
– Det finns på båten, sa en av killarna. Det kanske är bäst att du kommer upp i sittbrunnen så det inte blir fler antastningar.
Jag följde med upp i båten med min termos och satte mig i sittbrunnen. Vinglasen stod redan på bordet, så jag hällde upp.
– Vad fint ni har här, sa jag.
– Det är inte vår, vi bara städar och putsar den.
– Fint i alla fall, sa jag.
Jag såg hur killarna tittade på min minimala bikini som framhävde mer än den skylde.
– Du kanske ska ligga på båten istället så du får det mer privat, sa den ena killen.
– Får jag det, svarade jag.
– Ägarna kommer först i morgon, så det är ok.
Jag sträckte ut mig på akterdäck i min fulla längd och njöt av solen. Somnade någon timme och vaknade nästan yr av värmen. Killarna putsade fördäck så jag gick ner på akterspegeln och hoppade i vattnet. Tog några simtag från båten och tillbaka igen. Det var säkert bara 16-17 grader i vattnet så jag blev fort sval igen. Klättrade upp på båten igen och såg hur killarna tittade på mig. Jag visste att min vita bikini blev helt genomskinlig av vattnet. Så dom tittade väl på mina lätt gömda hemligheter. Jag lade mig på akterdäck igen efter ett par klunkar vin. När jag låg där och solade så hörde jag.
– Ursäkta men nu måste vi skrubba akterdäcket. Men gå gärna upp på flybridge och sola.
– Visst sa jag. Jag vill inte vara i vägen.
Det fanns en liten stege på babords sida där jag gick upp. Förutom snöret i stjärt skåran så var rumpan naken. Jag kände killarnas blickar mot min rumpa. Jag svankade lite extra när jag gick upp för stegen så de kunde se mellan benen på mig. Jag visste att det fanns en liten tygbit som lade sig som en tunn hinna över mitt rundade sköte mellan skinkorna. Det var det som killarna tittade på just nu.
Jag lade mig tillrätta där uppe och njöt av solen. Killarna viskade till varandra på akterdäck så jag hörde inte vad de sa. Men eftersom de viskade så var det väl inte för mina öron. Jag smorde in mig på framsidan av kroppen och tog lite extra med olja på bikini framdelen. Tygbiten blev nu helt genomskinlig som om den vore blöt av vattnet.
– Är det någon som kan hjälpa mig att smörja in ryggen, ropade jag ner till akterdäck.
– Ja jag, sa två killar i kör.
Jag skrattade till och sa att ni får ta halva var då. Bägge killarna kom upp. Jag räckte dem sololjan och sa att var rättvisa nu. Jag hörde hur det pruttade till i flaskan två gånger. Sedan hade jag fyra tonårshänder som smekte min rygg och rumpa. Jag låg och njöt av behandlingen och deras händer letade sig ner till mina lår och smörjde in dem med känsliga cirkulerande rörelser. Jag särade omedvetet på benen när de smorde insidan av mina lår. Lyfte lite på rumpan så de skulle kunna se mellan benen på mig. Vid ett par tillfällen så nuddade mitt sköte och jag ryckte till.
– Sådär ja, sa en av killarna.
– Tack sa jag. Hade hoppats att de kunde ha fortsatt att smörja mig.
Jag satte mig upp och tittade på grabbarna som nu hade ett par rejäla bulor i badbyxorna. När de såg att jag upptäckt deras tillstånd så blev de lite generade. Jag satte mig bredbent mot dem så de kunde se rakt i mellan mina ben. Jag visste att de såg min buske genom tyget och deras ögon var fixerade just där.
– Får jag sola toppless frågade jag.
Utan att invänta svar så tog jag av överdelen och visade den ytterst lilla trekant som de fortfarande inte hade sett.
– Det blir så fula linjer av den, sa jag och slängde överdelen i ett hörn.
– Det är hett idag, sa jag för att bryta tystnaden.
– Jo, sa de bägge.
– Vill ni smörja in framsidan också, frågade jag.
Jag tittade på dem och tog sedan flaskan och lade mig ner.
– Här sa jag, och gav dem den halvfulla sol olje flaskan.
De tryckte ut några droppar och började smörja min mage.
– Vänta sa jag, tog flaskan och tömde den på bröst, mage och lår.
– Jag vill ha det väl insmort på hela kroppen, sa jag.
Jag kände hur kladdiga och glatta deras händer blev. Men njöt av behandlingen. Den ena killen smekte mina bröst med sina oljiga händer medan den andra sökte sig till magen och låren. Jag särade på benen så han skulle komma åt på insidan av låren. Deras oljiga händer gled lätt på min kropp och jag njöt av behandlingen. Jag kände att han som smekte benen kom i mot mitt sköte vid ett flertal tillfällen.
– Det verkar som du tror att något mer behöver oljas in, sa jag.
Jag sträckte mig ner och drog i bägge rosetterna på bikini trosorna. Nu låg tygbiten helt uppknuten och det var bara att lyfta på den om man ville.
– Ta i varsitt snöre och se vad ni hittar.
Jag kände hur de tog varsitt snöre och sakta drog ner mina bikini trosor. Mitt venusberg var helt blottat och min buske lyste mörkt mot grabbarnas ögon.
– Det är bäst att ni smörjer in henne också så hon inte blir bränd av solen.
Jag kände nu ivriga, oljiga händer som var som fjärilar på mitt venusberg. De letade sig mellan mina lår och jag särade på dem gästvänligt. De oljiga händerna gjorde att de gled vare sig de ville det eller inte in i fittan på mig. Jag njöt av fulla drag samtidigt som jag trevade efter deras kukar i badbyxorna. Jag hittade två ståtliga spätt som bara väntade på att få en kvinnlig behandling. Jag var så kåt att jag ville ha dem i mig.

Jag sa till den ena killen att lägga sig ner på sol britsen och när han låg där med kuken i vädret så satte jag mig på honom och kuken gled in lätt av all olja. Jag lutade mig bakåt och sa till den andra killen att stoppa in kuken han också. Han ställde sig på sina armar över oss och hans kuk gled sakta in i mig. Nu hade jag två kukar som var inne i mig. Jag juckade långsamt och kände deras kukar strama i fittan på mig. Orgasmen var nära och jag kände att det kommer snart. Killarna stönade högre och högre och vi kom alla i en underbar orgasmen.

Vi låg helt utslagna och den översta killen hoppade av mig och jag reste mig därefter. Vi hoppade ner i vattnet och tvättade av oss hjälpligt. Min kropp var så oljig att det inte gick bort. Men det var en skön hal känsla på min kropp och jag kunde inte låta bli att smeka den. Jag gick upp på fly bridge igen och killarna kom efter. Jag lade mig i solen och smekte min kropp. Då hör jag.
– Får vi sitta här och titta på dig.
– Mer än gärna reflekterade jag. Sätt er mitt emot så ni ser ordentligt.
– Är det det här ni vill se, sa jag och särade på benen.
– Ja, och om du smeker dig också.
– Det kan jag göra om ni smeker er samtidigt.
De tog tag om sina kukar och började sakta runka dem upp och ner.
– Nej sa jag. Varandra.
– Va.
Jag reste mig och tog varsina händer på dem och förde till varandras kukar.
– Gör nu som ni brukar göra på er själva, sa jag.
De började runka varandra samtidigt och jag lade mig och smekte min fitta. Jag tog tag i mina blygdläppar så de skulle få fri insyn. Deras ögon visste inte riktigt var de skulle ta vägen. Men jag såg på dem att de skulle komma snart igen.
– Du där, sa jag och pekade på ena killen. Gränsla mig så du har kuken över mig och ansiktet nära min fitta.
Han kom och gränslade mig och lade huvudet till rätta så han såg rakt in på några centimeters avstånd.
– Du runkar honom vidare så han kommer i ansiktet på mig.
Den andra killen började runka honom. Jag såg hans mjuka rörelser runt kompisens kuk och lade märke till att det började rycka i den. Han sprutade mig i ansikte och på brösten.
– Nu kan ni byta plats sa jag.
De bytte plats och nu var det ombytta roller. Det tog inte lång tid så kom kompisen också. Än en gång fick jag varm och härlig sperma i ansiktet.

Nu satt de mitt emot mig igen och jag smekte fittan för deras ivriga ögon. Jag lät flera fingrar glida ut och in i fittan på mig samtidigt som min oljiga hand smekte klitoris. Jag kände att nu kommer orgasmen så jag körde in hela handen och bökade om. Nu låg jag i kramper framför pojkarna och njöt av sol och tillstånd. Jag drog ut handen och sa. – Vill ni se mer eller är ni nöjda för idag.
– Idag?
– Ja, jag bor inte så långt härifrån. Vi kanske ses igen.

Pojkarna tittade på varandra för att sedan kolla tillbaka på mig och svarade samtidigt.Utan att tveka själv klart vill vi ha mer.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *