Fetish sexnoveller Kinky sexnoveller Sexnoveller med bondage

Smiskad och raka musen

En dag bestämde jag mig för att jag skulle raka av allt håret på Nathalies mus. Jag tycker egentligen att könshår är ganska sexigt. Jag gillar att se på en kvinnas håriga triangel och straffa henne genom att dra och rycka i håret. Men nu ville jag ha lite omväxling. Jag undrade hur Nathalies fitta skulle se ut utan hår. Jag visste att Nathalie inte skulle vilja raka musen frivilligt. Hon gick på spinning ett par gånger i veckan och ville inte bli generad inför de andra kvinnorna.

Jag befallde Nathalie att klä av sig. Hon drog av sig sina vita tights och sin tröja. Hon stod framför mig i sin spetsbehå och sina tunna trosor med blommor på. Jag beslutade att ge henne lite smisk som uppvärmning. Nathalie fick böja sig framåt så långt hon kunde. Jag drog upp hennes trosor i stjärtskåran så att rumpan blev helt nakna. Jag tog den tunga hårborsten och vägde den i handen. Jag började sedan att systematiskt smiska hennes stjärt och lår. Det dröjde inte länge förrän hon tiggde om nåd lovade att vara snäll och lydig. Jag slutade inte smiska förrän stjärten hade en vacker röd nyans. Nathalie fick stå kvar i sin framåtböjda ställning medan jag drog ner trosorna till knäna. Jag började smeka och knåda hennes ömma bakdel med händerna. Jag sträcket också in handen mellan hennes lår och smekte fittan bakifrån. Den var varm och fuktig.

Nathalie fick nu ta av sig sin behå och lägga sig på rygg på sängen. Jag band fast hennes händer ordentligt i sängen och tvingade henne att sära på benen. Jag lade en handduk under hennes stjärt och gick och hämtade en rakhyvel och en tub med raklödder. När Nathalie förstod vad som skulle hända försökte hon ta sig upp från sängen och rymma. Jag tryckte brutalt ned henne igen i sängen. Jag tog hårborsten och smiskade henne hårt flera gånger på lårens insida. Jag såg att hon fick tårar i ögonen. ”Nu ligger du still din jävla hora medan jag rakar fittan på dig”. Nathalie tiggde och bad att få slippa men jag började löddra hennes mus. ”Ligg stilla nu annars kanske jag råkar skära dig” sa jag. Nathalie vågade inte annat än att ligga blickstilla medan jag långsamt rakade bort allt håret. Sedan fick hon vända sig om. Jag särade på hennes röda stjärthalvor och rakade nu bort det hår som fanns kvar mellan fittan och stjärthålet. Jag torkade bort raklöddret med handduken.Nathalies fitta var nu alldeles mjuk och len som en ung flickas. Jag smekte den en stund med handen.

Nathalie låg fortfarande på mage. Jag tog fram en mjukgörande salva och började massera hennes svidande stjärt. Först tyckte hon att det var skönt men när jag började smörja in hennes lilla skrynkliga anus med salvan visste hon vad som väntade. ”Nej snälla Magnus, knulla mig inte i rumpan” ropade hon. Men jag lyssnade inte. Jag tvingade Nathalie att sätta på en kondom på min styva och svullna penis. Jag la en kudde under hennes mage och särade sedan på skinkorna. Jag placerade ollonet mot hennes stjärthål.Nathalie var rädd och spände hela stjärten. Jag smiskade henne några snabba gånger och befallde henne att slappna av. Jag tryckt på mer och mer med kuken och plötsligt gled den in ett par centimeter. Nathalie skrek av smärta och förnedring. Hon försökte dra sig undan men jag tog ett hårt tag om hennes hår. Efter en stund började hennes anus slappna av mer och mer. Jag kunde nu föra in kuken lite till. När den var inne halvvägs började jag köra den in och ut. Medan jag knullade henne i stjärten smekte jag hennes mus med ena handen. Jag körde fingrarna in och ut i den blöta fittan. När jag hade knullat färdigt henne fick Nathalie niga för mig och tacka mig för straffet. Hon fick mig tillåtelse att smeka sig själv till orgasm medan jag såg på med en belåten leende.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *