Sexnoveller med bondage

Min debut som slyna

Jag var lite nervös där jag stod och väntade, tände en cigarett och tog några bloss då jag hörde någon säga:

– Hej!

Jag hoppade till och vänd mig om.

– Hej!

– Jaså, det är du som vill bli en lydig slyna sa han och log.

-Ja.

De gick in i stugan som de hyrt. Jag var nervös och det märkte han, jag hade ju aldrig gjort något liknande förut. Han ställer sig bakom mig och smeker mig på halsen, tar tag om mitt hår och drar det bakåt så att huvudet hamnar på hans axel. Han kysser min hals och jag ryser till av välbehag. Han viskar i mitt öra

– Ska vi leka Herre och slyna?

– Mm, ja Herre svarar jag.

Han slickar mig på halsen och trycker sin kropp mot mig och jag känner värmen från hans kropp och det tilltalar mig. Han känner på mina läppar med ett finger och jag får en impuls att suga på det, men det vågade jag inte.

Han släpper mitt hår och beordrar mig att klä av mig byxor och tröja och där står jag i stayups, string och behå. Han går runt mig och känner och inspekterar mig och sedan sätter han sätter sig i en stol och beordrar mig att lägga mig över hans knän. Han smeker min stjärt och rappar sedan till den lite lätt.

– Hur många rapp skall jag ge slynan så att hon förstår vem som bestämmer?

– Mm, 3 Herrn.

– Nix, det är jag som bestämmer, det blir fem rapp.

– Ååå, snälla, inte sååå många gnäller jag och vrider mig och sprattlar.

– Ok, då blir det 7 rapp och hans hand smiskar till rumpan, jag vrider och sprattlar och låtsas att det gör ondare än vad det gör.

– Nå slyna, vem bestämmer?

– Det gör Herrn!

– Bra!

Han tar nu av sig tröjan och tar tag i mitt hår och för mitt huvud mot hans bröst vårtor:

– Slicka slyna!

Jag slickar och retas med dem, suger lite. Jag känner hur Herrn får stånd och jag blir ännu kåtare.

– Mmm, det ska bli ett nöje att knulla dig slyna säger han.

Jag bara ler och vet inte vad jag skall säga.

Herrn går nu och hämtar ett rep, ställer sig bakom mig och binder mina händer. Sedan tar Herrn av sig kläderna och sätter sig i stolen och säger åt mig:

– Slyna, kom hit!

Jag lyder Herrn och han slänger ner ett par kuddar på golvet och säger:

– Ställ dig på knä slyna!

Jag lyder och herrn säger:

– Sug slyna!

Jag böjer mig ner och närmar mig kuken, slickar på ollonet och tar den i munnen.

– Mmmmm, säger herrn och tar tag i mitt hår och bestämmer takten.

– Nå slyna, vill du ha kuk?

– Mm, säger jag, med munnen full.

Herrn reser sig och leder mig till sängen och lossar repen. Han beordrar mig att ligga ner på rygg. Så tar han en hand på mig och binder fast i sänggaveln och gör sedan likadant med den andra. Där ligger jag nu som en riktigt kåt och undergiven slyna och kan inte göra något.

Herrn drar nu av mig stringen. Så sätter sig Herrn bredvid mig och börjar smeka min kropp, han smeker brösten och ser hur de knoppar sig. Sakta böjer sig Herrn fram, slickar på vårtan och tar ett bestämt tag om bröstet och börjar suga och knåda det så det nästan gör ont. Jag kvider av välbehag. Herrn behandlar nu både brösten och låter sedan handen glida ner över magen och fittan.

– Nå slyna, är du kåt?

– Ja herre, svarar jag.

Herrn stoppar nu in ett par fingrar i min blöta fitta, och jag stönar.

– Det är bra att slynan är kåt

Herrn drar nu ut fingrarna och tar fram en dildo som han kör upp i min fitta och lämnar där. Så böjer han sig försiktigt fram och slickar mig och jag stönar högt och ljudligt.

– Snälla Herrn, jag vill ha Herrns kuk!

– Visst, säger herrn.

Herrn sätter sig gränsle över mig och tar tag i håret och tvingar mig att suga hans kuk. Det var inte riktigt så jag tänkt mig. Jag darrar av upphetsning och vill inget hellre än att bli knullad av Herrns kuk.

Så släpper Herrn taget och bröstknullar sin slyna ett tag och masserar dem hårt. Jag stönar högt och säger:

– Snälla herrn ta mig!

Herrn kliver nu av mig och särar bestämt på mina ben (jag gör lite motstånd, det hör till) och sätter sig i mellan dem, väntar ett slag och leker med dildon. Jag undrar vad som kommer härnäst, men så drar han ur dildon och så plötsligt trycker Herrn in kuken hårt och bestämt i min fitta och stannar upp.

Jag kvider:

– Snälla Herrn, jag är en lydig flicka.

– Vad är du? säger Herrn.

– Förlåt Herrn, en lydig slyna menar jag.

Herrn lägger sig nu tungt över sin slyna och knullar henne hårt!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *