Sexnoveller med analt innehåll

Straffet för olydnad

Hon ligger naken över mina knän. Hennes kläder ligger prydligt ihopvikta på skrivbordet. Hon andas snabbare än vanligt, dels på grund av skammen, dels på grund av att hon vet vad som väntar. Hon har varit olydig.

Jag smeker hennes skinkor med handen. Klatcht! Det första slaget träffar hennes högra skinka utan förvarning. Hon rycker till, dels på grund av smärtan, dels för att hon var oförberedd. Jag smeker hennes skinkor igen. Klatch!Det andra slaget träffar hennes vänstra skinka. Hon rycker till igen. Denna gången är det bara på grund av smärtan.

Klatch! Klatch! Klatch! Jag smiskar hennes skinkor varannan gång, ibland träffar ett slag rakt över båda skinkorna.. Hon rycker till efter varje slag. Hennes skinkor börjar bli lätt röda. Klatch! Klatch! Klatch! Hon vrider sig och gnyr, men hon gör inget försök att skydda sin allt rödare stjärt. Hon vet att det bara skulle göra det hela värre.

Efter ungefär trettio slag på varje skinka slutar jag och smeker än en gång hennes nu rödsmiskade stjärt. Efter ett litet tag säger jag åt henne att ställa sig i hörnet. Hon lyder och ställer sig där hon blivit tillsagd. Hennes händer ligger på magen. Hon vet bättre än att massera sin svidande stjärt utan att ha fått tillåtelse.

Jag sitter kvar och inspekterar hennes röda stjärt. Hon andas tungt, och jag vet att det är lika mycket av kåthet som av smärta. Ja tar av mig min t-shirt.

När hon har fått stå ett tag säger jag åt henne att vända sig om. Hon lyder, och låter armarna hänga ner längs sidorna. Jag njuter av synen av hennes runda bröst och hennes mus, vars hår har rakats bort så att endast en sträng ovanför skåran återstår. Hennes bröstvårtor är styva. Hon ser mig i ögonen med en blick av undergivenhet som består av lika delar skam och kåthet.

Jag säger åt henne att suga av mig. Hon kommer fram och ställer sig på knä framför mig. Hon knäpper upp mitt bälte och min gylf och plockar fram min hårda lem. hon ser halvt hypnotiserat på den och drar förhuden fram och tillbaka över ollonet ett par gånger. Så lutar hon sig sakta fram samtidigt som hon öppnar munnen och sträcker ut sin tunga. Hon slickar nerifrån roten och upp på den känsliga strängen på ollonets undersida. Utan att avbryta rörelsen vinklar hon min kuk mot sig och låter tungan cirkla ett par varv runt ollonet, och så sluter hon sina läppar om det och suger in kuken så långt hon kan. Jag lutar huvudet tillbaka och blundar. Den hand som tidigare smiskat hennes skinkor röda vilar nu på hennes bakhuvud. Hon suger med långa, långsamma tag. Hennes läppar är mjuka, och jag känner hennes tunga mot baksidan av min kuk.

Efter ett tag säger jag åt henne att lägga sig på sängen. Hon lyder och lägger sig på sängen med benen en aning särade. Jag klär av mig och går fram till henne. Så lägger jag mig på henne och kysser hennes hals. Hon lutar huvudet tillbaka. Jag kysser min väg nerför hennes hals och ner mellan brösten. Så lägger jag en hand på hennes vänstra bröst och tar hennes högra bröstvårta i munnen. Nästan genast blir hennes redan hårda bröstvårtor stenhårda. Jag suger in hennes bröst i munnen och låter min tunga virvla runt hennes bröstvårta. Jag biter försiktigt i den. Jag hör hur hon kvider. Efter ett tag byter jag sida och ger hennes vänstra bröst samma behandling.

Jag lämnar hennes bröst och kysser mig nerför magen. Hon särar på benen och jag kysser insidan på hennes lår, precis där det slutar. Jag känner värmen från hennes mus. Hennes andning har blivit märkbart tyngre.

Så flyttar jag ansiktet in till mitten. Jag för in tungan en bit i hennes varma, våta sköte och slickar hela vägen upp. Hon böjer huvudet bakåt och drar efter andan. Hennes händer har lagt sig på hennes bröst, och hon smeker sina bröstvårtor. Jag leker med tungan vid mynningen och söker mig sakta upp mot hennes klitoris. Jag masserar den mjukt med min tunga och hör hur hon andas flämtande. När jag för in två fingrar i hennes trånga, våta sköte och masserar hennes framvägg samtidigt som jag fortsätter att slicka hennes klitoris stönar hon högt.

Jag säger åt henne att vända på sig. Hon lyder och lägger sig på mage med särade ben. Hennes skinkor är fortfarande röda efter min behandling. Jag kysser hennes skinkor lätt, sen särar jag på dom och blottar hennes anus. Jag lutar mig sakta fram och lägger tungspetsen mot det. Hon drar djupt efter andan och putar med stjärten. Jag masserar hennes stjärthål med min tunga, trycker in den ibland. Hon stönar högt när jag återigen, utan att avbryta min lek med hennes stjärthål, trycker in två fingrar i hennes sköte och börjar pulla henne, mjukt men bestämt.

Efter ett tag slutar jag och drar ut mina fingrar. Jag vänder henne på rygg och kysser henne djupt och smeker hennes bröst. Jag flyttar ner min hand mot hennes särade ben, men går förbi hennes väntande mus och lägger långfingerspetsen mot hennes stjärthål. Jag masserar det ett tag, och sedan trycker jag in fingret hela vägen upp i hennes stjärt. Hon andas häftigt och skjuter fram sin stjärt så att jag ska kunna pulla henne. Efter ett tag drar jag ut mitt finger, men bara för att trycka in det igen, denna gångåtföljt av pekfingret. Hon stönar och kvider, och jag pullar henne hårdare. Hon kan knappt ligga stilla. Hon tar tag i min kuk och drar än en gång förhuden fram och tillbaka över ollonet.

Jag drar ut min fingrar och lägger mig på henne. Jag drar mitt ollon upp och ner i hennes fittskåra, så tränger jag in i henne. Jag knullar henne hårt, och jag känner hur hennes fingrar borrar sig in i min rygg. Det tar inte lång tid innan hennes kropp skakar i den första orgasmen. Men den gör henne inte trött utan ännu vildare, och jag fortsätter att knulla hennes nu ännu våtare fitta.

Snart rullar jag över på rygg och drar henne med mig. Hon påbörjar en vild ritt. Min kuk smaskar i hennes fitta. Mina händer smeker hennes bröst, nyper i hennes bröstvårtor. Ibland smiskar jag henne, och hon stönar högt för varje slag.

Så drar jag mig ur henne. Jag säger åt henne att ställa sig på alla fyra. Hon lyder, flämtande. Jag ställer mig bakom henne och hon putar med stjärten. Men jag lägger inte ollonet mot hennes fittmynning, jag lägger det mot hennes anus. Hon förstår vad som ska ske och börjar gny. Hennes gnyende blir högre för varje centimeter som jag sakta, sakta trycker in min kuk i hennes stjärt. när jag är inne till roten så är jag stilla ett tag. Sen börjar jag knulla hennes stjärt, först sakta och med korta tag, men allt eftersom hennes stönanden blir högre så ökar jag. Till slut knullar jag hennes stjärt lika hårt som jag tidigare knullat hennes fitta. Hon flämtar, stönar, kvider. Min pung slår emot hennes fitta för varje stöt.

Jag drar mig ur och välter henne så att hon hamnar på rygg. Jag lägger min kuk mot hennes anus och hon lyfter på benen för att jag ska komma åt. Jag tränger in igen och fortsätter att knulla henne hårt och skoningslöst. Hennes händer vilar på mina axlar, hennes ögon är hårt slutna. Hennes bröst guppar i takt med mina stötar och hennes mun arbetar ljudlöst. Så, med ett halvkvävt skrik, och med min kuk djupt inne i sin stjärt, når hon kvällens andra orgasm. Den varar länge, och jag fortsätter att knulla henne hårt tills den har ebbat ut. Då sätter jag mig gränsle över henne och drar min förhud fram och tillbaka. Två strålar träffar hennes bröst innan jag trycker in min kuk i hennes mun. Jag ser henne svälja allt jag har att ge.

Efter att ha torkat av hennes bröst somnar vi, hon vilandes på min arm.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *